Massage

Gisteren ben ik bij de Dokter geweest. Die man waar ik vorige week maandag samen met S. mee gespeeld heb. Alleen gisteren ging ik erheen voor een´verwensessie'. Het klinkt lekker debiel. Het begon dan ook meer als grapje dat ik wel een massage kon gebruiken, maar goed. Hij heeft een massage tafel en de belofte van S. dat hij wel voor genot kon zorgen, zorgde ervoor dat ik nieuwsgierig werd. Ik dacht 'ach, what the heck'. Ik kan je wel zeggen dat ik daar tien keer zo zenuwachtig voor was als voor een SM-sessie. Ik zag gisteren dat mijn handen helemaal trilden. Gek is dat.

Hij ging eerst even douchen en daarna mocht ik. Hij vroeg nog of ik samen of alleen wilden douchen, maar ik gaf aan dat ik alleen wilde douchen. Dan kon ik tenminste nog even ontspannen. De wierook ging aan en de kaarsjes ook, dus er hing echt een hele ontspannen sfeer. Nou ja, in huis dan. Bij mij van binnen werd de spanning alleen maar groter. Ik mocht toch lekker de blinddoek om. Daar had ik wel om gevraagd, maar hij zei steeds: 'Ach je ligt eerst met je gezicht naar beneden, dus dat is niet nodig.'

De blinddoek mocht ik dus wel even om. Dat vind ik sowieso heerlijk, een blinddoek om, het helpt heel erg met loslaten. Hij heeft diezelfde blinddoek even later weer afgedaan maar toen kon het me allemaal niet meer zoveel schelen. Toen was ik alleen nog maar aan het genieten.Hij begon met een ‘brave’ massage van mijn nek tot aan mijn tenen. Hij masseerde plekjes die me nog meer raakte dan bepaalde plekjes waar je het van verwacht. Mijn oren bijvoorbeeld. En mijn handen en mijn voeten, maar daarvan weet ik stiekem wel dat ik dat heel lekker vind. Het was echt heerlijk.

Hij gebruikte zijn handen, een veer of in ieder geval iets zachts. Hij blies en likte en zoog. Ik gaf toe dat het stiekem wel een fantasie altijd geweest is om een masseur te hebben die verder gaat dan eigenlijk is toegestaan. Hij raakte telkens uitdagend half mijn kutje aan. Er tegenaan of erlangs, maar nooit erin. Het verlangen en de zin werd groter en groter. Langzamerhand deed hij steeds meer en ik voelde zijn vingers in mijn kutje en in mijn kontje. 'Heerlijk he? Zo van binnen gemasseerd worden?' vroeg hij. Nou ik kon alleen maar bevestigend knikken. Heerlijk was het zeker.

Toen stopte hij en zei hij je mag je top drie dingen opnoemen die in de herhaling mogen. Nou dat had ik snel bedacht. Hoewel ik ook niet helemaal kon kiezen. Het ook daadwerkelijk 'zeggen' was natuurlijk wel een beetje anders, dus ik bleef een beetje giechelen en mijn hoofd wegdraaien. Even later moest ik mezelf omdraaien. Ik had de blinddoek al niet meer om, maar hield lekker mijn ogen dicht. Dat gaat toch vanzelf bij zoveel genot. Bij mij in ieder geval wel. Ook mijn hele voorkant werd van top tot teen gevoelig gemaakt.

Op een gegeven moment moest ik echt opeens heel erg naar de wc. Dat vond ik echt stom, maar ik kon er niks aan doen. Dat mocht gelukkig gewoon, dus dat was wel weer prettig. Toen ik weer lag kon ik mezelf gelijk weer een beetje meer ontspannen. Ook toen ik op mijn rug lag, brachten zijn vingers me tot ongekende hoogten. Nu stopte hij telkens net voor ik die hoogte bereikte. Ik moest hem aankijken. 'Kom klaar voor mij', zei hij. Nou, daar had ik wel veel moeite mee.

Ik houd mijn ogen liever dicht, maar uiteindelijk had ik mezelf zo ver dat ik mezelf kon laten gaan terwijl ik hem aankeek. Voor zover ik mijn ogen open kon houden dan. Dat was wel heel intens! Op één of andere manier beleef je het dan zelf ook heel anders. Ik vond het in ieder geval wel een hele ervaring. Ik weet niet hoeveel orgasmes ik ondertussen gehad had, maar het waren er veel en ze waren heerlijk! Ik ben zelf een hele makkelijke klaarkomer en ik heb gisteren ‘ontdekt’ dat ik te vaak, te vroeg stop daardoor.

Dat zorgt ervoor dat ik heel vaak kan klaarkomen, maar dat de orgasmes nooit zo intens zijn. Behalve als ik het zelf doe, maar ja, je eigen lichaam is het aller makkelijkste. Ik heb gewoon nooit echt mannen gehad die doorgaan, denk ik. Ik ben een vreselijke herriemaker en daardoor lijkt het denk ik alsof ik al heel snel kom en dat doe ik ook. Alleen kan het nog intenser dus. We hadden het daarna over anaal. Ik lag nog op de tafel en hij vroeg me of ik nog meer wilde. Waarop ik natuurlijk geen nee zei. Zo’n avond heb je tenslotte niet zo vaak.

Hij zei: 'Ga maar op je knieën zitten.' Dat deed ik natuurlijk netjes. Toen speelde hij eerst even met zijn vingers en daarna voelde ik een voor mijn gevoel best wel grote dildo in me. Daar had ik best wel even moeite mee. Waarop hij met het ‘verhaal/de fantasie, geef het een naam, kwam. Hij vertelde: 'Je wordt nu gewoon verkracht door twee grote negers met enorme pikken en het maakt ze niet uit hoe je kreunt of wat voor geluiden je maakt. Als zij maar genieten.' Hij pakte me bij mijn middel vast en ‘verkrachte’ me echt anaal. Die grote dildo ging er in en ik ging door het lint. Echt heerlijk.

Ik voelde me gewoon een enorme ‘oerslet’. En het ging maar door. Ik heb wel ervaring met anaal, alleen dat ging toch altijd redelijk rustig. Nou ja rustig, in ieder geval niet zo. Hij bleef maar zo doorpraten: 'Ze misbruiken je. Je bent er voor hen.' Ik voelde alleen maar mijn lijf en lust en genot. Ik kon niet meer nadenken en trilde over mijn hele lijf. Ik stortte langzaam maar zeker een beetje in, tot ik trillend voorover op de tafel zakte. Toen kwamen de tranen. Mijn hele lijf was helemaal slap. Heerlijk genoten. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Daarna hebben we even gedoucht.

Ik moest een beetje bijkomen. Hij vroeg me weer: 'Kan of wil je nog meer?' 'Nou ikke wel, hahaha.' Hij moest lachen. Hij zegt: 'Ben je beetje onverzadigbaar misschien?' 'Hahaha, beetje maar.' Toen mocht ik op bed gaan liggen. Hij heeft me nog een hele tijd verwend. Gewoon kalm zonder haast, zonder iets terug te willen. Puur om te geven. Nou dat ben ik al helemaal niet gewend. In ieder geval niet op het gebied van seks. Daar kunnen mannen van mijn leeftijd nog iets van leren! Dat weet ik wel. Ik denk niet dat ik ooit weer een jonge kerel neem.

Uiteindelijk ben ik met moeite uit het waterbed gekropen, omdat het toch wel gewoon een doordeweekse avond was en ik nog een eindje moest rijden.

 

Kus, 

Speelmaatje M

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen