De verbouwing

Ingezonden door Pieter-Louis

Samen met twee maten heb ik een klusbedrijf. Wij hadden de opdracht een mooi appartement te verbouwen in het centrum van Leiden. Een mooie klus met een leuke opdrachtgever. Nou ja opdrachtgever, eigenlijk een opdrachtgeefster. We waren het redelijk snel eens geworden over de prijs en over hoe we de verbouwing zouden aanpakken. Een leuke dame, maar verder niks bijzonders. Wat mij wel was opgevallen, is dat ze er wel een tikkeltje sexy uitzag toen we de overeenkomst sloten, maar ja, het was dan ook redelijk warm.

Wanneer je een opdracht aanneemt dan moet je zakelijk zijn, nietwaar? Dan is het niet het moment voor een flirt. Wij konden snel beginnen, in de lente. Een paar weken nadat de handtekeningen waren gezet. Daar was onze opdrachtgeefster natuurlijk erg blij mee. Ze wilde graag in september erin kunnen trekken. Er moest wel het nodige gebeuren. Garanties konden we niet geven, maar het leek een redelijke planning. Er moest het nodige sloopwerk worden gedaan, wat ook wel wat spannende dingen met zich meebracht.

Zo troffen we achter een oude kast een kleine ruimte aan die dienst deed als kluis en waar kranten in lagen van tachtig jaar oud. Je kon er bij door de achterwand van de kast te verwijderen, maar dat moest je wel weten. Heel ingenieus gemaakt. Het maakte dat we zagen dat er ‘geheime’ plekken in dit huis waren. We wilden onze opdrachtgeefster erover informeren en belde haar op om onze vondst te melden. Misschien wilde ze dit juist behouden en moesten we de kastenwand daarom toch maar niet slopen.

Juist toen we haar belden op haar 06-nummer bleek ze in het buitenland te zitten. Ze kon dus niet meteen komen om het te bekijken. Ze vroeg ons om niet verder te slopen en de zaak te laten zitten totdat ze terug was in Nederland. Over een week zou ze op de stoep staan. Wat opviel was dat ze wel even iets losliet van dat ze het spannend vond, zo een geheime ruimte. Ze giechelde even en in haar stem meende ik een erotische fantasie te horen. 'Was de ruimte groot genoeg om er allerlei spannende geheime dingen te doen?' vroeg ze met een zweem van verlangen.

We konden de kastenwand gemakkelijk nog even laten zitten. Er was genoeg ander werk te doen, dus de bouw zou niet komen stil te liggen. Eigenlijk moest het gehele appartement worden gerenoveerd. Nieuwe keuken, nieuwe badkamer, plafonds vervangen, alle elektra vernieuwen en nog heel wat meer. De klus zou zeker een week of zes, zo niet meer, in beslag gaan nemen. We konden dus het nodige doen en onze opdrachtgeefster blij maken met de nodige voortgang als ze een week later op de stoep zou staan om de geheime kast te bekijken.

Zoals afgesproken kwam onze opdrachtgeefster een week later langs. Ze had ons netjes van tevoren even gebeld om te vragen of het goed uitkwam. Nu waren wij daar toch constant aan het werk, dus ze was ieder moment welkom. 'Ik kom even met mijn vriendin langs', zei ze. Op het afgesproken tijdstip stond ze op de stoep. Wat mij toen meteen opviel, en mijn maten natuurlijk ook, was haar sexy kleding. Natuurlijk, het was warm, maar haar rokje was wel erg kort en haar decolleté behoorlijk diep. Wat had ze een stel mooie, volle en ronde borsten. Mijn maten en ik keken elkaar veelbelovend aan.

Het appartement was natuurlijk eigenlijk een bouwterrein. Dat wist zij natuurlijk ook wel. Dan zou je denken dat je stevige schoenen aan doet en niet op hoge hakken aan komt. En dat je een spijkerbroek aandoet. De dames droegen echter beiden hoge hakken. Ook haar vriendin zag er geweldig uit. Ze had een heel kort broekje aan waardoor je haar mooi gevormde billen perfect kon zien. Haar topje liet  veel aan de fantasie over. Onze opdrachtgeefster was duidelijk geïnteresseerd. Ze wilde natuurlijk de verborgen kast zien, maar ze wilde eerst een indruk krijgen van hoe het totaal ervoor stond.

Goedkeurend keek ze rond en zag ze hoe haar appartement veel ruimer en lichter was geworden door alle troep die inmiddels in de container was beland. Ze kon nu zien hoe de contouren van haar droomhuis eruit gingen zien. Zij en haar vriendin keken duidelijk goedkeurend en gaven ons de nodige complimenten. In de woonkamer was ik net bezig elektriciteit leidingen in het plafond aan te brengen. Ze wilde graag zien hoe dat eruit ziet, want eenmaal weggewerkt zie je daar natuurlijk niks meer van.

Ze klom de rolsteiger op en vroeg mij haar hand vast te houden. Nu zijn de plafond redelijk hoog in die oude huizen, dus het vlondertje waarop ik werkte is redelijk hoog. Toen zij er eenmaal op stond, bood mij dat een perfect uitzicht op het gebied onder haar korte rokje. Ik zag hoe zij een heel klein kanten stringetje droeg en hoe dat strak tussen haar gulzige lipjes zat. Wat een heerlijk gezicht! Ik merkte dat ze het bewust deed, want ze boog ook nog even naar voren om zogenaamd iets in het plafond beter te kunnen zien waardoor ik een nog beter zicht had op haar heerlijke poesje.

Om iets beter te staan, spreidde ze haar benen. Daar stond ze dan: een woest aantrekkelijke vrouw. Super sexy, op hoge hakken op de steiger. 'Zal ik er even bij komen staan? Dan kan ik je wat uitleg geven.' 'Graag', zei ze en ik beklom de steiger. Nu is zo'n vlonder niet erg groot, dus je moet elkaar wel aanraken. Daar stond ik dan, op de steiger naast de vrouw die mij moest gaan betalen met een enorme bobbel in mijn broek die maar een ding wilde. Ik wees haar op iets in het plafond waardoor ze vlak tegen mij aan moest komen staan.

Om te zorgen dat ze niet viel, kon ik haar met beide handen om haar middel pakken. Ze slaakte een kreun van opwinding en bewondering. 'Dat jullie dat allemaal kunnen maken', zei ze vol bewondering. Snel keek ik waar mijn maten waren. Ik zag ze geen van beide en ook de vriendin van onze opdrachtgeefster was er niet. Blijkbaar waren zij naar de verborgen kast aan het kijken. Ik kon inmiddels mijn handen niet meer van haar afhouden. Zij draaide zich naar mij toe, pakte mijn armen en bewoog haar mond naar de mijne. Ik zag haar gulzige blik en het was duidelijk dat ze me wilde zoenen.

We drukten onze lippen op elkaar en vrijwel meteen drongen onze tongen in elkaars mond. Oh, wat kon zij heerlijk tongzoenen! Ze tilde haar rechterbeen op om die om mij heen te slaan. Mijn rechterhand gleed naar beneden, over haar been en terug richting haar dijen. Ik voelde hoe haar korte rokje strak om haar kont zat en hoe ik heel makkelijk haar rokje kon optillen om bij haar slipje te komen. Met mijn vingers streelde ik over het kant van haar slipje en voelde hoe zacht haar venusheuvel was. Een kleine kreun kwam over haar lippen en ze maakte duidelijk dat ik verder mocht gaan.

Nu vind ik het super om eerst over het slipje van een vrouw te strelen en dan mijn hand eronder te doen. Toen mijn vingers haar schaamlippen raakten, voelde ik hoe kletsnat ze was. Ik vond haar clitoris en begon zachtjes dat knopje te masseren. Vrijwel meteen drukte ze haar mond harder op de mijne en slaakte een kreet van verlangen. 'Oh, wat heerlijk! Ga door, ga door!' Ze gaf mij de vrijbrief om haar poesje steeds verder op te geilen. Ik merkte hoe zij steeds geiler en natter werd. Haar ogen keerden zich naar binnen en na al een paar minuten kwam ze grommend klaar.

'Jeetje, wat ben jij goed zeg. En dat op de steiger', lachte ze. 'Nu ben jij aan de beurt', zei ze met een schalkse glimlach. 'Op de steiger of op die stapel gipsplaten daar beneden?' vroeg ik haar. 'Nou, op de steiger vind ik wel spannend, maar is dat niet te hard?' Zonder antwoord te geven, ging ze op haar rug liggen en steunde met haar hooggehakte voeten tegen twee sporten van de rugleuning van de steiger. 'Jeetje, zo'n geil gezicht heb ik nog nooit gezien', zei ik. Daar lag ze dan, haar minirokje opgetrokken met een kanten slipje en borsten die gewillig uit haar bloesje puilden.

Ze leken te zeggen. 'LIK MIJ!' Daar lag ze dan, mijn bazin, benen wijd gespreid, hoge hakken geklemd tegen de dwarssporten van de snelbouwsteiger, op haar rug, met maar een verlangen: 'NEUK MIJ'. Snel deed ik mijn werkbroek naar beneden en beklom haar gewillige lichaam. Mijn penis klopte vurig van verlangen en zonder veel gedoe, stootte ik bij haar naar binnen. Daar lagen we dan, diep en hard te neuken boven op de vlonder van de steiger, terwijl die steiger ritmisch heen en weer mee bewoog op mijn harde stoten.

Mijn opdrachtgeefster liet zich helemaal gaan. Blijkbaar kon het haar niks meer schelen dat anderen haar gekreun hoorden. De ramen naar de straat stonden nog steeds open vanwege het warme weer. Terwijl zij nog op haar rug lag, boorde mijn lid zich diep in haar kletsnatte kut. Ik trok haar naar mij toe en likte haar tepels, de een na de ander. Haar tepels waren inmiddels keihard geworden. Zij duwde haar borsten hard tegen mijn mond aan. Mijn stoten wisselde ik af door een korte periode van rust om haar mond te zoeken, want wat zoende zij verrukkelijk!

Zo lekker had ik nog nooit met een vrouw getongzoend. Ik merkte hoe geil zij het vond om geneukt te worden, terwijl ik met mijn vingers zachtjes rondjes draaide op haar tepels en met mijn tong de hare zocht. Omdat ik niet te snel wilde klaarkomen, je neukt immers niet dagelijks op een steiger en dit moment wilde ik zo lang mogelijk laten duren, vroeg ik haar of ze nog een ander standje wilde. 'Ja, zo dadelijk wil ik dat, maar dan wil ik dat een van je maten mij hier neukt. Ik wil dat jij mij nu helemaal sufneukt', zei ze hijgend.

De gedachte dat ik haar in een echt pornostandje neukte, dat ik mijn baas neukte die geil op een steiger lag met gespreide benen en een kletsnatte kut, wond mij zo op dat ik met hernieuwde energie nog harder in haar doorstootte. Ik merkte dat ik klaarkwam en dat ook zij weer een hoogtepunt bereikte. Met lange stoten voelde ik hoe mijn zaad haar klets natte kut in spoot. 'Ik pomp je helemaal vol', fluisterde ik in haar oor. Ze lachte en ik voelde hoe ik nog een paar keer extra in haar kon stoten en hoe zij daar schokkend op reageerde.

Na nog een laatste stoot in haar overheerlijke kut en nog een intense zoen op haar mond waren wij beiden helemaal op. Nahijgend zeiden we tegen elkaar hoe ontzettend geil het was om in de bouw te neuken. Ze was erg benieuwd naar het donkere kamertje. Ik trok mijn broek weer aan en hielp haar van de steiger af. Natuurlijk kon ik het niet laten om nog even met mijn hand over haar kutje te strelen. Ze was zo heerlijk opgezwollen en nat! Weer op de grond schikte ze haar rokje, deed haar borsten weer in haar beha en veegde wat stof van haar kleren af.

Ik was benieuwd wat er nu zou gebeuren en vooral waar mijn twee maten en haar vriendin waren. Ik had niet in de gaten gehad dat er vanuit de slaapkamer het nodige gehijg en gekreun te horen was. Ik volgde mijn opdrachtgeefster daar naartoe en zag hoe mijn twee maten samen haar vriendin onder handen namen. Zij lag met haar rug op een stapel gipsplaten, terwijl mijn ene maat haar staande neukte en zij met haar mond de pik van mijn andere maat gulzig pijpte. Ik merkte dat ik meteen weer een stijve kreeg toen ik deze mini-gangbang zag.

Terwijl mijn opdrachtgeefster naar een van mij maten toeliep en zich tegen hem aanvlijde, deed ik snel mijn broek weer uit en zorgde ervoor dat die vriendin mijn lid in haar hand kreeg. Het was duidelijk dat ze zo veel mogelijk pikken wilde hebben, want toen ze mijn pik vond, begon ze er meteen stevig aan te trekken. Ik bracht mijn lid dichterbij haar mond, zodat ze ook mij kon pijpen. Net nadat mijn maat zijn sperma over haar gezicht heen spoot en zij druipend van het sperma omhoog keek, zag ik haar gulzige en zaadvragende ogen op mij gericht.

Vrijwel meteen stopte ze mijn pik diep in haar mond. Ze was duidelijk een pijpkoningin die graag lang en diep pijpte en ze deed dan ook alle moeite om mijn stijve pik zover mogelijk in haar mond te stoppen. Kokhalzend duwde ze hem er even later weer uit om hem meteen daarna weer zo diep mogelijk in haar mond te stoppen. Ik pakte haar bij haar hoofd om haar nog dieper over mijn lid te duwen. Mijn handen woelden door haar blonde haren. Van lang, blond haar word ik altijd supergeil. Ik hoorde hoe zij gulzige geluiden maakte, terwijl zij mijn pik zo diep mogelijk in haar mond propte.

Tegelijk ging haar lichaam ritmisch op en neer, want mijn andere maat was haar diep aan het neuken. Hij neukte haar zo hard als hij kon. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat mijn opdrachtgeefster inmiddels met mijn maat speelde die net over het gezicht van haar vriendin was klaargekomen. Ze stonden heftig te tongzoenen en zij sloeg nu haar been om hem heen. Haar bloesje en beha waren ergens op de grond beland en terwijl ze daar stonden, hoorde ik hoe zijn vingers in haar natte kut sopten. De vriendin, van wie ik de naam niet wist, had ik de geile naam Wendy gegeven.

Wendy was een bloedmooi meisje van mijn middelbare school over wie ik destijds veel fantaseerde. Wendy staat voor mij voor geil, gewillig, natte kut, diep pijpen, kortom voor de ware pornokoningin. En ja, fantaseren helpt soms ook een beetje. Tot mijn verbazing merkte ik dat ik nog een keer kon komen. Wendy pijpte mij zo overheerlijk dat ik voelde dat ik in haar mond zou gaan klaarkomen. Ik wilde niet over haar gezicht spuiten, maar in haar mond. Ik voelde aan mijn benen hoe mijn bovenbeenspieren en mijn kuitspieren zich samentrokken en het laatste sperma eruit persten en in haar mond spoten.

Ik zag hoe zij glimlachte en verrukt keek. Ik was bang dat ze mijn sperma zou uitspugen. Ik vind het supergeil als een vrouw mijn sperma doorslikt. Ze keek mij heel verrukt aan, deed even haar mond open om mij te laten zien dat mijn sperma inderdaad in haar mond was beland en slikte daarna mijn sperma gulzig door. Met haar tong maakte ze haar lippen nog even schoon en slikte nogmaals. Ze liet mij haar schone mond zien. Ik moest haar bedanken voor deze enorme weldaad en wilde maar een ding: met haar tongzoenen. Ik pakte haar hoofd en duwde haar mond hard tegen de mijne.

Ik gaf haar geen ruimte en deed geen enkele poging om af te tasten of zij dit ook wilde. Ik wilde haar nu gewoon helemaal en het kon mij dan ook niets schelen wat of zij wilde. Normaal gesproken wil ik weten of de vrouw met wie ik neuk het fijn vindt, maar nu kwam de overweldiger, de bruuske man in mij boven. Tot mijn vreugde bood ze zo goed als geen enkele weerstand. Ik duwde mijn mond hard op haar en duwde mijn tong zo diep ik kon in haar mond. 'Geile slet', zei ik even later tegen haar. 'Je verdient het om helemaal afgeneukt te worden.'

Blijkbaar dacht zij er net zo over en deed dan ook alle mogelijke moeite om een van de pikken van mijn maten weer bij haar naar binnen te laten glijden. Zij waren inmiddels helemaal leeg en konden geen druppel meer uitbrengen. Opeens ging de bel. Een van mijn maten liep snel naar de deur, uit vrees dat iemand iets had gehoord of dat de politie langs zou komen. Hij deed zijn werkbroek omhoog en snelde naar de voordeur. Tot zijn stomme verbazing stond daar een bloedmooie vrouw voor de deur die zich voorstelde als een vriendin van de opdrachtgeefster.

Ze zou even komen meekijken, maar was in de file terechtgekomen waardoor ze veel te laat was. Of ze nog even binnen mocht komen? Ook zij zag er heel verleidelijk uit. Luchtig bloesje waarin mooie ronde borsten zaten, een lange rok, maar wel met een split tot aan haar heupen en rode pumps met naaldhakken. Verbluft liet mijn maat haar naar binnen, niet goed wetende wat te doen. Meteen nadat de deur dichtviel, pakte ze zijn hand en trok hem naar zich toe. 'Ik kom net als mijn vriendin vooral voor jullie hoor', fluisterde ze in zijn oor.

Het was alsof die vrouwen het van te voren allemaal hadden bekokstoofd. Iets wat je niet voor mogelijk houdt, overkwam ons zomaar. Hij liep met haar naar ons toe en stelde ons aan haar voor. Omdat alle remmen inmiddels wel waren verdwenen, vertelden wij hoe heerlijk wij met elkaar hadden geneukt, maar ook dat we inmiddels helemaal leeg waren. We wilden erg graag een nieuwe afspraak maken waarbij ze alle drie van harte welkom waren en dat, als ze dat wilden, wij nog een vierde man konden regelen, omdat we meestal met vier man werken.

Dan zouden we eindelijk dat verborgen hokje gaan bekijken en zouden we daarin dan zeker hele spannende dingen gaan doen. Nadat we allemaal weer onze kleren hadden aangetrokken, namen we afscheid. 'Binnen een week zijn we weer terug en als de verbouwing iets langer duurt, is dat geen probleem hoor!' zeiden de meiden. We zagen hoe drie bloedmooie, hoog gehakte vrouwen in kinky kleding wegliepen naar hun auto’s. Over een paar dagen zouden we een nieuwe orgie met de dames gaan meemaken. Een droom werd werkelijkheid.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen