Opgepakt

Ingezonden door Welkommat053

Op een zonnige avond zit je met je vriendinnen in Amsterdam op het terras een drankje te drinken. Jullie genieten van de ondergaande zon en van elkaars gezelschap. Na verloop van tijd begint het wat kouder te worden en verhuizen jullie naar binnen en nemen plaats aan één van de tafeltjes. Jullie bestellen een aantal tapasgerechtjes en kletsen nog een poosje gezellig onder het genot van een glaasje wijn. Je voelt je een beetje loom worden van de wijntjes en omdat het inmiddels al laat is geworden besluiten jullie richting huis te vertrekken.

De rekening word gezamenlijk betaald en jullie lopen richting huis. Het is inmiddels donker geworden en ook wel wat kil, maar gelukkig heb je een grote omslagdoek bij je die je om je blote schouders slaat. Op een gegeven moment scheiden jullie wegen. Jullie nemen afscheid van elkaar en eenieder gaat haar eigen weg. Je loopt verder alleen over straat door een donker Amsterdam. Gelukkig zijn er nog wel wat mensen op straat. Je slaat de hoek om en bevindt je in een stille, smalle straat. Je versnelt je pas een beetje omdat je een onbehagelijk gevoel krijgt. 

Plots hoor je voetstappen achter je en je lichaam verstijft een beetje. Een rilling loopt over je rug. Je versnelt nog een beetje, maar achter je lijkt het of diegene ook zijn pas versnelt. De schrik slaat je om het hart en net als je besluit om te gaan rennen roept diegene: 'Hallo, hallo.' Terwijl je doorloopt kijk je snel over je schouder en ziet een agent achter je aanlopen. Je houdt je pas in en laat hem dichterbij komen. De agent spreekt je met een rustige, kalme stem aan. Hij zegt je dat je niet hoeft te schrikken, maar dat het niet veilig is op straat voor een vrouw alleen.

Hij legitimeert zich en hij biedt je aan om een stukje met je mee te lopen. Doordat hij zijn legitimatie heeft laten zien vertrouw je hem, maar vindt het niet nodig dat hij met je meeloopt. Het gaat hem trouwens niets aan waar je woont. Hij praat verder op je in en je besluit dat hij een stukje mee mag lopen tot het punt waar het weer drukker zal zijn op straat. Je toetst voor de zekerheid het noodnummer in en houdt je hand bij de knop om meteen te kunnen bellen als dat nodig is. Jullie lopen samen verder naast elkaar en je neemt de tijd om hem eens goed te bekijken. 

Hij ziet er best wel stoer uit met zijn legerkisten, zijn zwarte broek en zwart shirt. Hij draagt een kogelvrijvest met portofoon en heeft een zwarte honkbalpet op. Aan zijn broek zitten allerlei attributen. Je ziet zijn pistool, zaklamp, handboeien, pepperspray en wapenstok. 'Je ziet er niet uit als een politieagent', zeg je tegen hem. Hij vertelt je dat hij bij het arrestatieteam zit en op weg is naar het kantoor. Hij heeft nachtdienst en vanuit kantoor kan hij opgeroepen worden als dat nodig is. 

Jullie lopen samen verder en net als je hem wilt vertellen dat je verder wel zelf durft te lopen, grijpt hij je vanachter vast en voel je dat er iets op je gezicht gedrukt wordt. Je probeert jezelf los te wringen, maar komt niet los uit zijn ijzeren greep. Langzaam voel je dat je het bewustzijn verliest. Je probeert nog te schreeuwen, maar het is te laat. Een tijd later krijg je langzaam je bewustzijn terug en voel je een knallende hoofdpijn. Je ligt naakt in een swing met je armen vastgebonden aan de touwen van de swing die naar het plafond lopen.

Je voeten zijn in beugels vastgebonden alsof je bij de gynaecoloog ligt. In je mond zit een knevel in de vorm van een bal die om je hoofd gebonden zit. Je probeert rond te kijken en ziet dat je in een vrijwel lege hal ligt. In de hoek van de hal is een soort keukenblok met een bar ervoor. Ergens middenin de ruimte staat een groot bed met zwarte lakens en een bank van zwart leer ernaast . Je kijkt verder om je heen en ziet ineens de politieagent die in een luie stoel op een afstandje naar je zit te kijken. 

Dan pas dringt het tot je door dat je poedelnaakt en totaal hulpeloos daar hangt met je benen ver uit elkaar. De politieagent staat op en komt je kant uit lopen. Je lichaam verkrampt en gaat helemaal op slot. Totale angst maakt zich meester van je. Hij vraagt je of je hoofdpijn hebt, maar door de bal in je mond kun je niets zeggen. Hij pakt een spuitje en spuit een vloeistof in je arm. 'Tegen de hoofdpijn', zegt hij erbij. Hij vertelt je dat hij de bal uit je mond zal verwijderen als je gehoorzaamt en niet direct gaat schreeuwen. Je schudt met je hoofd en zegt dat je dat niet zal doen.

Voordat hij de bal verwijdert, zegt hij dat het een geluidsdichte ruimte is en dat niemand je zal horen. Hij maakt het riempje los en verwijdert de bal. Je kaken doen pijn van de stand waar ze de hele tijd in hebben gestaan. De agent loopt om je heen en bekijkt je eens goed. 'Je moet ook niet alleen over straat lopen zo 's nachts in het donker', zegt hij. 'Waarom doe je dit', vraag je aan hem. 'Voor mijn genot', antwoordt hij. 'Ik heb je toch niets gedaan' zeg je. Hij antwoordt dat dat klopt, maar dat je dat nog wel gaat doen. 

Totaal overmand van emoties begin je haast te huilen, maar je begrijpt dat het niets zou helpen. Hij loopt om je heen en één hand streelt je arm. Een rilling gaat door je heen. 'Wil je wat water?', vraagt hij als hij je droge lippen ziet. Hij loopt naar de bar en haalt een flesje water. 'Hoe lang ben ik buiten bewustzijn geweest?', vraag je. 'Maximaal dertig minuten', zegt hij, 'maar het is nogal gemeen spul. Vandaar dat ik je een tegengif heb toegediend', zegt hij. Hij giet wat water voorzichtig in je mond, terwijl hij je hoofd met zijn hand ondersteund. 

Weer zie je zijn blik over je lichaam dwalen en deze blijft op je yoni hangen. Hij loopt om je heen en zakt door zijn knieën om op ooghoogte te yoni eens rustig van dichtbij te bekijken. Zachtjes streelt hij langs je vulva die totaal gesloten is van angst. 'Je bent erg mooi', zegt hij terwijl hij gaat staan. De agent loopt naar de luie stoel en doet zijn wapengordel af. Hij pakt zijn wapenstok en loopt naar je hoofd toe. Daar trekt hij aan een touw en je bovenlichaam zakt naar beneden. Hij pakt je hoofd beet en zoent je vol op je mond. Het ging zo snel dat je niet eens besefte wat er gebeurde. 

Hij zegt dat je hem eens lekker gaat verwennen en als je tegenstribbelt je klappen krijgt met de wapenstok. Hij maakt zijn broek open en haalt zijn lul tevoorschijn. Hij duwt zijn lul richting je mond met de opdracht dat je deze moet openen. Je doet wat hij van je vraagt en hij steekt hem in je mond. 'Nu zuigen', is het commando. Je doet wat er van je gevraagd wordt en begint aan zijn lul te zuigen. Eerst staat hij nog naast je, maar schuift steeds verder naar achter richting de achterzijde van je hoofd waardoor je achterover komt te hangen met je hoofd.

Hij neukt je in je mond. Zijn lul wordt steeds stijver en groter. Zijn eikel voel je opzwellen in je mond en in je keel. Met twee handen heeft hij je hoofd vast en dwingt hij je hem te pijpen. Speeksel druipt uit je mond en loopt over je wang richting je haren. Na een minuut of vijf haalt hij hem uit je mond en loopt naar de bar voor een slokje water. Hij doet zijn shirt uit. Dan komt hij met ontbloot bovenlichaam terug en trekt jouw bovenlichaam weer omhoog, zodat je komt  zitten. Het bloed zakt weer uit je hoofd naar beneden en je voelt je langzaam weer wat beter. 

Hij loopt naar het touw en trekt je omhoog, zodat je iets hoger in dezelfde houding komt te hangen. Dan pakt hij een krukje en met zijn stijve lul nog uit zijn broek neemt hij plaats recht tegenover je yoni. Hij neemt rustig de tijd om ervan te genieten. Precies op ooghoogte van zijn gezicht hang je nu. Jij voelt je opgelaten en angstig, maar ook opgewonden op een vreemde manier. Ineens voel je zijn vingers over je yoni gaan. Langzaam streelt hij je. Zijn vingertoppen glijden over je dijen en over je yoni. Je billen hangen over de rand van de swing en hij glijdt er met zijn handen overheen. 

Rillingen gaan door je hele lichaam. Zachtjes knijpt hij in je billen. Dan voel je hem met zijn tong over je yoni likken. Hij weet wat hij doet en vindt je clitoris die verscholen lag tussen je schaamlippen. Hij zuigt en likt er zachtjes aan. Hierdoor zwelt hij iets op. Hij maakt je met zijn speeksel erg nat, zodat het fijner voor je aanvoelt. Zijn tong begint steeds meer druk uit te oefenen en rondjes om je clitoris te draaien. Langzaam begin je er toch een beetje van te genieten. Hij zakt  met zijn tong verder af naar je perineum en zoent en likt dit plekje. Het voelt erg lekker aan. 

Dan zakt hij richting je anus en likt deze ook. Het puntje van zijn tong drukt hij zachtjes bij je naar binnen. Je bent al aardig nat geworden en ook aardig ontspannen. Hij stopt met likken en loopt naar je hoofd toe. Daar laat hij je weer zakken tot je op de hoogte van zijn lul hangt. Je ziet dat hij keihard is en zijn lul recht vooruit staat. Hij loopt weer naar de bar en komt terug met een paar tepelklemmen in zijn hand. Hij aait over je borsten en geeft er een paar klappen op. Je tepels reageren door iets op te zwellen.

Hij buigt zich voorover, zuigt om beurten aan je tepels en zet er meteen een klem op. Je gevoelige tepels worden opzij getrokken door de gewichtjes die eraan hangen. Hij geeft je weer een zoen op je mond en je zoent hem terug. Je schrikt zelf van deze reactie, maar je bent nu toch echt wel opgewonden van hem geworden. Hij laat je bovenlichaam achterover zakken, zodat je weer komt te liggen met je billen nog over de rand van de swing. Hij loopt om je heen en geeft een paar klapjes op je yoni. Je yoni gaat automatisch omhoog. Vocht druipt eruit en valt op de grond. 

Hij laat zijn broek zakken en schopt deze aan de kant. Zijn eikel glimt van het vocht en hij gaat tussen je benen staan. Langzaam duwt hij zijn eikel bij je naar binnen. Millimeter voor millimeter glijdt hij in je. Eerst nog wat stroef, maar na een paar halen glijdt hij steeds makkelijker in en uit je. Je voelt je clitoris reageren als zijn eikel er langs glijdt. Steeds sneller gaat hij in en uit je. Steeds sneller gaat zijn ademhaling en die van jou ook. Wat voelt dit geweldig aan denk je. Ik ga zo nog klaarkomen. Hij neukt je zeker vijftien minuten stevig door. Steeds harder, steeds dieper. 

Zijn handen afwisselend aan je benen trekkend om zo diep mogelijk in je te komen en op je billen slaand. Eén hand verdwijnt naar onderen en bewerkt je anus. Zachtjes, millimeter voor millimeter voel je iets in je anus verdwijnen. Ineens glijdt het nog een stukje verder en stopt dan. Een kleine buttplug zit in je anus en doet zijn werk tijdens het penetreren. Er klinken steeds hardere kreten door de holle ruimte. Totaal bezweet zijn jullie nu en hijgen en kreunen tot je met een harde kreun je vagina voelt samentrekken. Niet veel later komt hij ook met een harde kreun klaar.

Hij trekt net op tijd zijn lul uit je en spuit alles over je yoni. Hij loopt om je heen en jullie zoenen elkaar vol op de mond. Hij maakt je los, tilt je uit de swing en brengt je naar het bed. Daar legt hij je neer en kruipt tegen je aan. Hij begint je teder te zoenen in je nek met zijn veilige armen om je heen. 'Wat geniet ik toch iedere keer van je', fluister je in zijn oor. Je weet me iedere keer weer te verrassen. Uitgeput, maar volledig voldaan val je in zijn armen in slaap.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
2 stemmen