Geduld

Geduld is een bittere plant die zoete vruchten geeft; een alternatieve realiteit 

Ingezonden door Conradsdroom ( augustus, 2015)

 

Woord vooraf

In opdracht van – en ook in samenspraak met – mijn vriendin en keyholder schrijf ik geregeld een erotisch getint verhaal over ons samen in een alternatieve realiteit. De bedoeling is om daarin mijn erotische fantasieën te verwerken en aan bod te laten komen. Op deze wijze kunnen we op een laagdrempelige manier fantasieën ter sprake brengen, onderzoeken wat er mooi aan is en tevens bespreken wat problematisch is. Ik zal dit verhaal mijn kuisheid verwerken, samen met andere dromen en fantasieën die opkomen op onze gezamenlijke weg.

Haar rol daarbij is vooral het lezen en het in gesprekken van feedback te voorzien. Ik zal haar hierbij enerzijds zo realistisch mogelijk beschrijven, maar wel geregeld in situaties buiten haar comfortzone. 

 

Dag 723 – Ochtend

'Oh, Justus,' kreun je. 'Oh, Justus, ... Ohhh, Justus... ja,... jaa,... ga door,... jaaaaaaaa,' schreeuw je uit, terwijl Justus bovenop je doorgaat met zijn mechanische gepomp. Zijn bekken stoot ritmisch tegen het jouwe, achter elkaar, achter elkaar. Ik zie je wiegen, naar voren en naar achter bewegen als de stoten tegen je aankomen. Je ogen trekken even weg. De blos op je wangen. Ik zie de schokken door je lichaam heengaan. Je hals beweegt even ritmisch mee met de stoten die onverminderd doorgaan met daaromheen de ketting en het sleuteltje dat ik je gegeven heb.

Tijdens jouw orgasme verhoogt ook Justus zijn ritme een beetje. Hij geeft een diepe kreun en komt heftig stotend in je klaar. Je voelt zijn zaad in je spuiten en door zijn gepomp komt er ook wat naar buiten. Langzaam komt hij in je tot rust en jullie klemmen elkaar stevig vast. Jullie zoenen even vol liefde met elkaar en je kan het niet laten om hem te laten weten hoe abnormaal lekker deze nacht en ochtend is geweest. De knappe negentien jaar oude jongen trekt zijn geslacht langzaam uit je, glibberig van al het vocht, en laat zich achterover op het bed vallen.

'Hmmm, als je me even geeft, wil ik nog wel een laatste ronde', fluister je hem uitgeput toe, terwijl je hem weer zoent. Jullie zweterige gezichten plakken aan elkaar als jouw tong de zijne vindt. 'Ja, maar ik moet zo echt naar mijn stageplek. Ik kom zo te laat', antwoordt Justus na de tongzoen. 'Kan je écht niet nog even blijven?' vraag je op je aller verleidelijkst, spelend met zijn tepel, maar Justus zegt dat hij nu echt moet gaan. 'Nou lieve schat, dan is het jouw beurt', zeg je tegen mij. 'Tijd om schoon te maken.' Ik sta op van het voeteneind en kruip het bed op.

Mijn kooitje zit strak om me heen. Ik merk hoe graag ik wil wat Justus net mocht, maar dat is nu niet mijn taak. Ik weet precies wat je van me verlangt. Ik heb het al een flink aantal keer moeten doen, en niet alleen bij Justus. Ik kruip tussen zijn benen naar boven en lik voorzichtig aan zijn slap geworden lul. Eerst zijn ballen met mijn tong, daarna zijn staaf en tenslotte zijn eikel. Je ligt vlak naast mij liefdevol naar me te kijken en geeft me een complimentje. Ik neem zijn eikel in mijn mond en zuig er zachtjes aan.

De zaadresten en de kutsappen lik ik er vanaf, zodat zijn lul alleen nog maar onder mijn speeksel zit. 'Is hij schoon lief?' vraag je lachend. Ik laat zijn eikel langzaam uit mijn mond glijden. Justus staat op, pakt mijn t-shirt en veegt zijn pik en ballen er mee droog, waarna hij het op de grond laat vallen. Daarna begint hij zich aan te kleden. Je staart je prachtige, zich aankledende jonge minnaar aan en duwt tegelijkertijd mijn hoofd naar je kruis. Ik lik je volgespoten kutje, terwijl jij nog even tegen je minnaar zegt hoe waanzinnig lekker het was en hoe je hoopt dat hij jou vanavond weer komt nemen.

Hij blijkt helaas komend weekend pas langs te kunnen komen. Lachend zeg je tegen hem dat jij je dus alleen met mijn tong zult moeten dienen te vermaken de komende dagen. Na een dikke afscheidszoen gaat Justus de deur uit en zijn we alleen. 'Nou liefie,' zeg je lachend, 'we gaan er een paar mooie dagen van maken. Weet je wat? Als je nu goed je best doet, laat ik je misschien zelfs wel voor het eerst in drieëntwintig dagen klaarkomen.' Ik lik nog steeds rustig door aan je geneukte poesje, maar mijn penis is zo hard als hij maar kan in mijn kooitje. Jouw woorden hebben hun uitwerking niet gemist.

Justus heeft flink wat sporen achtergelaten en het kost wel wat tijd om je poesje helemaal schoon te likken. 'Je weet het schatje, als ik vanmiddag een spermavlek in mijn onderbroek heb dan kan je dat orgasme de komende dagen wel vergeten', zeg je lekker dominant met je hand tegen mijn hoofd duwend. Niet lang daarna merk je dat er weer een orgasme aan zit te komen. Heftig kom je klaar als ik met mijn tongetje je poesje verwen. 'Zoooo heerlijk, liefie, bedankt', zeg je als het orgasme wat is weggeëbd. 

Nadat je mij hebt laten genieten van mijn eigen ontbijtje, is het tijd om voor die van jou te zorgen. Zonder dat je iets hoeft te zeggen, loop ik naakt naar de keuken om verse jus te persen en wat toast voor je maken. Als ik in de slaapkamer terug kom, lig je ontspannen een magazine te lezen. Wat ruikt het naar zweet en naar seks. Samen ontbijten we in bed en ik krijg een heerlijke zoen als bedankje. Na een ontspannen ontbijt en wat gezellig geklets, is het tijd om op te frissen. 'Tijd om te gaan douchen!'

Naakt stap je uit bed en neemt mij mee bij de hand. Samen springen we onder de douche. Als ik alleen douche, mag mijn kooitje altijd even uit voor de reiniging, maar bij samen douchen blijf ik altijd op slot. De eerste koude stralen richt je op mijn kruis met de woorden: 'Eerst jou even wat beter in je kooitje laten passen, schatje.' Daarna mag ik je helemaal inzepen. Je borsten, je rug, je billen en je prachtige poesje. Ik merk alweer dat ik groei in mijn kooitje, terwijl ik je haar was en het uitspoel. Tenslotte mag ik je poesje insmeren met scheerschuim en je heel voorzichtig scheren.

'Mooi hè, wat verlang je er weer naar, hè lief?' fluister je in mijn oor. Je trekt mij omhoog en geeft me een heftige tongzoen.  Met je bekken rijd je voorzichtig tegen mijn kooitje aan. Je merkt wat het met mij doet en gaat voorzichtig door. Het kooitje komt flink onder spanning te staan. Je geeft geile kreuntjes, iedere keer als je er tegenaan rijdt. Je zoent me in mijn nek en trekt aan mijn tepels. 'Tijd om jou te wassen', zeg je plagend en even zie je de hoop in mijn ogen fonkelen dat het kooitje af gaat. 'Nee schat, je kooitje blijft om, maar ik heb een andere verrassing.'

Je smeert bodylotion over je borsten en smeert mij ermee in. Je handen masseren mijn ballen, vinden mijn kontgaatje, dringen binnen en strelen mijn kooitje. Ik kreun iedere keer als je binnendringt en aan mijn tepels draait. Sensaties overspoelen mij. Je spoelt me helemaal schoon, houdt even het sleuteltje vast en kijkt me verleidelijk aan. 'Zal ik het doen?' vraag je en je geeft het sleuteltje een kusje. Vol verlangen kijk ik je aan. Je glimlacht, zegt ‘helaas’ en dan draai je de kraan dicht en is het tijd om af te drogen.

Ik droog je helemaal af. Eerst je gezicht en je haar, daarna je borsten, armen, romp, billen, je poesje en je benen. Daarna volgt hetzelfde ritueel voor mezelf. 'Ik heb nog wel zin in een massage lief', zeg je lachend, ‘want na deze douchebeurt doe je nu natuurlijk weer alles voor me.' Je ligt even later op je buik en het half uur daarna masseer ik je rug, je benen en armen. Je blijft heerlijk liggen en ik dek je toe met een deken. 'Zorg jij vanavond voor lekker eten?' vraag je in een half doezelende staat. Je hebt ook een heftige nacht achter de rug. Justus bleef immers slapen.

Voor mij is dit ook nieuw, dat jongens nu blijven slapen bij je. Hiervoor hebben we geregeld jongens over de vloer gehad die seks hadden met ons samen, met jou of met mij alleen, maar die gingen altijd 's avonds naar huis. Justus is de eerste die mocht blijven slapen. En die je de hele nacht wakker hield. Alsof je mijn gedachte raad, zeg je: 'Wat is hij groot en wat een uithoudingsvermogen heeft die jongen, hè?' Ik kan niet anders dan bevestigen. 'Ik ben niet vaak zo geneukt als door hem, kan ik je zeggen. Ik wist soms niet waar ik het moest zoeken', fluister je geil, terwijl je mijn ballen weer beetpakt.

'Wat jammer dat hij niet zo geilt op mannen in hun kontje neuken. Nog niet, maar reken maar dat ik hem daar wel toe ga verleiden. Jammie', zeg je tegen mij, terwijl jij je naakte lichaam naar mij toe draait en je ogen sluit. Jouw halflange, donkere haren liggen verspreid over het kussen en je mooie naakte lichaam steekt af tegen de witte lakens. Ik geef je een paar minuten later een kus in je nek, maar je slaapt nu echt. Ik luister nog even naar je ademhaling en stap uit bed. Ik kleed me rustig aan en weet: er is vandaag nog genoeg te doen voor mij.

 

Dag 723 – Middag

Terwijl jij nog heerlijk slaapt, ga ik de deur uit om boodschappen te doen. Ik loop eerst naar de bakker voor wat vers brood en dan naar de slager voor gemarineerde kipfilet. Vervolgens ga ik naar de groenteboer voor wat verse sla, paprika’s en appels en tenslotte naar de supermarkt voor pasta, crème fraîche, pesto, pijnboompitten, chocola en een hele waslijst aan andere dingen. Weer thuisgekomen, ruim ik alle spullen op. Ik maak daarna eerst de wc schoon, ruim de vaatwasser uit en gooi er een nieuwe vuile vaat in.

Ik merk dat sinds ik mijn kooitje draag, mijn rol in het huishouden steeds groter is geworden. Tegenwoordig doe ik vrijwel alles, tenzij jij zin hebt om iets te doen. Soms koken we samen en soms doe jij ook wat klusjes in huis. Aan de andere kant, ik merk dat jij het heerlijk vindt dat je nooit verplichtingen voelt en zonder enige gêne kunt luieren wanneer jij er zin in hebt. Ik ben voor het huishouden verantwoordelijk, dat is de afspraak. Terwijl ik water kook voor een kopje thee, hoor ik jou de trap af komen. Je hebt je satijnen ochtendjas aan, half open.

Met slaperige ogen geef je me een kusje en zegt: 'Goed bezig geweest, lief.' Je gaat op de bank zitten en ik schenk een kop heet water voor je in en geef je de thee door. Zelf neem ik wat Earl Grey. Ik ga naast je op de bank zitten en vraag hoe het gaat. 'Oef, wat voel ik mij suf geneukt en gaar', zeg je met nog steeds fijngeknepen ogen. 'Ik heb echt ook spierpijn. Toch wel heel anders dan het met jou gaat tegenwoordig. Jij hebt totaal geen uithoudingsvermogen meer tijdens het neuken', grinnik je.

'Na een tijdje sta jij zo onder druk, dat je niets kan hebben. Binnen een halve minuut stevig neuken spuit je alles eruit!' Je hand voelt in mijn broek en gaat weer naar mijn kooitje. 'Weet je', zeg je, terwijl je me diep in mijn ogen aankijkt en aan een monoloog begint: 'In eerste instantie speelde ik die dominante rol echt voor jou, omdat het jou zo opwond. Maar nu, nu zou ik je écht niet meer zonder willen, lief. Je wil niet weten hoe ik er van ben gaan genieten. Zo geil om egoïstisch te kunnen en mogen zijn. Dat ik telkens zo mag genieten, terwijl jij je zo wegcijfert voor mijn genot.

Ik weet hoe jij er van geniet en hoe frustrerend het soms ook kan zijn. Je geniet natuurlijk ook van je frustratie. Je moet weten, ik begin er ook van te genieten. Ik wil je gek maken, gek van verlangen. Je weet hoe ik van seks hou en dat het botst met jouw kuisheid. Zo fantastisch dat je me geholpen en aangemoedigd hebt om andere jongens te vinden om seks mee te hebben. Ik verbaas me geregeld hoe natuurlijk ons spel zich heeft ontwikkeld. Door jou periodes te ontzeggen wat anderen wel mogen. Heerlijk om me suf te laten neuken door anderen en jou ervan te zien genieten, van mijn genot.

Zo prachtig dat jij je wil bewijzen voor mij, door je als een ware slet te gedragen naar mij en naar mijn minnaren. Zo geweldig om je orgasme te beheersen en je er soms, soms een te schenken. Ik geniet van hoe je mij verwend. Ik voel me zo bijzonder. Heerlijk dat ik altijd jouw gedachten en fantasieën beheers. Ik hou van je, lief.' Je klimt op mijn schoot en ik voel je natte poesje boven op mijn kooitje rijden. Je zoent me fantastisch en ik bevoel je borsten. 'Hmm, dat voelt lekker hoor', kreun je in mijn oor. Je blijf op en neer bewegen, rijdend op mijn kooitje.

Net als vanochtend bij Justus zie ik je hals heen en weer bewegen. Het sleuteltje danst rond je nek. Langzaam danst en draait je lichaam boven op me. Zo frustrerend om niet in je te kunnen. Zo frustrerend om je niet te voelen. Aan de andere kant, zo geil om je boven me te hebben, je lichaam te voelen, te omarmen en je intiem te zoenen. Je staat op en je pakt mij bij de hand. We lopen naar de slaapkamer en je vraagt mij direct om me uit te kleden en op bed te gaan zitten. Naakt krijg ik polsboeien om en enkelboeien die aan elkaar worden vastgemaakt.

Ik moet op zijn hondjes op het bed gaan zitten. Mijn kooitje bungelt naar beneden. Je smeert mijn kontje in met glijmiddel en er verdwijnt direct een vinger in mijn neukgaatje, binnen de kortste keren gevolgd door een tweede. 'Hmmm, wat is dat neukgaatje van jou toch soepel geworden, lief', zeg je wat hitsig, terwijl je twee vingers in en uit mijn anus laat glijden. 'Een jaar geleden kon DIT niet zo gemakkelijk', zeg je, terwijl je op hetzelfde moment nog een derde vinger erbij schuift. 'Heb je een idee wat we nu gaan doen, mijn lieve gekuiste sletje?' vraag je gniffelend.

Je loopt even de kamer uit en anderhalve minuut later ben al weer terug. 'Als je vermoedt anaal wat te verwerken te krijgen, dan denk ik dat dit klopt', lach je en je doet je satijnen ochtendjas open, waarna jouw flinke siliconen voorbind dildo naar voren valt. 'Oh nee, die nieuwe die is zo groot', denk ik nog vlak voordat je het ingesmeerde puntje tegen mijn anus aan zet. Een rilling gaat door mijn lichaam en je merkt het. 'Lief, ik merk de vertwijfeling', zeg je. 'Je weet, ik doe niets tegen jouw wil in. Als je niet geneukt wil worden dan mag je dat zeggen.

Maar, ik geef je een motivatie om je goed te laten neuken, lief. Als je mij op je allergeilste manier vraagt of ik je hiermee wil neuken dan beloof ik je kooitje open te maken en je af te trekken.' Het is niet eens een keuze en direct smeek ik of ik alsjeblieft genomen mag worden. 'Zeg dat jij er met heel je hart naar verlangt om flink hard opgevuld te worden', grap je naar me. 'Lief, ik wil niets liever dan door jou nu hard genomen te worden. Ik verlang ernaar in mijn kontje met heel mijn hart', kreun ik je gelijk geil aankijkend. 

'Hmmm, ik geloof je wel, maar volgens mij speelt vooral mee dat je kooitje open gaat', lach je. 'Beloofd is beloofd.' Voor het eerst in anderhalve week mag het kooitje af. Je pakt de sleutel die aan een kettinkje om je hals hangt even tussen twee sensuele vingers en mijn hart gaat als een wilde tekeer. 'Zal ik hem erin stoppen?' vraag je uitdagend, met het sleuteltje voor het sleutelgat. Mijn 'Ja, alsjeblieft' heeft nog niet geklonken of je duwt stevig een groot gedeelte van de voorbinddildo naar binnen. Ik geef een diepe harde kreun, waarop jij direct reageert met: 'Hmmm, ja. Groot he?

Lekker, hè sletje, als ik je zo opvul? Je dacht toch zeker niet dat ik direct het sleuteltje in het slot zou stoppen?'Je legt je handen op mijn bekken en billen. Langzaam maak je korte, stotende bewegingen met je bekken. 'Zo groot', is mijn gedachte vooral, voordat ik mij langzaam ontspan. Mijn kontje raakt steeds meer gewend aan het gevaarte en je duwt hem steeds een stukje verder naar binnen. Bij iedere stoot van jou geef ik een kreuntje, wat jou altijd weer mateloos opwindt. Altijd weer wordt je bloedgeil van mijn gekreun wanneer ik anaal genomen wordt. Dat is al zo vanaf het begin.

Geregeld kom jij klaar, terwijl je me met de voorbind dildo neemt. Dan is het lang niet altijd de stimulatie van je clitoris, maar ook van mijn sletterige gekreun en gehijg. Je stimuleert het, vraagt er zelfs om als ik het niet doe. 'Ik moet wel horen dat ik je neuk, lieverd', zeg je dan wel eens. Nu is dat niet nodig. De stoten diep in me worden als van nature vertaald in kreunende geluiden. 'Wat klink je toch als een echte mannenhoer',zeg je, luisterend naar mijn gekreun, terwijl je nu diepe, langzame halen maakt.

Mijn gekreun heeft zijn effect bij je gehad, want achter het slipje van de strapon zit een drijfnat poesje. 'Alweer',denk jij, 'Pfff, wat is dit voor dag?' Je trekt je grote voorbind dildo langzaam uit me en haalt het kettinkje met het sleuteltje van je hals af. Je laat het heel eventjes voor mijn ogen bungelen voordat je het sleuteltje langzaam naar het slot brengt. Het slot gaat los, je trekt het kooitje van mijn penis en haalt de ring rond mijn ballen los. Je pakt een kwakje glijmiddel en voor het eerst in meer dan drie weken strelen jouw handen mijn glibberige penis.

Zonder al te veel weerstand vinden jouw vingers het topje van mijn lul en strelen langs mijn plasbuis naar mijn ballen. Dan maken ze een rondje rondom mijn anus en weer terug naar het topje. Ik geniet in totale extase. De aanrakingen zijn overweldigend. De stimulering brengt me in een soort staat van zwevend genieten. Tijd bestaat niet. Aan mijn ademhaling merk je wanneer het orgasme dichterbij komt. Het moment waarop jouw bewegingen trager worden. Als je merkt dat het geile gevoel wat wegebt, is dat juist voor jou een teken om er een schepje bovenop te doen.

Na een eeuwigheid aan geiligheid en heerlijke stimulering, voel ik eindelijk het orgasme naderen. Het is er bijna. Ik kan het al voelen, mijn tenen trekken al samen, maar net, net op tijd stop je. 'Ik had gezegd dat je kooitje af mocht en gezegd dat ik je zou aftrekken, maar niet dat ik je zou laten klaarkomen toch?' fluister je met je aller liefste stemmetje in m’n oor, terwijl je de punt van de dildo weer tegen mijn kontje aan zet. Je stoot diep in me en ik voel de eerste minuut langzaam wat zaad uit me lopen.

Ik kreun opnieuw hard en de vijf minuten daarna ga je echt wild te keer, zonder dat mijn bevrijde penis ook maar enige aandacht krijgt. Dan wordt het echter weer tijd voor jezelf beslis je. Je doet de voorbind dildo af en duwt je drijfnatte poesje tegen mijn gezicht aan. Nog steeds zijn mijn polsen en enkels aan elkaar gebonden en ben ik geheel overgeleverd aan je sturing. Ik lik alsof het mijn lust en mijn leven is. Binnen een minuut kom je kreunend klaar. Terwijl dit orgasme langzaam wegebt, kijk je mij vertederd aan en zegt: 'Wees niet bang, lief.

Alles wat je mij nu geeft, krijg je binnenkort terug, maar niet nu.' Je glimlacht lief naar me. Gefrustreerd kijk ik je aan. Maar ook zielsgelukkig. Dit is alles waar ik altijd van droomde. Mijn ultieme fantasie. Een droom die waarheid wordt. Een verlangen dat wordt gevangen, wordt gevoed. Behoefte die wordt gevormd, gecreëerd, geleidt door jou. Ik voel me van jou. Geheel. Ik voel me zo verbonden met jou. Je bespeelt me alsof je precies weet waar ik naar verlang. Ik ga op in jou. Ik wil al je verlangens vervullen. Ook zonder het spel dat we spelen. Maar het spel versterkt het allemaal, vergroot het uit.

Wat een behoefte. Wat een alles verzengend verlangen. Een verlangen naar een orgasme van jou. Een verlangen naar een orgasme in jou. Nu, daar, de gedachte dat mijn leven vervuld zou zijn, mijn levensdoel vervuld zou zijn als ik in jou zou klaarkomen. Ik probeer die woorden over te brengen met de beperkte woorden die ter beschikking staan om beelden te communiceren. Je hoort ze met vertedering aan, geeft me een lief, zacht kusje en begint langzaam mijn kooitje weer om mijn lul vast te zetten.

Beiden glimlachen we om de tegenstrijdigheid van de woorden die wij wisselen over de behoefte aan een seksuele samensmelting en de handeling die deze samensmelting juist onmogelijk maakt. 'Ik hou van je', zeg ik op het moment dat jij het slotje door de pin steekt. 'Ik hou van jou', zeg je terug op het moment dat het slotje dicht klikt. Je maakt mijn handen en benen los en innig omstrengelen we elkaar op bed. Nog nooit zijn we dichter bij elkaar geweest als op dat moment.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen