Mijn eerste trio

Mijn telefoon licht op. Als ik mijn telefoon open zie ik dat ik een bericht heb ontvangen van een jongen met wie ik een hele tijd geleden heb gedatet. Benieuwd waarom hij mij een bericht stuurt open ik de app en lees zijn bericht. Hij vraagt me hoe het gaat en of ik al iemand heb gevonden met wie ik het af en toe gezellig heb. Ik beantwoord zijn vragen en geef aan dat het goed met me gaat en ik inderdaad iemand heb ontmoet met wie ik het af en toe gezellig heb. Met hem heb ik een hele tijd geleden eenmalig afgesproken. We hebben gezellig gekletst en gezoend. Niks bijzonders.

We wilden nog een keer afspreken, maar dat is er niet van gekomen en het contact is verwaterd. Uit beleefdheid vraag ik hem hetzelfde. Ook met hem gaat het goed en ook hij heeft iemand gevonden met wie hij het af en toe gezellig heeft. Geen idee waarom hij dan weer contact met mij zoekt. Wellicht heeft hij niet genoeg aan een vrouw en zoekt hij iemand voor erbij. Ik ben benieuwd wat de reden is dat hij weer contact met mij zoekt en besluit hem dat dan ook gewoon te vragen. Hij geeft aan dat hij het heel gezellig heeft met zijn date, maar dat ze graag willen experimenteren met een extra vrouw erbij.

Een trio dus. Daar heb ik eigenlijk nog niet eerder over nagedacht. Geen idee eigenlijk of ik daarvoor open sta. Goede vraag. Ik antwoord dat ik daar even over na moet denken. Hij is nog steeds nieuwsgierig naar hoe de seks met mij zou zijn, dus hij ziet het zeker wel zitten. Eventueel wil hij ook eerst een keer alleen met mij afspreken. Ik weet wel dat ik daar geen interesse in heb, maar dat trio is misschien wel leuk om een keer te doen. Ik besluit om niet meteen nee te zeggen. We spreken af dat we contact houden. Meteen draaien mijn gedachten overuren. Eigenlijk best een spannend idee.

Ik heb nog nooit eerder met een vrouw seks gehad of zelfs maar gezoend. Zou ik dat kunnen? Of wil ik alleen een mangericht trio zonder de vrouw aan te hoeven raken? Na lang twijfelen besluit ik de opties open te houden. Voordat we gaan afspreken wil ik in ieder geval kennis maken met die andere vrouw. Wie weet klikt het en kunnen we het heel gezellig hebben met zijn drieën. Voorlopig is het nog niet zover. Ik kan natuurlijk altijd nog afhaken en alsnog besluiten het niet te doen. 

Hij stelt voor om een appgroep aan te maken waar we kennis kunnen maken met zijn drieën. Ik vind het best spannend. Uiteraard heeft de andere vrouw net als ik geen herkenbare profielfoto. We kletsen wat en ik vraag haar of ik haar foto mag zien. Een fysieke klik is natuurlijk ook belangrijk. Ze geeft aan dat het geen probleem is en stuurt me haar foto. Ik open de foto en zie dat het een leuke vrouw is om te zien. Dat is in ieder geval een goed begin. Ik stuur haar mijn foto en ook zij geeft aan dat ze mij aantrekkelijk vindt. Toch wel gek om dat van een vrouw te horen in plaats van een man. 

We kletsen verder over hoe ze elkaar kennen en wat ze precies verwachten van een ontmoeting. Niks moet en alles mag. Het klikt in de appgroep en ook fysiek gezien. Ze vragen me of ik volgende week tijd heb om af te spreken. Ze gaan namelijk samen afspreken en zouden het leuk vinden als ik er ook bij aanwezig zou kunnen zijn. Ik besluit om het gewoon te doen. Je leeft tenslotte maar een keer. Als ik mezelf er niet prettig bij voel dan geef ik dat aan en ga ik weg, Dan kunnen ze altijd nog van elkaar genieten. We spreken af hoe laat en waar we elkaar komende week zien.

De dagen gaan voorbij en we houden contact met elkaar. Op de dag dat we hebben afgesproken heb ik eerst nog wat afspraken buiten de deur. We hebben om 18.00 uur in een hotel in het zuiden van het land afgesproken. Als ik op tijd wegga bij mijn laatste afspraak moet ik dat makkelijk kunnen halen. Als ik 's ochtends thuis vertrek neem ik de sexy lingerie die ik de avond ervoor heb uitgezocht mee. Naast een sexy kanten beha en bijpassende slip heb ik ook mijn kousen en high heels meegenomen.

Alle spullen stop ik een tas en leg die ik de achterbak van mijn auto. Voorlopig heb ik die nog niet nodig. Ik ga op weg naar mijn eerste afspraak. Overdag tussen het werk door hebben we nog contact op de app. Als ik bij mijn laatste afspraak wegga, app ik dat ik onderweg ben naar het hotel. De navigatie geeft aan dat het ongeveer een uurtje rijden is naar het hotel waar we hebben afgesproken. We sturen elkaar nog wat spannende foto's om alvast in de mood te komen. Zij zijn er al en ik zal later aansluiten. Als ik tien minuten onderweg ben rijd ik een file in. Zul je net zien.

Ik app dat ik file heb en hoop dat ik nog op tijd kan zijn. De minuten verstrijken en het rijdt helaas niet echt door. Zul je net zien. Misschien denken ze dat ik het toch niet durf en het alsnog laat afweten. Ik stuur ze een app dat ik er heel veel zin in heb,  maar het verkeer niet mee zit. Ze geven aan op me te zullen wachten. Veel later dan gepland rijd ik de parkeerplaats van het hotel op. Ik ben best een beetje zenuwachtig en stap uit. Ik pak de zorgvuldig geselecteerde lingerie en bijbehorende kousen uit mijn auto en loop naar de ingang.

Als ik binnen ben stuur ik een bericht dat ik er ben.  Ik vraag naar welke kamer ik mag komen. Al snel ontvang ik het kamernummer. In de lobby zoek ik een toilet op en kleed mezelf om. Ik kijk nog een laatste keer in de spiegel, werk mijn make-up bij en dan ben ik er helemaal klaar voor. Ik adem een paar keer diep in en uit en vertrek richting de lift. Ik ben de enige in de lift en druk op het knopje van de gewenste verdieping. Even later stopt de lift op de juiste verdieping en ik stap uit. Ik loop naar het kamernummer dat ik zojuist door heb gekregen.

Er gaat van alles door mijn hoofd. Wat als er zometeen iemand anders opendoet dan ik verwacht?  Hoe zal de avond verlopen. Wie zoen ik het eerst? Met bonzend hart klop ik op de deur. In de kamer achter de deur hoor ik voetstappen. Er komt iemand aan om de deur te open te maken. Ik adem nog een keer diep in en uit. De deur gaat open en ik zie een vertrouwd gezicht. De man doet open en geeft me drie zoenen. Ik voel mezelf iets rustiger worden. Als ik de kamer binnenloop zie ik een vrouw die ik herken van de foto. Ze staat geblinddoekt tegen de muur.

Ik ga naar binnen en geef haar ook drie zoenen op haar wang. Nu ik dichterbij sta zie ik dat haar handen zijn vastgebonden achter haar rug. Ik realiseer me dat dit voor haar wellicht nog spannender is dan voor mij en ik ontspan. Pas nu zie ik dat ze geen kleding aan heeft, maar in haar lingerie tegen de muur aan leunt. De man begeleidt de geblinddoekte vrouw naar het bed en vraagt me erbij te komen zitten. Ik doe mijn high heels uit en ga bij hen op het bed zitten. Hij schenkt wat te drinken in en we kletsen wat.

Dit zorgt ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voel. Hoe ongemakkelijk de situatie eigenlijk misschien ook is. De man buigt zich over de vrouw heen en komt met zijn gezicht dicht bij het mijne. Ik open mijn mond en we beginnen te zoenen. Ik herinner me dat hij goed kan zoenen. Terwijl we zoenen merk ik dat ik langzaam wat meer opgewonden raak. Ik open zijn blouse knoopje voor knoopje. De vrouw ligt tussen ons in en heeft geen idee wat er zich boven haar afspeelt. Hij gaat staan en trekt zijn blouse uit. Dit zorgt ervoor dat ik mijn beide handen even vrij heb.

Met mijn rechterhand raak ik voorzichtig haar linkerschouder aan. Mijn hand verplaatst zich van haar schouder naar haar gezicht en ik voel hoe lekker zacht haar lichaam aanvoelt. Ik buig me voorover om haar te kussen. Ze opent haar lippen en onze tongen vinden elkaar. Dit voelt helemaal niet gek. Eerder lekker zacht en als ik eerlijk ben is het eigenlijk best lekker. Het zoenen wordt steeds intenser. Ondertussen zie ik hoe de man terugkeert naar het bed en glimlacht. Hij vindt het heerlijk om te zien hoe twee vrouwen elkaar aanraken en zoenen. Ik zie ook dat het hem opwindt.

Hij gaat aan de andere kant van de vrouw zitten. Zijn handen glijden over het lichaam van de vrouw. Hij kijkt mij aan en zijn blik moedigt me aan om hetzelfde te doen. Voorzicht streel ik met mijn handen het lichaam van de vrouw. Ze geniet zichtbaar van hoe onze vier handen over haar lichaam glijden. Niet veel later worden daar twee monden aan toegevoegd. Mijn mond verplaatst zich van haar lippen naar haar nek. Al kussend vindt mijn mond zich een weg naar beneden. Mijn hand streelt haar borsten. Nog nooit heb ik een vrouwenborst in mijn handen gevoeld. Het voelt heerlijk zacht.

Met mijn hand laat ik voorzichtig het bandje van haar beha over haar schouder glijden. Mijn vingers glijden onder haar beha en voelen haar tepel. Op mijn knieën ga tussen haar benen zitten en ik schuif ook het andere bandje over haar schouder. Mijn handen glijden via haar schouders naar haar rug en ze vinden de sluiting van haar beha. Al snel is de sluiting geopend en weer vinden onze tongen elkaar. Ik verplaats mijn handen naar de voorzijde en plaats elke hand op een borst. Ik knijp er nog een laatste keer zachtjes in en doe de beha uit.

Ik buig naar voren en zoen haar rechtertepel. De man neemt de andere tepel in zijn mond. Met mijn tong draai ik rondjes om haar tepel en bijt er speels in. Ik zie haar lichaam onder ons kronkelen van genot. Ik zoen de man en niet veel later zoenen we met zijn drieën. Hij fluistert in mijn oor dat hij het geil vindt om toe te kijken hoe twee vrouwen met elkaar in de weer zijn. Hij zoent ons beiden , staat op en gaat in de stoel tegenover het bed zitten en kijkt tevreden toe naar wat er zich op het bed afspeelt. 

Ik ga naast de vrouw liggen en terwijl we zoenen ga ik met mijn hand van haar borst richting haar buik. Die is ook heerlijk zacht. Voorzichtig gaat mijn hand nog iets verder omlaag richting haar venusheuvel. Ze heeft een sexy rode kanten string aan. Mijn hand gaat over haar string richting haar bovenbeen. Bij haar knie aangekomen gaat mijn hand langzaam weer omhoog richting de binnenzijde van haar dij. Met mijn hand zoek ik de rand van haar string op. Voorzichtig glijdt een vinger onder de rand en ik voel haar schaamlippen. Deze staan al een beetje open.

Ik ga met mijn vinger iets verder omhoog en streel haar clit. Die is al aardig opgezwollen. Door mijn eigen ervaring met het aanraken van mijn lichaam is het wellicht makkelijker om een andere vrouw te laten genieten. Ik doe hetzelfde bij haar als wat ik zelf ook prettig zou vinden. Met mijn vingers draai ik rondjes om haar clit en verander regelmatig de druk die mijn vingers op haar clit uitoefenen. Ze gaat steeds zwaarder en dieper ademen. Ik verplaats mijn vinger van haar clit naar het gebied rondom haar vagina en streel haar daar uitgebreid.

Ik raak haar clit steeds net niet aan. Uit eigen ervaring weet ik dat dat erg opwindend is. Na een tijdje kan ik de verleiding niet weerstaan en ben benieuwd hoe de binnenkant van haar vagina voelt. Met mijn vinger glijd ik voorzichtig naar binnen. Ik beweeg mijn vinger langzaam in en uit haar vagina. Die is erg vochtig waardoor dit heel makkelijk gaat. Ik breng een tweede vinger bij haar naar binnen en beweeg mijn vingers met korte halen naar me toe. Ik voel hoe het vocht uit haar vagina langs mijn vingers loopt. 

Inmiddels ben ik ook benieuwd of ik een vrouw met mijn mond en tong naar een hoogtepunt kan brengen. Ik kijk op naar de stoel en de man in de stoel knikt dat ik verder mag gaan. Met mijn tong kus ik het gebied rondom haar vagina. Langzaam ontdoe ik haar van haar string. Tergend langzaam beweegt mijn mond zich naar haar schaamlippen, die ik ook uitgebreid lik en zoen. Mijn tong vindt haar clit en ik begin die te likken. Steeds iets harder druk ik met mijn tong tegen haar clit. Dit wissel ik af met zuigende bewegingen. Niet veel later voel ik hoe ze heftig kreunend klaarkomt.

Ze kust me om me te bedanken. Ik kijk op naar de man in de stoel en hij geeft me een grote glimlach en een knipoog. De vrouw doet haar blinddoek af en ze komt naast me zitten. De man staat op van zijn stoel en komt bij ons op het bed zitten. Hij kust en streelt ons beiden. Hij pakt mijn hand en vraagt me om tussen hen in te gaan zitten. Hij doet de blinddoek bij mij om. Ik heb al mijn kleding nog aan, maar die blijft niet lang aan. Ik voel hoe twee paar handen over mijn lichaam glijden en me langzaam uitkleden. Eerst mijn jasje, maar al snel volgt mijn jurkje.

Afwisselend zoen ik met hem, haar en dan weer met zijn drieën tegelijk. Ik heb alleen mijn beha, slip en kousen nog aan. Terwijl ik tussen hen ik lig voel ik twee handen op mijn borsten. Stevig omklemmen ze mijn borsten. Ik voel hoe ze beiden tegelijk mijn nek zoenen. De man links en de vrouw rechts. Langzaam gaan hun monden richting mijn borsten. Dit voelt echt heerlijk. Niet veel later is mijn beha uit. Op mijn blote huid voelt het nog beter aan. Mijn tepels zijn intussen keihard. Ik voel hoe hun tongen ermee spelen.

Hun handen glijden over mijn buik en ik voel hoe hun vingers over mijn slip gaan. Al snel volgen hun monden. Mijn slip wordt rustig uitgedaan door hem. Beiden kussen ze het gebied rond mijn vagina. Dit voelt zo mogelijk nog heerlijker dan wanneer dit door één persoon wordt gedaan. Echt onbeschrijflijk. Door de blinddoek zijn mijn andere zintuigen extra alert. Elke aanraking voelt nog intenser dan normaal. Afwisselend word ik door hem en haar gebeft. Wanneer de een mij beft, streelt de ander mij over mijn hele lichaam. Korte tijd later beleef ik een hemels orgasme. Two down one to go. 

Ik doe de blinddoek af en doe die bij hem om. Ik fluister in zijn oor dat het zijn beurt is om te genieten en hij gaat in het midden van het bed op zijn rug liggen. Inmiddels ben ik naakt op mijn kousen na en ook de andere vrouw is geheel naakt. Het is tijd om hem ook te ontdoen van zijn kleding. Hij heeft zijn t-shirt en joggingbroek nog steeds aan. Beiden gaan we aan een kant van hem zitten. Terwijl ik met hem zoen schuift zij zijn t-shirt omhoog. Ik voel met mijn hand aan zijn buik en voel hoe gespierd hij is. Ik voel de blokjes op zijn buik en dat stemt me tevreden.

Ik maak me los uit zijn kus en zoen zijn buik. Ik schuif zijn t-shirt over zijn hoofd, zodat hij met ontbloot bovenlijf voor ons ligt. Gretig gaan we met onze handen over zijn bovenlichaam. Terwijl we zijn bovenlichaam uitgebreid strelen zoen ik haar. Hij ondergaat het allemaal erg gewillig. Als we stoppen met zoenen gaan we met onze mond naar zijn borst. We kussen en likken zijn tepels en zakken steeds verder omlaag richting de rand van zijn broek. Ik ga met mijn hand over zijn broek en voel hij stijf en hard hij is. Met elk met een hand aan de rand van zijn broek schuiven we de broek over zijn heerlijke billen.

Nu heeft hij alleen zijn onderbroek nog aan. Nu pas is goed te zien hoe groot zijn pik eigenlijk is. Er lijkt geen einde aan te komen. Die is gigantisch. Ik hoop dat die me geen pijn gaat doen als ik hem straks in me mag voelen. De vrouw doet zijn onderbroek uit met haar mond. Dat heeft ze zo te zien vaker gedaan. Zijn pik is keihard en het vocht staat op zijn eikel. De vrouw neemt hem in zijn mond terwijl ik hem zoen. Korte tijd later neem ik het van haar over. Ik neem zijn keiharde pik in mijn warme vochtige mond en begin hem langzaam te pijpen.

Ik streel zijn eikel met mijn tong. Eerst zuig ik zachtjes en even later ga ik steeds iets harder zuigen. Terwijl ik hem pijp beweeg ik mijn linkerhand bij zijn schacht omhoog en gedraaid weer omlaag . De vrouw neemt het weer van me over. Terwijl zij zijn pik diep in haar mond neemt, streel en zuig ik zijn ballen. Met mijn hand masseer ik tegelijkertijd zijn ballen. Ik ga steeds iets verder naar achteren richting zijn anus. Mannen vinden het stiekem heerlijk als ze daar gemasseerd worden als ze heel erg geil zijn. Zijn anus staat zover open dat mijn vinger naar binnenglijdt.

Ik masseer zijn prostaat. Eerst voorzichtig en langzaam steeds iets steviger. Hij smeekt ons om te stoppen aangezien hij nog niet klaar wil komen. Terwijl ik met hem zoen gaat de andere vrouw op hem zitten en schuift langzaam zijn pik bij haar naar binnen. Langzaam beweegt ze haar heupen van voor naar achter. Hij zet zijn handen op haar heupen en laat haar meebewegen op zijn ritme. Ik zoen haar en streel haar borsten. Hij vraagt me op zijn gezicht te komen zitten. Ik doe wat hij vraagt en ga met mijn gezicht naar haar toe op zijn gezicht zitten. Met lange halen likt hij mijn clit. Dat voelt heerlijk.

Echt ontzettend geil dat ik word gelikt terwijl de man die mij likt een andere vrouw penetreert die ik weer zoen. Echt te gek! Aangezien hij nog steeds geblinddoekt is heeft hij geen idee wie er op zijn pik zit en wie op zijn gezicht. We besluiten van positie te wisselen. Zij gaat op zijn gezicht zitten en ik neem haar plaats in op zijn pik. Ik laat hem voorzichtig bij me naar binnen glijden. Hij vult me helemaal aangezien hij zo groot is. Met zijn handen op mijn heupen bewegen we heen en weer. Eerst langzaam daarna steeds iets sneller.

Ik voel hoe zijn pik nog harder wordt wat aangeeft dat hij bijna zijn hoogtepunt zal gaan bereiken. We bewegen nog wat sneller. Zijn ademhaling versnelt en hij kreunt zachtjes. Nog een paar ferme bewegingen en ook hij bereikt een hoogtepunt. Ik ga van hem af en ga naast hem liggen aan de ene kant en de andere vrouw gaat aan de andere kant liggen. We knuffelen en kletsen nog wat en even later ga ik douchen. Zij blijven nog op bed liggen en genieten na van ons geile avontuur.

Als ik weer aangekleed ben kus ik ze vaarwel en bedank ze voor de fijne avond en dito ervaring. Terwijl ik naar huis rijd gaan zij voor de tweede ronde. Dit was een mooie en fijne ervaring en is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1875 sterren
16 stemmen