Project X, hoertje of ontdekkingsreizigster?

Ingezonden door Twan

Het was misschien een logische, volgende stap in de seksuele opbouw en ontwikkeling van B. Ik had het waarschijnlijk ook wel aan kunnen zien komen. Zelfs aan moeten zien komen. Toch verraste B’s voorstel mij nog. B. en ik lagen nog bij te komen van een intense vrijpartij waarbij de toppen van de Himalaya verkend waren. Waar ik aanvankelijk duidelijk de leidende rol in onze seksuele relatie had vervuld, was B. meer en meer uitgegroeid tot een onverzadigbaar seksueel roofdier. Bovendien leken voor B. seksuele grenzen maar voor een doel te bestaan: namelijk om ze te overschrijden.

Terwijl B. op haar rug nog lag bij te komen, kon ik het niet laten om met de tepel van haar dichtstbijzijnde, enigszins afhangende borst te spelen. De donker roze richtingaanwijzer stond als het centrum van een gerimpeld samengetrokken tepelvlek eigenwijs recht en hard overeind. Een kneepje hier, een likje daar met zo nu en dan een lichte beet als toegift, leverde mij een zoen vol op mijn mond op. Ik speelde met B’s navel en liet mijn linkerhand plagerig de erogene zone tussen haar navel en venusheuvel verkennen. Het topje van mijn wijsvinger bereikte de aanzet van B’s grote schaamlippen.

Normaal gesproken zou B. daar meteen lichamelijk op reageren. Nu bleef het verrassend – of was het verdacht?- rustig. Te rustig. ‘Weet je’, zei B., terwijl haar ogen op de plafonnière gericht bleven. ‘Ik heb nog eens zitten denken.' Oh jee, dacht ik. Nu ging het komen. En ja hoor, komen ging het. Voor B. waren een aantal gebeurtenissen samengekomen. Dat waren ondermeer seks met een totaal onbekende man, gebruiken en gebruikt worden en met als klap op de vuurpijl seks tegen betaling. Tel die drie elementen bij elkaar op en voeg daar B’s onstilbare honger naar seks en sensatie aan toe.

Neem ook nog een vleugje sletterig gedrag en tot slot een dosis van B’s onbedwingbare drang tot grensoverschrijdend gedrag dan is er eigenlijk nog maar een uitkomst mogelijk: B. wilde gewoon eens, en eigenlijk net als met de gangbang tegen vergoeding, de hoer uithangen. B. zei dat ook met zoveel woorden. Haar nadruk op het woord ‘hoer’ intrigeerde mij. Ik wist alleen niet of haar fixatie op de plafonnière op dat moment voortkwam uit schaamte of uit beelden die B. op dat moment daarover voor zich zag. ‘Laat mij raden. Ik moet dan zeker weer de organisator en jouw pooier zijn?’

Die opmerking leverde mij een tets tegen mijn ballen op. Ik overdreef enorm door te doen alsof dat vreselijk pijn had gedaan. B. trapte erin of deed althans alsof zij erin trapte. Zij draaide zich naar mij toe, zoende mijn wang en mond, terwijl haar net nog plagerige hand nu liefdevol mijn penis en ballen streelden. B. sloeg haar rechterknie over mijn bovenbeen. Ook dat zal een optelsom geweest zijn. Langzaam maar toch zeker transformeerde mijn penis tot iets dat weer op een lul begon te lijken. ‘Zeg geile dingen tegen mij,’ zei B, terwijl zij haar hoofd op mijn borst legde.

Haar linkerhand ging verder met het promotie-onderzoek van mijn geslachtsdelen. Die daar zowaar ook weer op begonnen te lijken. Ik vertelde B. over wat ervaringen die ik ook al met Jewel heb gedeeld. Ik had B’s onverdeelde aandacht. Mijn lul had die ook. Toen ik B. vertelde dat ik deze herinneringen ook allemaal opgeschreven had en zij door Jewel op haar site waren gepubliceerd, informeerde B. of ik ook verhalen over haar en mij had geschreven. ‘In geuren en kleuren’, verzekerde ik haar. ‘Vertel.’ Ik begon met de nacht na het concert in de plaatselijke poptempel.

Naarmate het verhaal vorderde en dichter bij zijn climax kwam, zakte B’s hoofd af naar lager gelegen regionen. Totdat haar mond binnen schootsafstand van mijn eikel was gekomen. B. tergde mij door zo nu en dan een gerafineerd likje over het topje van mijn eikel te geven. Ook het spleetje in mijn eikel werd niet vergeten. Een druppel voorvocht werd door B. met haar tong zorgvuldig over mijn hele eikel uitgesmeerd. Toen ik B. het gevoel beschreef dat ik had ervaren toen ik voor de eerste keer mijn pik in haar kontgaatje liet verdwijnen, verdween mijn pik voor meer dan de helft in B’s mond.

Terwijl B. mij pijpte, streelde ik haar rug en billen. Mijn rechter wijsvinger zigzagde tussen haar vochtige lipjes en het nog enigszins wijkende kontgaatje heen en weer. B. wilde dat ik bleef vertellen. Met uitzondering van de activiteiten met haar mond en tong had ik geen verdere aanmoediging nodig. Met mijn wijs- en middelvinger liet ik B’s kutje glinsteren. Mijn glinsterende wijsvinger betrok B’s sterretje ook in het spel. Op het moment dat ik een explosief orgasme van B. beschreef, zette zij haar tanden in mijn eikel. Dat kwam B. op een dosis sperma te staan die zij min of meer gedachteloos doorslikte.

Mijn opmerking dat haar pijpbeurt mij wel €50,- waard was geweest, leverde als reactie alleen maar op dat B. niet pijpte onder de €200,- Waarmee wat mij betreft de toon gezet was. Net als met het organiseren van een gangbang komt er bij het opzetten van een prostitutiedeal ook nog heel wat kijken. Op zich lijkt dat niet zo ingewikkeld. Type het woord ‘prostitutie’ of ‘thuisprostitutie’ maar in op het www en je wordt bedolven onder de mogelijkheden en aanbiedingen. Tijdens mijn research ontdekte ik dat er gradaties, noem het verschillende ‘serviceniveaus', bestaan.

Variërend van het spreekwoordelijke vluggertje van een kwartier voor €50,- tot mogelijkheden om de meest vergaande fantasieën in de praktijk te brengen met daaraan een dito prijskaartje. In die laatste categorie was 'the sky' letterlijk 'the limit'. Een term die in die categorie veel gebruikt werd, was de GFE, de Girl Friend Experience. Al snel bleek daar meestal een service onder te moeten worden verstaan die voor mij gevoelsmatig dicht tegen het high-end escortniveau aan lag. Kwaliteit, exclusiviteit en gegarandeerde discretie bleken steeds terugkerende sleutelwoorden te zijn.

In mijn plannen voor B. kwamen ook een aantal criteria steeds terug. Niveau, nagenoeg onbeperkte mogelijkheden, luxe, anonimiteit en inderdaad boven alles discretie. Ik ben typisch iemand voor wie het glas eigenlijk altijd halfvol is. Echt niet iemand die voor iedere oplossing twee nieuwe problemen weet te bedenken. Nu de criteria waren vastgesteld was de volgende vraag meteen ook waar een en ander plaats zou kunnen gaan vinden. Uiteindelijk besloot ik om, net als voor de gangbang van laatst, weer gebruik te maken van het aanbod van Airbnb.

Ik koos voor een luxe appartement aan de Reguliersbreestraat. Voldoende centraal gelegen om goed bereikbaar te zijn, maar ook weer voldoende afgelegen om redelijk onopgemerkt en discreet ons plan tot uitvoering te brengen. Daarnaast erg goed met het OV te bereiken en met voldoende parkeergelegenheid in de onmiddellijke nabijheid. De angstaanjagende huurprijs zou ik omgekeerd evenredig in de prijs voor het samenzijn met B. tot uitdrukking laten komen. Dan het verhaal van het aanbod. Ik hou er niet van om zelf het wiel opnieuw uit te vinden.

Een van mijn lijfspreuken luidt: ‘Doe niet morgen zelf wat u vandaag door een ander kunt laten doen.' Of misschien nog beter: ‘Beter goed gestolen dan slecht bedacht.' De titel van de oproep moest meteen al pakkend en lading dekkend zijn. Mijn keuze viel op 'Nu of nooit'. Academisch geschoolde schoonheid is slechts eenmalig beschikbaar voor een samenzijn met ongekende erotiek. Onbeperkte mogelijkheden waarbij, daarnaast vrijwel iedere wens bespreekbaar is. Voor deze unieke mogelijkheid gelden overeenkomstige voorwaarden.

B’s ogen leken op stokjes te staan toen ik haar deze tekst door de telefoon voorlas. B. viel zelfs even stil. Ik kon haar over bijna ieder woord na horen denken. Het eerste waar B. op terugkwam was dat vrijwel iedere wens bespreekbaar zou zijn. B. wilde graag weten hoe ik dat bedoeld had en vooral hoever B. daarin zou moeten gaan. Om met dat laatste te beginnen verzekerde ik B. dat zij helemaal niets zou moeten. Omdat het om haar lichaam ging, was wat mij betrof B. zelf de enige graadmeter en stelde alleen zij eventuele grenzen. Die zekerheid stelde B. duidelijk gerust.

Vervolgens wilde B. beginnen aan een scala van kwaliteiten en uiterlijkheden waaraan haar ‘klant’, zoals B. haar potentiële sekspartner tegen betaling wilde noemen, moest voldoen. Wat er daarna gebeurde vond ik heel erg illustratief voor de situatie en voor B. Ik snoerde haar min of meer de mond door te zeggen dat ik bij deze gelegenheid als haar pooier op zou treden. In mijn eigen beleving was dat veel meer de rol van organisator en beschermer, maar omdat B. zich voor deze gelegenheid een hoer wilde voelen, koos ik bewust voor de term ‘pooier’.

Daarbij liet ik er geen twijfel over bestaan dat ik degene was die zou bepalen welke man van haar diensten gebruik zou mogen maken. Voor mij zou maar een criterium gelden: geld. B. zou zich voor mij door de hoogste bieder moeten laten neuken. ‘Godver…’, reageerde B. ‘Jij zou echt iemands pooier kunnen zijn’, luidde haar constatering. In B’s stem klonk weer dezelfde onderdanigheid door die ik eerder van B. naar mij toe was tegengekomen. B. leek ervan te genieten. Om haar gevoel nog duidelijker te onderstrepen, bekende B. met dit avontuur in het vooruitzicht dat zij bij de eerste de beste gelegenheid zou gaan masturberen.

Ik gaf B. gewoon opdracht om mij dat dan met een appje meteen aan mij te melden. Dat appje kwam twee avonden later. Pas toen was B. even alleen thuis geweest. Dat appje leverde een fraai staaltje telefoonseks op waarbij ik B. haar eigen sapjes van haar vibrator heb laten likken en waarbij B. precies wilde weten waar mijn sperma geland was. B. en ik waren aan elkaar gewaagd. Het volgende punt van aandacht was in welke media geadverteerd zou worden. Gelet op eerdere ervaringen leek Seksjobs een reële mogelijkheid, maar iets hield mij daarin tegen.

Dat had te maken met de exclusiviteit van ons aanbod en de mogelijkheid voor zoveel mogelijk exposure. Op Seksjobs zag je als zoekende man door de bomen het bos vaak niet meer. Via via kreeg ik twee sites door. Contact met de beheerders bevestigde wat ik al vermoedde: er moest minimaal een ‘pakkende’ foto van B. worden afgebeeld. Dat was nog wel een dingetje. B. was -heel begrijpelijk- heel erg beducht voor herkenning. B. is sowieso al een opvallende verschijning, maar ook door haar werk en zeker in haar eigen woonplaats was de dreiging van herkenning reëel.

B. ging weliswaar akkoord met het nemen van foto’s, maar koppelde daar wel de voorwaarde aan dat ik dan de fotograaf zou zijn. Ook weer uit anonimiteitsoverwegingen. De ochtend waarop B. naar mij toe kwam en zij zich in allerlei poses, outfits en diverse stadia van ontkleding liet fotograferen, leverde naast foto’s voor publicatie (met een Venetiaans masker) ook het nodige pornografische materiaal op. Volkomen in de lijn der verwachtingen was B. daarin zelf de grootste initiatiefnemer. Lang leve de zelfontspanner. Samen kozen wij de meest voor zich sprekende foto uit.

De rest zou ik als eventueel extra verkoopargument achter de hand houden. Ook hierin gaf ik B. totaal geen zeggenschap. B. genoot van mijn standvastigheid en dominantie. Ik heb het geweten. In totaal hebben zich binnen een tijdsbestek van drie dagen ruim dertig belangstellenden gemeld. Een aantal viel al vrij snel af, omdat zij onder de categorie reguliere hoerenlopers vielen. Alleen maar op zoek naar een nieuw kutje dat zo lang mogelijk voor zo weinig mogelijk geld geneukt kon worden. Deze groep wees ik meteen af.

Daarnaast ontstond er een tussencategorie die voornamelijk geïnteresseerd waren in wat exact de mogelijkheden waren. Hen adviseerde ik de advertentie eerst nog eens goed te lezen. Wat overbleef was een aantal mannen dat heel goed en soms tot in detail wist te benoemen waar hun wensen en interesses lagen. Na wat aanvullend verzonden foto’s koppelden deze vijf mannen daar meteen een voorstel tot vergoeding aan vast. Over het algemeen bevonden deze zich in de regionen waar ik zelf aan zat te denken: de categorie €1.000,- plus.

Ik besprak deze vijf kandidaten qua voorstellen en vergoedingen met B. Zonder daarbij overigens exacte bedragen te noemen. Tijdens het doornemen van de profielen leek ik voor B. amper te bestaan. Het duizelde B. duidelijk. Een persoon leek meteen al af te vallen, omdat hij wensen op het gebied van poep en plas had. Toen ik hem daarover informeerde, was hij zonder enige druk bereid om zijn bod met 50% te verhogen. B. twijfelde serieus, maar ik hakte deze knoop voor haar door. Nu niet en nooit niet!

Wat mij verbaasde, was dat B. een klant afwees, omdat hij ondermeer anale seks met haar wilde hebben. Ik stond versteld van B’s motivatie. Haar kontje was na de DP bij de betaalde gangbang alleen nog exclusief voor mij. Zelfs voor haar partner gold een toegangsverbod. Dat gaf toch wel het bijzondere karakter van de relatie tussen B. en mij aan. Toen ik deze potentiële klant op de hoogte bracht, haakte hij af. Tussen de drie overgebleven geïnteresseerden ontstond een soort van biedingsstrijd.

Door mij aangewakkerd en door consequent te blijven wijzen op het absoluut eenmalige karakter van ons aanbod. Uiteindelijk viel onze keuze niet op de hoogste bieder. Met als reden dat hij een vriend mee wilde nemen die ook mee zou doen. Het was niet zozeer dat ik B. het netjes ‘afwerken’ van twee klanten niet toevertrouwde. Ik had B. zich met grotere aantallen uitstekend zien redden. Waar het bij mij op vastliep was de veiligheid. Uiteraard zou ik als volleerd pooier letterlijk om de hoek van de deur staan om toezicht te houden.

Ik vond het echter niet verantwoord om B. met twee volstrekt onbekende mannen alleen te laten. Als deze man zich eerst bewezen als betrouwbaar bewezen zou hebben, dan zou het eventueel een optie kunnen zijn. Vanwege het eenmalige karakter kreeg deze klant waarschijnlijk geen kans om zich eerst te bewijzen. De keuze was bijna op de een na laatste gegadigde gevallen. Wat uiteindelijk de doorslag heeft gegeven was dat hij vroeg of het mogelijk was om een tweede vrouw, een ‘vriendin’ van B. te boeken.

In theorie zou dat misschien een optie geweest kunnen zijn, maar de dame die daar wat mij betrof voor in aanmerking zou komen, kon ik op zo’n korte termijn niet voor die keuze zetten. B. en ik besloten deze klant als een eventuele optie voor later in beraad te houden. De man was daar zelfs blij mee. Daarmee bleef ene John over. Hij was bereid om voor een ‘middagje met alles erop en eraan’ een astronomisch bedrag neer te tellen met als enige voorwaarde ook nu weer dat hij dat bedrag contant af kon rekenen.

Na wat heen en weer mailen over wat moest worden verstaan onder ‘alles erop en eraan’ en wat aanvullend fotomateriaal werden een datum en tijdstip vastgesteld. Ik maakte de boeking via Airbnb rond. Qua catering hoefde ik niets anders dan wat hapjes en een fles champagne aan te laten leveren. ‘John’ had niet al teveel tijd. De afgesproken datum en het uur U werden bereikt. B. was vreemd genoeg niet gespannen of nerveus. B. was met name vreselijk nieuwsgierig. Weliswaar was dit haar eerste betaalde seksuele een op een ervaring, maar wel met een specifieke man die door mij en niet door haar ook nog eens bewust geselecteerd was.

Tijdens het laatste stukje lopen van de tramhalte naar het adres liepen B. en ik arm in arm. B. trok haar rolkoffertje met daarin een zorgvuldig geselecteerde outfit achter zich aan. In het appartement bewees B. maar weer eens de zeer breekbare grens tussen stijl en geil te weten. Absoluut hoerig, maar ook absoluut niet goedkoop. B. was me er eentje. B. was B. Voor die middag dus Esther. John belde keurig op tijd aan. De videofoon liet een man strak in het pak zien. Ik wachtte John aan de deur op, nam nog even de laatste instructies met hem door en controleerde het stapeltje bankbiljetten van €50,- en €100,-

Op dat moment herinnerde ik mij dat B. nog niet eens wist voor welk bedrag ik haar aan John ter beschikking had gesteld. Ik stelde John en Esther aan elkaar voor. Niet geheel verrassend leek John even sprakeloos. Ik zag bij B. ook geen tekenen van afkeuring, wat anders een vroegtijdig einde van de deal zou hebben betekend. Met de mededeling dat ik zonodig in de aangrenzende kamer bereikbaar zou zijn, liet ik het nieuwbakken koppel alleen. Na iets meer dan twee uur vertrok John. Net zoals hij naar later bleek ook al aan Esther gevraagd te hebben of dit ook echt eenmalig was geweest, gaf hij mij na die bevestiging een hand.

Ik was benieuwd welke B. ik in de kamer aan zou treffen. B. was daar ambivalent over. B. had wel een orgasme gekregen. Niet vanwege de seksuele kwaliteiten van John, maar puur vanwege haar rol als hoertje. Ook nu was het feit dat zij als enige had bepaald wat wel en wat niet en voor hoelang gebeurde de doorslaggevende factor geweest. Dat ondefinieerbare gevoel van macht en controle over een betalende man had B. uiteindelijk naar haar orgasme gebracht. John had dat als beloning van zijn kwaliteiten als dekhengst opgevat. B. had hem maar in die waan bevestigd.

Ik heb bewust in het midden gelaten welk bedrag hoertje Esther in die twee uur had verdiend. Heel plagerig en zelfs enigszins wreed had ik B. in de waan gelaten dat het uurloon haar tegen zou vallen. De door mij gebruikte term ‘uurloon’ was een bewust gekozen referte aan B’s optreden als hoertje. Zelf had ik nog steeds meer met de term prostituée. Voor B. leek het platvloerse woord hoer een toverwoord dat haar naar andere streken bracht. Ik kreeg de hele avond meerdere appjes van B. Over welk bedrag zij nu eigenlijk had verdiend. Ik noemde geen cijfers.

Vanaf appje nummer vier zei ik B. dat zij maar een schatting moest doen. Haar eerste bedrag was veel lager dan wat ik John had laten betalen. Later antwoordde ik plagerig dat haar genoemde bedrag veel te hoog was voor een beginnend hoertje. Voor een hoger bedrag zou B .zich toch echt eerst moeten bewijzen. Volstrekt onverwacht leek B. mijn uitleg te accepteren. Haar naar beneden bijgestelde verwachting wees ik als ‘nog steeds veel te hoog’ van de hand. Ik speelde het spel tot op het randje van het absurde. B. protesteerde niet eens.

Uiteindelijk heb ik B. uitgenodigd om haar loon tijdens een etentje bij mij thuis op te komen halen. Wij spraken af voor woensdagavond. B. zag er leuk, maar niet overdreven sexy uit. Onder haar witte satijnen blouse, met deze keer een rode beha daaronder, droeg B. haar denim minirokje. Haar voetjes zaten weer in de opengewerkte enkellaarsjes. B. had een opvallend grote tas bij zich. Later zou blijken waarom. Ik had als voorgerecht gamba’s in knoflookolie gegrild. Het hoofdgerecht bestond uit Provençaalse mosselen met een plankje Franse kaas na.

Uiteindelijk kwam het hoge woord eruit. B. wilde nu toch echt weten wat zij als hoer waard was geweest. Na aftrek van alle kosten kon ik B. een enveloppe met ruim €1.300,- overhandigen. B. sloeg een hand voor haar mond en was werkelijk met stomheid geslagen. B. stond op van tafel en kwam bijna als een klein meisje zijdelings op mijn schoot zitten. Niet alleen mijn mond werd gezoend. Mijn hele gezicht werd met kleine kusjes overdekt. B. wilde graag even naar het toilet. In plaats van daarna aan tafel terug te keren, nam B. vanuit de badkamer de eerste afslag naar links, mijn slaapkamer in.

B. had mij al vaker verrast, maar nu liet B. mij echt versteld staan. In mijn slaapkamer bleek B. niet alleen geen slipje meer te dragen, maar bleek B. echt iets ongelofelijks te hebben gedaan. B. had namelijk de champagnekurk uit het appartement van Airbnb meegenomen en bleek deze nu als een soort van buttplug in haar anus te hebben gestoken. Ik dacht echt even dat ik gek werd. Ik kon mijn ogen werkelijk niet geloven. Het einde was echter nog niet eens in zicht. Nu werd namelijk duidelijk waarom B. die veel te grote tas bij zich had gehad.

B. had niet alleen de kurk meegenomen, maar zelfs de hele champagnefles! B. voerde als beloning een masturbatieshow voor mij op die mijn meest vergaande fantasie voorbij ging. Wat volgde was een tomeloze neukpartij waarbij voor mij het hoogtepunt was dat ik met mijn tanden de champagnekurk uit B’s kontgaatje trok. Ik ben die nacht totaal uitgeput in slaap gevallen. B. was ook echt aan het einde van haar Latijn. Zo zeer zelfs dat ik haar voor alle zekerheid vroeg mij te appen als zij veilig thuis aangekomen zou zijn.

Ik heb de rest van die week geen behoefte aan seks gehad. B. had mij volkomen uitgewoond. De dierenambulance in B’s woonplaats kreeg kort daarna de beschikking over een mobiel röntgenapparaat.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen