Legal porn? II

Ingezonden door Twan

De verhalen van Afke deden wat met mij. Niet alleen gaven ze mij inzicht in een wereldje dat ik nog niet kende, maar ze wonden mij op de een of andere manier ook op. En niet zo’n klein beetje ook. Ik weet van mijzelf dat ik erg visueel ben ingesteld en dat fetish en kinky helemaal mijn ding zijn. Nieuwsgierig, maar absoluut ook bloedgeil, besloot ik om met een open mind de gebeurtenissen op mij af te laten komen. Wat ik zou meemaken overtrof mijn stoutste verwachtingen. Alles begon nog redelijk onschuldig. Afke betrad de set in perfect op elkaar afgestemde rode lingerie.

Haar kleine B-borstjes werden amper verborgen door een transparant beha’tje waarin haar tepels als bakens het midden van de cups aangaven. Een kruisloos slipje accentueerde haar vagina die er op dat moment nog uitzag als een perzik. Rode hold-up kousen met een brede, kanten bies die net voldoende in Afkes dijen sneed om deze extra uit te laten komen en dito opengewerkte enkellaarsjes. Dat Desiree aan elk detail had gedacht, bleek wel uit het feit dat Afkes navelpiercing, vinger- en teennagels dezelfde bijpassende rode kleur hadden.

Afke kreeg het verzoek om enigszins wijdbeens voor het bankstel te gaan staan. De cameraman ging op zijn knieën voor haar zitten. Op de monitor kon ik zien hoe de lens langzaam vanaf Afkes tenen via haar kuiten, knieën en dijen het kruisloze slipje bereikte. Met wijs- en middelvinger spreidde Afke haar grote schaamlippen en showde zij haar clitje. Lag het aan de camerahoek of aan de belichting? Afkes poes leek al te glimmen. Was Afke nu al opgewonden? Probleemloos ging een vinger naar binnen. Afke zakte licht door haar knieën en opende haar vagina in close-up.

Na wat vingerwerk liep Afke naar de achterkant van de bank en toverde een dikke, trapsgewijs in dikte toenemende dildo tevoorschijn. Weer dat oog voor detail van Desiree: de kleur van de dildo matchte perfect met Afkes outfit. Alsof haar leven er vanaf hing, begon Afke de dildo te pijpen. De drie eerste verdikkingen verdwenen moeiteloos in haar mond. Waar een ander zou zijn gaan kokhalzen, leek Afke geen genoeg van het ding te kunnen krijgen. Ook de vierde ‘trap’ verdween tussen haar (u raadt het al) rode lippen. Afke stelde voor om met de volgende scène te beginnen. Ik was benieuwd.

Terwijl de rode dildo rechtop op de grond werd neergezet, trok Afke haar slipje opzij. Zij zette haar kontgaatje op de dildo die zonder glijmiddel in Afkes sterretje verdween. Trap voor trap en steeds dikker. Zelf heb ik ook enige ervaring met anale penetratie, dus kon ik mij Afkes opwinding wel voorstellen. Totdat de vierde van uiteindelijk zeven trappen door Afkes sluitspier verdween. Afke begon haar kontgaatje te neuken met in tempo toenemende bewegingen. Op de monitor zag ik haar kringspier bij iedere verdikking verder oprekken. Om vervolgens bij iedere opgaande beweging zich weer te sluiten.

Verdikking vijf ging naar binnen. Bij de volgende daling verdween verdikking nummer zes. Afke had nu zeker vijfentwintig centimeter latex in haar anus. Voorspelbaar was dat dit nog niet genoeg was. En ja hoor, de zevende verdikking met een diameter van toch echt wel acht centimeter ging zonder enige aarzeling naar binnen. Met een zucht liet Afke zich tot op de vloer zakken. Zelfs de basis van de dildo, toch echt minimaal tien centimeter dik, verdween in Afkes endeldarm. Kennelijk was dit het teken waarop zes heren vanuit de coulissen de set moesten betreden.

Spiernaakt en met erecties waarvan ik toch wel even onder de indruk was. Nog aan de dildo geregen, leek Afke handen en monden tekort te komen om zich aan de erecties te vergrijpen. Pik na pik werd hardhandig afgetrokken of diep gepijpt. Regelmatig werd Afkes hoofd met twee handen vastgepakt. Deepthroaten leek een specialisme van haar te zijn. Traanvocht vermengde zich met speeksel en droop via Afkes wangen en kin op haar borstbeen en tieten. Het rode beha’tje raakte doorweekt. Wat voor een van de acteurs aanleiding was om het niemendalletje tot onder Afkes tietjes te duwen.

Nadat Afke elke pik minimaal een keer in haar mond en keel had gehad, tilde een van de acteurs haar op alsof Afke een veertje was. Ruw werd Afke op de bank gesmeten waarbij haar benen hardhandig werden opengetrokken. Twee acteurs doken tussen Afkes benen en begonnen haar heftig te beffen. Een derde acteur perste zijn eikel in Afkes mond en begon haar tot in haar keel te neuken. Acteur nummer vier deed aan de andere kant exact hetzelfde. Afke werd ruw onderuit getrokken en de eerste erectie ging naar binnen. De ene na de andere pik leefde zich op de Friese schone uit.

Afke leek er geen genoeg van te kunnen krijgen. Een van de acteurs ging onderuit op de bank liggen. Afke ging wijdbeens op hem zitten met haar kontje naar de camera. De vijf andere acteurs gingen, rukkend aan hun erecties, om het paar heen staan. De camera legde feilloos het opgerekte kontgaatje van Afke vast als voorbode van wat niet uit kon blijven: een dubbele penetratie. Met een pik in haar kut en kontgaatje pijpte en trok Afke alsof haar leven er vanaf hing. De acteurs wisselden elkaar af. Om beurten lieten zij zich aftrekken of pijpen.

Zonder gêne of moeite nam de ene paal na de andere bezit van Afkes kontje. Ook de pik in haar kutje werd regelmatig afgelost. Wat niet uit kon blijven gebeurde uiteindelijk ook: Afke werd dubbel vaginaal geneukt. Twee keiharde lullen verdwenen om beurten in een kletsnat kutje. Soms tegelijk. De duim van de bovenste acteur verdween in Afkes kontgaatje. Ik zat alles met grote belangstelling te bekijken en onwillekeurig kwam ik steeds een stapje dichterbij. Bloedgeil en keihard.

Desiree waarschuwde dat als ik in beeld wilde komen dat alleen mocht als ik ook volledig naakt zou zijn. ‘What the hell?' Binnen een minuut kwam ik snoeihard en druipend in beeld. Volgens mij had Afke het niet eens in de gaten. Desiree gebaarde dat ik ook mee moest doen. De tweede acteur kreeg opdracht om zich uit Afke terug te trekken. Met de lens op nog geen vijftig centimeter afstand liet de monitor zien dat mijn druipende eikel zich over de erectie van mijn collega een weg in Afkes kutje vocht. De gedachte om Afke samen met een andere man te neuken, vond ik al mega.

Dat was op zich al voldoende om mij snel klaar te laten komen, maar de ongelofelijke sensatie om mijn pik tegen en over die van de andere acteur te voelen, liet mijn prostaat veel te vroeg verkrampen. Als ik mij nu niet terug zou trekken dan zou ik Afke volgespoten hebben. Desiree zag het naderende probleem en gebaarde mij om uit beeld te verdwijnen. Mijn plaats werd meteen door iemand anders ingenomen. De acteurs wisselden elkaar af. Ik moest echt even bijkomen. Of ik ‘in’ was voor anale seks?

Desiree nodigde mij uit om zo dadelijk bij take twee de bovenliggende rol bij een dubbele penetratie te vervullen. Goeiegenade, daar moest ik even aan wennen. Als Afke er geen moeite mee zou hebben, waarom dan niet? Afke keek met een goedkeurende blik naar mijn piemel en zei dat ik meer dan welkom zou zijn. De daad bij het woord voegend, liet Afke zich wijdbeens met haar jonge billetjes over een van de pikken naar de camera zakken. Aan beide kanten van haar gezicht werden twee mega erecties aangeboden. Afke nam het aanbod in dank aan.

Met zijn pik diep in Afke trok de onderliggende acteur haar billen ruw uit elkaar. Op de monitor zag ik het duidelijk opgerekte sterretje waarin de acteurs elkaar net steeds hadden afgelost. Desiree gebaarde mij om mijn bijdrage te leveren. Ik moest op een been op de grond gaan staan, terwijl ik mijn andere voet op de zitting van de bank moest plaatsen. ‘Met jouw benen maximaal gespreid’, luidde de aanwijzing van Desiree. Twee camera’s kwamen gevaarlijk dichtbij. Een van de cameralieden ging pal naast mij staan,

Hij wilde het moment waarop mijn druipende eikel Afkes kringspier zou doorboren minutieus vast te leggen. Cameraman twee wurmde zich van onderen tussen mijn benen en legde het tafereel van onderen vast. Een perfecte DP was op de monitoren tot in elk detail te volgen. ‘Duim erbij graag’, fluisterde Desiree. Aangezien de cameraman rechts naast mij stond, duwde ik mijn linkerduim voorzichtig naast mijn paal naar binnen. Toch enigszins bezorgd zag ik Afkes bruine sterretje van bruin naar rood verkleuren.

Toen mijn duim ook helemaal in haar kontgaatje zat, verkleurde die spier zelfs naar roze. Het leek Afke niet te hinderen. Integendeel. Met een volle mond liet zij weten ook mijn tweede duim in zich te willen voelen. Wie was ik om daartegen te protesteren? Met mijn kloppende pik en beide duimen in Afkes kontje dacht ik dat ik zo wel toestemming van Desiree zou krijgen om mij in Afkes kontgaatje te legen. Niets was minder waar. Ik moest Afkes sterretje, dat inmiddels de afmetingen van het hele Melkwegstelsel had aangenomen, met beide duimen maximaal opentrekken om vervolgens mijn pik om beurten in haar kontgaatje en kutje te steken.

Naast de pik van de acteur die al in haar zat. Ik kreeg opdracht om mijn paal als tweede in Afkes kutje te laten. Een van de andere acteurs kreeg het verzoek om boven Afke te gaan hangen en zijn naar beneden gebogen pik Afke ritmisch in haar kont te neuken. Ja, ik was onderdeel van dit tafereel, maar op de monitoren zag ik pas goed wat er eigenlijk aan de hand was. Afke werd tegelijkertijd anaal en dubbel vaginaal geneukt! Net toen ik dacht dat de scène wel afgekapt zou worden, verzocht Desiree mij om een anatomisch vrijwel onmogelijke prestatie te leveren.

Mijn pik moest om beurten van lichaamsopening veranderen. Ik moest dus om beurten mijn snikkel naast die van een andere acteur in Afkes kut en kont steken. Ik redde dat niet. Zeker als ik haar kontgaatje in moest, viel ik telkens achterover. Tot groot vermaak van de omstanders, maar tot ergernis van Desiree. Tijd was geld. Na poging drie nam een andere acteur mijn rol over. Het leek Afke niet uit te maken. De scène werd afgesloten op een manier, zoals ik die wel vaker aan Jewel heb beschreven: Je had erbij moeten zijn.

Met drie pikken in kut en kont en drie pikken om beurten in Afkes mond werd zij letterlijk aan alle kanten uit elkaar getrokken. Uiteindelijk eindigde de opname met beelden van Afke die letterlijk droop van het zaad dat over haar hele lichaam en gezicht was gespoten. Met ogen vol sperma likte Afke telkens een vinger schoon die zij in een lichaamsopening of plooi van een nieuwe dosis zaad had voorzien. ‘En…..STOP.’ De scène zat erop. Iedereen werd bedankt voor zijn of haar bijdrage waarna de douche druk werd bezocht.

Na afloop vroeg ik een beetje bezorgd aan Afke of zij de komende dagen nog wel zou kunnen plassen en vooral poepen? ‘Joh, dit was nog niks’, verzekerde Afke mij.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen