Fantasie die misschien ooit...

Ingezonden door Twan

Al eerder schreef ik over haar. Soms als ik het lokale filiaal van Hunkemöller voorbij liep, zag ik haar staan. Waarschijnlijk werkte zij er nog niet zolang. Van een mevrouw die in een lingeriewinkel werkt, zou je verwachten dat zij zichzelf weet te presenteren. Van dames die in kledingwinkels werken, heb ik begrepen dat het heel gebruikelijk is dat zij de kleding dragen die in hun winkel wordt verkocht. Soms is dat zelfs een nadrukkelijke wens van de eigenaar. Nou lijkt het mij te ver gaan om van een verkoopadviseuse bij Hunkemöller te vragen dat zij in de winkel zichtbaar lingerie draagt.

De manier waarop deze dame van middelbare leeftijd zich kleedde, was niet alleen underdressed, maar ook bijna ongepast. Te plattelands. Haar in coupe gesneden rode haar en haar bril met dik zwart montuur en rechthoekige glazen gaven haar net dat beetje extra waardoor zij mijn aandacht trok. Mogelijk dat iemand daar opmerkingen tegen haar over heeft gemaakt, of dat zij zelf tot inzicht is gekomen, maar al na een paar weken meende ik een verandering in kleding bij haar waar te nemen.

Geen bijna onverzorgde, veel te ruim zittende broek van C&A meer, maar een mooie, aansluitende jeans. Wat ik al vermoedde, liet die nauwsluitende jeans een groot deel van een mooi gevormd lichaam zien. Stevige, ietwat ronde billen en mooi aansluitende bovenbenen met rondingen op de juiste plaatsen. Het zou nog wat spannender worden toen zij op een donderdag in een wetlook broek in de winkel stond. Niet nauwsluitend, maar voldoende strak om haar figuur goed uit te laten komen. Een mooie witte trui erop die haar rode haar liet knallen.

Deze dame had mij al dusdanig geïnspireerd dat ik ooit al eens met twee cockringen om naar het winkelcentrum ben gelopen. Wat onderweg tot een carillon en grote hilariteit leidde. Ik schreef daar een kort verhaaltje over. Nu wil het toeval dat ik sinds kort omga met een dame, die weliswaar rijp, zeer geïnteresseerd is in seksualiteit en alles wat daarmee samenhangt. Lingerie en porno vindt ze reuze spannend en is daar absoluut niet vies van. Ik vind het ontzettend leuk om haar op– en bij haar ontdekkingsreis te begeleiden. Daarom besloot ik om haar te verrassen.

Ik wilde niets forceren en om meteen met de meest spannende en uitdagende lingerie aan te komen, zou averechts kunnen werken. Dus ging ik -relatief veilig- naar de plaatselijke Hunkemöller waar de roodharige adviseuse achter de toonbank stond. Voor het eerst zag ik haar van dichtbij. Ze zou waarschijnlijk ergens achter in de veertig, begin vijftig zijn. Achter de glazen van het rechthoekige, zwarte montuur zag ik de bij roodharige mensen bijna onvermijdelijke blauwe ogen. Wat mij ook opviel waren twee moedervlekken links op haar onderkaak.

Weliswaar met make-up gecamoufleerd, maar toch nog zichtbaar en op de een of andere manier erotisch. Althans voor mij. En passant zag ik geen ring om haar vinger. Ik vertelde de adviseuse heel eerlijk het doel van mijn bezoek. Waar zij amper op leek te reageren. Ik zei dat ik graag haar advies wilde hebben. Wat haar enigszins leek te laten ontdooien. Zij zei in mijn geval met een mooie kous te zullen beginnen. Ik gaf haar deels gelijk, maar voegde eraan toe dat ik kousen met een gordeltje nog net iets te ver vond gaan. Wat de adviseuse bij de Stay-ups bracht. Het wandrek hing er vol mee.

Eerlijk gezegd zag ik door de kousen het bos niet meer. En bovendien, Hunkemöller saai en oubollig? Dan ben ik dat waarschijnlijk ook, want ik zag kousen voorbijkomen waar een mummie nog een erectie van zou krijgen. Wat dan wel weer ingewikkeld zou worden. Wat ik wel grappig vond, maar waar ik, althans voorlopig, geen conclusies aan wilde verbinden, was dat ik een opbouw in het erotische gehalte van de getoonde kousen zag. Van een bijna saaie kous op Hema-niveau naar een kous met een iets bredere, op kant lijkende dijband.

Het volgende pakje bevatte een zwarte kous met rode dijrand. Ik vond die iets te, wat de adviseuse bij een zwarte kous met naad aan de achterkant bracht. Ik hield die als potentiële aankoop vast. Ze leek er lol in te krijgen. Het volgende pakje had als inhoud netkousen met naad. Vond zij zelf erg mooi, dus legde zij ook dat pakje even apart. ‘En wat ik zelf helemaal leuk vind, is dit’, waarop uit een ander rek een nieuw pakje werd getoverd. Ik keek, keek en keek nog een keer. Een kruisloze netpanty met naad! 

Ik kwam bijna in de verleiding om te vragen of de adviseuse hem even aan zou willen trekken, maar dat zou waarschijnlijk niet gewaardeerd worden. Enfin, heel verleidelijk, maar voor nu nog een brug te ver. Ik koos voor een kale, zwarte Stay-up zonder naad, maar wel met een brede, met kant afgewerkte dijrand. Volgens de adviseuse een goede en vooral veilige keuze. ‘Naar aanleiding van een goed advies’, voegde ik daar aantoe. Ook voegde ik er de vraag aan toe of de adviseuse op de hoogte gehouden wilde worden? Wat -na enige aarzeling- het geval was.

Een week later (nadat mijn kennis en ik hadden ontdekt dat Ziggo een gratis erotisch kanaal in het pakket heeft) beleefden mijn kennis en ik een leuke avond waarin het eigenlijk min of meer vanzelfsprekend was dat ik haar de kousen gaf en aan haar vroeg die aan te trekken. Het was het volgende station op het spoor van haar ontdekkingsreis. Wat volgens mij ook inhield dat zij klaar was om nog een stapje verder te gaan. Ik zocht een dag uit waarvan ik zeker wist dat de roodharige adviseuse in de winkel zou staan. Zij was met een andere klant bezig, maar nam mij vanuit een ooghoek waar.

Voorzichtig zwaaide een hand een korte begroeting. De klant rekende af en verliet de zaak. ‘En… zijn de kousen goed bevallen?’ Grappig dat de adviseuse na bijna twee weken nog wist wat ik had gekocht en voor wie. Ik antwoordde dat haar advies een schot in de roos was geweest. En voegde daar met een knipoog aantoe: ‘Bijna letterlijk’. De kleur van haar wangen toonde overeenkomsten met haar haarkleur. Ik gaf meteen aan dat ik graag opnieuw advies van haar wilde. Waarbij ik aangaf dat ik het aandurfde om deze keer een stapje verder te gaan. En dat ik dacht aan een mooi lingeriesetje.

Haar enige vraag was of ik de maten van mijn kennisje wist. ‘Cup 75C en slipmaat M.’ Waar ik aantoe voegde dat ik Twan heette en dat mijn kennisje ondanks haar gevorderde leeftijd nog heel stevige, recht vooruit staande borsten had. ‘Gold dat ook maar voor mij. Ik heet overigens Bianca.’ Bianca adviseerde iets wat volgens haar uitstekend bij de kousen zou passen. Ze wist het nog allemaal! Het advies luidde de aankoop van een zwart kanten setje, bestaande uit een kanten beha zonder beugels met bijpassende string, die als leuk detail een open goudkleurig hartje boven de bilnaad had.

‘En als je het helemaal spannend wilt maken, dan zou ik er ook nog een gordeltje bij doen.’ Weer voelde ik de neiging om Bianca te vragen om het eerst zelf even aan te trekken. Ik durfde het niet. Mooi verpakt nam ik mijn aankopen mee. ‘Hou me op de hoogte,’ riep Bianca mij na met een uitgestoken arm. Ik beloofde verslag uit te komen brengen. ‘Leuk! Doehoeg!’

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen