De poolboy

Na een koud en nat voorjaar begint de temperatuur eindelijk weer te stijgen. Het is de eerste mooie zonnige dag van het jaar. Een mooie dag om het zwembad in de mijn tuin weer in gebruik te nemen. Voordat het zwembad in gebruik genomen kan worden, moet het eerst grondig worden gereinigd. Ik bel onze vaste poolboy, maar die geeft aan helaas geen tijd te hebben. Wel geeft hij mij het telefoonnummer van zijn zoon. Die heeft vandaag misschien nog wel tijd om het zwembad in orde te komen maken. Ik bel het telefoonnummer dat ik zojuist heb gekregen.

De telefoon gaat lang over, maar wordt uiteindelijk wel opgenomen. Een jonge enthousiaste stem aan de andere kant van de lijn vraagt me wat hij voor mij kan betekenen. Ik vertel hem hoe ik aan zijn telefoonnummer ben gekomen en dat ik op zoek ben naar iemand die vandaag mijn zwembad kan schoonmaken. Hij geeft aan dat hij zichzelf aan gaat kleden en meteen mijn kant op komt. Tien minuten later gaat de bel en ik open de deur. Voor mijn deur staat een aantrekkelijk blonde jongeman met helderblauwe ogen. Hij stelt zichzelf voor en ik begrijp dat hij voor het zwembad komt. 

Samen met hem loop ik naar de tuin en laat hem het zwembad zien. We halen samen het doek van het zwembad af, zodat hij aan de slag kan gaan. Hij loopt terug naar zijn auto om zijn spullen te halen. Ondertussen ga ik mijn bikini aantrekken om op het ligbed naast het zwembad te gaan liggen. Als ik in mijn bikini in de tuin aankom, zie ik dat de poolboy zijn spullen naast het zwembad heeft neergelegd en al met zijn werkzaamheden is gestart. Ik leg mijn handdoek op het ligbed naast het zwembad, pak mijn boek en ga erin lezen. Even later brandt de zon op mijn lichaam.

Ook de poolboy heeft het warm zo te zien. De zweetdruppels lopen langs zijn voorhoofd via zijn nek naar beneden en landen uiteindelijk op zijn t-shirt. Zijn t-shirt is al aardig nat van het zweet. Ik sta op en vraag hem of hij iets wil drinken. Hij zegt wel zin te hebben in een glas koud water en ik loop naar binnen om het voor hem te halen. Als ik met een kan ijskoud water en twee glazen naar buiten loop zie ik dat hij zijn t-shirt heeft uitgetrokken. Hij heeft een heerlijk gebruind en gespierd lichaam. Ik zet de kan en de glazen op de tafel naast mijn ligbed neer en schenk de glazen vol.

Vanachter de glazen van zonnebril bestudeer ik uitgebreid zijn bovenlichaam. Hier kan ik uren naar kijken. Hij maakt nog even af waar hij mee bezig is en komt dan op het ligbed naast me zitten. Terwijl hij zijn glas leegdrinkt kletsen we wat. Als zijn glas leeg is staat hij op om verder te gaan met het zwembad. Hij staat nu precies aan de rand van het zwembad tegenover mijn ligbed. Ik zie dat hij regelmatig mijn kant op kijkt. Tijdens het schoonmaken van het zwembad spant hij regelmatig bewust zijn spieren aan. Hij betrapt me terwijl ik naar hem kijk. Ik voel dat ik bloos en hij glimlacht.

Ik glimlach terug. Zo te zien is de interesse wederzijds. Ik voel de zon prikken op mijn huid en dat betekent dat het tijd is om mezelf in te smeren. De olie pak ik van de tafel naast mijn ligbed en open de fles. De olie laat ik in mijn handpalm lopen. Ik smeer mezelf in met de olie. Nu betrap ik hem erop dat hij net iets te aandachtig naar mij kijkt. De bandjes van mijn bikini doe ik over mijn schouder, zodat ik die ook kan insmeren. Nog altijd zie ik dat hij mijn kant op kijkt. Ik besluit nog een stapje verder te gaan. Langzaam doe ik een cup van mijn bikini naar beneden waardoor mijn rechterborst zichtbaar wordt.

Ik pak nog wat olie en neemt uitgebreid de tijd om mijn naakte borst in te smeren. Nog altijd heb ik zijn volledige aandacht. Ik haal ook de linkerborst uit mijn bikini en smeer ook die borst goed in met olie. Mijn beide borsten glimmen in de zon. Hij maakt met moeite zijn ogen los van mijn lichaam en gaat richt zijn aandacht weer op het zwembad. Ik glimlach en ga languit topless op mijn bedje in de zon liggen. Als hij klaar is met het zwembad vraag ik hem of hij nog iets wil drinken. Hij zegt wel dorst te hebben gekregen van het werken in de brandende zon.

Ik sta op en loop naar binnen om een kan ijskoud water te halen. Als ik terugkom volgt hij mij elke stap die ik maak richting mijn bedje. Mijn borsten bewegen met mijn lichaam bij elke stap die ik zet. Ik schenk voor ons beiden een glas heerlijk koud water in. Ik wil eigenlijk nog langer van zijn gezelschap genieten en vraag hem wat zijn plannen voor de middag zijn. Hij geeft aan geen plannen te hebben.Dat klinkt me als muziek in mijn oren. Ik ga kijken of ik nog een stapje verder kan gaan. De olie is inmiddels in mijn huid getrokken en het is weer tijd om mezelf opnieuw in te smeren.

Ik pak de olie en vraag of hij wellicht mijn rug in wil smeren. Daar kan ik zelf immers lastig bij. Gewillig neemt hij de fles olie van mij over en vraagt me voor hem te komen zitten met mijn rug naar hem toe. Vakkundig smeert hij mijn rug in. Ik trek de stoute schoenen aan en vraag hem of hij de rest van mijn lichaam ook in wil smeren. Hij lacht en vraagt me om te draaien. Ik draai mezelf om en kijk hem in zijn helderblauwe ogen aan. Even denk ik dat hij niet durft, maar korte tijd later laat hij de olie in zijn handpalm lopen en begint me in te smeren.

Eerst smeert hij mijn schouders en nek in en even later begint hij mijn decolleté in te smeren. Ondeugend kijkt hij me aan en terwijl hij me strak in mijn ogen aankijkt voel ik hoe zijn handen mijn borsten vastpakken. Hij neemt uitgebreid de tijd om mijn borsten in te smeren. Als hij daarmee klaar is, glimmen ze van de olie. Hij smeert de rest van mijn lichaam in en als hij klaar is wil hij de dop op de fles draaien. Ik neem de fles van hem over en giet wat olie in mijn handpalm. De olie voelt heerlijk warm aan in mijn handen.

Nu is het mijn beurt om hem zijn heerlijke lichaam in te smeren. Ik start bij zijn schouders en nek en neem uitgebreid de tijd om zijn heerlijke bovenlichaam in te smeren. Ik vraag hem zijn korte broek uit te doen, zodat ik ook zijn benen mee kan nemen. Als hij zijn broek uit heeft gedaan, smeer ik ook zijn benen in. Ik zorg dat geen plekje van zijn heerlijke lichaam wordt overgeslagen. We laten de olie in onze huid intrekken. Als de olie is ingetrokken, daag ik hem uit om samen met mij een duik in het zwembad te nemen. Hij geeft aan geen zwembroek bij zich te hebben.

Ik geef aan dat het geen probleem is en plaag hem dat hij dan wel naakt het zwembad in moet. Hij lacht en staat op van zijn bedje. Hij loopt naar de rand van het zwembad en net voor hij het water in gaat trekt hij zijn onderbroek uit en duikt naakt het zwembad in. Ik had niet gedacht dat hij dat zou durven. Hij kijkt me aan en vraagt me met hem te komen zwemmen. Ik twijfel geen moment en sta op van mijn bedje. Ik loop naar de rand van het zwembad en net voordat ik het zwembad in duik doe ik mijn bikinibroekje uit en neem een duik in het verkoelende water.

Hij lacht en zegt dat hij dacht dat ik dat niet zou durven. Beiden zijn we nu geheel naakt in het zwembad. We zwemmen samen wat baantjes en kletsen ondertussen honderduit. Hij komt voorzichtig steeds iets dichter bij me staan. Ik sta met mijn rug tegen de rand en kan niet verder achteruit. Hij doet nog een stap naar voren en dan raken onze lichamen elkaar. Hij kijkt me zwoel aan en kust mijn lippen. Ik open mijn mond en onze tongen vinden elkaar. Vol passie kussen we elkaar. Zijn handen voel ik over mijn lichaam glijden. Hij legt zijn handen op mijn heupen en tilt me op.

Hij zet me op de rand van het zwembad. Hij drukt zichzelf op op de rand van het zwembad en kust me. Daarna verdwijnt zijn hoofd onder water en korte tijd later komt hij weer boven. Als hij met zijn voeten op de bodem staat komt zijn mond precies tot de rand van het zwembad. Weer kijkt hij me aan met die ondeugende blik in zijn ogen. Voorzichtig duwt hij mijn benen iets uit elkaar en brengt zijn hoofd tussen mijn benen. Hij kust het hele gebied tussen mijn dijen. Afwisselend met korte en lange halen likt hij mijn clit. Hij slaat geen plekje van mijn vagina over en kust me overal.

Korte tijd later kom ik schokkend met zijn hoofd tussen mijn benen klaar. We gaan het zwembad uit en lopen richting de ligbedden. Ik ga op mijn bed zitten en vraag hem voor me te komen staan. Hij doet gewillig wat ik van hem vraag en komt voor me staan. De actie van zojuist in het zwembad heeft hem niet onberoerd gelaten zo te zien. Zijn pik wijst fier omhoog en is keihard. Ik breng mijn handen naar zijn pik en met mijn linkerhand pak ik die stevig beet. Met mijn rechterhand pak ik zijn ballen vast en begin die te masseren. Voorzichtig schuif ik zijn pik in mijn warme vochtige mond naar binnen.

Langzaam bevochtig ik zijn pik en beweeg mijn mond over zijn pik heen en weer. Hij geniet zichtbaar en hoorbaar. Niet veel later komt hij klaar. Op onze ligbedden genieten we van de zon. Als we opgedroogd zijn pakt hij de olie en smeert mijn lichaam in. Zodra ik zijn lichaam heb ingesmeerd ga ik op hem liggen. Glibberend van de olie glijdt mijn lichaam soepel over dat van hem. Ik geef hem een body2body massage en ik voel dat hij ervan geniet. Er groeit wederom iets tussen zijn benen. Als hij volledig stijf is ga ik in de reverse cowgirl positie bovenop hem zitten.

Op die manier kan hij lekker diep in mij stoten en kan ik met hem mee bewegen. Na nog een paar krachtige diepe stoten komt hij in me klaar. We staan op en gaan ons samen douchen. Ik spreek met hem af dat hij volgende week weer het zwembad schoon komt maken. Dit wordt een heerlijk hete zomer.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen