Meisjes met rode haren

Ingezonden door Twan

Wat ik -naast het seksuele aspect- zo leuk vind aan dames is hun onvoorspelbaarheid. Telkens als ik denk dat ik ook maar een snars begrijp van hoe ze in elkaar zitten en denken, blijkt dat ik vrouwen totaal niet lijk te begrijpen. Ondanks dat sommige van mijn vriendinnen zeggen dat ik een hoog vrouwelijkheidsgehalte heb. Volgens mij een eufemisme voor het feit dat ik soms een trut van een kerel ben. Daarnaast vind ik het prettiger en vooral makkelijker om met vrouwen te communiceren dan met mannen. In welke vorm van communicatie dan ook.

Dus toen mijn iPhone aangaf dat Bianca een Whatsapp videogesprek met mij wilde, maakte mijn hart een sprongetje van vreugde. Met ons genoegzaam samenzijn van een paar weken geleden nog vers in het achterhoofd was dit gesprek misschien een uitgelezen kans om onze erotische banden wat strakker aan te halen. ‘Hoe gaat het met je?’ ‘Ik heb het erg druk in de winkel. Mogelijk dat er een promotie aan zit te komen.’ ‘Gefeliciteerd. En hoe gaat het verder met je?’ De stilte was veelzeggend.

‘Ach ja, z’n gangetje. Nu het vakantieseizoen is aangebroken, werkt manlief van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in het strandpaviljoen en zit hij daarna thuis als een dood vogeltje op de bank.' 'En -ik besloot om de knuppel maar meteen in het hoenderhok te gooien- met jullie seksleven?’ ‘Welk seksleven?’ luidde het antwoord van Bianca. Waarbij haar gelaatskleur aardig dicht bij de kleur van haar haren kwam. Bianca bekende dat zij na ons avontuur nog tweemaal zelf haar schaamstreek had bijgewerkt.

De eerste keer, dus na ons intieme moment, had haar echtgenoot nog erg verbaasd gereageerd op de plotselinge verandering tussen Bianca’s benen. Hoop- en verwachtingsvol had zij een paar dagen daarna zelfs het scheermes nogmaals ter hand genomen. Haar man had nog amper gereageerd. Daarmee een potentieel opwindende avond tot voorspelbare, in het slop geraakte proporties terug brengend. Het had Bianca geraakt. Onzeker gemaakt. Zelfs getergd. De tweede maal was het haar man niet eens opgevallen dat er alleen nog maar een heel smal streepje rood schaamhaar op Bianca’s venusheuvel was overgebleven.

Haar frustratie daarover had zij ’s nachts in bed naast haar man masturberend weggewerkt. Toen Bianca’s gelaatskleur weer de kleur van haar haren benaderde, wist ik dat het voor haar spannend ging worden. Bianca bekende dat zij tijdens het masturberen vaak terug had gedacht aan ons samenzijn. Steeds had Bianca haar orgasmes van destijds opnieuw beleefd. Met haar vingers diep in zich waren haar gedachten teruggegaan naar ons. Haar eigen vingers waren de mijne geweest.

Bianca bekende zich nog nooit zo begeerd, zo vrouwelijk te hebben gevoeld. En dat zij zo sterk terug verlangde naar dat gevoel. ‘Je wilt het weer beleven hè?’ Vuurrood en met neergeslagen ogen stotterde Bianca en kort maar intens gemeend ‘ja’. ‘Wanneer?’ ‘Donderdag overdag?’ ‘Ik zet de massageolie vast klaar.’ ‘Ik moet er mijn agenda wel voor omgooien, maar dat red ik wel.’

Donderdag 13.30 uur

De intercom laat de inmiddels vertrouwde stem van Bianca horen. Terwijl zij via de tussendeur naar mijn appartement loopt, zie ik dat zij het qua kleding erg veilig heeft gehouden. En dat begrijp ik. We wonen in een relatief klein dorp waar kleine potjes wel heel erg grote oren en ogen hebben. Bianca draagt hetzelfde dat zij in de winkel vaak aan heeft: een rood hemdje onder een zwarte blazer. Die zij draagt op een zwarte, nauwsluitende broek. Met zwarte laarsjes met een klein hakje aan haar voeten. Wat ziet ze er ontzettend leuk ui!. Onzeker, maar ook verwachtingsvol.

Nerveus, maar ook nieuwsgierig. Schichtig, maar ook duidelijk verlangend. Het bloed stijgt haar duidelijk weer naar het hoofd. De voordeur is nog amper achter haar in het slot gevallen of Bianca zuigt zich vast op mijn lippen. Onze tongen doorlopen alle actes van de Bolero van Ravel. Bianca huivert en hunkert. Dwars door haar blazer en hemdje heen voel ik dat zij vanmiddag geen beha heeft aangetrokken. Ik weet wat ik straks te zien, te voelen en te proeven ga krijgen: twee licht hangende borsten met een bijna doorzichtige huid, waardoor haar bloedvaten blauw heen schijnen.

Leidend naar twee rozerode tepelvlekken met in het midden twee vuurrode knopjes. Knopjes die onder mijn tong en tussen mijn vingers hard, maar tot niet veel groter dan vier millimeter zullen opzwellen. Maar oh, wat zal Bianca heftig reageren als ik de druk tussen mijn tanden opvoer. Net zoals mijn handen Bianca’s rug aftasten, doen de hare dat bij mij. Een synchroon spel ontwikkelt zich waarbij handen kledinglaag na kledinglaag onze naakte huid steeds verder naderen. Als ik haar blote rug aanraak, steekt Bianca haar tong zo diep in mij dat ik echt even moet slikken.

Tegelijkertijd trekt Bianca een knie op en zakt zij licht door de andere. Er klinkt een zacht kreun. Ik weet dat Bianca, ondanks haar leeftijd en al lange relatie, nog maar weinig ervaring heeft op het gebied van de erotiek en seks. Ik moet en wil dus voorzichtig met haar zijn. Terwijl ik aan de andere kant haar ook wil helpen om haar ontluikende seksualiteit te ontwikkelen. Het is dus balanceren op een slap koord. Terwijl onze lippen elkaar geen moment verlaten, schuif ik Bianca’s blazer naar achteren. Het valt op de grond. Mijn handen verdwijnen onder haar hemdje dat ik over haar hoofd trek.

Haar rode haren vallen gracieus terug tot over haar schouders. Daar staat ze. Een inwit bovenlichaam, inderdaad zonder beha, dat precies laat zien waar haar badpak heeft gezeten. En inderdaad met die spierwitte borsten, die het langzaam van de zwaartekracht beginnen te verliezen. Twee rode knopjes kijken mij aan en vragen, nee smeken bijna om geliefkoosd te worden. Bianca siddert als ik ze een voor een tussen mijn lippen neem en er zachtjes aan zuig. Weer trekt Bianca een knie op en weer zakt zij licht door haar andere knie. Nogmaals die onderdrukte kreun.

Dan probeert zij mijn bovenlijf ook te ontbloten, maar ik zeg haar dat het ook vandaag alleen om haar en haar genot zal draaien. Ik leg een arm om haar nek en steek mijn andere arm onder haar knieën door. Veel meer dan vijftig kilo zal deze hunkerende vrouw niet wegen. In de slaapkamer leg ik Bianca op bed en trek ik haar laarsjes uit. Enkelsokjes vallen op de grond en perfect rood gelakte teennageltjes worden zichtbaar. Ik neem de kleine voetjes in mijn handen en ik kus de wreven. Met mijn duimen masseer ik Bianca’s voetzolen. Ik zie ontspanning haar lichaam overnemen.

Mijn handen verplaatsen zich van Bianca’s voetzolen naar haar teentjes. Een voor een masseer ik ze. Om ze daarna ook weer een voor een in mijn mond te nemen. Mijn tong likt de bal van haar voeten en speelt met de ruimte tussen Bianca’s teentjes. Bianca ligt met gesloten ogen te genieten. Langzaam doe ik haar bril af. Ik schuif een gewatteerde blinddoek over haar ogen. Even lijkt er iets van verwarring of zelfs schrik bij Bianca te ontstaan. Ik vraag haar om zich volledig te ontspannen en mij helemaal te vertrouwen. 

Plat op haar rug tekent Bianca’s venusheuvel zich duidelijk af in de strakke broek. Bijna zo strak dat ik niet alleen de contouren van haar venusheuvel zie, maar die de scheiding tussen haar grote schaamlippen zo duidelijk markeert dat het in de richting van een cameltoe gaat. Ik zeg tegen Bianca dat zij op haar buik moet gaan liggen. Een wit-rode rug geeft weer precies aan waar haar badpak heeft gezeten. En ongeveer een miljoen sproeten en een paar kleine moedervlekjes kijken mij aan. Bianca’s prachtig bolle billen komen perfect uit  in het zwarte, rekbare textiel. ‘Zal ik….?’ vraagt ze.

Ik weet dat Bianca verwacht dat ik wil dat zij haar broek uittrekt. ‘Ontspan jij je nu maar en laat de rest gewoon aan mij over.' Ik haal de flacon met massageolie uit het nachtkastje en ga op Bianca’s billen zitten. Elke druppel koude olie op de spierwitte huid levert een kreetje op. Mijn handen verdelen de olie gelijkmatig en zoeken de ene spierbundel na de andere op. Ik doe Bianca’s haar omhoog en voel een nek die alles behalve ontspannen is. Ik neem er de tijd voor. Buig zo nu en dan voorover om van de zijkant een zoen op Bianca’s wang en mondhoek te drukken. De spanning verdwijnt.

Ik geniet van het gevoel van haar naakte huid. Van net dat grammetje teveel op haar rug. Van hoe spieren en die grammetjes teveel onder mijn handen en vingers rollen in de richting waarin ik ze masseer. Telkens als ik de zijkanten van Bianca’s rug aanraak, probeert Bianca zich op haar ellebogen iets op te drukken. Ik weet waar zij behoefte aan heeft. Ik besluit om het haar te geven. Eerst de zijkanten, maar al snel de hele witte borsten met keiharde knopjes vullen mijn handen en reageren heftig op mijn aanraking.

Mijn handen gaan naar beneden. Eentje verdwijnt over Bianca’s ruggengraat in haar broek. Ik voel een klein driehoekje dat naar beneden steeds smaller wordt. Smaller, maar ook warmer en vochtiger. Bianca’s hand gaat omlaag en zelf knoopt zij haar broek los. Twee handen schuiven die broek omlaag en twee spierwitte, bolle kadetten met de eerste tekenen van cellulitis kijken mij brutaal aan. Ik zoen ze waarbij mijn hand het spoor van het driehoekje naar beneden volgt. Bianca opent haar benen. Ik voel haar warmte. Het touwtje van haar groene stringetje kleurt naar onderen steeds donkerder. 

Ik ben benieuwd of Bianca zelf haar schaamhaar heeft bijgehouden of dat ik weer het nodige snoeiwerk zal moeten doen. Een vinger verdwijnt onder het donkergroene touwtje. Tot nu toe geen schaamhaar. Wel een paar te verwaarlozen stoppeltjes. Ik spreid mijn wijs- en middelvinger en laat ze langs de buitenkant van Bianca’s grote schaamlippen op en neer gaan. Het ene moment ga ik alleen op en neer, terwijl ik het volgende moment de schaamlippen strak tegen elkaar aandruk. Vooral als ik aan de voorkant bij Bianca’s clitoris ben. Bianca zucht dan.

Haar armen liggen met de handpalmen omhoog volledig ontspannen langs haar lichaam. Ik stroop de strakke broek af. Daarna richt ik mij op Bianca’s benen en voeten. Ik geniet van haar genot. Telkens als ik vanaf Bianca’s knieën richting haar billen masseer, opent Bianca niet alleen haar benen steeds iets verder, maar maakt zij haar rug hol. Ik zal mijn uitzicht beschrijven. Twee spierwitte, redelijk stevige billen worden van elkaar gescheiden door een diepe naad. Sproeten, drie moedervlekjes en een paar rode wondjes (waarschijnlijk van het scheren) liggen uitdagend voor mij.

Boven de billen ligt het driehoekje van Bianca’s groene stringetje. Vanaf het driehoekje is het streepje textiel niet breder dan een schoenveter. Het vetertje, net onder het driehoekje, wordt steeds donkerder van kleur naarmate het dichterbij de schaamlippen van Bianca komt. Bij haar schaamlippen, maar vooral daartussen. De lipjes van Bianca zijn klein, maar door haar opwinding groter, dikker en roder dan normaal. Het vetertje gaat links naast Bianca’s clitje naar haar venusheuvel. Als ik Bianca’s billen spreid, zie ik een licht geopende vagina.

De verleiding om met vingeren te beginnen is groot, maar ik kan hem weerstaan. Ik hoef de heupbandjes van het stringetje maar aan te raken om Bianca te laten begrijpen dat ik haar volledig naakt wil zien. Het niemendalletje verdwijnt ergens in de slaapkamer. Tijdens de massage worden mijn handen regelmatig afgelost door mijn mond. Kusjes van Bianca’s voorhoofd en neus laten korte verkleuringen in Bianca’s hals en op haar borsten achter. Met mijn tong trek ik een dun spoor van speeksel naar Bianca’s navel, waar mijn tong even pauzeert.

Dan langzaam richting haar schaamheuvel waar ik aan beide kanten expres omheen lik. Als ik tussen Bianca’s knieën zit, buig ik voorover en lik langs de binnenkant van haar dijen omhoog richting een inmiddels volledig geopend en glanzend kutje. Als ik de buitenkant van Bianca’s grote schaamlippen met mijn tong streel, spreidt zij uit zichzelf haar schaamlippen. Met twee wijsvingers wordt mij een hunkerend clitje op een presenteerblaadje aangeboden. Bianca zal moeten wachten. Ik duw haar knieën omhoog en spreid haar benen maximaal.

Twee gaatjes kijken mij aan. Eentje rond, rood en gesloten, maar licht pulserend. Het andere, langgerekt, dieprood en halfopen. Het tongpuntje op Bianca's kontgaatje laat een siddering door het in-witte lijfje gaan. Spelend met het centrum van haar kringspier zie ik de spanning van de kringspier afnemen. Ik ga omhoog. Mijn speeksel vermengt zich steeds meer met de liefdessapjes van Bianca. Mijn tong gaat over de voorkant van de kleine vleugeltjes. Dan ertussen en tenslotte met lange halen zo diep mogelijk in Bianca’s bijna smekende kutje.

De twee vingers op haar clit laten Bianca bijna huilend klaarkomen. Twee witte handen met sproeten duwen mijn kale hoofd keihard in Bianca’s schaamstreek. Ik zuig me vast op Bianca’s clit en ga met een vinger op zoek naar haar sponsje. Een nagel op dat zachte weefsel en een simultane beet in haar clit laten Bianca exploderen. Met druppels vocht aan mijn neus snak ik naar adem. Bij mij, maar ook bij Bianca neemt de blinde lust het over. Opnieuw verdwijnt mijn tong in haar.  Opnieuw moet Bianca’s clit het oraal en handmatig ontgelden.

Twee vingers diep in haar laten genotsvocht in het hoeslaken verdwijnen. ‘Ik wil je pik zien!’ De uitingsvorm van Bianca is een bijna dierlijke vermenging van verlangen en ongeduld, maar haar intonatie zou zelfs ook een peloton mariniers strak in de houding hebben gezet. Terwijl ik mijn shirt uittrek, worstelt Bianca met de knopen van mijn jeans. Waar Bianca vandaag de beha achterwege had gelaten, had ik met een vooruitziende blik hetzelfde met mijn boxer gedaan. Om het effect te verhogen, neem ik de knopen van mijn gulp over nadat Bianca de bovenste knoop eindelijk open had gekregen.

Met een ruk gaat mijn gulp open. Een snoeiharde pik met een dikke blauwe eikel die druipt van het voorvocht komt als een beer uit zijn hol. Bianca had hem nog niet eerder gezien. Het enige dat zij uit kan brengen is ‘Godsamme…’ Terwijl Bianca een kleine, witte hand met sproeten in mijn richting steekt, zoekt mijn hand haar kut. Wagenwijd open en zeiknat. Ik trek Bianca op haar zij en ga zelf ook zo liggen. Ik trek Bianca’s bovenste dijbeen over mijn hoofd en ik begraaf mijn gezicht tussen haar benen. Ik voel een hand om mijn pik en een duim (of vinger) over mijn eikel. Ik voel voorvocht gutsen.

Bianca vloeit ook. Zonder afspraak en volledig spontaan bef ik Bianca die pogingen doet om mij in haar mond te nemen. Veel verder dan halverwege mijn eikel komt ze niet, maar dat wordt goedgemaakt door haar warme tong over mijn ballen en over mijn schacht. Pijppoging nummer twee faalt op dezelfde manier. Mijn tong tegen Bianca’s strakke rode sterretje levert een dierlijke oerklank op. Na het zoveelste orgasme weet ik dat Bianca helemaal klaar is om geneukt te worden. Ik denk alleen dat zij daar achteraf spijt van zal krijgen.

Mijn vermoeden is juist. Als Bianca met gespreide benen op haar rug wagenwijd open voor mij ligt, zie ik haar worsteling. Enerzijds zou zij die eigenlijk te dikke pik zo diep mogelijk in zich willen voelen, maar anderzijds voelt dat als verraad. Het liefste zou zij de ene straal heet zaad in zich willen voelen spuiten, maar dat zou bij ieder volgend orgasme van haar man in haar enorme verwarring opleveren. Bianca hoeft het niet eens uit te spreken. Haar lichaam wil niets liever maar haar hoofd zegt' nee',  dus neem ik mij voor om niet verder te gaan dan met mijn eikel over haar schaamlipjes te wrijven.

Boven haar hangend, druk ik mijn eikel hard op haar clit. Bianca schiet in een spasme omhoog, zodat mijn pik bijna alsnog diep in haar schiet. Gelukkig kan ik ook omhoog, maar verdorie, dit was wel heel erg zwaar! ‘Spreid je lippen.' Bianca gehoorzaamt. ‘Speel met je clit.’ Bianca doet het. ‘Kijk me aan en zeg wat je wilt.' Vanuit diep achter in haar keel klinkt hunkerend: ‘Jouw sperma.’ Een man -en dus ook ik- kan veel hebben, maar als een botergeile vrouw met een druipnatte, geopende kut pal voor jou ligt en om jouw zaad smeekt, dan is er zelfs voor de meest devote monnik geen houden meer aan.

Misschien dan niet in haar, maar op, over en tegen haar is niet meer te ontwijken. Straal na straal heet zaad spat tegen Bianca’s schaamlippen en clit uiteen. Bianca opent zelf de toegang tot haar vagina. Roomwit zaad daalt af in de catacomben van haar vrouwelijkheid. We liggen naast elkaar. Geen van tweeën zegt een woord. Ik streel Bianca en zij streelt mij. Totaal ongevraagd zegt zij opeens: ‘Ik zal mijn man nooit verlaten’. ‘Gelukkig maar’, denk ik. Bianca voegt er aantoe: ‘Ik weet ook niet of ik hier wel mee door kan gaan. Want de volgende keer gaan we misschien wel verder. Te ver.’

Ik zeg dat, als het hierbij blijft, dat voor mij al altijd een dierbare herinnering zal blijven. ‘En juist daar ben ik bang voor’, zegt Bianca. ‘Bang dat het voor mij niet genoeg zal blijven’. Bij de voordeur neem ik afscheid van deze bijzondere vrouw. ‘Doe je voorzichtig?’ zijn mijn afscheidswoorden. ‘Ik zal zuinig op mijzelf zijn’, reageert Bianca. ‘Voor jou.’

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen