Mijn schoonmoeder

Ingezonden door Anoniem 

Sinds twee jaar heb ik nu een hele heftige seksrelatie met mijn schoonmoeder. Mijn vrouw en ik zijn gelukkig samen, maar zij weet hier niets vanaf. Ons seksleven is nu veel beter sinds ik ook met haar moeder neuk. Ik heb altijd wel op mijn schoonmoeder gegeild ook al is ze veel ouder dan ik. Inmiddels weet ik dat ze dat altijd heeft gevoeld en geweten. Vraag me niet hoe. Na het overlijden van mijn schoonvader, zo'n vijf jaar geleden, ben ik haar vaker gaan bezoeken om te klussen of in de tuin te werken. Soms met mijn vrouw, maar vaak ook alleen.

Steeds vaker bezoek ik haar in mijn eentje. Een vriend heeft ze overigens niet. Ze is vierenzestig en ze vindt het geil dat ze met zo'n jonge man seks kan hebben. Waarom ik zo geil van haar word? Ze is veel ouder dan ik en ze is de moeder van mijn vrouw. Haar ronde billen en heupen en zware borsten winden me op. Haar grote, katoenen slip die nat wordt als ze opgewonden is, windt me eveneens enorm op. Zo gebeurde het dat ik na een warme klusdag bij haar douchte en zij de badkamer binnen kwam lopen om me een handdoek te brengen.

Ze bleef dralen en met me praten. Slechts het douchegordijn scheidde ons van elkaar. We bleven kletsen, terwijl ik me stond af te spoelen. Opgewonden en met een erectie heb ik toen het gordijn voorzichtig opzij geschoven. Aangezien ze niks zei, maar me strak bleef aankijken, wist ik eerst niet goed wat ik moest doen. Opeens vroeg ze vroeg me of ze naar me mocht kijken, terwijl ik masturbeerde. Die vraag overviel me een beetje, maar ik vond het wel een geil idee. In de douche heb ik mezelf voor haar afgetrokken. Ik zag dat ze haar ogen niet van mijn pik af kon houden. 

Het idee dat ik mezelf voor mijn schoonmoeder af stond te trekken, wond me enorm op. Het duurde dan ook niet zolang voordat ik heerlijk klaarkwam. Ik spoelde mezelf af oner de douche. Daarna heb ik me afgedroogd en heb ik mijn kleren aangetrokken. Samen hebben we een kop koffie op de bank gedronken en ben ik weer naar huis gegaan. Vanaf daar zijn we steeds verder gegaan. Inmiddels mag ik bijna alles met haar doen. Ik probeer nu één keer per week bij haar langs te gaan om te neuken of iets anders met haar te doen. Nu ze zich heeft overgegeven lijkt ze onverzadigbaar.

Ze moedigt me aan haar harder en vaker te neuken, maar ik ben voorzichtig. Meer dan eens per week of een paar keer per maand ga ik niet bij haar langs. Dat is te riskant. Telkens wanneer ik klaarkom, noem ik haar mama Jo. Mij wind dat enorm op, maar volgens mij windt het haar ook op. Ik vind het spannend en heftig, omdat het geheim en taboe is om seks te hebben met je schoonmoeder. Het heeft een tijdje geduurd voordat ze zich liet neuken. Eerst mocht ik alleen maar aan haar borsten zuigen en wilde ze me vooral steeds weer zien aftrekken en naakt zien.

Gaandeweg liet ze meer toe. De eerste keer dat ik haar mocht vingeren, kwam ze zo heftig klaar dat ze zich vervolgens ook liet neuken. Dat was goddelijk! Toen ik haar klaar had gevingerd, was ze als was in mijn handen. Ik heb haar op haar buik gedraaid. Ik heb haar rok omhoog geschoven en haar slip omlaag. Op de rand van het bed heb ik mijn pik bij haar naar binnen gebracht. Dat was het beste gevoel ooit! Ik hb een paar keer heel diep bij haar naar binnen gestoten, daarna kwam ik heel snel in haar klaar. De slip die ze toen aan had, heb ik nog steeds. Deze heb ik bij mij thuis verstopt. 

Mijn schoonmoeder is ook veel natter dan mijn vrouw. Ze heeft zware borsten met grote tepelschijven. Ik mag wanneer ik maar wil, mits we met zijn tweeën zijn, haar borsten vastpakken. Als ze in keuken bezig is, doe ik dat dan ook regelmatig. Meestal ben ik alleen met mijn schoonmoeder als we seks hebben. Ik heb haar één keer geneukt toen ik samen met mijn vrouw bij haar op bezoek was. Mijn vrouw was toen even weg om boodschappen te doen.Dat was echt super spannend om te doen. 

Ik vind het heerlijk om met mijn hand achterlangs in haar slip te gaan. Ze laat zichzelf graag vingeren wanneer ze aan het aanrecht bezig is. Als ik dan tegelijkertijd zachtjes met mijn duim tegen haar aars duw, komt ze heel makkelijk klaar. Ze draagt altijd losse jurken die veel verhullen, maar makkelijk zijn als je even snel wil voelen. Ze vindt bijna alles goed wat ik met haar wil doen. Het enige wat ik nog niet heb mogen doen is haar in haar kont neuken. Wel heb ik tussen haar billen en borsten mogen rijden en over haar heen mogen spuiten.

Mijn wens is om haar eens stevig langs achter in haar kont te neuken. Dat houdt ze tot nu toe af, maar wie weet komt het er ooit nog van. Als ik haar bef komt ze gelijk klaar als ik haar zachtjes anaal vinger. Dat vind ze heerlijk. Vanavond komt ze trouwens bij ons eten zoals elke zondag. Dat gaat ondanks de Corona gewoon door. Mijn vrouw wil haar graag uitnodigen mee te gaan op vakantie. Ik weet niet of dat handig is, maar tegelijkertijd lijkt me dat wel heel spannend en geil.

Er is niks dat me zo geil maakt als daarna thuiskomen en mijn vrouw een goede beurt te geven. Eerst de moeder en dan haar dochter neuken. Heerlijk!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1052631578947 sterren
19 stemmen