Mijn ervaring als 24-jarige bij twee milfs

Ingezonden door Anoniem

Toen ik vierentwintig was, heb ik een geweldige ervaring mee mogen maken. Dit avontuur heb ik samen met twee geile milfs van drieënveertig en drieënvijftig jaar mogen beleven. Ik had mezelf ingeschreven op 'Sexjobs', omdat ik de fantasie had om ooit eens een trio te doen met twee oudere vrouwen. Eerlijk gezegd had ik nooit verwacht een reactie te krijgen, maar na twee weken gebeurde dit toch.

Een maand later hebben we een datum geprikt en ben ik op van de zenuwen naar het huis van één van de twee vrouwen gereden. Ik moest zo'n drie kwartier rijden naar de afgesproken locatie. Ik had een spijkerbroek en een leuk t-shirt aangetrokken en had speciaal een lekker 'one million' geurtje op gedaan. Via de e-mail had ik aangegeven dat ik mezelf graag door hen zou laten verrassen en voor alles open stond. "Nou, dat heb ik geweten.

"Toen ik op de afgesproken locatie aankwam, zag ik dat het een rijtjeswoning was en dat de buren mij dus eventueel konden zien. Eenmaal binnen bij de vrouwen werd ik meteen geil. Ik zag prachtige ogen en beide vrouwen hadden mooie, volle borsten en een lekkere kont. We dronken en aten wat. Ze merkten dat ik wel wat zenuwachtig was. Het waren prachtige vrouwen om te zien.

De ene vrouw was blond en de andere vrouw had donker haar. Beiden hadden een goed lichaam, droegen mooie make-up en waren casual gekleed. Eén van de twee vrouwen liep op een gegeven moment weg en kwam na vijf minuten terug in mooie, sexy lingerie (string en een mooie beha) en hoge kousen. Ik voelde per direct mijn pik omhoog gaan. De vrouwen zagen dit en moesten lachen. De vrouw met de kousen begon me een lapdance te geven.

Terwijl dit gebeurde begon de andere vrouw zich ook uit te kleden en begon me in mijn nek te zoenen. Hierna pakten ze elk één van mijn handen vast en namen ze me mee naar de slaapkamer. In de slaapkamer aangekomen, begonnen ze direct mijn kleding uit te trekken en duwden me op het bed. Eén van de vrouwen kwam bovenop mijn gezicht zitten en zei: "Lik mijn gaatjes maar schatje" en ik begon haar te beffen.

Ze reageerde met: "Vergeet je mijn kontje niet, want dat vind ik zo lekker." Hierop duwde ik mijn tong in haar kontje, terwijl ik gepijpt werd door de andere vrouw. Langzaam voelde ik een tong naar mijn kontje gaan. Dit was mijn eerste ervaring met rimmen en ik vond het stiekem heel erg lekker. Na een paar minuten wisselden de vrouwen van positie en kwam de andere vrouw op me zitten.

Ze gaf aan dat ik bij haar kontje moest beginnen met likken en ik merkte dat ze hier super nat van werd. De andere vrouw kwam, zonder condoom, op mijn pik zitten en begon op en neer te bewegen. Terwijl de vrouw bovenop me zat te rijden, ging de andere vrouw van me af en begon mijn kont te likken en te vingeren. Na nog geen drie minuten spoot ik al mijn zaad met kracht haar kutje in en de vrouwen lachten dat ik zo snel al klaarkwam.  

Ik zei: "tja, maar ik word vast snel weer hard." De vrouwen begonnen elkaar te beffen in standje negenenzestig. Ik begon één van de kontjes te likken en meteen kwam mijn pik weer omhoog. De blonde vrouw vroeg me een condoom om te doen en zei: "Neuk me in mijn kont schatje!" Dit had ik ook nog nooit gedaan, maar deed wat er van me gevraagd werd. Het was een heerlijke ervaring en het duurde dan ook niet lang voordat ik klaarkwam in het condoom.

"Nu is het mijn beurt", zei de vrouw met het donkere haar en ik snapte niet wat ze bedoelde. Ze zei: "Ga maar eens op je knietjes zitten." Ik deed wat ze van me vroeg. De blonde vrouw kwam onder me liggen en begon me te pijpen. Vlak daarna voelde ik een vinger mijn kontje in gaan en ik dacht: "Wat doet ze nu!" Ik vond het wel super geil dat ze dat deed. Ze bouwde het rustig op en toen ineens zag ik haar een dildo pakken. De dildo was gelukkig niet heel erg groot.

Ik was zo aan het genieten dat ik dacht "ik zie het wel" en "laat het maar gebeuren". De blonde vrouw deed wat glijmiddel op de dildo, duwde hem bij me naar binnen en neukte me heel rustig. Nadat ze mij geneukt had, was het weer mijn beurt. Ik begon ik de vrouw met het donkere haar te neuken, terwijl de blonde vrouw op haar gezicht kwam zitten. Ik kwam wederom snel klaar en ging op bed liggen, terwijl de vrouwen maar doorgingen met elkaar.

Ik genoot hier zo van! Ze beften en vingerden elkaar tot ze het beiden niet meer hielden en een flink orgasme hadden. Ik keek er geilend naar en werd er helemaal gelukkig van. Toen de dames waren klaargekomen, kwamen ze naast me liggen en vroegen me of ik het lekker vond. Ik kon niet anders dan volmondig met "JA!" antwoorden. Dit was de beste ervaring ooit! We hebben nog wat nagepraat en ik heb verteld graag nog eens terug te komen voor meer avonturen.

We hebben elkaar nog vaker ontmoet en veel geëxperimenteerd. Blijkbaar deed ik het goed in de ogen van de vrouwen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.8571428571429 sterren
14 stemmen