Erotic cinema

Ingezonden door Gomorra

Zaterdagochtend 08.00 uurTerwijl ik de eerdere ervaringen die ik met Jewel heb gedeeld nog eens door zat te nemen, merkte ik dat er zich een bepaalde onrust in mij nestelde. Of was het nieuwsgierigheid? Hoe dan ook het maakte dat ik besloot dat het tijd was voor de volgende stap in mij biseksuele ontdekkingsreis. Van advertenties op Seksjobs moet ik het in elk geval niet meer hebbenToen ik nog volledig was overtuigd van mijn heteroseksuele geaardheid heb ik een paar keer gereageerd op ‘dames’ en ‘stelletjes’ die zeiden op zoek te zijn naar een spannend avontuur met een geile kerel.

De enige vrouw die ook echt een vrouw bleek te zijn, was Jewel. Met uitzondering van haar bleek achter al die hitsige dames en van verlangen trillende stelletjes steevast een gefrustreerde, waarschijnlijk zichzelf aftrekkend, zielig mannetje te zitten. Daar zouden sites als Seksjobs echt eens wat aan moeten doen. De fraude en het bedrog straalt immers ook op hen af. Omdat eerdere bezoeken aan erotische bioscopen wel succes hadden opgeleverd, besloot ik om vanmiddag naar de hoofdstad van de Gooise matras af te reizen.

Ik was daar nog nooit op een zaterdag geweest, dus ik had ook geen idee wat ik kon en mocht verwachten. De jongedame achter de balie wilde daar ook geen uitspraken over doen. Dan had ik van tevoren maar op hun forum moeten kijken. Ach, soms moet je gevaarlijk durven leven en kennelijk was dit zo’n moment. Ik betaalde dus netjes de entree en daalde ik af in de tempel der zonde waarbij ik absoluut geen idee had van wat mij stond te wachten. Nadat ik eerst weer aan de nagenoeg totale duisternis had moeten wennen, bleek dat er slechts drie andere mannen aanwezig waren.

Zou mij dat in mijn volstrekte heterotijd hebben teleurgesteld, nu vond ik dat in het licht van mijn ontdekkingsreis juist wel prettig. Alleen zat er tussen mijn medebezoekers nog geen échte Adonis. Ik zag een man van Aziatische afkomst die ik van een eerder bezoek herkende. Als ik mij niet vergiste dan droeg hij zelfs exact dezelfde kleren als de vorige keer. Verder zag ik een man die ook volledig gekleed in de cruiserruimte zat. Hij zou later een erg aardige, zachtmoedige Engelsman blijken. De derde bezoeker was een kleinere man die, op een baseballcap en slippers na, volledig naakt was.

Ik kleedde mij helemaal uit. Ik vind naaktlopen sowieso erg prettig. Daarom ben ik ook een frequent bezoeker van het naaktstrand. Voeg dat ook nog eens bij mijn exhibitionisme waardoor ik het ook leuk, zelfs opwindend vind om mijn lichaam te laten zien. Ik besloot om eerst maar eens in de hetero cinema te gaan zitten. Het mega scherm toonde beelden van vrouwen die mannen oraal in staat van paraatheid brachten en mannen die iedere lichaamsopening van diezelfde dames voor doeleinden gebruikten waar moeder Natuur ooit vast andere bedoelingen mee heeft gehad.

Absoluut fake allemaal, maar niettemin toch opwindend. Ik zat met mijzelf te spelen en binnen een paar minuten had ik een flinke erectie. Achter mijn pik aanlopend, verliet ik de ruimte en ging ik de andere ruimtes in om te kijken of daar al iets te beleven viel. Niet dus. Wel zag ik de baseballguy ook met een flinke stijve het bioscoopzaaltje inlopen. Keurend zag ik dat hij, zeker in verhouding met zijn hele postuur, een flinke lul had. Hij ging op de eerste stoel van de voorste rij zitten. Ik besloot om pal naast hem te gaan staan met mijn pik op ooghoogte. Baseballcap bekeek mijn aanvalswapen.

Kennelijk kon die zijn goedkeuring wegdragen, want een hand pakte mijn erectie en begon die met langzame halen af te trekken. De man deed het goed en zorgvuldig. Bij iedere haal trok hij mijn voorhuid precies zover over mijn eikel dat het tegen mijn pijngrens aanzat. Ik kwam iets dichterbij. Zijn andere hand pakte mijn balzak en begon die aangenaam te masseren. Mijn pik klopte van geilheid. Nog tien centimeter dichterbij. Zijn mond was nog maar vijf centimeter van mijn blauwpaarse eikel verwijderd. Baseballcap deed vakkundig een condoom bij mij om. Alleen al dat gevoel… 

Ik voelde de warmte van zijn mond weldadig over mijn schacht gaan. Mijn eerste pijpbeurt van die zaterdagmiddag. Mijn ogen schoten heen en weer tussen het beeldscherm, mijn zuigertje en de Engelsman die volledig gekleed achterin de hoek naar ons stond te kijken en zichzelf aan het betasten was. Baseballcap kon er wat van. Hij was duidelijk ervaren. Zonder daar verder over na te denken, bukte ik iets waardoor ik zijn pik kon aanraken. Dat had ik als eens eerder gedaan, maar nu zocht ik het bewust op. 

De zachtheid van zijn zak en ballen stond in schril contrast met de hardheid van zijn pik. Die was gewoon bikkelhard. Ik besloot om met zijn pik te doen wat ikzelf ook lekker vind. Dus trok en kneedde ik. Baseballcap kreunde. Hij pijpte heerlijk. Bovendien trok hij met een ring van zijn duim en wijsvinger mij ook nog eens heel geraffineerd af. Ik wilde goed kunnen zien hoe ik gepijpt werd en draaide de klep van de cap naar achteren. Ik was nog geen kwartier binnen, maar ik stond nu al op spuiten. Veel te vroeg, dus bedankte ik baseballcap en liep ik richting de Engelsman.

Ik vroeg hem of hij mij lekker vond. Hij keek alleen maar en knikte. Ik besloot om naar de darkroom te gaan. Ik ging languit op het verhoogde platform liggen en ik begon mijzelf langzaam af te trekken. Het duurde niet lang voordat de Engelsman door het kralengordijn stapte. Met zijn ogen op mijn paal gefixeerd, kwam hij steeds dichterbij. Ik nodigde hem uit om zich op mijn pik uit te leven. De Engelsman begon mij te strelen en speelde aangenaam met mijn tepels. Hij pakte mijn zak vol in zijn hand en kneedde die aangenaam. Mijn pik steigerde en mijn eikel klopte.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen