A sky full of stars

Ingezonden door Anoniem

Voor mijn werk reis ik veel. Nu was ik in 1993 in Helsinki met een aantal collega's. Nadat we heerlijk gegeten hadden, gingen we nog even naar een kroeg om wat te drinken. Initieel waren we met z'n vijven; twee vrouwen, twee mannen en ikzelf. Het was erg gezellig en de pullen bier en glazen wijn vloeiden rijkelijk. Mijn oog viel op een aantrekkelijke Finse jonge vrouw die gekleed was in een eenvoudig, kort jurkje. Het jurkje stond haar erg goed. Zij was er met haar vriend, maar het boterde blijkbaar niet erg.

Keer op keer liep ze boos bij hem vandaan en langs mij. Brutaal sprak ik haar aan. Ze stopte direct en we begonnen een nietszeggend kroeggesprekje. Daarna liep ze weer terug naar haar vriend. Een paar minuten later kwam ze weer en omdat het lawaaiig was kwam ze dicht tegen me aan staan. Ik voelde haar heerlijke lijf en de warme adem in mijn oor. Mijn pik begon al te groeien. Ondertussen gingen drie collega's terug naar het hotel. Ik bleef over met Monique, een mooie, lange vrouw. Zij is het hockey/tennis-type. Ze kwam uit Den Haag en sprak een beetje geaffecteerd. 

Monique had het tafereel, waarbij ik steeds vrijpostiger werd en al met mijn vingers onder het jurkje van de Finse had gezeten, al een tijdje gade geslagen. Ze zag hoe mijn hand over haar billen ging. Wat de Finse vrouw overigens prima vond. Opeens 'out of the blue' zei Monique: 'Wanneer het niks met haar wordt, mag je wel bij mij aankloppen'. Ze kuste me vol op mijn mond. Huh, die had ik niet zien aankomen. Ik sloeg een arm om haar heen en kuste haar weer. Dit keer een lange tongzoen. Ze proefde heerlijk. 

Onze Finse vrouw kwam weer langs en terwijl ik Monique nog beet had, pakte ik haar ook om haar middel. Ze duwde zichzelf strak tegen me aan. Ik voelde haar borsten door haar jurkje heen. Ik voelde dat dit mijn 'lucky night' kon worden, dus ik moest snel schakelen. Zelfverzekerd vertelde ik tegen de Finse vrouw dat Monique mijn vrouw was en dat zij haar ook wel leuk vond. Ze keek Monique vragend aan en die knikte geil ja. Pfff. De Finse vrouw wilde dat wel proberen. Ik zag dat haar vriend met iemand anders in gesprek was. 

'We gaan', zei ik gedecideerd. Ik pakte de twee dames bij de arm en liep snel de kroeg uit richting het hotel. Gelukkig was het zomer, dus we hoefden geen jas bij de garderobe op te halen. Ik wilde het momentum behouden. Vijf minuten later waren we op mijn kamer. Daar werd ik meteen besprongen door de Finse vrouw. Zij was supergeil. Ik lag op mijn rug op het bed. Ze rukte mijn broek los en begon me gulzig te pijpen. Monique stond lachend in de hoek van de kamer en bekeek het tafereel. Ze zei: 'Ik steek eerst nog ff een peuk op'. 

Nadat ik het jurkje verwijderd had, lagen we al snel in standje negenenzestig. Ik befte haar gladde, natte kutje, terwijl zij mijn ballen en mijn paal likte. Na een tijdje kwam Monique er ook bij. Ze had zich tot aan haar beha en string uitgekleed. Ik zag haar lange benen. Ze had een heerlijk figuur. Ik richtte nu even mijn aandacht op haar. We begonnen te zoenen. Mijn handen gleden over haar lijf. Ze was al zo nat. Twee vingers glipten in haar eveneens gladde, natte kutje. Nu werd ik op mijn rug gegooid en de twee dames begonnen me te pijpen. Goh, wat was ik hulpeloos.

Als eerste werd ik bestegen door de Finse, die als een malle begon te rijden. Heerlijk! Ondertussen zoende ik met Monique en vingerde haar. Dit was een droom! Na een tijdje was het tijd om te wisselen. Monique ging op haar knieën voor me zitten en ik neukte haar hard en diep in doggystyle. De Finse lag voor ons op haar rug toe te kijken. Monique sprak de historische woorden met een bekakt Haags accent: 'Jezus, wat ben ik geil. Ik ga haar beffen' en ze dook met haar gezicht op het natte, Finse kutje en begon haar gulzig te likken. 

Dit ging de hele nacht zo door. Het ontbijt hebben we niet gehaald. De Finse ging vroeg de deur uit. Ik ben benieuwd wat ze haar vriend verteld heeft. Monique en ik hebben nog wat doorgeneukt. Daarna zijn we heerlijk lepeltje lepeltje in slaap gevallen. De volgende morgen hebben we nog heerlijk van elkaar genoten. Het ontbijt hebben we helaas gemist. Monique is terug gegaan naar haar eigen kamer. Daar heeft ze zichzelf omgekleed in haar uniform en zijn we weer naar het vliegveld gegaan.

Toen we met het busje terug naar het vliegveld gingen, keken we elkaar nog eens veel betekenend aan. De rest had geen idee wat er die nacht allemaal was gebeurd.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen