Verlegen

Ingezonden door Jason

Toen ik achttien was had ik een tijdje een seksrelatie met Linda. Linda was een paar jaar ouder dan dat ik ben. Ze was erg preuts en verlegen. We kenden elkaar via een gezamenlijke vriendin. De eerste keer dat ik Linda zag was ik verbluft door haar natuurlijke schoonheid. Ze had mooie ronde billen, volle heupen en twee prachtige, ronde borsten. Linda en ik hebben die avond telefoonnummers uitgewisseld. Na een paar sms'jes over koetjes en kalfjes was het hek van de dam. Zo brutaal als ik toen was heb ik haar gezegd wat ik van haar vond. Linda reageerde verlegen, maar wel dankbaar. 

Ze vertelde me dat ze nog weinig ervaring met seks had en graag wat meer ervaring wou opdoen. Een paar weken nadat we elkaar hebben leren kennen, hebben we bij mij thuis afgesproken. Aan alles was te merken dat er een seksuele spanning hing. Linda was te preuts om een eerste move te maken. Vanzelfsprekend heb ik dit gedaan. Het begon met een zoen. Lang en intens. Langzaam hebben we elkaar uitgekleed. Ik herinner me nog dat ze een rood hemd met kant aan had. Haar tepels waren stijf van opwinding en prikte bijna door het hemd. Ook had ze een neonblauwe string aan. 

Terwijl ik haar kuste gleden mijn handen over haar borsten langs haar buik naar haar dijen. Met twee vingers gleed ik over haar string en voelde ik dat ze doorweekt was. Aan haar ademhaling kon ik horen dat ze genoot van de aanrakingen. Met mijn vingers gleed ik over haar string tot ze het bijna uitschreeuwde van genot. In een hele snelle beweging trok ze haar string uit en spreidde ze haar benen. Heel zachtjes zei ze: 'lik me'. Ik liet me dit geen tweede keer zeggen en ging "down under". Ik heb haar gebeft tot ze klaarkwam.

Alles preutsheid verdween als sneeuw voor de zon en ze klom boven op me. Haar volle, ronde borsten hingen vlak voor mijn ogen. Ik liet merken dat ik genoot van het uitzicht. Met twee handen pakte ik haar borsten en masseerde die zacht. Om haar te plagen kneep ik zachtjes in haar tepels. Linda pakte mijn stijve piemel en dirigeerde deze naar haar schaamlippen. Met een vloeiende beweging liet ze zich over mijn piemel zakken. Ze begon zachtjes op neer te gaan, maar versnelde het tempo al gauw.

Ik pakte haar billen en bewoog met haar mee. Aan Linda was duidelijk te merken dat ze genoot en ik genoot even veel. Niet alleen van het heerlijke gevoel, maar ook van het heerlijke uitzicht. Haar borsten gingen prachtig heen en weer en haar tepels zagen er bijna hypnotiserend uit. Ik pakte haar borst en begon met mijn tong haar tepel te likken. Plagend beet ik zachtjes op haar tepel. Linda kreunde van genot en vroeg me haar andere tepel ook te verwennen. Met alle liefde deed ik dit. Algauw kwam ze opnieuw klaar. 

Na een korte adempauze heb ik haar op haar rug gelegd op de rand van het bed. Ik ben naast het bed gaan staan en heb haar benen over mijn schouders gegooid. Ik drukte mezelf naar binnen en begon te stoten. Linda pakte haar borsten vast en speelde hier mee. Algauw liet ze één hand afzakken naar haar clit. Ze zorgde voor extra stimulatie. Het zien van dit alles maakt me zo opgewonden dat ik bijna klaarkwam. Uiteindelijk zijn we samen klaargekomen. Linda stapte van het bed en ging voor me zitten.

Ze likte mijn piemel schoon en keek me ondeugend aan. Voor ze zich weer aankleedde zei ze: 'Dat ik hier zo gespannen voor was! Kun je morgen weer?'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
2 stemmen