VI Weer terug bij Meesteres Anna

Ingezonden door Erik Jansen

Ik liep in gedachten op straat. Wat zou ik vandaag voor mijn avondmaaltijd bij de supermarkt kopen? Toen hoorde ik: ‘Hey Erik, hoe gaat het ermee?’ Ik keek achterom en ik zag mijn oude Meesteres Anna. IK sloeg helemaal dicht en stamelde; ‘Oh, Meesteres, het gaat wel goed.’ Maar ik wist wel beter. Het ging helemaal niet goed met mij. Sinds ik bij mijn Meesteres Anna weg was, voelde ik me depressief. Ik zag nergens meer de zin van in. ‘Fijn dat het goed met je gaat,’ zei ze en ze glimlachte. ‘Ik wil je graag weer zien. Ik denk dat je opvoeding nog niet afrond is.

Ik wil met jou verder werken.’ ‘U heeft het toch te druk met slaaf Peter?’ reageerde ik. ‘Nee helaas, Peter is weggelopen. Hij is spoorloos verdwenen. Dat gaat mij niet meer gebeuren met mijn nieuwe slaven. Voortaan blijven slaven in mijn macht, zolang ik ze wil houden. Daar ga ik wel voor zorgen! Je bent bij mij weer welkom, maar onthoud dit: Weggaan is er niet meer bij.’ ‘Okay, Meesteres Anna, ik wil graag weer terugkomen.' ’Goed,’ zei ze, ‘ik wil je morgenavond weer zien. Of moet je dan werken?’ ‘Nee hoor,’ zei ik. ‘Ik ben zelfs de hele dag vrij.’

‘Oh, dan wil ik je morgenmiddag om één uur zien.’ ‘Dat is goed,’ zei ik. ‘Oh, en nog wat, ik heb nu ook twee slavinnen. Ze vormen een ééneiige tweeling. Ze heten Tiny en Corry. Vergeet niet dat vrouwen superieur zijn aan mannen. Ze staan dus altijd boven jou en je zult dus ook hen moeten gehoorzamen als je met hen samen bent. Zij gaan mij helpen jou tot een perfecte slaaf te trainen. Ik heb grootste plannen met jou.’ ‘Dank U, Meesteres Anna ‘ antwoordde ik. Ik was verbluft hoe de situatie zo opeens veranderd was.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
2 stemmen