Boswandeling

Ingezonden door Bas

Vorige week dinsdag was het mooi weer en ik besloot om een kleine wandeling te maken in het Cirkelbos hier in Almere.Ik parkeerde de auto op de parkeerplaats en liep het bos in. Meteen aan het begin staat een picknick tafel. Daar zat een leuke blonde meid. Ik zei haar goedendag en vervolgde mijn weg. Het bos heet het het Cirkelbos, omdat de paden in cirkels lopen. Ongeveer tien minuten later kwam ik dus weer langs de picknick tafel. Zij lag nu lekker op de tafel te zonnen. Het viel me op dat ze wat schokkerige bewegingen maakte. Ik vroeg mij oprecht af of alles goed met haar ging.

Eenmaal dichterbij gekomen, hoorde ik plots een zoemend geluid als van een scheerapparaat. Het duurde eventjes voor ik mij realiseerde dat de dame in kwestie zichzelf aan het verwennen was met een vibrator. Dit heb ik van een afstandje van zo' n dertig meter even aangekeken, bedenkend wat nu te doen. Loop ik gewoon door en laat ik haar misschien schrikken als ik in plotseling voorbij kom of loop ik om? Nou moet ik zeggen dat ik het geheel wel een zeer geil uitzicht vond en dat er bij mij ook lichaamsdelen kloppend en vragend om aandacht, zich best strak in de broek gingen opdringen.

Wat ga ik doen? Mezelf staan aftrekken midden op het pad? Toen besloot ik iets verder in de bosjes te gaan staan, zodat ik goed uitzicht had en mocht er iemand aankomen, ik slecht te zien was. Eenmaal in de bosjes haalde ik mijn pik uit mijn broek en streelde ik lekker langs mijn ballen en de stam van mijn lul. Ondertussen zag ik hoe de 'zonnende' dame nu ook met haar benen gespreid lag. Haar brommende instrument maakte een repeterende beweging tussen haar benen. Na een paar minuten keek ze ineens mijn richting uit.

Waarschijnlijk omdat ik op een takje ging staan dat onder mijn voet knapte. Ik schrok hiervan, maar zij lachte naar mij. Ze draaide zich naar mij toe, terwijl ze haar ding bleef doen. Ze wenkte zelfs of ik naar haar wilde komen... Verstijfd stond ik daar, bedenkend wat te doen! Adrenaline schoot door mij heen, vecht of vlucht! Als een hert starend in de koplampen stond ik daar met een half slappe snikkel in mijn handen. Ik trok mijn broek omhoog en besloot toen toch maar, met waarschijnlijk een schaamrood hoofd, naar haar toe te lopen als een betrapt schooljongetje.

Zij ging rechtop op de tafel zitten met haar voeten op het bankje. Toen ik een meter of twee bij haar vandaan was, vroeg ze mij of ik het goed kon zien. Betrapt kon ik slechts wat stamelen dat ik iets zag wat ik niet elke dag zie. Zij giechelde een beetje. Ze zei dat ik van die afstand eigenlijk niet veel kon zien en dat het van dichtbij veel mooier was. Een beetje verlegen gaf ik haar gelijk en stak een sigaretje op. Zij vroeg of ze er ook een mocht en of ik naast haar kwam zitten. Dat deed ik. Toen moest ik ook wel lachen om de situatie.

Zij vertelde me dat ze het supergeil vindt om met zichzelf te spelen, terwijl er een vreemde man toekijkt. Ik gaf toe dat dat geen straf was om te zien. Ze keek me aan en zei dat ze dat in de gaten had. Ze had al lang gezien dat ik naar haar keek en met mijn piemel aan het spelen was. Terwijl ze dit zei, wreef ze zomaar over mijn pik die meteen weer voor een silhouet  in mijn broek zorgde. Ze pakte mijn hand en bracht die tussen haar dijen. Met haar andere hand pakte ze haar vibrator en plaatste die in mijn hand. Ze zette de top van het apparaat op haar speciale plekje. 

Daarna zette ze deze aan en stuurde mijn hand om kleine rondjes te draaien. Ze maakte mijn broek open en streelde mijn piemel van beneden naar boven zonder mijn eikel te raken. Mijn pik is zelden zo knoert hard geweest. Het zachte strelen werd meer een kwelling dan een genot. Het was lekker, maar je wil steeds harder. Het gemis van de streling van de eikel als manco begon mij  te bevallen. Ik dacht dat wanneer ik de vibrator nu eens wat meer over haar clitje zou halen, ze de hint misschien beter zou snappen. 

Zij haalde deze er met haar andere hand meteen weer vanaf en stuurde deze langs haar schaamlippen. Ze fluisterde in mijn oor dat ik rustig aan moest doen. Ze duwde mij op mijn rug op de tafel, trok mijn broek tot net over mijn knieën en aaide over het stuk tussen mijn ballen en anus. 'Zo wil ik het voelen', zei ze, terwijl ze de trilstaaf met haar andere hand uit mijn hand trok. Ik aaide haar poesje net zoals zij het net bij mij deed. Nooit geweten dat een vrouw zo ongelofelijk nat kan worden van zachtjes haar poesje en lipjes aaien! 

Toen hield ze plotseling op. Ze ging rechtop zitten en keek om zich heen. Ze pakte mijn lul met twee handen vast, trok er een paar keer stevig aan en ging er bovenop zitten. Ik probeerde met mijn bekken mijn pik in haar zeiknatte kutje te begeleiden, maar zij wist deze nog behendiger te ontwijken. Mijn pik werd hierdoor tegen mijn onderbuik gedrukt.  Ze ging langzaam op mijn stam rijden. Ik voelde haar lippen aan beide kanten van mijn pik. Ze stootte met haar clitje tegen mijn eikel. Mijn lul werd hier compleet drijfnat van, maar het voelde geweldig. 

Nu begon zij ook zwaar te ademen. Ze lag met haar mond naast mijn oor. Mijn oor werd helemaal vochtig en warm van haar adem. Ze had het tempo van het over mijn pik glijden al flink opgevoerd! Haar tepels waren zo hard dat ik ze over mijn borst voelden gaan als knikkertjes. Ik pakte haar stevig bij haar kont vast en kon daarmee enigszins mijn tempo aangeven.Toen voelde ik eerst haar lippen om mijn pik samentrekken. Daarna voelde ik haar kont aanspannen. Ik duwde haar clit zo hard tegen mijn eikel dat ik het ook niet meer hield. Golvend en nog nooit zo krachtig, ben ik klaargekomen.

Zelfs toen mijn zak al leeg was, bleef ik nog klaarkomen. Ook zij lag schokkend en kreunend naast mij op de tafel. Na vijf minuutjes nagloeien, stak ik een sigaretje op en gaf haar er ook een. Zij had doekjes meegenomen en gaf mij er een. We maakten onszelf zo schoon als dat ging met dit soort babydoekjes. Ze trok haar onderbroek aan en zonder een woord te zeggen, fietste ze weg mt alleen een knipoog als afscheid! Ik weet niet eens hoe ze heet en of ik haar ooit nog eens zal zien.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.7 sterren
10 stemmen