VI Lust

Ingezonden door Mosby & Cira

Als er zoiets bestaat als nymfomane lusten dan is M. erin geslaagd om dat bij mijn Lady's naar boven te halen. Hij is als een geile Faun die met zijn (pan)fluit de dames betovert en daarna alles met ze doet wat hij wil. Wat me het meest verbaasd heeft tot nu toe is dat er geen eind lijkt te komen aan de energie waarmee dat gebeurt. Na iedere penetratie volgt weer een andere en de dames lijken onverzadigbaar. Maar er is meer wat in de tweede sessie zonder remming en met de nodige passie 'neerdaalt'. Lady C. en D. blijken tot mijn verbazing een hoge pijngrens te hebben.

De fikse klappen die M. uitdeelt, worden door hen 'ontvangen'. M. lijkt tevreden, want hij geeft zelfs complimentjes. Hij heeft het over een professionele sub met een hoge pijngrens. Tegen wie hij het heeft ontgaat me, maar ze kunnen het beiden zijn. Als de dames op bed zitten, krijg ik de opdracht om ze van hun touwen te ontdoen, zodat M. overal bij kan. Gehoorzaam doe ik wat me wordt gevraagd, maar ik bega de vergissing om gewoon op het bed te blijven zitten. Ik hoor toch te weten dat dit het terrein is van M.?

De dames worden afwisselend aangepakt door M. Ik zie de pik van M. soepel en diep naar binnen glijden, maar steeds vooraf of erna wordt de zweep gehanteerd. Hun minnaar gebruikt af en toe ook zijn vlakke hand. Mijn Lady's ondergaan het gewillig en lijken het allemaal als in een roes te beleven. Wat mij geruststelt is dat ze niet zomaar worden 'uitgewoond' door M. Het is een wisselwerking van opeisen, gebruiken en nemen, afgewisseld met veel aandacht en wat zachtere erotiek. Mijn vriendinnen worden opgevoed tot trotse subs die uiteindelijk niets liever willen.

Ik neem tussendoor de vrijheid om mijn Lady's afwisselend te zoenen, te strelen en langdurig te beffen. Dat is een genot, omdat die plek de toegangspoort is naar erotiek. Een opening die voor mij als cuck niet vanzelfsprekend 'open' is. Dat maakt het extra aantrekkelijk om er over te fantaseren. Ik zuig en lik langdurig de clit van Lady D. waardoor ze bijna klaarkomt. Ze vraagt toestemming aan M. om zich te laten gaan, maar M. is not amused. Hij lijkt het geen goed idee te vinden dat zijn sub klaarkomt van haar cuck. Het is immers zijn kutje. Maar, ik ben toch haar Toy?

Ik probeer het op een andere manier namelijk met mijn vingers. Oh wat is mijn Lady nat van binnen. Dat is mooi voor haar minnaar. Die kan heel makkelijk naar binnen glijden. Mijn Lady's laten duidelijk blijken in wie ze echt geïnteresseerd zijn. Ze lijken zich steeds 'hoeriger' te gedragen en M. wordt intens gekust op een manier zoals minnaars dat doen. Alle aandacht en zorg is erop gericht om M. zijn hoogtepunten vooral niet in de weg te staan. Het is mooi en geil om te zien, maar voor mij als cuck is het ook wennen. Het maakt maar weer eens heel duidelijk wie hier de regie heeft. 

Op het grote bed gebeurt wat ik tot dan toe niet voor mogelijk had gehouden. M. wordt uitgebreid gepijpt door zijn dames en daar blijft het niet bij. Op het moment dat M. een orgasme aan voelt komen neemt hij zijn fier vooruitstaande pik ter hand en spuit Lady C. vol in haar mond. Er is geen enkele aarzeling of terughoudendheid te bekennen bij deze dames. Het zaad druipt over haar kin en vriendin D. krijgt vol op de mond een uitgebreide spermakus, zodat ook zij iets kan proeven. De dames laten zich voeden door wat ze zelf het 'kostbare vocht' noemen.

En ik, de ademloos toekijkende cuck, mag ook meeproeven, want ik word uitgenodigd om de dames vol op de mond te zoenen. Ik proef de achtergebleven restanten op de kin van Lady C. M. laat merken dat hij er ontzettend geil van wordt. Nu hij eenmaal weet dat dit ook een wens is van de beide Lady's zal hij zich een volgende keer niet bedenken. Ik als cuck zal er ook mee te maken krijgen. Als iedereen is bijgekomen loopt M. naar de badkamer om het bad vol te laten stromen. In mijn naïviteit denk ik dat er een pauze is voor mij.

Echter, mijn Lady's hebben het voornemen om de meegebrachte buttplug bij mij in te brengen. Er ligt ook een fonkelnieuwe glazen dildo. Ik heb daar geen ervaring mee en met gemengde gevoelens ga ik geknield op bed zitten met mijn kont richting het plafond. Even lijkt het prettig. Ik voel dat er met vingers wat geduwd wordt, maar daarna gebeurt het. De vochtig gemaakte buttplug wordt langzaam, maar heel zeker naar binnen geduwd. Het is geen prettige ervaring, maar ik heb geen keus. Als één van mijn Lady's de plug draait, laat ik merken dat het pijn doet.

Ik voel me ongemakkelijk en kwetsbaar en inderdaad een speeltje van mijn Lady's. Wat me in fantasie nog wel geil leek is in werkelijkheid stukken minder. Ze laten me merken dat ik niet moet zeuren. Nadat de plug is verwijderd en schoongemaakt gaat het terug in de verpakking. Lady C. kijkt me veelbetekenend aan. 'Doe maar terug, maar bedenk wel dat dit niet in de verpakking blijft.' Gelukkig mag ik ook plaatsnemen in bad. Het warme water doet zijn werk, er daalt een ontspanning over iedereen neer.

Ik geniet ervan en vlei me tegen Lady D. aan. Straks zal ik beide Lady's van top tot teen helpen met afdrogen en zal hun spullen aanreiken. Vrijmoedig tast mijn hand onder water naar de hand van mijn naakte Lady D. Ik leid die voorzichtig naar mijn ondergedompelde pik en maak er bewegingen mee. Ze laat het toe, maar er is verder weinig respons. Daarom laat ik haar hand bewegen. Hier krijg ik later een forse reprimande voor. Lady D. noemt het momenten van 'zalige zwakte', maar ze had me terecht moeten wijzen. Een volgende keer wordt er bij zoiets ingegrepen.

'Mijn Meester neemt mij. Niet jij.' Het wordt me ook duidelijk gemaakt dat op de momenten dat mijn Lady's zijn geboeid, het niet gepast is dat ik op de rand van het bed zit. M. houdt zich naar mij meestal op de vlakte, maar terugblikkend is hij van mening dat ik in de praktijk best vrij ben in wat ik mezelf toesta. Toch vindt hij dat zijn Lady's mij zelf moeten opvoeden. Het commentaar van mijn lady luidt: 'Toy heeft niets te eisen. Hij krijgt alleen dat wat zijn Lady hem gunt.' Ik voel me erg onderdanig en onzeker over wat mijn Lady's met me van plan zijn.

Misschien is de beste houding om te accepteren dat het onvermijdelijke nu gebeurt. Cuckold worden en zijn. Om te bevestigen dat ik zo word opgevoed door mijn beide Lady's, en dat ook zo wil, moet ik een door mijzelf geschreven belofte van trouw voorlezen aan mijn beide Lady's. Als erkenning en bevestiging dat zij bepalen hoe ik me dien te gedragen en dat mijn opgelegde beperkingen niet vrijblijvend zijn, lees ik geknield mijn tekst voor. De Lady's zitten op de bank en horen het welwillend aan.

'Mijn Meesteressen het is niet moeilijk om hier en nu uit te spreken dat ik jullie Toy wil zijn met de daarbij horende consequenties. Ik wil me voor mijn Lady's C. en D. openen en jullie toelaten om bezit van me te nemen. Ik wil jullie binnenlaten in mijn gedachten op de momenten dat het van me wordt verwacht. Mijn opwinding, twijfels, hunkering en adoratie wil ik met jullie delen. Dat kan ik alleen doen door mijn doen en laten, op de momenten die er toe doen, te laten bepalen door mijn Meesteressen. Ik beloof jullie een trouwe en gehoorzame Toy te zijn.

Gevraagd en ongevraagd zal ik mijn best doen om te doen wat goed is voor mijn Meesteressen. Ik aanvaard hierbij mijn rol als cuckold en Toy. Ik aanvaard de daarbij horende training. U heeft het recht om te straffen. Als correctie of voor Uw lol. Vanaf nu heeft U het recht om me te gebruiken. Ik begrijp ook dat Uw minnaar Uw prioriteit heeft. Ik beloof dat ik er alles aan zal doen om U daarin te volgen. Ik beloof U discretie en trouw. Als er twijfels zijn zal dit worden gedeeld. Ik wil naakt, kwetsbaar en onderdanig zijn omdat jullie mijn Meesteres willen zijn.'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem