Op verkenning

Ingezonden door Twan

‘Hoe laat wil je dan gaan?’ Na het douchen in haar nieuwe, veel kleinere badkamer waren B. en ik terug in bed gekropen. Om B’s jongste fantasie waar te maken, had ik besloten om een ‘rondje parkeerplaatsen’ door midden Nederland te gaan maken. Sinds ik bij B. het woord ‘dogging’ had laten vallen had zij, heel voorspelbaar, op het internet rondgesnuffeld. Met als schattige, niet-wetenschappelijke conclusie dat het fenomeen ‘dogging’ waarschijnlijk in Engeland was geboren, maar dat Duitse dames zich er inmiddels ook veelvuldig aan te buiten gingen.

Veel woorden die uit het Engels zijn over komen waaien verliezen een deel van hun glans, mystiek, als je ze in het nuchtere Nederlands vertaald. ‘Dogging’ blijkt dan niet meer dan parkeerplaatsseks te zijn. Toen ik voor een toenmalige baan iedere dag tussen Utrecht en Hilversum op en neer reed, kwam ik langs de A27 een parkeerplaats tegen die bekend stond als ontmoetingsplaats voor vluchtige homoseks. Niet echt mijn ding en al helemaal niet dat van B. Toch was B’s reactie op het verschijnsel voorspelbaar.

De ingrediënten seks met meerdere mannen, anonimiteit en seks in het openbaar stonden op voorhand garant voor opwinding bij B. ‘Zondagochtend, meteen na het ontbijt.' Bijna kinderlijk onschuldig en met een piepstemmetje waar de onderdanigheid vanaf droop, vroeg B. of zij, als het iets later kon, met mij mee mocht op mijn verkenningsronde. Als ik dit goed speelde dan kon ik nu minimaal nog een heftige pijpbeurt door B. lospeuteren. Mijn treiterende aarzeling en pro forma afwijzing hadden precies het gewenste effect.

B. kroop in mijn oksel en vroeg met een pruillipje of zij mee zou mogen als zij nu heeeeel lief voor mij zou zijn. Mijn gespeelde bedenktijd gaf B. aanleiding om met haar linkerhand via mijn buik en navel het hoopje vlees, dat een half uur geleden nog mijn trots was geweest, weer tot leven te wekken. Plagend en schijnbaar ongeïnteresseerd draaide ik mijn gezicht weg en zei dat daar wel wat meer voor nodig zou zijn. B’s blonde koppie met de goudkleurige haarklem verdween onder het dekbed.

De warmte van haar mond en het vacuüm van haar lippen hadden op mijn penis dezelfde uitwerking als een AED-apparaat op een stilstaand hart: mijn penis begon te kloppen en werd vol bloed gepompt. Het promoveerde van penis naar lul en uiteindelijk tot pik. Met een rood hoofd en een paar druppels zaad op haar wang kwam B. onder het dekbed vandaan. Met haar wijsvinger veegde zij mijn sperma in haar mond. Alleen al de blik in B’s ogen beloofde heel wat voor onze verkenningspatrouille.

We hadden inmiddels vier plekken die op de site genoemd werden, bekeken. Eigenlijk kwam er maar eentje in aanmerking voor onze plannetjes. Bij iedere parkeerplaats had B. zitten vertellen over wat daar volgens haar allemaal zou kunnen gebeuren. Aan haar hele lichaamstaal was te merken dat B. steeds meer opgewonden raakte. Haar tepels staken onbeschoft en onbeschaamd hard af tegen haar hoody. Toen ik B. onderweg opdracht gaf met zichzelf te gaan spelen, had zij er geen enkele moeite mee om haar jeans open te knopen.

Op mijn commando verdwenen spijkerbroek en slipje naar B’s enkels. B. zat met gespreide benen zichzelf op de bijrijdersstoel te vingeren. Ik haalde een touringcar uit Roelofarendsveen in en liet het gas van de Mini naast de bus los. ‘Laat je bekijken, maf sletje.' B’s vingers gingen als een razende over haar clitje heen en weer. ‘De halve bus kijkt naar je.’ ‘Godverdegotver…’. ‘Trek je doos open!’ 'Godverdegotver… Oh Godverdegotver…!' In de verte kwam het brugrestaurant over de A4 in zicht. ‘Hier eraf.' Het was geen verzoek van B.

Dat het idee van seks op een parkeerplaats bij B. tussen haar oren was gaan zitten, was zo klaar als een klontje. Net voorbij de hamburgergigant zette ik de motor van de Cooper af. Amper had ik mijn hand van de contactsleutel afgehaald of B. dook met haar hoofd tussen mijn benen. Sneller dan ikzelf had kunnen doen, had B. pik tevoorschijn getoverd en begon zij mij als een dwaas te pijpen. Mijn rechterhand vond een kletsnat kutje. Al vingerend duwde ik B’s hoofd diep in mijn kruis. In de verte hoorde ik vaag iets dat op Godverdegotver.. leek.

Aan haar staartje trok ik B’s hoofd omhoog. ‘Stap uit.’ B. keek mij vragend aan ‘Stap uit!’ B. opende haar portier en struikelde bij het uitstappen bijna over haar broek en slipje. Zo goed en zo kwaad als dat met mijn erectie ging, frommelde ik die in mijn jeans terug en liep ik om de auto heen. ‘Op je hurken en pijp me.’ Vanaf haar hurken keek B. mij aan op het moment dat mijn pik tot halverwege in haar mond verdween. Ik moest iets verzinnen, want als ik dat niet deed dan zou ik binnen een paar seconden in B’s mond klaarkomen. Om mijzelf af te leiden, begon ik over auto’s die in onze buurt stonden.

In mijn beschrijving aan B. zaten in die auto’s mensen die allemaal naar ons keken. B. kokhalsde. B. moest nu echt stoppen. Ik voelde zich een ongelofelijke spanning in mijn eikel opbouwen, de voorbode van een explosie van zaad. Ik liet B. opstaan en haar handen op plat haar stoel drukken. Ik had zo vreselijk graag mijn snoeiharde pik tot aan mijn zak in B. gestoten, maar door de onhandige positie mocht ik met de helft al blij zijn. ‘Laat horen dat ik je aan het neuken ben!’ ‘Godverdegotver.. Godverdegotver! Neuk me alsjeblieft. Ik word gek. Neem me!’

Dat laatste was de druppel. Als in een genadeschot kwam ik klaar. Na twee of drie stralen voelde ik nog een paar druppels sperma in B. verdwijnen, maar het gevoel bleef vreselijk heftig. Mijn opmerking dat er twee mannen zogenaamd naar ons toe kwamen lopen, had het gewenste effect: ‘Godverdegotver…’. Weer terug op de A4 vroeg B. of de beide mannen haar volgende week ook echt zouden mogen neuken. Daar was ik dus al bang voor.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen