Borstenman

Ingezonden door Karel Jansen

Mannen worden vaak ingedeeld naar wat ze fijn vinden aan vrouwen. De kreet is dan onderling ook: 'Ben je een billen of borstenman?' Nu heeft mij die kreet niet zo bezig gehouden, want ik vind het karakter van een vrouw, wat overeenkomt met wat ik fijn vind en zij aan mij fijn vindt, belangrijker. Dezelfde belevingswereld en het elkaar aanvullen, elkaars gedachten lezen, een zijn met elkaar, elkaar aanvoelen, het fijn vinden als je elkaar weer ziet, kortom net of het lijkt of elkaars geesten samensmelten, is het mooiste aan omgaan met vrouwen.

Dat voelt ontzettend fijn. Zelfs als ik dat kan met meerdere vrouwen. Het voelt als een soort heerlijke vervolmaking van mij als persoon. Mocht dat ook nog leiden tot seksueel samensmelten dan maakt dat alles nog veel completer. Maar terug naar de mannen hamvraag: 'Ben je een billen of borstenman'? Ik heb vaak getwijfeld, maar toen ik een sensuele selfie kreeg van mijn vriendin waarbij het grootste deel van haar rechterborst bedekt was met een spannend tijgervelachtig jurkje en waarbij ik alleen de bovenkant van haar borst kon zien en de overgang van haar gleufje tussen haar borsten wist ik het zeker ik ga voor borsten.

Zag ik op de gestuurde foto een bobbeltje van haar gezwollen tepel? Waar had ze de selfie gemaakt? In de badkamer, de slaapkamer of ergens anders? Wat deed ze met haar andere hand? Betastte ze haar eigen lichaam of was die afgedwaald naar haar kutje? Was ze verder gegaan met haar vingers? Verlangde ze naar mij? Dat soort dingen vroeg ik me af, terwijl ik de selfie nogmaals bekeek. Mijn hand daalde daarbij af via mijn eigen borsten naar mijn lul die zwaar voelde en begon te groeien. Ik wreef erover heen en kreeg het er warm van.

Mijn aandacht werd getrokken door de deurbel waarbij ik zag dat er een pakje bezorgd werd, bestemd voor mijn zoon. De rest van de dag dacht ik niet meer aan de gestuurde selfie. ’s Avonds stapte ik in bed en ging slapen, maar ik sliep onrustig en begon te dromen. Ik zag de selfie weer voor mij. Nu kon ik door de foto met mijn hand reiken en was ik bij mijn vriendin. Met mijn hand voelde ik, door de stof van het tijgervelachtig jurkje heen, de warmte en zachtheid van haar rechterborst. Ik voelde dat ze geen beha aanhad. Ik voelde de mooie omvang en al lager gaande voelde ik de knobbel van haar stijve tepel.

Ik ging met mijn hoofd naar beneden en legde mijn wang op haar borst. Heerlijk! Ik voelde een arm om mijn heen slaan die me zachtjes masseerde in mijn nek en bovenrug. Na zo enige minuten genoten te hebben van de veiligheid in haar armen, trok ik met mijn hand het jurkje naar beneden, zodat beide borsten vrij kwamen. Adembenemend keek ik ernaar, de uitgepelde borsten die uit het jurkje puilden. Ik ging naar voren met mijn mond en raakte haar rechterborst zachtjes aan met mijn lippen. Zo zacht en warm! Met mijn natte tong raakte ik haar borst aan.

Vervolgens ging ik langzaam al kussend verder over haar borst zonder haar tepel aan te raken. Toen ik zachtjes en langzaam met mijn tong over de tepelrand ging, kreunde ze en duwde haar borst omhoog. Al rondjes draaiend zag ik dat haar tepel strak begon te worden. Voorzichtig raakte ik die aan met mijn natte tong, waarna ik haar tepel tussen mijn lippen nam en de bovenkant beroerde met mijn tong. Ze kreunde nog meer en begon met haar lichaam te kronkelen. Haar hoofd draaide in het kussen.

Mijn mond en tong gingen al kussend via haar kloof naar haar andere borst en deed daar precies hetzelfde. Ze werd steeds wilder en fluisterde: 'Ik wil je.' Ik pakte haar beide borsten en kneedde ze voorzichtig. Ik drukte ze tegen elkaar aan, terwijl ik ze kuste. Tussen haar borsten werd het steeds natter. De tepels rollend vroeg ik: 'Hier?' Ze wist wat ik bedoelde en zei: 'Jah'. Ik stond op, deed mijn kleding uit en voelde of mijn lid reeds op volle sterkte was. Zij trok haar jurkje uit en taste naar mijn lid. Die trok die naar zich toe totdat mijn lid zich boven haar hoofd bevond.

Met haar lippen gaf ze er een kusje op. Met haar tong smeerde ze het voorvocht uit over mijn eikel. Ze duwde me iets van haar af, zodat mijn lid zich tussen de kloof van haar borsten bevond. Ze duwde haar borsten tegen elkaar met daartussen mijn lid. Ik voelde de warmte, de zachtheid en de vochtigheid. Ik begon haar te neuken tussen haar borsten, terwijl ik over haar hing leunend op mijn armen. Ik voelde de wrijving over mijn eikel gaan van haar velletje tussen haar borsten. Dat voelde steeds fijner. Mijn bewegingen werden steeds ongecontroleerder totdat ik kreunde: 'Ik ga komen'.

Toen liet ze haar borsten los, pakte mijn billen vast en drukte die voorwaarts, zodat mijn lid in haar warme mond kwam. Dat werd te veel voor mij. Mijn lid barste los en een golf van sperma spoot in haar mond. Terwijl ik klaarkwam, bewoog ze in haar tong over mijn pulserende eikel: Zalig…  en dat terwijl ze ook nog mijn billen vast hield, die kneedde en naar voren drukte. De minuut leek wel uren te duren. Ik voelde het orgasme langzaam wegebben uit mijn onderlijf. Ze liet mijn billen los en ik trok me terug uit haar mond. Terwijl ik dat deed, keek ik naar beneden, naar haar.

Ze glimlachte en deed haar lippen van elkaar. Ik zag nog wat sperma op haar lippen. Met haar tong maakte ze haar lippen schoon en slikte het laatste sperma door. Vervolgens kwam ze een beetje naar voren met haar hoofd en begon mijn eikel en de stam van mijn lid schoon te likken met haar tong, hetgeen heerlijk fijn voelde. Mijn gevoelige lid begon al weer te groeien en mijn gedachten gingen uit naar haar 'derde' tepeltje. Ik ging verder naar achteren. Gaf een 'afscheidskusje' op haar neus, mond en beide tepels en ging met mijn natte tong verder naar beneden.

Tot de bovenkant van haar andere gleufje die warm aanvoelde. Toen ik met mijn tong tussen haar gleufje ging, voelde ik hoe vochtig ze was. Na eerst richting de ingang van haar natte holletje gegaan te zijn, ging ik naar boven en vond haar 'derde' tepeltje. Met mijn tong begon ik voorzichtig al draaiende daarover heen te gaan. Ze begon weer te kreunen en zei weer: 'Ik wil je'. Ik leunde verder naar achteren en mijn lul vond feilloos de weg tussen haar tweede gleufje naar haar holletje.

Ze gaf een diepe kreun die uit haar hele lichaam kwam, duwde haar lichaam naar boven en nam mijn lul in een keer in zich op. Mijn lid werd kletsnat van haar kleddernatte vagina. Toen trad ik terug uit de foto en merkte dat ik in mijn eigen bed lag, helemaal bezweet. Ik voelde iets kouds rondom mijn lid en met mijn vingers afdwalende naar mijn lid voelde ik nattigheid. In mijn droom was ik klaargekomen. Waarschijnlijk al toen ik haar tussen haar borsten neukte. Nu wist ik het zeker, ik ben een borstenman!

  

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 2 sterren
1 stem