Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Ingezonden door Twan

Naakt werd ik die zondagochtend wakker. Mijn horloge gaf de tijd aan: 9.15 uur. Ik stapte het bed uit om voor ons een ontbijtje te maken. Het was nog steeds warm in de kamer. Daarom besloot ik om geen badjas aan te trekken. Dat was toch wel een van de weinige nadelen van het wonen in zo’n oud grachtenpand. Meer dan de beide ramen tegen elkaar openzet-ten, was er qua ventilatie niet veel tegen de warmte te doen. Vanachter het aanrecht kon ik Marrit in bed zien liggen. Waarschijnlijk door de warmte, had Marrit zich die nacht half onder het dunne dekbed uit gewoeld.

Haar bovenlichaam lag bloot en ik had een onbelemmerd uitzicht op haar borsten. De anders zo harde tepels leken nu bijna geheel in de tepelvlekken verzonken te liggen. Hoe anders was dat gisteren geweest. In gedachten voelde ik Marrits tepels weer tussen mijn vingers en mijn lippen. Het dekbed lag zover opengeslagen dat ook Marrits halve schaamstreek zichtbaar was. Meer dan een halve venusheuvel viel er niet te zien. Ondanks de vele redenen waarom het geen goed idee was om met Marrit een vaste relatie te beginnen, voelden de momenten waarop wij wel samen waren toch wel heel speciaal.

Het geluid van de broodrooster en de citruspers maakten Marrit wakker. Lui rekte zij zich helemaal uit. Behalve een nog slaperig klinkend ‘goedemorgen’ leek Marrit niet van plan om al een verdere activiteit te ondernemen. Ik vond dat prima. Ik vind het sowieso leuk om mensen een beetje te verwennen. Dat ik dat nu bij Marrit kon doen, stemde mij vrolijk. Ik dek-te de tafel en zette de stoel met de kapotte poot maar even in de hoek. Marrits ogen volgden mij. Ik hoorde haar ingehou-den lachen, terwijl ik met de kapotte stoel naar de hoek liep.

Dat Marrit echt wel een boefje was, werd nog maar weer eens duidelijk toen zij haar borsten omvatte. Marrit keek mij niet aan. Haar focus lag geheel op haar borsten. Marrits vingers raakten haar verzonken tepels aan. Die reageerden vrijwel direct en werden nu als kleine eilandjes in de zee van Marrits tepelvlekken zichtbaar. Marrit speelde even met haar tepels. Met een schuin oog keek zij zo nu en dan even naar mij. Marrit wilde natuurlijk zien wat voor uitwerking haar kunsten als verleidster op mij hadden. Mijn penis verkeerde echter nog in blessuretijd na alle inspanningen van gisteren.

Hij bood eerlijk gezegd een vrij troosteloze aanblik. Marrits reactie liet weer een brede lach op mijn gezicht verschijnen. Zij sloeg het dekbed helemaal van zich af. Daar lag zij in al haar glorie. Marrit sloeg haar ogen weer neer. Haar handen ble-ven bij haar borsten. Wat zij toegevoegde, was het openen van haar benen. Marrit raakte haar poes niet aan. Door het spreiden van haar benen was een van haar schaamlipjes een beetje opzij getrokken. Mijn ogen roofden half geopende vagina af, maar fysiek was mijn penis nog steeds niet in staat tot welke seksuele prestatie dan ook.

Marrit was niet het type vrouw dat zich zomaar gewonnen geeft. Dat was haar eer te na, dus schakelde Marrit door naar plan B. Dat bestond eruit dat een van Marrits handen haar borsten verliet om zich bij haar schaamstreek te melden. Gerafineerd opende Marrit met haar wijs- en middelvinger haar schaamlipjes. Ik keek nu recht in haar roze grotje. Dat Marrit kunsten nog geen fysiek effect bij mij hadden, moet haar geïrriteerd hebben. Marrit was vandaag duidelijk op het verleiderspad. Haar middelvinger hield Marrits lipjes gescheiden, maar haar wijsvinger raakte haar clitoris aan.

Ik kon mij niet voorstellen dat Marrit nu al zo opgewonden was, zoals zij dat wilde laten lijken. Marrit was nog geen tien minuten wakker! Zij had wel mijn onverdeelde aandacht. Een blik op mijn penis gaf overduidelijk aan dat de situatie tussen mijn benen nog steeds vrij hopeloos was. Uit ervaring wist ik inmiddels dat die toestand niet binnen afzienbare tijd zou verbeteren. Marrit trok haar linkerbeen op en legde het plat neer op het matras. Hierdoor spreidden haar lipjes zich nog verder. Nu vergezelde Marrits andere hand haar eerste. Als een volleerd pornoactrice begon Marrit zichzelf te vingeren.

Haar ogen zaten weer aan de mijne vastgeplakt. Als die mij niet aankeken dan waren zij alleen maar op mijn lul gericht. Op welk moment was niet helemaal duidelijk, maar bij Marrit veranderde er iets. Haar toneelstukje van eerder sloeg om in echte opwinding. Als dat bij Marrit zover was dan zag je dat aan haar ogen. Die staarden dan zonder iets te zien, of zij ble-ven helemaal dicht. Marrit lag plat op haar rug en was heftig tussen haar benen bezig. Haar vingers waren overal. Tussen haar lipjes, op haar clit en zelfs tegen haar sterretje. Marrit was duidelijk op weg naar de zevende hemel.

Hoopvol keek ik nog eens naar mijn penis, maar de aanblik daarvan maakte mij nog steeds moedeloos. Daar zou voorlopig echt geen muziek in zitten. Volgens mij was mijn erectie op dat moment ook niet meer Marrits hoofddoel. Marrit ging hon-derd procent voor haar eigen genot. Met haar vingers in haar kutje leken die de centrale as te zijn waar Marrit haar heu-pen omheen bewoog. Marrits vingers deden niets. Zij liet haar kutje het werk doen. Dat zag er zo ongewoon uit, maar wel mega opwindend.

Opeens keek Marrit recht in mijn gezicht. Ik had alleen niet de indruk dat Marrit mij ook echt zag. Met opgeheven hoofd was Marrit zichzelf steeds heftiger aan het vingeren. Zij beet op haar onderlip en voerde het tempo tussen haar benen op. Ingeleid door heftig gesnuif, bereikte Marrit haar hoogtepunt. Marrits hele lichaam schokte weer. Na het heftig samen-trekken, ontspande Marrits lichaam zich weer volledig. Wel zag ik soms nog een kleine rilling door Marrits onderlichaam trekken. Bevredigd begon Marrit aan de rest van wat nog een memorabele dag zou blijken.

Nog steeds in onze blote kont, aten Marrit en ik ons ontbijt. We namen er de tijd voor. Marrit en ik konden beiden wel een energyboost gebruiken. De vorige dag had mij in ieder geval gesloopt. Even later bleek weer dat dat bij dames totaal anders kan werken. Ik stelde voor dat ik de ontbijttafel op zou ruimen en daarna meteen de afwas te zullen doen. Dan kon Marrit in haar eentje zich gaan douchen. Het getik van de CV-ketel gaf aan dat Marrit de warmwaterkraan open had gedraaid. Ik hoorde het geluid van stromend water via de geopende badkamerdeur.

Marrit nam ruimschoots de tijd voor haar ochtenddouche. Ik zette de vaat weer in de keukenkastjes en nam het aanrecht-blad met een vochtige doek af. Ik wilde net aan Marrit vragen of zij nog een kop thee of liever koffie wilde. Marrit was al uit de douchecabine gestapt en liep nog steeds naakt de kamer in. ‘Ik heb alleen zin in jou’, was haar reactie. Nog enigszins onder de indruk van haar directheid kreeg ik weinig tijd om op Marrits bekentenis te reageren. Als bij toverslag liep Marrit de badkamer weer in om daar uit tevoorschijn te komen met een bus scheerschuim, een scheermes en een handdoek.

Mij brutaal aankijkend, ging Marrit weer op de slaapbank liggen. Met alleen haar gekromde wijsvinger wenkte zij mij naar zich toe. Ik had gisteren Marrits schaamstreek nog heerlijk glad gevonden, maar ik vermoedde dat Marrit haar schaam-streek onderdeel van haar spel van vandaag wilde maken. Ik ging aan Marrits voeteneind zitten. Marrit schudde de bus met scheerschuim en gaf deze aan mij. Ik drukte op de knop en een straaltje snel groeiend schuim spoot in mijn hand. Ik smeerde het schuim ruim om Marrits schaamstreek.

Ik zorgde er wel voor dat ik Marrits clitje niet aanraakte. Marrit was niet de enige die kon uitdagen. Ik verstond die kunst ook. Ik vulde mijn hand nogmaals met scheerschuim en wreef Marrits hele gleuf daarmee in. Mijn gedrag werd beloond. Omdat ik haar clitje niet aanraakte, pakte Marrit mijn pols en probeerde zij mijn hand op haar poes te leggen. Dat stond ik toe, maar ik bleef Marrits clitoris consequent vermijden. Wel smeerde ik scheerschuim in Marrits bilnaad. Had ik zonet expres Marrits clit ontweken, nu ging mijn wijsvinger erg nadrukkelijk over Marrits kontgaatje. Marrit reageerde meteen.

Ik liet het scheermes eerst uitvoerig de omtrek van Marrits schaamstreek glad maken. Een echte scheerbeurt was nog niet strikt nodig. Hier en daar bezweek een haarstoppeltje onder het mes, maar ik hoefde niet bepaald met een kapmes mij een weg door de jungle van Borneo te hakken, maar Marrit wilde dit zo en dus zou zij het zo krijgen. Naarmate het scheermes dichterbij Marrits gevoeligste delen kwam, bewoog zij steeds heftiger met haar heupen. Verwachtingsvol keken haar ogen mij aan.

Volgens Marrit kon het nu toch niet lang meer duren voordat ik haar lipjes en knopje moest bereiken. Jammer genoeg voor haar bepaalde ik dat en niet zij. Ik trok wel zorgvuldig haar grote schaamlippen opzij om ook daar geen stoppeltje achter te laten. Ik vermeed zorgvuldig elke aanraking van de kleine lipjes of de clitoris. Marrits ogen verraadden ergernis. Alsof Marrit getergd was, stapte zij het bed uit. Gisteravond had zij gezien waar ik de paarse vibrator had neergelegd. Die pakte zij nu en liep ermee in haar hand terug naar het bed. Volgens mij was Marrits plan C begonnen.

Met beide kussens in haar rug ging Marrit half overeind zitten. Zij draaide aan de zwarte schakelaar en liet de vibrator trillend en zoemend over haar borsten en tepels gaan. Marrit keek mij weer recht in de ogen. Nu zag ik geen opwinding. Wat ik wel zag was vastberadenheid. Voor Marrit was het onvoorstelbaar dat ik niet voor haar kunsten zou bezwijken. Marrit liet de genotsstaaf trillend over haar hele bovenlichaam gaan. Zo nu en dan bracht zij het paarse geval naar haar mond en likte er even aan.

Opeens draaide Marrit de schakelaar weer terug en de vibrator zweeg. Zonder verdere omhalen drukte Marrit de paarse eikel tussen haar nog half ingezeepte schaamlipjes. Mij nog steeds half beledigd aankijkend, schoof Marrit de paarse kop steeds dieper in zich. Terwijl zij zichzelf aan het neuken was, ging ik onverstoorbaar door met het scheren. Ook op plekjes die ik net al gladgeschoren had, puur als onderdeel van het spel. Ook al werkte mijn penis nog niet mee, mijn fantasie begon wel al te werken.

Ik vroeg Marrit om zelf haar billen iets uit elkaar te trekken. Dat deed zij, maar eerst stak zij de paarse vibrator diep genoeg in haar kutje om die zonder haar hand rechtop te laten blijven staan. Ik had een goed zicht op Marrits schuimende bilnaad. Vaardig verwijderde het scheermes alles wat ook maar enigszins op een haar of een stoppel leek. Toen ik spelen-derwijs het scheermes ook over Marrits bruine ster liet gaan bleef haar reactie niet uit. Weer wipte Marrits kont omhoog. Daar had ik op zitten wachten. Ik draaide het scheermes snel om en zette het handvat tegen Marrits bruine sterretje.

Op het moment dat Marrit haar heupen weer liet zakken, verdween het handvat voor meer dan de helft in Marrits kontje. Dat had Marrit niet aan voelen komen. Weer wipte haar billen omhoog in een poging om haar sterretje van de indringer te bevrijden. Helaas voor Marrit bestaat er een natuurwet die voorschrijft dat alles wat omhoog gaat ooit weer naar beneden moet komen. Dat gold dus ook voor Marrits billen. Met het omgekeerde scheermes nog in precies dezelfde positie als net wachtte het handvat verwachtingsvol op wat onvermijdelijk ging komen.

Kansloos zakte Marrits sterretje weer over het handvat. Dit keer niet tot halverwege, maar tot het mes aan toe. Er ver-dween zeker acht centimeter in Marrits kontgaatje. Bij elke heupbeweging van Marrit volgde het scheermes consequent. Ik voelde nu toch wel enige activiteit tussen mijn benen. Dat moest wel te maken hebben met Marrit, die op het bed lag met het handvat van het scheermes in haar kont en de paarse vibrator rechtop in haar kutje. De blik in Marrits ogen kan ik het beste omschrijven als ongeloof. Zich met de situatie geen raad wetende, maar toch ook als niet meer aanwezig.

Marrit zweefde ergens tussen verbazing en onbenoembare opwinding. Ik liet het handvat in Marrits kontgaatje zitten en nam de vibrator onder mijn hoede. Ik liet de schacht cirkeltjes in Marrit draaien. Ik bewoog de vibrator horizontaal en verticaal. Ook nu volgden Marrits heupen slaafs elke beweging. In een uiting van overgave vroeg Marrit mij om haar klaar te laten komen. Binnen twee minuten kon ik zien en horen dat Marrit haar tweede orgasme van die dag beleefde. Voor mij was de situatie van mijn penis nog steeds hopeloos.

De rest van de ochtend ging met niemendalletjes voorbij. De noodzaak tot elke vorm van haast ontbrak en dus namen Marrit en ik overal ruim de tijd voor. Wel ontstond het plan om vanmiddag een rondvaart door de grachten van Utrecht te maken. Ik hees mijzelf in een spijkerbroek en trok mijn nieuwe polo van Ralph Lauren aan. Marrit toverde haar spijkerrokje uit haar koffertje en maakte haar outfit compleet met een witte blouse. Op mijn verzoek trok Marrit haar zwarte laarzen aan. Met een ‘Ik wist wel dat jij dat zou vragen’ legde Marrit mijn voorspelbaarheid pijnlijk bloot.

Voordat we weggingen ging Marrit nog even naar het toilet. Tegen één uur stapten wij in de rondvaartboot van rederij Schuttevaer aan het begin van de Oudegracht. Het verbaasde mij hoe anders een stad eruit zag als je die vanuit een boot bekijkt. Opeens zag ik dingen en details die mij nog niet eerder op waren gevallen. Ook Marrit genoot van de stad. Na een vaartocht van iets meer dan een uur zette schipper Johan ons weer netjes af aan de kade. Met een goede fooi lieten Marrit en ik onze waardering blijken. Met een ‘hopelijk tot ziens’ sprak kapitein Johan zijn dankbaarheid uit.

Het was eigenlijk dat tijdstip van de dag waarop het al te laat is voor een lunch en nog veel te vroeg voor het diner. Marrit en ik besloten nog even naar museum ‘het Catharijneconvent’ te gaan om daar een expositie te bekijken. Ik vermoed dat het aan het prachtige weer te danken was, want Marrit en ik hadden het hele convent nagenoeg voor onszelf. Via de Steenweg liepen wij weer terug naar de Oudegracht. Beneden bij de werfkelders was er bij Mejuffrouw Janssen een tafeltje aan het water vrij. Heerlijk in het zonnetje bestelde Marrit een glas witte wijn.

De dame van de bediening had een Leffe dubbel voor mij meegenomen. Marrit en ik zeiden niet zoveel tegen elkaar. Het viel mij op dat Marrit eigenlijk geen moment stil zat. Telkens verschoof zij van haar ene bil op de andere. Ik meende dat in de rondvaartboot ook al gezien te hebben. De zon begon achter de eerste gevels te zakken. Marrit en ik draaiden onze stoelen bij zodat wij ook de laatste zonnestralen van die dag mee zouden pakken. Marrit had veruit de beste plek in het zonnetje. Zij zat enigszins onderuit gezakt.

Ik gaf nog een laatste draai aan mijn stoel en ik zat nagenoeg recht tegenover Marrit. Aanvankelijk was mijn aandacht vooral op de mensen om ons heen gericht. Totdat Marrit aan mij vroeg of ik een beetje van het uitzicht genoot. Ik begreep haar vraag niet en ik zal haar vragend aangekeken hebben. Marrit zei niets. Zij opende alleen haar knieën. Ik keek recht in Marrits gleuf! Daarom was Marrit natuurlijk thuis nog even naar de wc gegaan. Marrit wapperde een beetje met haar knieën.

Zo zag ik op het ene moment niets bijzonders en keek in op het andere moment tegen Marrits roze schaamlipjes aan. Marrit keek mij met een triomfantelijke blik aan. Ook nu weer herkende ik een duidelijke uitdaging in haar ogen. Net als Sharon Stone destijds in haar film ‘Basic Instinct’ sloeg Marrit zo nu en dan haar ene been over het andere. De ene keer in een vloeiende beweging, om de andere keer een korte tussenstop te maken om mij een vrij zicht op haar kutje te gunnen. Marrit was echt heel erg.

Niet lang nadat wij onze drankjes op hadden kwam de dame van de bediening vragen of zij nog iets voor ons kon beteke-nen. Terwijl zij die vraag stelde, keek ik Marrit aan. Mijn blik moet boekdelen gesproken hebben. Of gingen Marrit en ik inmiddels al zolang met elkaar om dat Marrit precies wist waar ik opgewonden van werd? Hoe dan ook, Marrit leek mijn boodschap te hebben begrepen. Terwijl de dame van de bediening met ons praatte, verzette Marrit haar stoel weer iets. ‘Heel toevallig’ wezen Marrits knieën in de richting van de dame.

Quasinonchalant trok Marrit haar toch al korte spijkerrokje iets verder omhoog. Haar linkerknie viel iets opzij. Zelfs vanaf mijn stoel kon ik haar kruis zien, dus dan moest de dame van de bediening dat ook gezien hebben. Zij verblikte of verbloos-de niet, nam onze bestelling op en draaide zich met een glimlach om en liep het restaurant weer in. ‘Wat ben jij toch een heerlijk ding’, zei ik vanuit de grond van mijn hart. Marrit keek mij aan alsof zij met haar ogen wilde zeggen dat zij mij inmid-dels al zo goed kende dat zij wist dat ik een kick kreeg van wat zij net had gedaan.

‘Deed je dat dan alleen voor mij?’ luidde mijn vraag. Marrit antwoordde niet. Zij hield de deur van het restaurant nauwlet-tend in de gaten. Toen de brunette met onze drankjes aan kwam lopen, zakte Marrit nog iets verder onderuit. Alsof zij zich er totaal niet van bewust was, leek haar linkerknie weer min of meer automatisch opzij te vallen. Ik kon nu zelfs de clitoris van Marrit zien! De brunette dus ook. Zonder twijfel. Ook nu gaf zij echter geen reactie en liep weer naar binnen. Marrit en ik keken elkaar breed lachend aan. Weer wipte Marrit van de ene bil op haar andere. ‘Zit toch eens stil’, zei ik.

Marrit ging niet verzitten, maar stond op. Zij liep naar binnen om -ik vermoedde- naar het toilet te gaan. Zeker om haar string aan te trekken, bedacht ik. Een paar minuten later kwam Marrit weer naar buiten. In plaats van weer op haar stoel te gaan zitten, ging Marrit naast mij staan met haar rug naar het restaurant. Met een vinger trok Marrit de voorkant van haar rokje even omhoog. Wat Marrit wel gedaan had wist ik niet met zekerheid. Wat zij in elk geval niet had gedaan, was een slipje of string aantrekken. Marrits gladde poes keek mij aan. Op datzelfde moment viel ik bijna van mijn stoel.

Marrit zette de menukaart op onze tafel overeind. Vanwege de vouw in het midden bleef die keurig rechtop staan. Marrit stak haar gesloten hand achter de kaart en zette iets op tafel neer. Als dat een bom was geweest dan zou het effect op mij niet veel groter zijn geweest. Marrit zette een kleine, metaalkleurige buttplug rechtop op tafel neer, zei niets en ging weer op haar plaats zitten. Nu was het mijn beurt om naar adem te happen. Ik pakte de plug op en bekeek die eens goed. De vorm had iets van een aardbei, waarbij zowel het dunnere steeltje als de aardbei van glimmend metaal waren gemaakt.

Aan het eind van dat circa drie centimeter lange steeltje was een soort van voetje aangebracht. Ook van metaal. Aan de bovenkant van het voetje was iets glinsterend van -het leek wel rood glas- aangebracht. Mijn ontzetting moet van mijn gezicht afgestraald hebben. Marrit had thuis dus gewoon een buttplug in haar sterretje geduwd. Die had dus de hele middag al in haar anus gezeten! Opeens was het niet meer zo vreemd dat Marrit steeds van de ene bil op de andere was gaan zitten. Marrit keek mij onderzoekend aan. Zij vermoedde natuurlijk dat ik deze situatie erg geil vond.

Een blik van mij naar haar bevestigde dit voor Marrit. Ik was dus niet de enige die deze week iets bij Christine le Duc had gekocht. Na ons tweede drankje was de zon achter de grachtenpanden verdwenen. Marrit en ik besloten om dan maar vroeg te gaan dineren. Buiten koelde het al af en wij wisten beiden heel goed dat Marrit straks niet met alleen een af-scheidskus terug naar het oosten zou rijden. De brunette had ons al aan zien komen. Zij wees ons meteen een tafel aan. Ik bestelde nog een Leffe dubbel. Marrit hield het op fris. Tenslotte moest zij straks nog met haar auto naar huis.

Marrit was nog niet klaar met de brunette. Iedere keer als die wat kwam brengen of ophalen, of om te vragen of alles naar wens was, sloeg Marrit ‘toevallig’ net haar rechterbeen over haar linkerknie. Het was voor honderd procent zeker dat de dame van de bediening elke keer een fractie van een seconde vrij zicht had op Marrits gladgeschoren kutje. Het wond mij op. Deze kant van Marrit kende ik nog niet. Ik wilde die wel heel graag leren kennen. De brunette bracht onze drankjes en Marrit kruiste haar benen weer.

Even later kwam de dame ons voorgerecht brengen. Marrit kruiste haar benen nog maar eens. Bij de komst van het hoofd-gerecht leek Marrits rechterbeen even naast haar linker te blijven hangen. Onze mevrouw moet zeker twee seconden zicht op Marrits kutje hebben gehad, maar zij bleef stoïcijns. Tijdens het eten hadden Marrit en ik het er met elkaar over. Ik vroeg Marrit recht op de vrouw af of zij iets met vrouwen had. Of zij misschien licht biseksueel was. Marrit antwoordde niet direct.

Na een minuut bekende Marrit dat zij tijdens haar reis door Zuid-Afrika steeds samen met haar vriendin in dezelfde twee-persoons tent had geslapen. Daarbij was er een moment geweest waarop zowel Marrit als haar vriendin wilde onderzoe-ken of er meer dan alleen maar vriendschap tussen hen was, maar volgens Marrit was dat onderzoek niet verder gegaan dan een tongzoen en een hand op een borst. Marrit bezwoer mij dat het niet verder gegaan was. Voor mij hoefde die bijna eed niet. Ik geloofde Marrit op haar woord.

Ook omdat ik wist dat als Marrit en haar vriendin wel verder waren gegaan, Marrit mij dit allang zou hebben verteld. ‘Mannen vinden dat toch geil?’ voegde Marrit daar in dezelfde zin aan toe. Ik bekende schuld. Het hele gebeuren waarbij Marrit de hele middag al in haar blote kutje naast en tegenover mij had gezeten, had mij echt al opgewonden. Toen daar nog eens de buttplug bij was gekomen, was er wel iets in mijn broek gebeurd. Als ik daar dan ook nog eens het tonen van haar kale kutje aan de dame van de bediening bij voegde, dan liep Marrit straks thuis het gevaar bijna misbruikt te worden.

Dat zou Marrit echt niet erg vinden. Marrit had de hele middag het initiatief aan zich getrokken. Dat had zij onnavolgbaar gedaan. Voor mijn gevoel was ik nu weer aan zet. Marrit stond op om weer even naar het toilet te gaan. Toen wist ik het. Ik zei Marrit zij haar telefoon mee moest nemen. Marrit keek eerst niet begrijpend. Mijn ogen spraken duidelijke taal die geen weerstand duldde. Ik drukte na een paar seconden op Marrits nummer in mijn automaat. Toen Marrit mijn oproep aannam, hoorde ik de deur van haar toilet dichtgaan.

Via de telefoon gaf ik Marrit opdrachten. Eerst vrij onschuldig, zoals het strelen van haar borsten. Het werd al wat heftiger toen ik Marrit zei een vinger in haar mond te steken om daarna met haar speeksel een van haar tepels nat te maken. Nadat ik dezelfde opdracht voor de tweede tepel had gegeven, liet ik Marrit haar beha helemaal uittrekken. Als bewijs moest zij die straks aan mij geven. Natuurlijk zou ik het niet dragen van een beha bij Marrit meteen zien. Bovendien twijfelde ik er ook niet aan dat Marrit opgewonden raakte van dit soort opdrachten.

Als afsluiting van haar toiletbezoek eiste ik van Marrit dat zij zichzelf een orgasme bezorgde. Ik heb daarna niet veel meer hoeven zeggen. Marrits geluiden door de telefoon gaven precies aan toen Marrit voor het eerst haar clitje aanraakte. Ik kon ook duidelijk horen dat Marrit zichzelf begon te vingeren. Op de achtergrond hoorde ik weer een toiletdeur opengaan. Ik waarschuwde Marrit ervoor dat zij wel eens betrapt zou kunnen worden. Die waarschuwing miste zijn uitwerking niet. Marrit ging zichzelf hoorbaar sneller vingeren. Ik hoorde haar allerlei ingehouden geluidjes maken.

Ingehouden of niet, Marrits gesnuif en geblaas gaven precies aan waar Marrits orgasme begon en waar dat ophield. Dat moet die andere bezoekster van het damestoilet niet ontgaan zijn. Ook daar kon ik wel weer een fantasie bij bedenken. Marrit drukte mij weg en kwam even later weer aan tafel zitten alsof er niets gebeurd was. Het zou mij absoluut niet verbaasd hebben als onze brunette iets vermoedde. Het was begrijpelijk gezellig bij Mejuffrouw Janssen. Het werd tijd om weer richting mijn studio te gaan.

Ik vroeg onze dame om de rekening. Aan haar viel totaal niet af te lezen wat zij had gezien of gedacht. Zij bracht de reke-ning. Ik liep met haar mee naar het pinapparaat. Ik gaf bij het afrekenen een passende fooi die in dank werd aangenomen. Ik ging nog snel even plassen. Bij terugkomst zag ik Marrit bij de bar staan. De brunette had mij nog niet gezien. Ik zag wel dat zij iets in de hand van Marrit drukte. Zonder op of om te kijken of verder iets te zeggen, liep de brunette om de bar heen en verdween in de keuken. Terwijl ik aan kwam lopen, zag ik Marrit een papiertje openvouwen.

Marrit schoot in de lach en vouwde het papiertje weer dicht. Aan mijn arm liep zij naar buiten. Bovenaan de trap van de werfkelders stak Marrit mij het briefje toe. Ik las ‘Joyce, 06……..’. Iedereen beweert dat mannen erg zijn, maar ik wist inmiddels dat vrouwen geen haar beter zijn. Misschien zijn ze zelfs nog wel erger. Deze middag en dat briefje waren daar weer het zoveelste bewijs van. Thuis aangekomen heb ik Marrit even in mijn armen genomen. Dat was het mooie aan ons contact. Naast ongebreidelde seks was er ook ruimte voor oprechte affectie.

Marrit en ik hebben nog even samen op de slaapbank gelegen. Er bestond wel intimiteit, maar geen seks meer op dat moment. Rond tien uur drukte ik het hek van de binnenplaats open en reed Marrit weer terug naar het oosten van het land.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem