De tuinman

Ingezonden door Anoniem

Zes jaar gelden werd ik via via gebeld of ik een tuintje wilde opknappen. Het is niet mijn werk, maar vanwege de gaande financiële crisis kon ik het inkomen goed gebruiken. Het gekregen telefoonnummer ingetoetst en een dame met een wat hese stem nam op. Samen doorgenomen wat haar wensen waren en een afspraak gemaakt om te gaan kijken naar de situatie aldaar. Bij aankomst deed een iets vollere dame van middelbare leeftijd de deur open. Vriendelijk, maar iets onzeker liet ze me binnen en leidde me mee naar de achtertuin.

Ik kon aan haar onzekere manier van communiceren merken dat ze het niet gewend was om bezoek te krijgen. Na de klus te hebben doorgenomen en een prijsafspraak te hebben gemaakt vroeg ze of ik iets wilde drinken. Dat wilde ik wel. Haar onzekerheid verdween langzaam en ging over in vertrouwen. Ze vertelde me haar levensverhaal: een scheiding, het verliezen van haar baan, kinderen die waren uitgevlogen en hoe ze hierdoor langzaamaan in een isolement terecht is gekomen. Ik hoorde haar aan en toonde begrip. Uiteindelijk hebben we afscheid genomen en ben ik huiswaarts gekeerd.

Enkele weken later kreeg ik ruimte in mijn agenda. Ik heb de desbetreffende dame gebeld om een aanvangsdatum voor de tuin af te spreken. Ik gaf haar aan dat ik graag vroeg begin, omdat het later op de dag te warm zou zijn. Vroeg was aan haar niet besteed werd me duidelijk gemaakt, maar ze zou de deur open maken, zodat ik kon starten. Ik moest me maar niet storen aan haar langzame start in de ochtend. Zo gezegd, zo gedaan. De dag was daar en ik vertrok naar de dame in kwestie. Aangekomen deed ze slaperig de deur open en bood aan om koffie te maken.

Ik gaf aan interesse te hebben in een kopje koffie en ging alvast beginnen met het uitladen van het materiaal. Het was me inmiddels wel opgevallen dat ze behoorlijk goed bedeeld was. Wat in haar ochtendjas ook goed zichtbaar was. De koffie werd geserveerd en we kletsten wat in de ochtendzon op het terrasje achter haar huis. Ik merkte dat ze een stuk losser was in de omgang dan bij onze eerste ontmoeting. Ze lachte vriendelijk en kreeg naar gelang het gesprek duurde een twinkeling in haar ogen. Inmiddels was de koffie op en ging ik aan de slag.

Ze ging zelf nog even terug naar bed. 6.00 uur was wat te vroeg vond ze. Om 9.00 zou ze nog een keer koffie zetten. Het begon al snel warm te worden in haar achtertuin zonder schaduw, dus deed ik mijn t-shirt uit. Op die manier kon ik heerlijk van de zon genieten nu het nog niet te warm was. Na een tijdje hoorde ik iemand achter me zeggen dat ik al aan het verbranden was op mijn rug en of mijn rug niet ingesmeerd moest worden. 'Lastig bijkomen', gaf ik lachend aan. 'Ik wil je rug anders wel even insmeren', was het antwoord. 'Nou graag', zei ik.

Ze was net gedoucht zag ik aan haar natte haar en rook ik aan de heerlijke geur die om haar heen hing. Alleen haar badjas was nog niet ingeruild voor kleding. Zorgvuldig met hele zachte handen werd mijn rug langzaam ingesmeerd. Ik merkte dat ze een droge mond had gekregen toen ze zei dat ze klaar was met insmeren. Ze vroeg of ik nog koffie wilde. 'Lekker, zei ik glimlachend. Even later kwam ze terug met een heerlijke kop koffie. Met een trillende hand werd die me aangeboden. Toen ze over de drempel stapte bukte ze voorover om haar slippers aan te doen.

Ik keek vol bij haar badjas naar binnen en zag dat ze er geen beha onder droeg. Nu was het mijn beurt om een droge keel te krijgen. Wat een volle borsten had deze vrouw. En deed ze dit met opzet? Er ging van alles door mijn hoofd. Ik merkte dat het mij niet onberoerd liet door de zwelling in mijn korte, strakke spijkerbroek. Het tuinstel was inmiddels verdwenen naar de voortuin voor de werkzaamheden aan het terras. Ik nam plaats op de grond en dronk mijn koffie. We kletsten wat, maar de spanning tussen ons was intens. Door de seksuele spanning tussen ons liep het gesprek wat houterig en giechelig.

'Wil  je nog wat koffie?' vroeg ze toen het op was. 'Ik heb nog een half kopje in de pot.' 'Graag', zei ik. Ze bukte voorover om mijn kopje aan te pakken terwijl ik nog op de grond zat. Ik zag terwijl ze bukte dat haar ceintuur van haar badjas los glipte. Haar ochtendjas viel open en ineens hingen daar twee prachtige, volle borsten met enorme dikke tepels fier voor mijn neus. Ze deed snel haar ochtendjas dicht en keek iets beschaamd, maar toch ondeugend naar me. 'Oh, wat schaam ik me', zei ze. 'Dat hoeft niet hoor', zei ik met een schorre stem.

'Je hebt een prachtig lichaam. Niets om je voor te schamen. Daar mag je trots op zijn!' Ze lachte verlegen en haalde het laatste restje koffie. Toen die op was gaf ik het kopje terug, keek haar lief aan en bedankte haar voor de koffie. Ze keek heel lief terug en bleef even stil, terwijl ze mij strak aankeek. Ze wendde haar blik naar beneden en zei: 'Als ik soms iets anders voor je kan betekenen dan hoor ik het graag.' Mijn adem stokte in mijn keel. Ik keek haar verlangend aan en glimlachte ondeugend naar haar. Ik deed een pas in haar richting en keek haar diep in haar ogen. Ze kreeg een kleur.

Ik durfde geen volgende zet te doen en deed weer een stap terug. Net toen ik mezelf ongemakkelijk begon te voelen en mezelf om wilde draaien, deed ze haar badjas iets opzij en ik zag haar diepe, ronde decolleté. Ze zei niets, maar ik wist genoeg. Ik deed weer een stap naar voren en pakte met één hand zachtjes haar nek vast.  Ik trok haar tegen me aan en zoende haar zacht en teder. Ze ontspande zich meteen en beantwoorde mijn lust. 'Kom naar binnen', zei ze. Ze deed de achterdeur op slot en dirigeerde mij naar boven. Van de onzekere vrouw was niets meer over.

Ik werd op het bed geduwd en ze ontdeed zich van haar badjas. Ze had een prachtig iets voller lichaam met mooie, grote en volle borsten waar nu twee keiharde, grote en dikke tepels op prijkte. Ik had nog nooit zulke grote tepels gezien. Mijn pik knalde bijna uit mijn broek. We worstelden samen met mijn schoenen en kleding. Toen die uit waren kwam ze op mijn schoot zitten en drukte zich tegen mij aan. We zoenden heftig. Haar ademhaling versnelde. Ze zei dat het wel drie jaar gelden was dat ze voor het laatst met een man naar bed was geweest en dat ze er zo naar verlangde.

Dat was inderdaad wel duidelijk. Ik werd achterover gedrukt en mijn pik werd bewonderd. 'Heerlijk zo'n dikke pik. Het is altijd mijn wens geweest om goed gevuld te worden.' Gulzig nam ze mijn kloppende pik in haar mond. Met verve werd mijn eikel met haar tong bewerkt waarna ze weer zo diep mogelijk haar mond over mijn pik schoof. Af en toe zo diep dat ze kokkende geluiden maakte. 'Ik ben zo ontzettend geil', zei ze, 'wil je me alsjeblieft neuken?' Ik wilde haar eerst nog proeven, dus gooide ik haar op haar rug op het bed en zoende me langzaam een weg naar beneden.

Met mijn tong cirkeltjes draaiend om haar navel, om langzaam af te dalen naar haar lipjes. Ik ontweek haar clit en ging naar haar kontje. Ik likte haar kontje en ging zachtjes met mijn tong via haar lipjes naar haar clit. Ze sidderde onder mijn aanrakingen. Mijn tong draaide weer rondjes over haar zwellende clit. Ze proefde heerlijk! Ik gleed omlaag met mijn tong en drong haar kutje binnen. Wat was ze nat! Ik schoof langzaam één vinger bij haar naar binnen. Ze kreunde en vroeg om nog een vinger. Langzaam penetrerend met één vinger bracht ik ook een tweede vinger bij haar naar binnen.

Ik kon merken dat ze meer gewend was, ondanks dat haar laatste seksuele ervaring met een man alweer een tijdje geleden was. 'Wil je me alsjeblieft nu neuken?' Het klonk niet meer als een vraag, maar meer als een smeekbede. Zelf stond ik ook op knappen. Zo hard was mijn pik. Ik boog me over haar heen en bewoog met mijn eikel over haar clit en door haar lipjes. Ik ben gewend dat ik voorzichtig moet zijn met mijn omvang bij vrouwen, maar het werd mij duidelijk gemaakt dat dat niet hoefde. 'Ik wil het diep, neem me alsjeblieft', zei ze. Onzeker, maar toch vastberaden duwde ik mijn dikke pik naar binnen.

Ze kreunde van genot en legde haar benen verder open. Langzaam begon ik haar te penetreren. Steeds iets dieper tot ik met mijn ballen tegen haar kontje aan kwam. Ze sloeg haar benen om mij heen en haar handen om mijn nek. We zoenden teder, terwijl ik haar rustig penetreerde. 'Ik wil dat je me hard neemt', zei ze. 'Doet dat geen pijn?' vroeg ik. 'Doe maar gewoon. Ik ben veel gewend, geloof me', zei ze. 'Dit vind ik lekker.' Steeds sneller en dieper stootte ik in haar. Ik voelde haar hele kutje opzwellen naarmate ik haar harder penetreerde. Haar ademhaling werd sneller en af en toe stokte die.

Haar onderlijf spande en ontspande zich. Nog harder neukte ik haar, terwijl ze haar benen verder opende. Opeens trokken de spieren in haar kutje samen en kwam ze spuitend klaar. Ik voelde haar sappen zo tegen mijn buik en ballen spuiten. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Ik stopte met penetreren. 'Niet stoppen, ga door!' gilde ze. Ik kon mijn ogen en oren niet geloven. Dit gebeurt toch alleen in pornofilms? Mijn eerdere bedpartners waren lang niet zo gretig geweest. Wat was deze vrouw heerlijk in bed! Eindelijk iemand waarbij ik voluit seks kon hebben.

Ze duwde me van haar af en dirigeerde mij om op het bed te gaan liggen. Ze pakte mijn pik en ging bovenop me zitten, terwijl ze zich langzaam over mij heen liet zakken. Wat een mooi gezicht om die volle borsten zo voor uit te zien priemen. Haar kutje stond wijd open. Strak om mijn harde staaf. Heen en weer bewegend voelde ik haar baarmoedermond langs mijn eikel bewegen. Binnen korte tijd kwam ze meerdere keren  klaar. De straaltjes vocht voelde ik uit haar kutje stromen. Wat een vrouw! Ik hield het niet meer en gooide haar van me af om haar vervolgens doggystyle te nemen.

Ik ging boven haar staan en drong diep in haar. Wat een fantastisch gevoel is dat toch. Diep penetrerend, voelde ik mijn bovenbenen branden, maar de geilheid won. Ik voelde het zaad komen. Hijgend en schokkend spoot ik haar vol. Ik zakte door mijn benen en drapeerde mezelf over haar rug. Al trillend bleef ik zo lang mogelijk in haar. Ik rolde mezelf na lange tijd van haar af en keek haar voldaan aan. Wat een vrouw en wat een seks! Nagenietend in elkaars armen hebben we dit nogmaals herhaald.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
14 stemmen