Femdom menu

Enige tijd geleden heb ik met veel plezier een bezoek gebracht aan Pia en Sebastiaan. Een erg leuk, classy en relaxt stel. Pia vertelde me dat Sebastiaan een groot liefhebber is van Femdom. Hij vindt het heerlijk om door haar gedomineerd te worden. Het is mooi om te zien hoe hij haar adoreert. Een mooi, sexy jurkje en bijbehorende pumps dragen hun steentje daar uiteraard aan bij. Op de avond dat ik een bezoek aan hen bracht, stond Femdom ook centraal. Het leek hen leuk om dit een keer te doen met een extra vrouw erbij.

Het was een erg geslaagde avond. We besloten contact te houden en na de vakantie nog een keer af te spreken om de leuke avond een vervolg te geven. Om de woorden kracht bij te zetten, ontving ik al in de zomervakantie een e-mail van Sebastiaan. Het leek hen leuk om nog eens af te spreken bij hen thuis. Dat was geheel wederzijds. Hij stelde voor om bij hen te komen ‘eten’. Dit was uiteraard geen regulier diner. Hij had een menu opgesteld waaruit we, Pia en ikzelf, konden kiezen. 

Nu ben ik gelukkig geen kleine eter en stonden er meer dan genoeg lekkere gerechten tussen. Pia en ik bepaalden voorafgaand aan onze ontmoeting welke gerechten onze voorkeur hadden. Dat viel nog niet mee. Sebastiaan had echt zijn best gedaan om een leuk menu samen te stellen. Bij elk gerecht had hij een uitgebreide omschrijving gegeven van het betreffende gerecht en waarom het voor hem zo aantrekkelijk was. Aangezien ik vind dat je soms nieuwe dingen moet proberen, heb ik de voor mij nieuwe of wat extremere dingen uitgekozen.

Dit was immers een mooie gelegenheid om in een vertrouwde omgeving nieuwe dingen uit te proberen. Pia merkte dat ook op en was tevreden met mijn keuzes. Beiden hadden we een aantal gerechten uitgekozen die we zeker wilden ‘proeven’. De vraag was hoeveel gangen Sebastiaan op kon die bewuste avond. Eerst dronken we een drankje aan de keukentafel. Sebastiaan droeg zoals afgesproken keurig een pak met niks daaronder. Pia droeg een leuk zomerjurkje. Sebastiaan ging voor Pia staan en zij vroeg hem om ons te laten zien hoe hard hij voor ons kon worden.

Die uitdaging ging hij graag aan. Hij opende zijn rits en haalde zijn pik eruit. Hij begon zijn pik te strelen en binnen no-time was hij al lekker hard. Pia knikte goedkeurend. Het was tijd om onszelf naar de slaapkamer te verplaatsen. Ik pakte zijn pik vast en begeleidde hem naar de slaapkamer. Daar aangekomen, mocht hij plaatsnemen in de sling. Pia nam zijn pik vast en gaf hem een slinger. Vervolgens pakten we om en om zijn pik vast en gaven er een slinger aan, zodat hij van de ene naar de andere vrouw ging.

Daarna mocht hij opstaan uit de sling en voor Pia plaatsnemen. Zijn handen werden achter zijn rug vastgebonden met touw. Aangezien het zo warm was, mocht hij zijn jasje uitdoen. Pia zat op een krukje voor Sebastiaan en nam zijn pik in haar mond. Hij wilde heel graag naar haar kijken, terwijl zij hem heerlijk pijpte. Echter het menu schreef voor dat dat geen optie was. Hij moest de hele tijd in mijn ogen kijken. Dat viel niet mee. Tijdens het volgende ‘gerecht’ kreeg hij een lepel in zijn mond waarop hij een aardappel moest balanceren. 

Dit klinkt heel eenvoudig, maar als er twee vrouwen aan je pik zitten, is dat toch net even iets lastiger. Vroeger vond ik eilopen maar een stom spel. Dit gaf er echter een hele nieuwe dimensie aan. Deze variant is een stuk leuker. Nadat de aardappel op grond was gevallen, was het tijd om plaats te nemen op het bed. Nu mocht hij geheel naakt zijn. Het leuke van Femdom is, is dat de vrouwen volledig ‘in control’ zijn. Zij bepalen wat er gebeurt en hoever ze daarin gaan. Het leukste is natuurlijk om te teasen en hem net niet dat te geven wat hij het liefste wil.

Een goed voorbeeld daarvan is hem aan gedragen slipjes te laten ruiken. Dit is het dichtste bij wat hij zou komen. Dat was het volgende spel. Zoals ik al eerder beschreef ,was het een perfecte setting om in een vertrouwde omgeving nieuwe dingen te proberen. Zo ook de golden shower. Nadat we ons naar de badkamer hadden verplaatst, was het voor Sebastiaan tijd om plaats te nemen op de grond. Hij ging op zijn rug in de douche liggen. Aangezien Pia genoeg had gedronken, had ze een volle blaas. Het was hoog tijd om die volle blaas te legen, over Sebastiaan wel te verstaan.

Toen ze was uitgeplast, was het aan Sebastiaan om haar kutje schoon te likken. Iets wast hij maar al te graag deed. Zoals hij mooi omschreef: ‘Ik geef zoveel om Pia dat ik alles, maar dan ook echt alles van haar wil hebben.’ Toen ze een douche hadden genomen en zichzelf hadden afgedroogd, was het tijd om terug te keren naar de slaapkamer. Op de tafel voor het raam stond een doos met allerlei speeltjes. In de doos lag ook een magic wand. Persoonlijk vind ik deze behoorlijk heftig qua trilling, maar het is zeker een leuke toy om op het lichaam te gebruiken. Zowel voor vrouwen als voor mannen.

Pia haalde de magic wand uit de doos. Ze pakte ook een ander voorwerp. Ik kon niet meteen zien wat het precies was, maar het duurde niet lang voordat duidelijk werd waar het voorwerp voor bedoeld was. Pia plaatste het voorwerp op de pik van Sebastiaan. Zonder glijmiddel was het iets minder prettig. Na het aanbrengen van wat babyolie gleed het voorwerp een stuk gemakkelijker. Voor Sebastiaan werd het met het bijschakelen van de intensiteit steeds lastiger om zijn orgasme onder controle te houden.

De trilling van de magic wand in combinatie met de massager die heen en weer schoof over zijn pik maakte het erg intens. Net op tijd haalde Pia de massager van zijn pik. Ik had inmiddels wel trek in het volgende ‘gerecht’. Hiervoor werd een blinddoek en een zweepje uit de doos gehaald. Pia nam op haar handen en knieën plaats op het bed. Sebastiaan nam plaats achter haar. Ik hield Sebastiaan op mijn beurt vast aan de blinddoek. Sebastiaan was er niet voor zijn eigen genot, maar stond geheel in dienst van het genot van Pia. Niet hij, maar zij bepaalde wat er gebeurde. 

Uiteraard hielp ik haar een handje door hem een tik op zijn billen te geven met de zweep om hem op te zwepen en het tempo op te laten voeren. Ondanks dat Sebastiaan vooraf had aangegeven niet van pijn te houden, gaf hij tijdens het spel wel aan dat hij harder op zijn billen geslagen wilde worden. Hij was zo enthousiast dat de striemen achteraf duidelijk zichtbaar waren. Na een lange avond teasen en intensief gebruik van zijn pik was het tijd om de avond af te sluiten. We telden af van honderd naar nul. Zodra we bij nul waren moest hij klaarkomen. Hij zat er lekker in.

De afwisseling van het aftrekken door beide vrouwen maakten het voor hem lastiger om in zijn flow te blijven. Het lukte hem dan ook niet om bij nul tot een orgasme te komen. We gaven hem een tweede kans. Nu telden we van nul naar honderd. Tijdens de tweede poging lukte het hem wel om tot een orgasme te komen. De druk was gedurende de avond zo opgebouwd dat het zaad tijdens zijn orgasme in het rond vloog. Het was wederom een erg leuke en geslaagde avond. Iedereen heeft erg genoten van het 'menu'.

De volgende ochtend zouden ze vroeg richting Parijs vetrekken waar ze samen een weekend door zouden brengen. Het plan was om ook een club in Parijs te bezoeken. Pia zou verslag doen van de avond. Dat is meer dan goed gelukt. Het verhaal van hun bezoek aan de club is hieronder te vinden. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem