Blind date

Vanmorgen ben ik wakker geworden met een ondeugend gevoel. Geen idee waar dat opeens vandaan komt. Ik pak mijn telefoon erbij en open tinder. Half slapend zie ik een groot aantal foto's voorbij komen. Helaas zijn dit allemaal mannen die niet mijn type zijn. Ik swipe vrolijk nog even verder en een paar swipes later zie ik een hele leuke jongeman voorbij komen. Ik ben meteen klaarwakker en ga rechtop in mijn bed zitten. Hij heeft meerdere leuke foto's op zijn profiel staan. Op elke foto kijkt hij me recht aan met zijn mooie sprekende ogen en mooie lach.

Ik scroll iets naar beneden en lees zijn profieltekst. Hij heeft in ieder geval humor en een gezonde dosis zelfspot zo te lezen. Niet alleen een leuk koppie, maar ook een leuke spontane jongen zo op het eerste gezicht. Ik like hem en swipe nog even verder. Na een half uurtje swipen zonder resultaat besluit ik dat ik nog tot het volgende reclameblok te swipen en dan op te staan. Een aantal standaard foute tinderfoto's verder stuit ik op een mysterieus profiel. Op de foto is een goedgeklede man te zien, maar alleen van zijn schouders naar beneden. Verder niks. Op een leeftijd en afstand na staat er verder geen tekst bij het profiel.

Normaal gesproken swipe ik dit soort profielen direct naar links, maar er is iets wat mijn aandacht trekt. Ik besluit naar rechts te swipen. Ik kan de altijd nog de match opheffen mocht het me niet bevallen. Als ik naar rechts swipe, zie ik meteen dat het een match is. Ik weet nog niet zo goed wat ik hier precies mee wil en leg mijn telefoon weg en ga douchen. Na het douchen ga ik naar beneden voor het ontbijt. Ik pak mijn telefoon erbij en lees mijn e-mail. Als ik mijn laatste e-mail wegklik zie ik dat ik een bericht heb ontvangen van Noa. Noa is de jongeman met het mysterieuze profiel.

Ik open tinder en kijk wat hij heeft gestuurd. Hij vraagt me hoe het gaat en wat mijn plannen voor vandaag zijn. We kletsen wat en in tegenstelling tot wat ik had verwacht is het een heel leuk en aangenaam gesprek. Gezien zijn profiel had ik verwacht dat het gesprek meteen ordinair zou zijn. Daar houd ik totaal niet van. Ik hou wel van een man met klasse en stijl. Ik ben toch wel benieuwd waarom hij voor zo'n mysterieus profiel gekozen heeft en of er vrouwen zijn die daarop reageren.

Hij geeft aan dat hij in verband met zijn werk geen herkenbare foto wil plaatsen, maar de vrouwen wel een indruk wil geven van hoe hij eruit ziet. Hij hoopt dat het voldoende is om de aandacht van een leuke vrouw te trekken. Nou dat is gelukt. Aan de ene kant ben ik heel nieuwsgierig, maar aan de andere kant vind ik het ook wel een spannend idee dat ik geen idee heb hoe hij er uitziet. Hij vraagt me of ik een foto van zijn gezicht wil zien. Ik besluit om het nog maar even een mysterie te laten en mijn fantasie haar werk te laten doen. Dat lukt aardig.

We hebben beiden vandaag geen plannen en kletsen de hele middag door. Ik heb het idee dat ik hem inmiddels wel een beetje ken en vind het steeds gezelliger worden. Ondanks dat ik zijn gezicht niet kan zien voel ik me sterk tot hem aangetrokken. Inmiddels is het al bijna etenstijd. Ik kijk snel ik mijn koelkast wat ik nog heb liggen en ga voor een eenvoudig wokgerecht. Terwijl ik eten kook kletsen we verder. Hij vraagt me of ik voor vanavond al plannen heb. Ik zeg dat ik nog geen plannen heb en vraag hem naar zijn plannen voor de avond.

Hij antwoordt dat hij net als ik nog niks gepland heeft voor de avond. Hij trekt de stoute schoenen aan en vraagt of ik zin heb om vanavond samen met hem een drankje te gaan doen in de stad. Ik zie mezelf typen of hij vanavond niet liever bij mij thuis af wil spreken. Geen idee waarom ik dat voorstel. Ik heb nog steeds geen idee hoe hij er uitziet en zo goed ken ik hem nou ook weer niet. Niet handig als vrouw alleen om thuis af te spreken.. Om onduidelijke reden voelt het echter wel heel goed en vertrouwd.

Hij wil weten of ik het zeker weet dat ik bij mij thuis af wil spreken.  Ik typ terug dat ik dat inderdaad zeker weet. Hij weet mijn fantasie te prikkelen en ik voel een kriebel in mijn buik. Hij geeft aan dat hij gaat douchen en vraagt waar hij straks moet zijn. Ik zeg dat ik hem mijn adres straks geef als hij op het punt staat om hierheen te komen. Mocht ik mezelf nog bedenken en er vanaf willen zien dan hoef ik ook niet bang te zijn dat hij ongevraagd bij mij aan de deur staat. Je hoort tenslotte wel gekkere dingen. Over een uur hebben we bij mij thuis afgesproken.

Ik besluit nog even mijn huis op te ruimen en het bed te verschonen. Je weet tenslotte niet hoe de avond gaat eindigen. Op mijn telefoon zie ik een bericht binnen komen van Noa. Hij vraagt me waar hij naartoe moet rijden aangezien hij op het punt staat om te vertrekken. Ik app hem mijn adres en zeg dat ik heel veel zin heb om hem te ontmoeten. Hij zegt dat dat geheel wederzijds is. Hij moet ongeveer een half uurtje rijden en dat geeft mij nog voldoende tijd om nog even snel te douchen en mezelf leuk aan te kleden.

Als ik voor mijn kast sta om te kijken wat ik aan zal trekken, krijg ik opeens een ondeugend plan. Ik kan een glimlach niet onderdrukken en besluit hem een onvergetelijke avond te bezorgen. Ik loop de trap af en pak een paar waxinelichtjes. Ik steek deze aan en zet de deur op een kier. Niet veel later hoor ik de deur in het slot vallen. Ik hoor voetstappen in de gang en korte tijd later hoor ik mijn trap zachtjes kraken. Ik voel mijn hartslag in mijn keel. Nog niet eerder ben ik zo zenuwachtig geweest voor een date.

Mijn slaapkamerdeur gaat voorzichtig open en de jongen stapt de kamer binnen. De kamer raakt vervult van zijn aftershave. Hij ruikt heerlijk. De voetstappen klinken steeds dichterbij. Hij komt op de rand van het bed zitten en geeft me een kus op mijn mond. Door de blinddoek heb ik nog steeds geen idee hoe hij er uitziet. Hij fluistert in mijn oor dat het prettig kennismaken is en hij zo brutaal is geweest om het spoor van de waxinelichtjes op de trap naar boven te volgen. Hij heeft een hele aangename vertrouwde stem. Dit zorgt ervoor dat ik iets ontspan. Hij zoent mijn oorlel en mijn nek.

Hij neemt hier uitgebreid de tijd voor. Heerlijk! Hij vervolgt zijn weg al zoenend naar beneden en slaat daarbij het deken open. Een "wauw" ontsnapt aan zijn lippen. In plaats van een jurk aan te doen heb ik ervoor gekozen om zwarte jarretels met bijbehorende kousen aan te doen en verder helemaal niks. Zo ben ik in mijn bed gaan liggen en heb ik op hem gewacht. Ik ken geen man die niet van jarretels houdt, dus dat moest sowieso een goede keuze zijn geweest. En zo te horen had ik inderdaad gelijk.

Hij brengt mijn handen boven mijn hoofd en vraagt me ze daar te houden. Ik gehoorzaam maar al te graag. Zijn handen voel ik overal op mijn lichaam. Heel subtiel raakt hij me overal aan met zijn zachte handen. De blinddoek zorgt ervoor dat elke aanraking nog intenser aanvoelt. Ik voel mijn lichaam kronkelen en voel hoe mijn tepels hard worden. Ook het idee dat ik geen idee heb wie hier naast me op mijn bed zit is extra opwindend. Hij stopt even met zijn aanrakingen om zijn jasje uit te doen. Hij overhaast niks en neemt uitgebreid de tijd om me te zoenen en mijn hele lichaam te verkennen.

Echt een gentleman. Precies zoals ik hem had ingeschat en hoe ik het het lekkerst vind. Ik laat mijn handen zakken en vind zijn hoofd. Onze monden vinden elkaar en we zoenen elkaar passievol. Hij kan heerlijk zoenen. Ik zou echt uren met hem kunnen zoenen. Mijn handen verplaats ik van mijn hoofd naar zijn bovenlichaam. De foto is overduidelijk echt van hem. Hij voelt heerlijk aan. Zijn lichaam voelt lekker glad en licht gespierd. Knoopje voor knoopje open ik zijn blouse. Ik doe zijn blouse uit en glijd met mijn handen over zijn lichaam. Zijn naakte bovenlichaam voelt heerlijk aan op dat van mij. 

Hij pakt me zachtjes vast en draait me totdat ik bovenop hem zit. Met mijn borsten geef ik hem mijn befaamde body2body massage. Ik hoor hoe hij zachtjes kreunt en volop geniet van mijn massage. Ik neem uitgebreid de tijd en besteed mijn volle aandacht aan zijn bovenlichaam. Als ik daarmee klaar ben verplaats ik mezelf iets verder naar beneden en ga met mijn knieën naast zijn knieën zitten. Met mijn borsten masseer ik nu ook zijn bovenbenen en het stukje net boven de rand van zijn broek. Ik pak zijn handen en leg die boven zijn hoofd.

Het is nu zijn beurt om ten volle te genieten van mijn aanrakingen. Met mijn handen open ik zijn riem en daarna tergend langzaam de knoop en de rits van zijn broek. Nog een laatste keer glijd ik met mijn borsten over zijn broek. Zijn ademhaling wordt steeds zwaarder. Langzaam schuif ik zijn broek verder naar beneden en leg de broek naast me neer op het bed. Dit gaat verrassend soepel zonder dat ik iets kan zien. Met mijn bovenlichaam masseer ik eerst zijn ene en daarna zijn andere been. Vol souplesse glijd ik van beneden naar boven en vice versa. Hij geniet hoorbaar van mijn aanrakingen.

Tenslotte geef ik zijn boxershort en de inhoud ervan mijn volle aandacht. Ook dit wordt zo te horen en te voelen erg gewaardeerd. Met mijn mond zoen ik elk stukje van zijn bovenlichaam. Langzaam baan ik zoenend een weg naar beneden richting zijn boxershort. Met mijn mond ga ik onder de rand van zijn boxershort. Ik gebruik mijn handen om hem van zijn boxershort te ontdoen. Als ik weer omhoog kom ga ik met mijn borsten langs zijn pik. Deze voelt heerlijk warm en keihard aan tussen mijn borsten.

Ik leg mijn handen aan de zijkant van mijn borsten en duw die tegen elkaar terwijl ik ondertussen omhoog en omlaag langs zijn pik beweeg. Hij vraagt me om te stoppen, omdat hij niet nu al klaar wil komen. Terwijl ik met mijn lichaam omhoog ga richting zijn gezicht ga ik plagend met mijn tong over de gehele lengte van zijn pik. Ik proef het vocht dat uit zijn eikel is ontsnapt. Al zoenend ga ik met mijn onderlichaam op zijn onderlichaam zitten. Ik beweeg langzaam heen en weer over zijn pik en even later voel ik hoe zijn pik moeiteloos bij me naar binnen glijdt. Zijn pik voelt heerlijk warm aan in mij. 

Langzaam beweeg ik mijn heupen naar voren en naar achteren. Hij legt zijn handen op mijn heupen en beweegt met me mee in het ritme. Ik buig me voorover om hem nogmaals te zoenen. Dit voelt echt heerlijk aan en ik wil dat het nog lang niet ophoudt. Een hand verplaatst hij van mijn heup naar mijn clit. Met zijn duim maakt hij kleine ronddraaiende bewegingen. Niet te hard en niet te zacht, maar precies zoals ik het lekker vind. We voelen elkaar goed aan en de seksuele chemie tussen ons is ongekend.

Nog nooit eerder heb ik zo'n seksuele klik gevoeld met iemand. En dat ondanks het feit dat ik nog steeds geen idee heb met wie ik nu eigenlijk seks heb. Heel bijzonder en opwindend tegelijk. Hij vraagt me te stoppen en geeft mij zijn hand. Voorzichtig laat hij me uit het bed stappen en zet me tegen de muur aan. Terwijl we zoenen en onze handen over elkaars lichaam glijden tilt hij mijn been op, zodat hij bij me naar binnen kan stoten. Dit is veruit mijn meest favoriete standje aangezien je elkaar kunt zoenen, in de ogen kunt kijken en overal kunt aanraken.

Ik druk mijn nagels in zijn rug en voel dat ik zwaarder ga ademen. Met zijn duim draait hij weer rondjes op mijn clit. Ik voel dat het niet lang meer duurt voordat ik mijn hoogtepunt ga bereiken en fluister dat in zijn oor. Hij zegt dat hij er ook tegenaan zit. Niet veel later komen we tegelijkertijd heerlijk klaar. Hij pakt mijn hand en begeleidt me naar mijn bed. Hij komt naast me liggen in bed en houdt me stevig vast. Ik vind het heerlijk om na de seks nog even te knuffelen en na te genieten samen. We kletsen nog een tijdje en hij zegt me dat hij het heerlijk vond met me.

Hij vraagt me of hij mijn blinddoek af moet doen. Ik antwoord hem dat ik het eigenlijk wel spannend vind zo en dat ik hem graag op wil houden. Hij zegt dat het tijd is om te gaan en we geven elkaar nog een laatste zoen. Die nacht slaap ik als een roos. Ik geniet nog na van de mooie avond en fantaseer hoe hij er uitziet. Ik weet zeker dat ik hem nog vaker wil zien. De volgende ochtend stuurt hij mij een berichtje dat hij een hele leuke avond heeft gehad en het wat hem betreft nog vaak over wil doen. Ook vraagt hij of ik nog steeds niet benieuwd ben hoe hij er uitziet. 

Inmiddels ben ik inderdaad wel heel benieuwd hoe hij er uitziet. Deze fantasie heb ik van mijn bucketlist af kunnen strepen. Wellicht dat hij mij kan helpen om ook andere fantasieën af te strepen van mijn bucketlist. Ik zie dat ik een nieuw bericht van Noa heb ontvangen. Vol spanning open ik de app. Wat nou als ik de foto open en het hij totaal niet aantrekkelijk blijkt te zijn. Dan weet ik misschien liever niet hoe hij er uitziet. Ik ben te nieuwsgierig en open de foto. Op de foto zie ik een hele aantrekkelijke jongeman met mooie sprekende ogen en en mooie lach.

Opgelucht slaak ik een zucht en merk ik dat dit zeker naar meer smaakt. Ik app hem dat ik hem heel aantrekkelijk vind en vraag hem of hij voor vanavond al plannen heeft..

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.4 sterren
5 stemmen