Spannende massage

Ingezonden door Twan

Ik werd wakker door het geklater van de stortdouche. Na mij tot bijna een kramp uitgerekt te hebben, kroop ik ook onder het dekbed vandaan. Half negen nog maar. B. stond doodstil te genieten van de forse stralen die elk slaapspoor en andere herinneringen aan vannacht van haar afspoelden. B. had absoluut niet in de gaten dat ik om een hoekje van mijn uitzicht stond te genieten. Met haar rug naar mij toegedraaid, pakt B. een scheermesje van het marmeren wastafelmeubel. Als eerste werden B’s oksels van stoppeltjes ontdaan. Daarna ging het scheermesje richting B’s gevarendriehoek.

‘Zal ik het even overnemen?’ B. keerde zich naar mij toe, maar maakte absoluut niet de indruk zich betrapt te voelen. Bezwaren tegen het bekeken worden, had B. al helemaal niet. Zonder een woord te zeggen, reikte zij mij het mesje aan. Ik trok haar onder de stralen van de douche uit en greep de bus met scheerschuim. Veel royaler met schuim en absoluut langer dan nodig was, zeepte ik B’s Bermuda Triangle in. Mijn opmerking dat B. volgens mij een verankering nodig zou hebben kon op een instemmend ‘huhu’ rekenen.

Mijn middelvinger verdween in B. die haar ogen sloot. Met respect voor het streepje schaamhaar verwijderde ik stoppeltje voor stoppeltje. Ook nu weer veel uitgebreider en langzamer dan nodig was. Mijn primaire focus lag niet eens zozeer bij het scheren. Zoals verwacht voelde ik B’s vagina rond mijn vinger heel snel vochtig worden. Zeker als ik mijn vinger naar voren draaide en licht kromde. Zonder problemen vond ik het ‘sponsje’ waarvan ik wist dat dat altijd goed was voor een ‘Godverdegodver…’. Ook nu weer.

Tijdens haar orgasme spreidde B. haar benen iets en zakte daardoor wat naar beneden. Mijn middelvinger stak helemaal in haar. Het scheermesje bleef maar heen en weer gaan over gebieden waar allang geen stoppeltje meer te bekennen was. Zo diep in en dichtbij B’s kutje kon ik niet anders dan toegeven aan die drang. B. streelde mijn kale hoofd waarop ook stoppels van een dag oud voelbaar waren. Ik stak mijn wijs- en ringvinger ook in B. Zij zakte nog iets verder naar beneden. Met een hand hield zij zich aan de muur vast, terwijl haar andere hand met haar tepels speelde.

Met dichtgeknepen ogen en zwaar gerimpelde tepelvlekken kon je erop wachten: ‘Godverdegodver…!’ En dat was twee. B’s orgasme was niet alleen in spierverkramping voelbaar. Er kwam veel meer vocht dan gewoonlijk uit haar kutje. Was ik zojuist getuige geweest van B’s eerste spuitbeurt? B. haalde mij uit die illusie. Wat ik hoopvol voor squirtvocht had aangezien, was volgens B. gewoon urine waar zij even geen controle over had gehad. Merkwaardig genoeg wist ik niet wat ik op dat moment opwindender vond: squirtvocht of pies?

Ik deelde die vraag ook met B. Verder dacht ik er niet over na. Totdat ik even later zelf moest plassen. Ik stond toch onder de douche en deed wat half Nederland volgens mij doet: gewoon laten lopen. B., die met haar föhn bezig was, keek naar mijn urinestraal. Op een manier waarop zij nog nooit naar mij had gekeken als ik aan het plassen was. Mogelijk omdat ik dat eigenlijk altijd zittend doe en nooit staand en al helemaal niet zo openlijk als nu onder de stortdouche. B. kwam dichterbij en stak haar hand in de urinestraal. Ik was te verbaasd om af te knijpen.

Zeker twintig seconden stond ik in B’s hand te plassen. B. keek er zelf geboeid naar. Toen ik uitgeplast was, sprak B. geen woord, waste haar handen en ging zij verder met haar föhn. Keurig netjes en helemaal passend binnen het serviceniveau van het hotel werden B. en ik na de lunch door ene Samantha, wellness-assistente, gebeld met de mededeling dat er over vijftien minuten een glas gekoelde champagne op ons zou staan wachten. Gehuld in kamerjassen waarin een ijsbeer op de Noordpool nog zou zijn gaan transpireren en met heerlijke slippers/pantoffels aan onze voeten werden B .en ik even later opgehaald.

Het wellnesscentre grensde aan het toch nog onverwacht grote inpandige zwembad. Als B. en ik dat wilden dan konden wij daar eerst gebruik van maken. Net als van de infrarood sauna en de Turkse stoomcabine. Ach, nu B. en ik er toch waren…. Na twee glazen champagne in een gecapitonneerde deckchair doken B. en ik het zwembad in. Samantha zei alvast onze wellness-beleving verder voor te zullen bereiden. Ik wist zeker dat zij dat allang had gedaan en dit alleen maar zei om bij ons ieder gevoel van haast weg te nemen.

Na wat gezwem en gespartel klommen B. en ik uit het zwembad. Samantha en ene Erik stonden met grote donzige handdoeken ons bij het trappetje al op te wachten. Ik ben zelf geen fan van infraroodsauna’s, dus koos ik voor de stoomcabine. B. volgde mij en kon het weer niet nalaten om in een onbewaakt moment even over mijn zwembroek te wrijven. Met succes. Eenmaal in de cabine zei ik tussen de stoomwolken door dat dat ‘ongepast’ aanraken uiteraard niet zonder gevolgen kon blijven. B’s tepelvlekken rimpelden alweer door het bovenstukje van haar bikini.

Samantha en Erik brachten ons naar een ruimte met gedempt licht. Diverse aroma’s drongen mijn neusgaten binnen. Op de achtergrond klonk heel zacht Oosterse wellness-muziek. Ik heb op menige massagetafel gelegen, maar nog niet eerder op zo’n grote als deze. Heerlijk breed en zo dik dat ik er bijna vijf centimeter in weg zakte. Erik legde een warme handdoek over mijn lichaam. Alleen mijn hoofd werd niet bedekt. Ik zag dat Samantha bij B. hetzelfde deed. Wij werden per lichaamsdeel gemasseerd.

Na afronding van een lichaamsdeel werd dat onmiddellijk weer met een warme handdoek afgedekt. Ik genoot intens van de hals-, schouder- en rugmassage. Als ik mijn gezicht even uit het gat in de massagetafel optilde en naar B. keek dan zag ik een vrouw die als was onder de handen van Samantha lag te genieten. Nadat Samantha haar handen met warme olie had ingewreven, masseerde zij B’s voorkant. Eerst werden voeten, enkels en bovenbenen onder handen genomen. Daarna kreeg B’s buikje een fijne massage. B. lag met gesloten ogen te genieten.

Telkens als Samantha ook maar een beetje in de buurt van B’s schaamheuvel kwam, probeerde B. Samantha’s aanrakingen te versterken door haar heupen iets omhoog te duwen. Of Samantha de hint begreep of niet, zij wist B’s edele delen iedere keer tactisch te ontwijken. Benen en buik werden met de handdoek afgedekt waarna B’s hals en schouders aan de beurt waren. Samantha vouwde discreet B’s schouderbandjes naar beneden en masseerde B’s borst tot juist boven de aanzet. Het was geen verbeelding. B. ademde heftig.

Telkens als Samantha’s handen ook maar enigszins in de buurt van haar borsten kwamen, ademde B. in waarbij zij bijna ongegeneerd haar borsten leek aan te bieden. Zoals te verwachten viel waren B’s tepels hard. B. kreeg het verzoek om zich om te draaien. Erik vroeg mij hetzelfde te doen. Ook nu werden als eerste onze voeten, enkels, kuiten en bovenbenen onder handen genomen. B. reageerde zichtbaar op iedere aanraking van de binnenkant van haar bovenbenen. Ongevraagd spreidde zij die ook een beetje. Samantha verblikte noch verbloosde.

Net als bij mij werd de handdoek weer over B’s benen gelegd. Onze ruggen waren nu aan bod. Van boven naar beneden. Heen over onze ruggengraat en terug langs onze zijkanten. Erik masseerde mij tot net iets onder het elastiek van mijn zwembroek. Samantha deed exact hetzelfde bij B. Toen B. mij even aankeek wist ik dat zij vurig hoopte dat Samantha nog iets verder onder het elastiek door zou gaan. Helaas. Bij de schouderbladen kon het niet anders dan dat Samantha B’s bikinitopje los maakte. B’s lichaamstaal verraadde enerzijds ongeduld en anderzijds verwachting, hoop en opwinding.

Terwijl Samantha de zijkanten van B’s bovenlichaam masseerde, raakte zij onontkoombaar ook de aanzet van B’s borsten aan. B. huiverde. Ik kon B’s gedachten lezen. Masseerde Samantha haar borsten maar. Na veertig minuten waren onze massages voorbij. Wij mochten net zolang blijven liggen als wij wilden. Er werd nog een glas champagne bij onze hoofden neergezet. ‘Opgewonden?’ vroeg ik. ‘Ontzettend. Samantha had mij mogen vingeren en melken.' B. vond het jammer dat zij niet volledig naakt gemasseerd was.

Omdat dan haar billen en borsten waarschijnlijk ook door Samantha nader handen zouden zijn genomen. ‘Zal ik het aan haar vragen?’ B’s ogen spraken boekdelen. Samantha leek niet verrast door mijn verzoek. Een volledig naakte vrouw masseren, had zij hier ooit wel eens gedaan, maar dat had haar bijna haar baan gekost. Dat risico durfde zij niet meer te nemen. Er was echter mogelijk wel iemand anders in het hotel die zo’n gok wel aandurfde. Samantha durfde niet met zekerheid te zeggen of deze collega daar wel voor openstond en zo ja tegen welke vergoeding.

Samantha zegde mij toe er bij haar collega naar te zullen informeren. ' Wanneer zou deze massage eventueel plaats  moeten vinden?' ‘Voor vanavond in onze suite.’ Samantha beloofde erop terug te komen. In onze badjassen liepen B. en ik terug. De massage had B. sowieso al in een erotische stemming gebracht, maar het vooruitzicht om vanavond een nog uitgebreidere, volledig naakte massage te zullen krijgen, gaf B. weer die afwezige blik. Ik wist dat zij de handen van haar masseuse al kon voelen. Wie dat ook mocht zijn.

Aan het einde van de middag werd op onze deur geklopt. Ik deed open. Voor mijn neus stonden Samantha en … de dame met de zwarte paardenstaart uit het restaurant! Ik liet hen snel binnen. B. viel bijna van haar stoel toen zij ons bezoek binnen zag komen. Samantha’s collega stelde zich als Jill voor. Jill had tot voor kort ook in het wellnesscentre gewerkt, maar om privéredenen had zij voor een functie in het restaurant gekozen. Samantha had Jill over ons verzoek verteld. Jill was bereid om aan B’s wens tegemoet te komen.

Mits zij zelf niet naakt hoefde te zijn en er een passende vergoeding tegenover zou staan. Wat had B. daar eerder ook alweer over gezegd? Speelde geld geen rol? Jill’s dienst zou rond 22.00 uur afgelopen zijn. Als wij wilden dan kon zij even later bij ons in de suite zijn. ‘Neuk me, neuk me nu!’ Het zou mij absoluut niet verbaasd hebben als Samantha en Jill B’s hartekreet nog op de gang gehoord zouden hebben. Als een krolse kat liet B. zich onder het baldakijn op haar rug vallen. Benen gespreid en met een opgetrokken linkerknie. B. was nat. Kletsnat.

Twee, drie vingers maakten soppende geluidjes toen ik B. als een razende langs haar opzij geschoven slipje vingerde. Twee ‘Godverdegodvers…’ later dacht B. alleen nog primair. ‘Neuk me!’ Het bezoek van de beide dames van net, B’s soppende kut en haar smekende ogen hadden alles bij elkaar mij snoeihard gemaakt. Als een bevrijde gijzelaar van zijn vrijheid genietend, veerde mijn pik omhoog en was bijna pijnlijk dik. Normaal wil B. mij graag eerst uitgebreid pijpen of met mijn pik en balzak spelen. Nu trok zij haar truitje omhoog tot boven haar afhangende borsten.

Haar tepels leken op kleine vulkaantjes in een gerimpeld maanlandschap. B. trok haar slipje nog verder opzij. Ik nam niet eens de moeite om mij uit te kleden. Met broek en boxer op mijn knieën dook ik op B. Twee, drie stoten tegen haar venusheuvel later voelde ik ineens de hitte van B’s genotsgrotje om mijn pik. Mijn veel te dikke, aangenaam pijnlijke eikel ging als de zuiger van een verbrandingsmotor in B’s cilinder te keer. ‘Geile slet!’ ‘Godverdegodver…!’ Met B’s benen recht omhoog tegen mijn borst en schouders pompte ik voor wat ik waard was. B. frunnikte en plukte aan haar tepels.

B. was nat zoals ik dat nog niet eerder bij haar had meegemaakt. En dat zei wat. Normaal gesproken probeer ik mijzelf en B. zolang mogelijk te laten genieten. Uitstellen van mijn orgasme kan ik redelijk goed, maar de hele setting en het vooruitzicht van vanavond haalde iedere rem bij mij weg. Ik zag B. op dat moment ook niet als mijn minnares. B. was niet meer dan de teef waar ik mijn zaad in zou schieten. Die mededeling mistte zijn uitwerking niet. ‘Godverdegodver…!’ Toen ik mij uit B. terugtrok, golfde er zaad tussen haar gezwollen lipjes door.

Ik trok mijn broek en boxer uit en liep naar de badkamer. B. liep achter mij aan. Ik ging op de toiletpot zitten om te gaan plassen. B. keek, aarzelde duidelijk, maar vroeg mij te gaan staan. B. ging zelf op de toiletpot zitten en spreidde haar benen weer. ‘Wil je tegen mij aan plassen?’ Hoorde ik dat goed? ‘Pardon, wat zei je?’ B. keek mij niet aan. ‘Plas tegen mij aan alsjeblieft.' Ik kreeg er bijna spontaan een tweede erectie van. Zonder er verder over na te denken liet ik mijn urine lopen. Met enig richten, spatte de straal urine tegen op B’s streepje schaamhaar in spatten uit elkaar.

‘Hoger.' B. trok haar truitje weer tot boven haar tieten. Ik richtte hoger. Tegen B’s navel en buikje. Tot net onder haar hangende borsten. B’s tepels kleurden donkerbruin in minstens twee keer zo kleine tepelvlekken. B. keek mij niet aan. Haar ogen waren uitsluitend op de straal urine gericht. Met moeite perste ik mijn laatste druppels naar buiten. Via mijn bijna erecte lul werd B’s rechter tepel nog net bereikt. B. was niet meer in onze suite. Jeetje. B. had net haar eerste plasseks ervaring meegemaakt. Wie had dat gedacht?

Aan de andere kant was dit wel B. die mij wel eerder totaal verrast had en die dat ongetwijfeld nog wel vaker zal doen. 22.20 uur. Een gehaast klopje op onze deur. Voordat ik de gelegenheid kreeg, deed B. in haar badjas de deur al open. Jill kwam binnen. Zij droeg een wit trainingspak en witte sneakers. Mijn aanbod om eerst wat te drinken, werd door haar afgeslagen. Jill wilde liever meteen beginnen. Er werd thuis op haar gewacht. Het klonk B. als muziek in haar oren. Jill vroeg B. om haar badjas uit te trekken en alvast op haar buik op het bed te gaan liggen.

Met twee handdoeken uit de badkamer dekte Jill B. helemaal af. Naarmate Jill’s handen dichter bij B’s billen kwamen, gebeurden er een aantal dingen. B. opende haar benen ongevraagd steeds iets meer. Wanneer Jill’s handen vlakbij B’s vagina kwamen dan kromde B. haar rug waardoor haar poes onder handbereik van Jill kwam. Zonder aarzeling trok Jill B’s slipje tot net onder de aanzet van B’s kadetjes. Met duidelijk ervaren handen werden B’s bilspieren van iedere spanning ontdaan. Weer wipte B. haar kontje omhoog. Haar kutje lag voor het grijpen. B. bood het gewoon aan.

Verder dan twee duimen die van beneden naar boven door B’s bilnaad en over haar sterretje werden gewreven kwam het niet. Ik kon B’s hitte bijna vanuit mijn stoel voelen. Het slipje werd weer netjes over B’s billen teruggetrokken. Aangekomen bij B’s borsten was haar zindering zichtbaar toen Jill ook de zijkanten van B’s borsten nadrukkelijk in de massage betrok. Nu nodigde B. Jill uit om verder te gaan door haar bovenlichaam omhoog te werken. Jill liet het voorlopig bij de zijkanten. Het onvermijdelijke stond te gebeuren.

Na B’s schouders en nek was haar achterkant klaar. Bij de letter ‘O’ van ‘omdraaien’ lag B. al op haar rug. Meer was daarvoor niet nodig. Voordat Jill de kans had gekregen had B. haar beha al afgedaan en naast zich neergelegd. Ik hoefde maar naar haar tepelvlekken te kijken om te weten hoe laat het was. Om B’s tepels kon niemand, ook Jill niet, heen. Na B’s hals en schouders kreeg haar buik een massage. Van verder uitstel kon geen sprake meer zijn. Jill’s vaardige handen raakten B’s borsten voor het eerst aan. ‘Owfff.' Als mij dat niet ontgaan was dan zeker Jill ook niet.

Met haar bekken tegen B’s kruin masseerde Jill B’s tieten. B. genoot zicht- en hoorbaar. Jill leek zelf ook enigszins te ontspannen. Net iets te langzaam en te geraffineerd om nog puur professioneel te zijn werd iedere porie van B’s maanlandschap verwend. De ene ‘owfff’ na de andere zachte ‘ahhh’ klonk door onze suite. Jill trok haar trainingsjack uit en stond B. in een hagelwit T-shirt te masseren. Als Jill iets achterover boog dan meende ik ook bij haar verharde telels te zien. B. liet zich masseren. Melken zelfs. B. was niet de enige die genoot of opgewonden raakte. Ik kreeg een flinke stijve.

B’s tieten werden afgedekt. In haar oogopslag zag ik opwinding. Aan ‘de onderkant’ volgde hetzelfde ritueel als toen B. nog op haar buik had gelegen. Voeten, enkels, knieën en bovenbenen werden met vaardige handen en met voldoende olie gemasseerd. Net als eerder opende B. haar benen en bood haar heupen bijna schaamteloos aan. Het moment suprême. Niet alleen B. had hier bijna ademloos op gewacht. Ik was intussen ook al enorm hard geworden. Jill liet het ook niet langer duren. ‘Billen omhoog graag’. In een oogwenk lag B. in haar blote doos.

Jill begon opnieuw met de massage van B’s buik. Om daarna bewust B’s vagina omzeilend bij B’s bovenbenen aan te komen. B., alle schaamte voorbij, opende haar benen weer. Jill verblikte of verbloosde niet. Een langgerekt ‘Owfff’ kondigde aan dat Jill B’s kutje had bereikt. Links naast B. staand, wreef Jill met haar rechterhand over B’s schaamlipjes en clit. B. klonk alsof zij huilde. Met haar heupen wippend, bood zij zichzelf schaamteloos aan. Jill wist wat zij moest doen. Haar duim ging over B’s knopje heen en weer terwijl Jill’s wijs- en middelvinger in B. verdwenen.

Je kon erop wachten. ‘Godverdegotver… Godverdegodver…!’ B. sopte hoorbaar. Bij mij was er ook sprake van een ‘gevalletje waterschade’. Ik kon de verleiding om mijzelf openlijk af te trekken nauwelijks weerstaan, maar ik wist mij nog te bedwingen. Jill wist duidelijk wat zij moest doen en dat deed zij ook. Haar linkerhand verdween onder de handdoek naar B’s bovenlichaam. Aan B’s gezichtsverkramping kon ik zien dat haar tieten bereikt waren. Een ‘Godverdegodver…’ bevestigde dat. B. was zo nat dat haar hele spleet en bilnaad glinsterden. Zelfs haar bruine sterretje leek licht te geven.

Ik vroeg mijzelf af of Jill het nog wel droog hield, maar Jill bleef stoïcijns en heel zakelijk. Het liefste was ik opgestaan, had ik mijn pik tevoorschijn gehaald om mij tijdens de massage door B. klaar te laten pijpen. B. zou dat met liefde en geilheid zonder meer gedaan hebben, maar omdat ik Jill niet in kon schatten en ik haar ook niet wilde shockeren, bedwong ik mijn dierlijke lust op dat moment. Met het afgesproken bedrag in haar portemonnee verliet Jill de suite. B. lag op bed werkelijk te dampen. Volkomen schaamteloos was zij zichzelf aan het vingeren. Drie vingers martelden haar genotsgrotje.

‘Godverdegodver…!’ ‘Meekomen jij.' Ik trok B. aan haar enkel naar de rand van het bed. Amper in de gelegenheid om op te staan, trok ik B. het balkon op de koude nacht in. ‘Voorover slet.' B’s vingers kromden zich om het smeedwerk van de balkonballustrade. ‘Neem me dan klootzak. Pak me!’ Al mijn opwinding zat in die eerste stoot. De stoot die B. over het balkon en in de Amstel had kunnen laten belanden. Het geklets van het naakte vlees van mijn heupen tegen dat van B’s billen moet duidelijk hoorbaar zijn geweest. ‘Is dat alles? Doe verdomme je best eens!’

Mijn duim verdween in B’s sterretje. B. spreidde nog verder. Haar lichaamstaal verraadde haar. Tegen een orgasme aan klonk haar hartgrondig: ‘In mijn kont’. Twee centimeter hoger dan net ramde ik bij B. naar binnen. Mijn veel te dikke eikel liet B. even verkrampen toen ik haar kringspier doorboorde. ‘Jezus!’ Mijn hand ging om B’s bekken heen. Twee vingertopjes vonden een hard knopje. B. had het niet meer. ‘Owwwww Godverdegodver…’. B. zou zich op dat moment door iedereen in het hotel hebben laten nemen. Zich hebben laten gebruiken zelfs.

Hoezo door iedereen in het hotel? Door half Amsterdam als het op dat moment aan B. had gelegen. Die gedachte, of was het meer een overtuiging, liet mij als een razende in B’s darm klaarkomen. B. droop. Sapjes uit haar kutje en sperma uit haar kontgaatje. Het arme kind stond op haar benen te waggelen en nog waren we er niet. Onder de stortdouche pakte B. ineens mijn lul. ‘Moet je plassen?’ B. ging op de vloer van de douche zitten. ‘Niet in mijn gezicht alsjeblieft.' Ik plaste over B’s benen, buik, tieten en zelfs haar haren. B. zei niets. Aan haar lichaamstaal viel niets af te lezen.

Naast elkaar naakt op bed vroeg ik haar wat voor beleving B. daarbij had gehad. ‘Geil’ 'Dat zei voldoende. Onvermijdelijk kwam ook aan drie dagen van ongekende luxe en opwinding een einde. Aan de ene kant vreselijk jammer, maar aan de andere kant mogelijk ook mijn redding. Ook ik heb mijn fysieke grenzen. Dankzij B. was ik daar al ruimschoots overheen gegaan. ‘Drie dagen B’ hebben mij uitgewoond. Wat B. betrof hadden wij gerust de rest van de week ook nog kunnen blijven.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen