Lekker sletterig

Ingezonden door kees

Nou, het was gisteren toch weer een bijzondere ervaring. Wat is er eigenlijk toch nog heel veel leuks te beleven op deze wereld. Als we ons allemaal eens wat anders en makkelijker zouden opstellen...  Maar verder over gisteren.

Ik had me tot in de puntjes voorbereid op wat er komen zou. Ik wilde Mrs Judith en uiteraard ook mezelf natuurlijk goed presenteren. Stipt om twaalf uur sta ik aan de deurbel. Een verwarde Meesteres opent de deur. Ze geeft aan een zwaar nachtje achter de rug te hebben. Na een kop koffie en wat gekletst te hebben, heb ik haar mogen helpen met douchen en scheren. Nadat ze zichzelf in een leuk jurkje heeft gehesen, is het mijn beurt. Ik word vastgesnoerd op een massagetafel en mijn billen worden flink opgewarmd met een flogger.

Haar handen dalen diverse keren vervelend neer op mijn kont. Het is echt even tandenbijten. Hierna word ik losgemaakt en op mijn rug gelegd. Het is tijd om mijn anus op te rekken. Ze schuift de dildo in mij waarna deze elektrisch wordt opgepompt. Dat duurt vijf tellen. Daarna vibreert het lekker in mijn kontje. Even gaat de druk er vanaf. Daarna wordt de dildo opnieuw opgepompt. Dit keer acht tellen. Weer voel ik de trillingen. Dit gaat zo een aantal keer achter elkaar door, totdat ik uiteindelijk een opening heb van een centimeter of zeven. Ik ben er klaar voor!!

Niet veel later gaat de deurbel. Het is zover, denk ik bij mezelf. Terwijl de Meester zijn spannende outfit aantrekt, krijg ik een stoffen kap met een opening bij mijn mond over mijn hoofd. Mrs Judith gaat naast me op de massagetafel zitten. Ik leg mijn arm tussen haar benen en zo wachten we beiden op de komst van de Meester. Ik hoor hem binnenkomen. Mrs Judith stelt mij aan hem voor en vertelt dat ik klaar ben om hem te mogen dienen. 'Mooi', hoor ik de Meester zeggen. Hij vraagt me van de massagetafel af te komen en te gaan staan met mijn armen in mijn nek.

Ik voel zijn handen van boven naar beneden over mijn lichaam gaan. Mijn tepels worden gestreeld, terwijl hij om me heen loopt. Als hij achter me staat, voel ik zijn erectie even tegen mijn billen drukken. Zijn verkenning gaat verder en belandt bij mijn inmiddels stijve pik die hij beetpakt en samen met mijn ballen aan een grondig onderzoek onderwerpt. Hierna moet ik mezelf omdraaien. Hij duwt me voorover op de massagetafel. Ik moet mijn benen uit elkaar plaatsen. Ik hoor hem een latex handschoen aantrekken.

Niet veel later voel ik een vinger in mijn anus. Kort daarna volgt een tweede vinger. Hij vingert mijn anus even en zegt tegen Mrs Judith dat ze een gewillig sletje heeft. Hierna word ik vastgemaakt aan het plafond. Beide dominanten pakken een zweep en gaan mijn rug en billen kleuren. Aangezien ik echt strak aan het plafond sta, heb ik weinig bewegingsruimte. Mrs Judith besluit om mijn pik te gaan behandelen met de zweep. Steeds als ik enigszins naar voren beweeg om de klap achter me te ontwijken, ontvang ik een klap vol op mijn pik.

Er wordt nog wat afgewisseld en als de Meester mijn tepels pijnigt, voel ik zijn erectie tegen mijn kontje aandrukken. Zodra ik los ben gemaakt, moet ik voorover op de massagetafel gaan liggen. Ik hoor het geritsel van een condoom en ik voel zijn eikel tegen mijn anus drukken. Professioneel en zonder genade drukt hij zijn pik in mij en begint me te neuken. Hij prikkelt mijn prostaat en je weet wat er dan gebeurt met mij. Mijn eikel prikkelt en ik doe er alles aan om het te onder drukken om niet klaar te komen. Mrs Judith verergert het nog door voor me op de tafel te klimmen en haar kut voor me aan te bieden.

Ondanks dat ze pas een schone string aan heeft gedaan, ruik en voel ik het nat doorweekte lapje stof. De Meester stopt met neuken en trekt me overeind. Hij gebiedt me zijn pik te pijpen. Ik heb nog steeds de kap op en ga op zoek naar zijn pik. Zijn pik wordt snel en zonder condoom in mijn mond gedrukt. Ik doe mijn best om de Meester zo goed mogelijk te behagen en aan zijn gekreun te horen is hij dik tevreden. Mrs Judith fluistert in mijn oor: 'Je gaat me niet teleurstellen toch? Het is een traject waar wij al een tijdje aan werken.' 

De Meester neukt me in mijn mond en duwt me zo diep mogelijk op zijn harde pik. Ik kokhals en kwijl, maar ik hoor hem ook intensiever hijgen en kreunen, waarna ik een explosie in mijn mond voel van zijn orgasme. Triomfantelijk slaakt Mrs Judith een kreet en geeft me een hartstochtelijke zoen. En eigenlijk meer dan dat. Terwijl ik op de massagetafel wordt gelegd met mijn benen sletterig breed, wordt mijn anus gevuld met een dildo. Mijn prostaat wordt geprikkeld en ik mag  anaal klaarkomen.

Nog steeds met de kap op hoor ik hoe de Meesteres door de Meester wordt klaar gevingerd. Ze bereikt haar orgasme en ik denk te horen dat ze squirt. Jammer dat ik het niet live mocht zien. De Meester speelt met mijn pik en de Meesteres met een vibrerende en elektrische stroomstootjes gevende dildo. Ik word vakkundig door beiden naar een hoogtepunt gebracht. Smekend vraag ik of ik mag klaarkomen, omdat ik het niet meer houd. Na goedkeuring van beiden mag ik klaarkomen en spuit van de opwinding op de kap.

Mijn pik wordt schoongemaakt door de Meester, terwijl de Meesteres de kap verwijdert. Ik voor zie het eerst de man die mij dit moois heeft willen geven. Het was echt een leuke ervaring welke naar meer smaakt.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen