Totale lockdown?

Ingezonden door Shakespeare

Ik denk dat vijfennegentig procent van de Nederlandse bevolking op z’n zachtst gezegd ‘niet vrolijk’ werd van de mededeling dat het land tot medio januari weer in een harde lockdown gaat. Het kan niet anders dan dat iedereen daar weer last van gaat krijgen. Absoluut niet het belangrijkste, maar zeker ook teleurstellend dat dit ook een streep door menig erotisch samenzijn haalt. Zo kan de voor volgende week geplande gangbang met Adrie in elk geval voorlopig niet doorgaan.

Ook het geplande bezoek aan een gerenommeerd hotel met Angela kan voorlopig in de mottenballen. Angela en ik waren daarover aan het bellen toen ik tijdens dat gesprek een onderdrukte ‘Ping’ hoorde. Een appje. Geen idee van wie, maar daar zou ik na het gesprek met een duidelijk gefrustreerde Angela wel achter komen. Met de afspraak om onze toch al geplande ontmoeting voor volgende week gewoon door te laten, gaan drukte ik Angela's stem weg. Het appje was afkomstig van een onbekend nummer. Het 06-nummer kwam in ieder geval niet in mijn bestand voor.

Toch maar even openen. Verbaasd, maar ook niet geheel onverwacht was het een berichtje van Sandra. Sandra is een dame die ik via een heel andere situatie had leren kennen. Dat betrof een ontmoeting met een stel dat vanwege een extreme dominante partner uiteindelijk tot een grote teleurstelling en het beëindigen van het contact heeft geleid. Uiteraard was ik benieuwd naar wat Sandra te melden had. ‘Kan ik jou even bellen?’ Een duidelijke vraag waarop ik ook duidelijk kon antwoorden. ‘Absozekerwetenluut.

Het duurde ruim twee uur voordat mijn iPhone meldde dat ik door een onbekend nummer werd gebeld. De onbekende beller bleek Sandra te zijn. Sandra bleek met een vraag te zitten. Haar partner had haar verteld dat ik  geen prijs stelde op verder contact. Omdat hij daarover nogal ontwijkend had gedaan, had Sandra nog even in het berichtenverkeer via KiK gekeken, maar ook daarin had zij geen verklaring kunnen vinden. Die had ik wel voor haar. Haar partner had waarschijnlijk in zijn neiging om alles te controleren en te sturen naast zijn uitspraken in de door hem aangemaakte groep, ook veel via zijn eigen account met mij gecommuniceerd.

Onder andere over mijn redenen om met het koppel te stoppen. Ik vertelde Sandra maar niet dat hij via zijn eigen account ook wat minder florissante dingen over haar had geschreven. Wie ben ik om in een relatie te stoken? Mijn redenen om ‘uit te stappen’ waren volgens Sandra heel herkenbaar. Eerdere contacten waren om exact dezelfde reden vroegtijdig geëindigd. Mijn uitspraak dat ik het wel jammer vond dat het contact met Sandra ook verbroken zou zijn, leverde een stilte op. Nu ben ik stiltes wel gewend.

Deze stilte duurde echter zolang dat ik bijna vermoedde dat de verbinding ongemerkt verbroken was. Ik waagde er nog een laatste ‘hallo’ aan en mijn vinger ging al richting het rode kruisje op mijn display. ‘Wat vind jij daar dan jammer aan?’ Een typische vrouwenvraag, dacht ik heel seksistisch. ‘Zit jij nou naar complimentjes te vissen?’ Weer viel er een stilte. ‘Jeetje, jij bent wel heel direct.' Mijn antwoord luidde dat ik uit ervaring wist dat dat meestal het beste of in ieder geval het duidelijkste was. ‘Wees dan alsjeblieft nu ook heel duidelijk.'

‘Tja San, ik ben volledig op … afgeknapt, maar ik heb wel ontzettend van jou genoten. Ik vind jou een prachtige vrouw met een bijna onfatsoenlijk mooi lichaam.' Sandra bedankte mij voor mijn openheid. Of zij dan ook open en eerlijk mocht zijn? Het duurde weer een paar seconden die -naar ik vermoedde- Sandra nodig had om haar gedachten te ordenen en haar woorden goed te kiezen‘Ik zou het jammer vinden als dit zou betekenen dat jij en ik elkaar dus niet meer zouden zien’. ‘Ik ook San, maar ik ga niet in een relatie lopen stoken. Als jij en hij niet op dezelfde lijn zitten, dan ga ik daar niet in roeren.'

‘Verdomme, hij houdt toch ook dingen voor mij achter?’ Oeps! Wilde ik deze kant wel op met dit gesprek? ‘Kunnen we hierover praten? Vanmiddag nog? Hij is net opgeroepen voor een spoedklus. Ik heb jouw adres nog. Kan ik langskomen?’ Drie vragen achter elkaar. Drie vragen waarop ik bijna geen ‘nee’ kon antwoorden. ‘Ik draai de verwarming vast wat hoger’, probeerde ik met een kwinkslag, omdat het koppel daar nadrukkelijk om had gevraagd bij hun eerdere bezoek. Weer was er die stilte die het verbreken van de verbinding suggereerde. ‘Doe maar. Ik ben er met een half uurtje.'

Als ik ergens voor ga, dan ga ik ook echt ergens voor. Praten? My ass! Sandra kwam met heel andere bedoelingen en als dat niet zo was dan zou ik er wel voor zorgen dat zij die andere bedoelingen kreeg. Dus inderdaad de verwarming op tweeëntwintig en ik spreidde het hamam kleed alvast kamerbreed uit over het tweepersoonsbed. Het flesje met massageolie legde ik op de radiator, zodat die dadelijk op lichaamstemperatuur zou zijn. Een half uurtje’, had Sandra gezegd.

Dan moet mijn horloge echt eens nagekeken worden, want ik had de massageolie nog niet neergelegd of de centrale deurbel klonk al. ‘Ik doe alleen open voor een heerlijke blondine’, tetterde ik door de intercom. Ik had daar meteen alweer spijt van, want voor hetzelfde geld had iemand anders, geen mooie blondine, aangebeld. ‘Doe nou maar open’, klonk een vertrouwde stem. Voetstappen naderden mijn voordeur. Sandra keek mij recht aan, maar zei verder niets. Ook ik hield mijn mond.

Nadat ik haar uit haar jas had geholpen, nam ik Sandra rechtstreeks mee naar mijn slaapkamer. Ik stond in dubio. Normaliter ben ik van een vrouwvriendelijke aanpak. Tijdens het liefdesspel kan dat nog wel eens veranderen, zeker als daarom wordt verzocht, maar doorgaans ben ik vooral en zeker in het begin van het tedere. Ik had echter ook gezien hoe Sandra’s partner met haar was omgegaan. Op het grove af. Volgens haar partner was dat hoe dat tussen hun werkte. Ik had Sandra nou ook niet direct tegen zien spartelen. Het zou dus zomaar kunnen dat Sandra graag zo aangepakt wilde worden.

Ik besloot tot een gulden middenweg. Terwijl ik de gordijnen dichttrok, zei ik: ‘Uitkleden graag’. Sandra keek mij aan en begon zich zonder verder vragen of aarzelen uit te kleden. Wat mij tijdens het trio niet was opgevallen, was nu onmiskenbaar: Sandra had implantaten. Haar borsten bleven onnatuurlijk overeind en recht vooruit staan. Niet direct ‘mijn ding’, maar San kon het hebben. Weer stond ik van haar prachtige lijf te genieten. Zevenenveertig en twee kinderen gebaard. Wauw!

‘Ga maar liggen.' Sandra klom op het bed en legde zich op haar buik neer. Dat zul je altijd zien! Net op het moment dat ik mijn handen met olie had ingesmeerd, liet mijn telefoon de specifieke ringtone van Angela horen. Toch maar even het gesprek aannemen. ‘Nog even over die gangbang…’ begon Angela. ‘Joh, kan dit later? Ik ben bezig.' Natuurlijk vroeg Angela wat op dat moment in hemelsnaam belangrijker kon zijn? ‘Wat denk je van een heerlijke massage?’ Ik kon erop wachten. Angela wilde meteen weten voor wie die massage was. ‘Sandra’.

Op het noemen van haar naam draaide Sandra haar hoofd opzij en keek mij vanuit haar ooghoeken vragend aan. Ik knikte geruststellend. Stilte. Van ons alle drie. Ik kon Angela horen ademhalen. Harder en absoluut dieper dan normaal. Dat kon twee dingen betekenen. Of ze zou dadelijk totaal uit haar stekker gaan, of ze zou met een heel erg bij haar passende reactie komen. Het was geen vraag. Puur een simpele mededeling: ‘Ik kom eraan.’ Dat vond ik wel erg snel en voortvarend. Ik wilde de situatie eerst even aan Sandra uitleggen en haar vragen wat zij daarvan dacht.

Angela raakte duidelijk geïrriteerd. Dat was dan maar zo. Ik zei Angela dat ik haar zo terug zou bellen. Sandra wilde weten wat haar mogelijk te wachten stond. Dat wist ik natuurlijk ook niet, maar ik wist zeker dat Angela Sandra niet te lijf zou gaan. Althans niet op een agressieve manier. ‘Ik kan geen garantie geven dat Angela helemaal van jou af zal blijven’, probeerde ik de spanning uit de lucht te halen. Sandra’s enige reactie was: ‘Waar blijf je met die olie?’ Oh My God! Ik belde Angela terug.

Op de achtergrond hoorde ik de motor van haar Mini Cooper een hoog toerental aanhouden. Angela was niet alleen al onderweg, maar zette er ook nog eens flink vaart achter. Veel hoefde ik niet te zeggen of te vragen. Het was overduidelijk dat Angela zich ook met de massage wilde gaan bemoeien. Weer dacht ik Oh My God!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem