Badoo

Ingezonden door Anoniem

Na tien minuten op Badoo had ik al een match. Na wat te hebben gepraat, kreeg ik haar nummer. Tijdens het appen, dacht ik dat ze een catfish was en dat gold andersom ook. We besloten te videobellen. Ik zag dat het echt de dame van de foto's was en liet haar een glimp van mezelf zien. Ineens werd ze heel spontaan en bleef ze maar appen. De volgende ochtend belde ik haar op. Ze gaf aan alleen te zijn, omdat haar dochter bij haar ouders was. Ik stelde voor om 's avonds samen een joint te roken. Ze ging akkoord, maar gaf aan geen seks te willen. Ik vertelde haar dat ik daar niet voor kwam. 

Onderweg naar haar vroeg ze of ik bang voor honden ben. Ik gaf aan dat ik niets met honden heb. Ze stelde voor om dan in haar slaapkamer te chillen. Eenmaal geparkeerd, appte ze me dat de deur openstond. Toen ik aan kwam lopen, vertrouwde ik het niet. Ik zag de hond in de woonkamer. Na een stap binnen te hebben gezet, riep ik Sara zachtjes. Verderop in de hal hoorde ik haar zeggen: 'Ik ben hier.' Ik sloot de deur en liep langzaam door. Daar stond ze dan: een stoute gypsy van tweeëndertig jaar.

Met haar 1.60m, vierenvijftig kilo, donkerbruin haar en donkere ogen zag ze er precies zo uit als op haar foto's. Ik gaf haar een knuffel en ging gelijk op het bed liggen. Ik haalde twee jointjes en twee red bulls tevoorschijn. Ze was wat verlegen en nam wat afstand op het bed. Eenmaal aan het blowen en al pratend over koetjes en kalfjes bedacht ik me dat ik seks met haar wilde. Langzaam zette ik de eerste stap en streelde haar over haar onderrug. Eenmaal gewend aan mijn hand vertelde ik haar dat ze niet loog over het feit dat ze 'natural' is. 

Ze heeft een mooi zandloper figuur. Ze vertelde me dat ze een buikje heeft overgehouden aan haar zwangerschap. Ik vroeg haar op een bevelende toon om op te staan. Tot mijn verbazing stond ze op. Misschien was dit toch waar ik naar op zoek ben. Hijsend aan mijn joint vroeg ik haar om haar armen in de lucht te houden. Voor de tweede keer gehoorzaamde ze me. Ik vroeg haar om langzaam om te draaien. Sara keek me aan en draaide zichzelf om. Ik vroeg haar om naast me te komen liggen. Ik keek haar aan en vertelde haar dat ze gezegend is met haar lijf.

Inmiddels begon ik hard te worden en zij steeds losser. Ik liet haar op mijn schoot liggen en begon haar billen rustig te masseren. Ze sloot haar ogen, terwijl ik haar nek met mijn andere hand masseerde. Ik had haar precies waar ik haar hebben wilde. Ik ging met mijn hand door haar haar, over haar wang en rustig over haar lip. Ik zei haar aan mijn vinger te zuigen. Langzaam zoog en sabbelde ze aan mijn vinger. 'Sta op', hoorde ze me zeggen. Sara stond op en ging naast het bed staan. Ik ging voor haar staan en dwong haar mij achterna te lopen tot de muur haar billen raakten.

Ik ging zo dicht mogelijk bij haar staan en keek haar in haar ogen aan. Ik voelde haar ademen. Ik tilde haar armen op en hield ze met een hand vast. Ze ging helemaal op in het moment. Ik zag dat ik haar echt geil aan het krijgen was, terwijl ik haar met mijn andere hand streelde. Ik draaide haar om en beval haar haar handen hoog te houden. Haar ongelofelijke zandloper figuur maakte de innerlijke tijger in me los. Ik begon haar te spanken. Ze hield haar kont naar achter voor me en hield haar armen nog steeds omhoog. Ik draaide haar om en trok haar shirt uit.

Automatisch deed ze haar armen weer boven haar hoofd. Ik maakte haar beha los met een hand en liet haar voorover liggen. Ik hield haar bij haar nek vast en ging met mijn vingers tussen haar benen. Langzaam masseerde ik haar poes. Ik voelde dat haar panty nat werd. Ik pakte haar kussen en gooide hem op de grond. 'Op je knieën', zei ik tegen haar. Ze ging zonder te aarzelen op haar knieën zitten. Ik hield haar bij haar kaak vast. Ik vertelde haar haar handen achter haar rug te doen en haar ogen te sluiten. Ik zei dat ze van mij is en dat ze haar mond moest openen.

Met gesloten ogen en haar handen achter haar rug opende ze haar mond. Ik dacht bij mezelf: Ik heb echt geluk. Ik stak mijn vingers in haar mond en ging steeds dieper. Ze bleef eraan zuigen. Ik haalde mijn lul uit mijn broek en begon haar ermee op haar tong en gezicht te tikken. Ik stopte mijn lul in haar mond en vertelde haar dat ze mocht kijken. Aan haar reactie te zien, was ze blij met wat ze zag. Ze begon eraan te zuigen. Het was beter dan ik had verwacht. Geen tanden en mooie vloeiende bewegingen. Ze liet haar lippen goed voelen.

Eenmaal bezig, mocht ze haar handen gebruiken. De combinatie van haar handwerk en haar mond waren buitenaards goed. Ik heb de jackpot, dacht ik. Ik ging op bed liggen en liet haar plat op haar buik liggen. Ik wilde weten hoe diep ze kon gaan. Ik zei haar: 'Ga diep.' Ze ging tot over de helft. Daarna steeds een stukje dieper. Op driekwart begon ze bijna te kokhalzen. Ik keek haar aan en vertelde haar dat ze goed bezig was. Ik stond op, liep naar mijn jas en pakte een condoom. Ze keek me aan, terwijl ik haar vertelde dat ze het verdiende om geneukt te worden.

Ze keek me aan, maar gaf geen antwoord. Ik deed haar benen in mijn nek en trok haar legging en string uit. Daar lag ze dan: naakt en botergeil om geneukt te worden. Ik ging over haar heen hangen en stopte mijn lul in haar. Haar nagels voelde ik in mijn huid. Hoe ik dieper ging, des te dieper ze haar nagels in mijn huid zette. Er kwam een onwijs geil gekreun uit haar mond. Langzaam ging ik met lange halen in en uit haar, terwijl ik haar dwong om me aan te kijken. Ze vertelde dat ik zo lekker voelde en diep in haar zat.

Na haar rustig te hebben genomen, vertelde ik haar dat ik haar vandaag goed ging aanpakken. Ik begon haar in een sneller en harder tempo te neuken. Ze kreunde onwijs lekker en liet me mijn gang gaan. Ik zag dat ze wilde komen. Ik zei haar dat dat niet mocht. Harder en harder ging ik. Ik zag dat ze niet meer kon inhouden. 'Kom maar', zei ik. Ik ging van hard naar heel langzaam en duwde mijn lul door. Haar kut spande aan en ik zag dat haar been begon te trillen. Ik herhaalde het een paar keer. Sara keek me bezweet aan.

Ik vroeg haar of ze me klaar wilde zuigen. Ze ging braaf liggen en begon me weer heerlijk te pijpen. Na paar minuten non-stop eraan te hebben gezogen, voelde ik dat ik moest komen. Ik zei haar dat haar beloning eraan kwam. Ze ging er nog iets harder aan zuigen. 'Slikken', zei ik, terwijl ik kwam. Ze bleef doorgaan. Ik ben in tijden niet zo lekker klaargekomen. Ze keek me aan, liet haar mondje zien en ging met haar hoofd op mijn buik liggen. 'Jij bent anders', hoorde ik haar zeggen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen