Resultaten uit het verleden… 

Ingezonden door Twan

Ik loop alweer een paar maanden mee in het wereldje van de erotische films. Ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb dingen gezien, maar vooral ook gedaan waarvan ik ooit wel had gehoord, maar zelfs in mijn stoutste dromen had ik nooit zelfs maar gefantaseerd over de situaties waar ik voor de camera in terecht ben gekomen. Maar is het allemaal goud wat er blinkt? Zit er geen keerzijde aan de medaille? Absoluut! Ik vergelijk het wel eens met beleggen. Vandaar ook de titel van dit verhaal.

Want net als met dat beleggen, bieden in het verleden behaalde resultaten geen garanties voor de toekomst. Wat is er bij mij zoal misgegaan? Ik was hard aan het werk geweest om een mediterrane schoonheid in alle opzichten te verwennen. Daarbij had ik al een paar keer mijn uiterste best moeten doen om niet toe te geven aan mijn bijna dierlijke drift om miljoenen zaadcellen in haar achter te laten. Wat bij de laatste twee dreigende zaadlozingen had geholpen om mijn orgasme tegen te houden, was de reactie -of beter gezegd gebrek aan reactie- van de mediterrane schone.

Zelfs zonder enig enthousiasme van haar kant kon ik er toch weinig aan doen dat ik bijna vroegtijdig ging spuiten. Ik geef het je te doen. Op de monitor zie je jouw eigen erectie tussen twee lichtbruine schaamlipjes in en uit een dieprood kutje gaan. Een samengetrokken kringspier smeekt er bijna om om door jouw duim gepenetreerd te worden. Jouw eerste kootje gaat naar binnen. Je voelt met jouw duim jouw eigen pik. De regisseur ziet de vroegtijdige ontlading aankomen en schreeuwt: ‘Stop!’

Hij dirigeert de twee camera’s in de juiste positie om het al zo lang uitgestelde cumshot in close-up vast te leggen. Ik weet dat ik nu mijn snoeiharde paal niet aan moet raken. Ik moet er zelfs niet eens naar kijken. Het zou niet mijn eerste handsfree orgasme zijn. De regisseur vraagt of ik er klaar voor ben. ‘Als het maar niet te lang meer gaat duren’, waarschuw ik nog. ‘Nee, iedereen is alert. Alleen moet visagie nog even jouw pik en ballen poederen. Je glimt teveel.’ Zonder verdere waarschuwing grijpt de Poolse Natasha mijn erectie.

Het lijkt nog goed te zullen gaan. Totdat Natasha mijn paal omhoog trekt om mijn zak te poederen. Een turbo-straal sperma giert uit mijn eikel tegen het truitje en het leren minirokje van Natasha. Druipt daar vanaf en spettert op de grond. ‘Godverdomme!’ roept de regisseur. ‘Kurva’, scheldt Natasha. ‘Kut’, denk ik. Uiteindelijk mag een stand-in mijn werk afmaken.

 

Een ander voorbeeld

Qua viriliteit sta ik ondanks mijn leeftijd nog redelijk mijn mannetje, maar soms merk ik dat mijn leeftijd toch fysieke gevolgen begint te krijgen. Kon ik tien jaar geleden nog zonder problemen meerdere orgasmes op een dag krijgen, tegenwoordig merk ik dat dat wel steeds moeilijker wordt. Zeker als daar ook nog de prestatiedruk van een opnamedag bijkomt. Het was -denk ik- de derde of vierde scène waarin ik die dag moest aantreden. Om die reden had ik mij over laten halen om toch maar een blauw pilletje te nemen. Ik wist welk risico ik daarmee nam.

Blauwe pilletjes hebben op mij een bepaalde uitwerking. Het goede nieuws is dat ik er inderdaad staalhard van word en daarmee urenlang kan doorgaan zonder enig risico op een vroegtijdig orgasme. Een van de nadelen is bij mij dat mijn eikel qua dikte maar ongeveer een derde is van wat hij zonder pilletje kan zijn. Ik weet inmiddels dat voor de meeste kijkers, en daarmee voor de regie, juist de omvang en lengte van je geslachtsdeel van groot belang zijn. Een verder nadeel, in elk geval in mijn situatie, is dat ik nauwelijks meer klaar kan komen.

En als ik al klaarkom, dan valt dat aan de buitenkant nauwelijks te zien. Oook dat schijnt voor de kijkers en regie een absolute ‘must’ te zijn. Dus toen het na een flink potje neuken voor de camera tijd was om mijn tegenspeelster eindelijk te geven waar naast haar wijd geopende mond zelfs haar ogen om vroegen, kon ik rukken en trekken tot ik een ons woog. Zelfs een helpende hand van de tegenspeelster en de visagiste konden niet het gewenste resultaat bewerkstelligen. Frustratie bij iedereen. Tijdens de hele treinreis naar huis een permanent pijnlijke erectie die mijn medereizigers wel moet zijn opgevallen. Heel gênant!

 

Voorbeeld drie

De scène viel ook deze keer weer in de categorie Gonzo. Veel meer dan mijn piemel kwam er van mij niet in beeld. Eerst was te zien hoe hij door mijn tegenspeelster met hand en mond hard werd gemaakt. Daarna meteen, het filmpje mocht maximaal drie minuten duren, hoe ik mijn tegenspeelster in haar kutje neukte. Het script, nou ja script bij een Gonzo,  schreef voor dat ik ook het kontgaatje mee moest nemen. Zelfs om en om. Desiree liet weten dat ik wel het tempo erin moest houden.

Niet meer dan drie keer achter elkaar in het kutje en daarna ook maximaal drie keer in het sterretje van de actrice. ‘Sneller joh! En tot aan je ballen!’ Ik ging als een razende tekeer. Aanvankelijk nog met enig medelijden met mijn tegenspeelster, maar zij gaf geen krimp. ‘Dan maar glorie of de gladiolen’, dacht ik nog. Na de derde stoot in het sterretje zette ik me schrap voor de genadestoot in het smachtende spleetje. Vol gas vooruit en keihard erin! Dan moet je wel goed richten natuurlijk. Zo hard dat het ook mijn tegenspeelster pijn deed, ramde ik mijn eikel tegen haar perineum.

Ik hoorde een ‘knak’ en een helse pijn schoot door mijn pik. Godallemachtig! Aan de buitenkant was niets te zien, maar ik had het gevoel alsof ik een inwendige bloeding had. Gelukkig waren er ijsblokjes om de pijn en zwelling te verlichten. Mijn tegenspeelster lag op haar rug. Ook haar gezicht verried pijn. Het enige wat ik kon doen was mijn excuses aanbieden. Haar reactie was zelfs nog pijnlijker dan mijn blessure: ‘amateur!’ Aaauuuwww!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen