Hoezo maar één vuurtoren op Terschelling? II

Ingezonden door Twan

Na mijn ont- en inspannende nacht met Henny kwam ik nog net voor sluitingstijd het restaurant binnen. Na een heerlijk ontbijt met alles erop en eraan was ik helemaal klaar om de nieuwe dag in te gaan. Ik stond bij de receptie navraag te doen naar de elektrische fiets die bij mijn arrangement inbegrepen was. Er was eentje beschikbaar. Net toen ik naar boven wilde gaan, liep ik op de trap Henny en Linda tegen het lijf. Zowel Henny als ik bleken goede acteurs en Linda vermoedde zeker niets van ons nachtelijke avontuur.

Het was hun eerste uitje op Terschelling en ze vroegen aan mij wat er leuk was om te doen. Tja, het was februari dus qua activiteiten stond het eiland helemaal stil. Ik stelde hun voor om met de bus naar West aan Zee te gaan. Vandaar bij hotel Paal acht links het strand op te lopen om vervolgens via de Noordvaarder en het Groene strand weer naar West-Terschelling te wandelen. Een mooie wandeling waar je toch al snel vier tot vijf uur voor uit moest trekken. Ondanks dat ik bij hoog en bij laag bezwoer dat verdwalen echt onmogelijk was zolang je de zee maar aan je rechterkant hield, smeekten de zusjes mij bijna om met hun mee te gaan.

Tja, wat doe je dan? Met de bus naar Paal acht dus. Net over de duinen streken wij eerst maar eens neer bij de strandtent. Ik was eigenlijk verbaasd dat die open was. Onze warme chocolademelk met slagroom was geen enkel probleem voor de ober. Na de innerlijke verwarming trokken wij de kuierlatten aan. Er stond een stevige wind vanaf zee. Gelukkig maar, want bij wind vanuit het duin zouden wij gezandstraald zijn. Onderweg praatten wij over van alles. Hier en daar viel zo nu en dan een dubbelzinnige opmerking, maar veel stouter werd het niet.

Na een kilometer of drie kwamen we aan bij de Noordvaarder. Ik ging eerst kijken of er geen rode vlaggen hingen. De Noordvaarder is een militair schietterrein voor de luchtmacht. Zie je vlaggen dan wordt er geschoten en is het een levensgevaarlijk en verboden gebied. Zonder vlaggen kon je gewoon doorlopen. Voor ons gold gelukkig het laatste. De Noordvaarder is een heel eind om, maar uiteindelijk liepen we langs het Schuitegat -de zeedoorgang tussen Terschelling en Vlieland- en over het Groene strand weer terug naar West.

Het begon al te schemeren toen ik voorstelde om bij de Walvis een hartverwarmertje te gaan drinken. Dat voorstel werd unaniem aangenomen. De Walvis was op een paar locals na leeg. Crosby, Stills, Nash and Young speelden hun cd Déjà Vu. De dames bestelden een glühwein en ik een Duvel. Met alledrie een kleur op onze wangen schoven we aan rond de houtkachel. Het paviljoen werd hoofdzakelijk met lichtsnoeren verlicht. Die verlichting, in combinatie met de houtkachel, glühwein en de muziek gaven de sfeer iets kerstachtigs. Alleen de sneeuw ontbrak nog.

Een paar glazen later wandelden wij weer terug naar ons hotel. Ik nam een heerlijk warme douche en trok wat casuals aan. In het restaurant koos ik voor de zeebaars met dille en voor een Leffe Dubbel. Het eten smaakte prima. Na de maaltijd besloot ik in de bar met een cappuccino te gaan drinken. Ik zag Henny en Linda de deur uit wandelen. Rond een uur of elf vond ik het wel welletjes en verdween ik naar de tweede verdieping. Ik zette de geluidsinstallatie op de zesde van Beethoven en liet de jacuzzi vollopen. Langzaam liet ik mij in het badschuim wegzakken.

Een dikke Havana had het plaatje helemaal compleet gemaakt, maar ik rook niet. Genietend en onderuitgezakt in de bubbels hoorde ik dat er op mijn deur werd geklopt. Nou, mooi dat ik mijn bad niet uit kwam. Na een paar seconden werd er weer geklopt. Weer reageerde ik niet. Toen ik een kwartier later afgedroogd en in mijn badjas zat, ging de telefoon naast mijn bed. Het was Linda. Of ik net misschien niet thuis was geweest? Zij had twee keer aangeklopt, maar ik had niet opengedaan. Linda vroeg of ik zin had om bij haar nog samen wat te drinken?

Zij was met Henny in West naar een restaurant gegaan. Tijdens de maaltijd was een groot deel van het gesprek over mij gegaan. Linda vertelde dat zij mij graag wat beter wilde leren kennen. Tja, zo’n mededeling gecombineerd met de uitnodiging voor een nachtelijke borrel kon je op meerdere manieren uitleggen. Ik besloot niet meteen van de wildste gedachte uit te gaan. Tenslotte waren Linda en ik geen pubers meer die elkaar meteen zouden bespringen. Ik zei met een minuut of tien voor haar deur te zullen staan.

Even later klopte ik op haar deur. Linda deed open in een witte blouse en een spijkerbroek. Haar riem viel op vanwege de grote gesp, maar die misstond niet. Linda hield haar telefoon aan haar oor en was duidelijk met iemand in gesprek. Met haar echtgenoot zou zij later uitleggen. Linda gebaarde mij geen geluid te maken. Het was geen leuk gesprek merkte ik. Linda probeerde telkens aan het woord te komen, maar zij werd vanaf de andere kant duidelijk overschreeuwd. Ik kon het gesprek van de andere kant bijna woordelijk verstaan.

Toen degene aan de andere kant weer aan het tieren was, zei Linda op te gaan hangen en morgen wel weer te zullen bellen. Daarna drukte zij de stem weg. Ik zal mij nooit ongevraagd met andermans problemen bemoeien, maar Linda begon er zelf over dat het thuis al een behoorlijke tijd stroef liep. Henny en zij waren eigenlijk van plan geweest om pas ergens in mei een paar daagjes weg te gaan. Linda had er bij Henny op aangedrongen om nu al te gaan. Thuis was de spanning om te snijden geweest.

Er werd nog amper tegen elkaar gesproken en als er dan eindelijk gesproken werd dan ontaardde dat vrijwel altijd in gescheld en geschreeuw. Ik kon moeilijk inschatten waarom zij mij vertelde dat er thuis al maanden geen enkele sprake meer was van intimiteit. Linda vroeg zich openlijk af waarom zij nog de moeite nam om haar schaamstreek te scheren. Ik stond even versteld van haar openheid, maar toen realiseerde ik mij dat zij wist dat ik dat in de saunacabine natuurlijk al had gezien. Ik wilde maar niet beginnen over mijn belangrijkste reden daarvoor; persoonlijke hygiëne.

Linda liet zich met een plof in één van de twee fauteuils vallen. Er leek even een stilte te vallen. Net toen ik die wilde verbreken, begon Linda te vertellen dat Henny en zij bij eetcafé Storm hadden gegeten. Daarbij was het gesprek kennelijk al snel over mij gegaan. Even dacht ik dat Henny onze wederzijdse afspraak over discretie was vergeten. Zeker omdat Linda in één adem doorging over haar situatie thuis en het tekort aan intimiteit, was ik daar echt even bang voor. Ik ben best op de hoogte van hoe onze samenleving in elkaar zit.

Als er iemand een voorstander is van gelijke rechten tussen mannen en vrouwen dan ben ik dat wel, maar kennelijk zit ik toch nog redelijk vast in bepaalde rolpatronen. Ik moet nog altijd even ‘schakelen’ als een vrouw tegenover mij over seksualiteit en intimiteit begint. Als dit tijdens geweldige seks gebeurt dan vind ik dat geweldig en kan het wat mij betreft niet gek of geil genoeg gaan, maar zo, nagenoeg zonder een inleiding, meteen terzake komen is voor mij toch nog altijd even wennen. Omdat ik nog steeds stond vroeg ik Linda of ik iets te drinken voor ons zou inschenken.

Linda verontschuldigde zich meteen voor haar slechte gastvrouwschap. Ik lachte dat weg. Linda schonk een rood wijntje in en ik koos weer voor een biertje. We praatten wat met elkaar over ditjes en datjes en ons gesprek ging eigenlijk helemaal nergens over. Wel merkte ik dat Linda steeds vaker steeds vertrouwelijker werd. Dat zij dingen over haar leven vertelde die ik niet zomaar tijdens een eerste gesprek ‘op tafel’ zou gooien. Later zou Linda mij vertellen dat zij dat had gedaan omdat zij maar drie dagen had om haar verhaal kwijt te kunnen.

Aangezien wij elkaar na deze dagen vermoedelijk toch nooit meer tegen zouden komen, begon Linda weer over haar gebrek aan intimiteit. Omdat ik nog niet kon inschatten welke kant dit opging bleef ik maar vrij algemeen. Ik zei tegen Linda at ik mij dat wel kon voorstellen. Ik miste ook wel eens een vrouwenarm om mij heen. Ik vertelde Linda maar niet dat ik nog weleens wat meer mistte. Toen ik dat zei, had ik het gevoel dat Linda mij observeerde. Zij mij probeerde in te schatten. Daar kwam haar directheid weer om de hoek.

Of ik tijdens dit soort uitjes weleens wat spannends had beleefd? Linda voegde daar in één adem de vraag aan toe of ik dan wel eens vaker een erectie in de sauna had gekregen? Dat was haar dus niet ontgaan, maar omdat zij niet geschokt de sauna uit was gelopen om mij bij de receptie aan te geven en omdat zij daar nu zelf over begon, besloot ik om de bal dan ook meteen maar terug te kaatsen. Ik vertelde dat dat bij mij alleen maar gebeurde in het gezelschap van aantrekkelijke dames waarvan ik in de sauna alle details kon bekijken.

Polsend ging ik daarop door met een gewaagd ‘zeker als ik de indruk kreeg dat sommige vrouwen ook graag bekeken wilden worden’. Linda keek mij strak aan. Ik zag haar lichaamstaal veranderen. Linda leek te ontspannen. Kennelijk had zij een visje uitgegooid en voelde zij nu dat zij nu ‘beet had’. Om de spanning in de kamer op dat moment te breken, stelde ik Linda voor om haar een heerlijke ontspanningsmassage te geven. Linda stemde meteen in. Ik meende een soort van ontspanning bij haar te zien. Kennelijk ging dat haar kant, de goede kant op.

Linda bracht nog wel een kleine wijziging in mijn plannen aan. Zij stelde voor om eerst samen even te gaan douchen. Duidelijker kon het niet meer worden. Linda noch ik wachtte met uitkleden tot we in de badkamer waren. Werden de eerste kledingstukken nog netjes over de stoelleuning gehangen, de rest vloog al snel door de kamer. Ik was ook absoluut niet verbaasd dat ik alweer half hard was. Dat Linda er goed uitzag, had ik in het zwembad en de sauna natuurlijk al gezien, maar nu, met de seksuele lading van het moment, bekeek ik haar opeens als potentiële sekspartner.

Iets zei mij dat ik haar niet moest onderschatten. Onderweg naar de douche konden wij niet van elkaar afblijven. De thermostaatkraan was nog niet eens op temperatuur of onze handen gleden al over elkaars lichamen. Toen de warme stralen de eerste geilheid wat weggespoeld hadden, begonnen Linda en ik elkaar in te zepen. Ik besteedde veel aandacht aan Linda’s billen en borsten. Ik stond achter haar en sloeg mijn armen om haar heen. Mijn washandjes daalde af en vond Linda’s intieme streek.

Toen ik met mijn washandje Linda’s vagina in wilde schuimen, deed zij ongevraagd haar benen al iets uit elkaar. Moeiteloos gleed mijn washandje over Linda’s schaamheuvel en spleetje. Verbeeldde ik het mij nou of kon ik zelfs door mijn washandje heen Linda’s clitje voelen? Linda zakte iets door haar knieën en stootte een klank uit. Het washandje maakte een rondreis over Linda’s lichaam. Ik wreef van achteren over Linda’s borsten, kutje en billen. Daarbij vergat ik haar bilnaad niet. Linda leek daar absoluut geen bezwaar tegen te hebben.

Telkens zakte Linda iets door haar knieën om vervolgens weer volledig rechtop te gaan staan. Expres drukt zij daarbij haar billen tegen mij aan. Telkens verdween mijn inmiddels harde pik in haar bilnaad. Als Linda weer door haar knieën zakte, zag ik mijn eikel tussen haar billen omhoog komen. Alsof ik daar nog niet hard genoeg van was geworden, gingen Linda’s handen naar achteren. Puur op de tast vonden haar handen mijn pik. Met één hand wreef en trok Linda aan mijn paal. Met haar andere hand probeerde zij mijn zak te bereiken.

Dat ging moeilijk, omdat zij met haar rug naar mij toe stond. Ik liet duidelijk merken dat ik dat lekker vond. Ik fluisterde in haar oor dat ik haar zo ging neuken. Dat ik haar op mij wilde zien kronkelen om mijn pik. Ik beloofde haar alle hoeken van het bed, en misschien zelfs wel van de hele kamer, te laten zien. Ik wilde dat Linda na met mij geneukt te hebben, nog amper op haar benen kon staan. Linda beantwoordde mijn beloftes met telkens een zacht ‘ja ja jaaa’. Ik trok het washandje van mijn hand en liet mijn nu naakte hand weer tussen Linda’s benen verdwijnen. Ik voelde haar hitte.

Zelfs het douchewater was niet in staat om Linda’s kutsapjes weg te spoelen. Linda was gewoon zeiknat! Ik tilde Linda van achteren op. Weer schoot mijn pik haar bilnaad in. Opnieuw begonnen haar billen mij af te trekken. Ik liep met Linda naar het bed en gooide haar daarop. Linda landde op haar buik, maar draaide zich meteen om. Ik hoorde iets wat op ‘neuk me’ leek. Of dat nu wel of niet zo was, maakte mij op dat moment niets uit. Linda had mij mega opgegeild en moest daar nu de tol voor betalen. Ik wilde Linda’s benen spreiden, maar zij was mij voor.

Terwijl ik haar diep wilde gaan beffen, trok Linda mijn hoofd naar boven. ‘Ga op mij liggen’, beval zij me. Als Linda het zo wilde, dan kon zij het ook zo krijgen! Met mijn handen onder Linda’s knieën trok ik die omhoog. Linda’s bekken kantelde en mijn pik had geen enkele moeite om het doelwit te treffen. Wel schoot mijn eikel in verwarring nog een paar keer over haar -inderdaad- harde clit. Linda stootte dan heftig terug. Na een paar keer ongesynchroniseerd onze natte geslachtsdelen hard tegen elkaar te hebben gewreven, kende ik geen genade meer. Linda moest eraan geloven.

Dat liep toch net weer even anders. Waar precies weet ik niet meer, maar ergens nam Linda de leiding over. Haar handen vonden mijn billen. Linda manoeuvreerde haar bekken net zolang totdat zij mijn eikel tegen haar spleet voelde. Daarna trok zij mij aan mijn billen in zich, daarbij heftig terug pompend. Kreunend en soms zelfs vloekend riep Linda dat zij dit al zolang had gemist. Dat zij het nu nodig had. ‘Neuk me verdomme’, galmde door de kamer. Even dacht ik aan eventuele buren, maar wat maakte dat uit eigenlijk ook uit?

Linda bleef met haar handen het tempo, waarin zij geneukt wilde worden, bepalen. Eén van mijn handen verdween onder Linda’s billen. Mijn middelvinger zocht en vond haar kontje. Toen ik daar op drukte, deed Linda precies hetzelfde bij mij. Toen was het mijn beurt om terug te stoten. Met mijn pik diep in Linda’s kut en een halve vinger in onze beide poepgaatjes wist ik niet wie er harder kreunde of gromde. Dit was mega geil! Zonder mijn vinger uit haar kontje te halen, draaide ik ons om. Linda deed erg haar best om tijdens onze draai mijn pik niet uit haar te laten ontsnappen.

Dat lukte niet helemaal, maar eenmaal bovenop mij vond mijn pik als een geleid projectiel weer haar gleuf. Linda ging niet alleen op en neer, maar draaide haar bekken in alle mogelijke richtingen en hoeken. Ik neukte Linda niet, Linda neukte mij. Ik vroeg mij af hoe haar man in vredesnaam zo’n heerlijk vurige vrouw zo kon verwaarlozen. Als Linda thuis naast mij in bed zou liggen, zou ik samen met haar de sterren van de hemel neuken. Samen zouden wij de levensduur van ons matras extreem inkorten. Mijn God wat kon Linda neuken! Ook nu weer zocht mijn vinger haar poepgaatje.

Ik kon daar niet bij. Linda wel bij het mijne. Zonder mij aan te kijken duwde Linda in één keer door en verdween haar hele vinger in mijn kont. Allemachtig, nu was ik het die schreeuwde. Van genot wel te verstaan. Al had Linda op dat moment drie vingers in mijn kont willen steken dan had zij dat gemogen. Linda’s tieten vlogen alle kanten op. Net als Linda’s lichaam. Ik had Linda onder de douche beloofd om haar alle hoeken van de kamer te laten zien. Dat heb ik niet gehaald. Linda ook niet. Waar Linda begon met klaarkomen weet ik niet.

Linda’s hele neuken was zo heftig en intens dat het bij haar net zo goed een lang orgasme kan zijn geweest. Op het moment dat ik terug wilde trekken, ging Linda met haar lichaam en stem zo tekeer dat ik weer aan de eventuele buren moest denken. Zo’n heerlijke vrouw zichzelf zo in genot en geilheid zien te verliezen, zorgde ervoor dat ik mijzelf ook niet meer onder controle had. Ergens tijdens Linda’s pompbewegingen ben ik begonnen diep in haar klaar te komen. Meestal ben ik na drie of vier lozingen wel ‘leeg’.

Nu zou ik echt niet weten hoe vaak ik nu zaad uit mijn pik in Linda voelde verdwijnen. Elkaar met wijde pupillen diep in de ogen kijkend, gaf Linda mij geen gelegenheid om bij te komen of te verslappen. Haar neukbewegingen leken alleen even wat minder te zijn geweest, maar binnen de kortste keren waren haar tempo en heftigheid weer als daarvoor. Linda leek mij als een werktuig te zien. Het was net of zij mij aan het gebruiken was. Ik was geen man, ik was een homp vlees waar een pik aan vast zat. Linda mocht mij gebruiken.

Sterker nog, Linda moest mij gebruiken. Desnoods misbruiken. Ik vond alles geweldig. Opeens draaide Linda zich om. Weer wist zij dat te doen zonder mijn pik te laten ontsnappen. Met haar rug en billen naar mij toe was het nu eindelijk mijn beurt om een vinger in haar kont te stoppen. Linda boog nog iets verder voorover en zorgde er zo voor dat mijn vinger tot aan de knokkel moeiteloos in haar gaatje verdween. Net als Henny bleek Linda totaal geen moeite met anale seks te hebben. Wat was dat toch met die zusjes? Ik zag mijn arme pik door Linda’s neuken afgebeuld worden.

Verslappen was er niet bij. Ik probeerde Linda’s tempo te regelen door met mijn vinger in haar kont een bepaald tempo aan te geven. Linda veerde daar dwars doorheen. Linda bepaalde en niet ik. Van mij mocht zij dat. Ik ben geen tweede keer klaargekomen. Dat kon ik echt niet. Weer vroeg ik mezelf af waar Linda’s zoveelste orgasme was begonnen of opgehouden. Was het überhaupt wel ooit opgehouden? Linda was één bonk oncontroleerbare energie. Linda heeft mij afgebeuld. Ze heeft mij compleet uitgewoond. Ik kon geen pap, laat staan pik meer zeggen.

Linda heeft nog serieuze pogingen gedaan om toch nog door te kunnen gaan, maar daar was ik niet meer toe in staat. Niet Linda kon amper nog lopen, maar ik. Naakt zijn wij naast elkaar in slaap gevallen. Om half elf werden wij wakker. Het was al te laat voor een ontbijt. Daarom namen wij op ons gemak weer samen een douche. Nu was ik degene die wel in was voor een heerlijk vervolg. Mijn pik meldde zich alweer, maar Linda leek anders: afwezig en ongeconcentreerd. Wat ik vermoedde klopte. Linda vroeg zich af hoe het thuis nu verder moest. Vannacht was waar zij behoefte had gehad.

Kennelijk werd haar dat thuis niet gegeven of, misschien nog erger, niet gegund. Ik ben geen gedragswetenschapper en ik hou mij altijd ver van de relatieproblemen van anderen. Mijn steun en telefoonnummer aanbieden zou geen enkele zin hebben gehad. Na ‘Terschelling’ zou ik Linda nooit meer zien of spreken. Dat wisten wij alle twee en dat was prima. Meer dan dat was het niet. Mijn ochtenderectie verdween ongebruikt in de badhanddoek en daarna weer in mijn ergens rondzwervende boxer.

Linda kleedde zich ook aan. Bij de deur namen wij met een zoen en een blik van verstandhouding afscheid. ‘Nog één ding’ , zei Linda. ‘Wil jij niets tegen Henny zeggen?’ Ik verdween met een veelzeggende glimlach. De zusjes moesten eens weten…

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen