De herkansing

Op de afgesproken tijd loop ik het hotel binnen. In de lobby zie ik hem staan. Hij staat op en geeft me drie zoenen. Ik zie nu dat hij nog knapper is dan ik me van de vorige keer herinner. Felblauwe ogen kijken me vanachter zijn bril aan. Ook is hij langer dan ik me herinner. Wellicht omdat ik de vorige keer mijn hakken aan had. Het is lang geleden dat we elkaar voor het laatst hebben gezien, te lang geleden. Ik heb ontzettend veel zin in onze date. De laatste keer dat we elkaar zagen, was ik van plan hem onder handen te nemen, maar de aantrekkingskracht en de verleiding waren te groot.

Voor we het wisten hebben we de middag doorgebracht op het bed en heerlijke seks gehad. Dit keer gaan we het anders aanpakken. Nu laat ik me niet leiden, maar neem ik zelf de leiding. Hoe verleidelijk het wellicht ook is om meteen samen het bed te delen. Ik ga hem helemaal gek maken van verlangen. Ik weet inmiddels precies hoe ik dat aan moet pakken en mannen als was in mijn handen worden, verlangend naar meer, veel meer. Hij zal geen uitzondering op die regel zijn. Ik kleed mezelf uit. Thuis heb ik mijn jarretelgordel met bijbehorende kousen al aangetrokken.

Onder mijn jurkje heb ik mijn wetlook jurkje met doorschijnende bovenkant al aangetrokken. Ik doe mijn jurkje uit en mijn pumps aan. Ik ben er helemaal klaar voor. Michiel nog niet. Ik vraag hem zijn kleding uit te trekken. In zijn boxershort staat hij voor me. Zo gaan we dus niet beginnen met het spel. Ook die boxer moet uit. Naakt staat hij voor me. Ik kijk hem aan in zijn prachtige blauwe ogen. Even twijfel ik of ik hem niet in ogen wil kijken tijdens het spel, maar ik weet dat elke aanraking nog intenser zal zijn wanneer hij geblinddoekt is. Ik besluit hem de blinddoek om te doen. 

De pols- en enkelboeien volgen snel. Dit zorgt toch net iets meer voor de totale beleving. Om het geheel compleet te maken, doe ik hem de collar om. Om hem op te warmen, streel ik eerst met mijn handen zijn heerlijke lichaam. Dit keer geen afgetraind, atletisch lichaam, maar het lichaam dat past bij een mooie, eenenveertigjarige man. Wat bof ik toch altijd maar met zulke leuke en goed uitziende mannen die ik ongegeneerd mag aanraken en een mooie ervaring mag geven. Uiteraard geniet ik zelf ook van elke minuut van ons spel.  

Mijn handen glijden over zijn heerlijke, gebruinde lichaam. Ik kan me de eerste keer dat ik hem zag nog heel goed herinneren. Hij viel me meteen op toen hij in zijn eentje een drankje dronk aan de bar. Normaal gesproken spreek ik niet zo snel iemand aan, zeker niet zo'n knappe man, maar ik besloot dat het hoog tijd was dat ik dat wel eens deed. Wat had ik immers te verliezen? Niet veel later lag hij languit op mijn schoot en gaf ik hem zijn eerste spanking. Om het geheel even later samen met Dokter Bob af te maken. Wat was het een intense beleving! Veruit de meest intense tot nu toe. 

Dat was een goede voorbode voor vandaag. In mijn fantasie had ik al een aantal keer het scenario van vandaag afgespeeld. Het was tijd om die nu eindelijk eens in de praktijk te brengen. Het was al bijna een half jaar geleden dat we elkaar voor het laatst hadden gezien. Had hij spijt of een schuldgevoel richting huis? Wat maakt het ook uit. Het belangrijkste is dat we hier beiden vandaag zijn om te genieten. Dat laatste dat staat vast. Ik pak mijn flogger van tafel en laat die verschillende keren zacht op zijn billen landen om hem aan het gevoel te laten wennen. 

Het blijft lastig om in een gewone hotelkamer voldoende plek te hebben om lekker uit te kunnen halen met de zweep. Ik vraag Michiel om aan het voeteinde van het bed te gaan staan. Dan heb ik iets meer ruimte om met de zweep te kunnen slaan. Aangezien Michiels partner niet van zijn stille verlangen weet, kan ik geen marks achterlaten op zijn lichaam. Dat maakt voor het spel dat ik in gedachten heb echter niets uit. Ik geef de voorkeur aan een combinatie van een beetje pijn afgewisseld met veel lust. Wat mij betreft het perfecte voorspel. Ik ben niet de enige die daar zo over denkt...

Terug naar het spel. Met mijn handen draai ik speels rondjes om zijn tepels. Ik voel hem kronkelen. Blijkbaar zijn zijn tepels erg gevoelig. Goed om te weten. Uit ervaring weet ik dat mijn grote, zachte borsten altijd erg worden gewaardeerd door mijn bed- en speelpartners. Ik druk mijn warme, zachte borsten extra dicht tegen zijn lichaam aan. Zijn hoofd valt voorzichtig achterover en landt op mijn schouder. Zijn hoofd draait mijn kant op. Ik weet dat hij mij graag zou willen zoenen, maar zover is het nog niet. Eerst ga ik hem nog verder opwinden. Ik wil hem bijna laten smeken om een zoen. 

Heerlijk om zo de macht over iemand(s) (genot) te hebben. Zijn handen glijden over mijn bovenbenen, steeds iets verder omhoog richting mijn meest gevoelige plekje. Ik vraag hem of ik hem daarvoor toestemming heb gegeven. Nee, dus. Zijn handen houdt hij weer netjes langs zijn lichaam. Ik knijp stevig in zijn tepels. Ik hoor zijn ademhaling verzwaren. Ik vraag hem of hij weleens wasknijpers op zijn tepels heeft gehad. Dat heeft hij niet. Voor alles is een eerste keer. Ik pak twee wasknijpers uit de tas en zet die op zijn tepels. Af en toe geef ik er een tik tegenaan, zodat hij het extra goed voelt.     

De echte pijn komt straks pas wanneer ik de wasknijpers van zijn tepels afhaal. Ik streel afwisselend zijn lichaam met mijn handen en nagels en dan weer geef ik hem een flinke tik op zijn billen. Aan zijn half stijve erectie te zien, laat het hem niet onberoerd. Het is tijd om de wasknijpers van zijn tepels af te halen. Ik haal de wasknijper van zijn linkertepel en met mijn tong streel in zijn pijnlijke tepel. Ik hoor hem kreunen. Dan is het de beurt aan zijn rechter tepel. Ook die kus en streel ik. Daarna knijp ik stevig in zijn tepels.

Met een kietelaar ga ik over alle plekjes van zijn gevoelige lichaam, zowel aan de voor- als achterzijde. Wanneer ik achter hem sta of van plaats verander, ga ik met mijn borsten langs zijn lichaam. Ik doe de knoopjes van mijn jurkje los en druk mijn ontblote borsten stevig in zijn rug. Weer voel ik zijn handen op mijn bovenbenen langzaam omhoog gaan. Ik merk dat ik vochtig word tussen mijn benen. Ik laat zijn handen dit keer begaan en voel hoe ze dicht langs mijn gevoelige schaamlippen strijken. Heel even mag hij mijn clitje aanraken. Dan stap ik weer opzij. Rustig aan, tijger. 

Ik ga naast hem staan en voel zijn lippen in mijn nek. Ik ga heel dicht met mijn lippen bij de zijne staan, maar zorg ervoor dat hij mijn lippen net niet kan aanraken. Dat is zo'n geil en intiem gevoel. Hij moet nog heel even geduld hebben voor hij mij mag zoenen. Met mijn tong ga ik over zijn onderlip. Ik ga aan de andere kant staan en streel met de kietelaar over zijn benen langzaam omhoog. Het is zo ontzettend leuk om te zien hoe hij opgaat in het spel en intens geniet. Dan buig ik mijn lippen naar de zijne. Vol passie zoenen we elkaar. Hij heeft heerlijke lippen en kan heerlijk zoenen.  

Lekker wild en met veel tong, precies zoals ik dat lekker vind. Ik maak mezelf los uit onze kus en ga verder waar ik gebleven was. Ik ben wel benieuwd wat hij nog meer met zijn heerlijke tong kan. Ik ga voor hem staan en pak zijn haar stevig beet. Ik trek hem aan zijn haar naar achteren en zoen hem op zijn mond. Ik neem plaats op het bed en vraag hem om op zijn knieën voor me te komen zitten. Ik duw zijn hoofd richting mijn borsten en een voor een neemt hij mijn tepels in zijn mond. Ik fluister hem in zijn oor dat ik wil dat hij heel langzaam en zacht met zijn tong mijn clit gaat strelen. Ik ga achterover op het bed liggen.

Met mijn pumps nog aan ga ik wat hoger op het bed liggen, zodat mijn kutje precies voor zijn mond komt te liggen. Voorzichtig kust hij de binnenkant van mijn dijen. Langzaam gaat hij steeds iets verder omhoog richting mijn clit. Ik sluit mijn ogen en geniet van zijn heerlijke tong. Hij heeft goed geluisterd en likt me precies zoals ik dat het lekkerst vind. Niet te hard, anders kom ik niet meer klaar. Al bijna meteen zit ik tegen het hoogtepunt aan. Door het uitgebreide voorspel en teasen, ben ik inmiddels ook aardig opgewonden. 

Ik duw zijn hoofd tegen mijn clit aan. Nog een paar ferme likken van zijn tong en dan voel ik een siddering in mijn onderbuik opkomen. Met een zucht kom ik klaar. Hij blijft mijn clit nog zachtjes likken. Hierdoor houdt mijn orgasme lekker lang aan. Ik sta op van het bed en ga weer achter hem staan. Met mijn handen en zweep bewerk ik zijn lichaam. Af en toe geef ik hem een flinke tik tegen zijn erectie. Ik vraag hem om te draaien. Onze monden vinden elkaar weer. Ik duw hem achterover op het bed. Ik ga op hem zitten en wrijf mijn borsten stevig over zijn naakte lichaam. 

Met mijn natte kutje wrijf ik stevig over zijn pik, die keihard wordt. Ik kus me een weg naar beneden, via zijn mond, nek en bovenlichaam naar zijn heerlijke pik. Ik geef een lik over zijn pik en zijn gaatje. Voorzichtig zak ik met mijn mond over zijn pik naar beneden. Hij geniet er hoorbaar en zichtbaar van. Ik neem zijn pik dieper in mijn mond. Ik voel dat hij bijna klaarkomt. Ik trek hem stevig af en met mijn andere hand masseer ik zijn perineum. Nog een paar keer pijp ik hem stevig. Hij opent zijn benen en mijn hand verschuift richting zijn anus. Net op het randje is het erg gevoelig, zo weet ik. 

Terwijl ik hem pijp, streelt mijn hand zijn sterretje. Hij komt bijna klaar. Nog een paar laatste stevige trekken met mijn hand. Terwijl ik zijn pik lik, zie ik het roomwitte zaad uit zijn pik schieten en op zijn buik landen. Het lijkt wel of er geen einde komt aan de stroom wit zaad. Ik loop naar de badkamer en pak een handdoek. Met de handdoek veeg ik zijn buik schoon. Ik kruip op het bed en gaat naast hem in zijn armen liggen. Hij mag zijn blinddoek afdoen. Zijn ogen moeten even wennen aan het licht.  

Een hele tijd blijven we lekker in elkaars armen liggen en zoenen en kletsen we. Dan voel ik zijn handen naar mijn vagina gaan. Kundig streelt hij die. Zo te voelen heeft hij de nodige ervaring en weet hij precies wat hij doet. Ik geniet. Terwijl we zoenen, knijp ik in zijn tepels en streel zijn pik. Zijn pik is alweer lekker hard. Hij legt een kussen onder mijn hoofd en vraagt of hij een condoom mag pakken. Dat mag. Ik wil hem in me voelen. Met een condoom om zijn pik gaat hij tussen mijn benen liggen. Ik beweeg mijn onderlichaam en zorg ervoor dat zijn pik bij mij naar binnen glijdt. 

Ik vind het heerlijk om hem weer in me te voelen. Hij berijdt me en we zoenen. Aangezien zijn blinddoek nu af is, kunnen we elkaar in de ogen aankijken. Ik kijk hem in zijn mooie blauwe kijkers en zoen hem. Ik knijp stevig in zijn tepels, terwijl hij in me stoot. Wat een heerlijk gevoel. Nog een paar stoten en dan komt hij klaar. Ik geef hem een laatste zoen. We douchen onszelf en lopen samen terug naar onze auto's. Hij vraagt me of ik een croissant wil. Wat goed dat hij daaraan gedacht heeft.

Een kussen onder mijn hoofd en een croissant, daarmee staat hij met stip op een in de lijst met mooie herinneringen. Hopelijk volgen er nog veel meer mooie herinneringen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
4 stemmen