Mijn collega Kim

Ingezonden door mister1990s

Dit verhaal is gebaseerd op een fantasie. De naam van de vrouwelijke hoofdpersoon is veranderd, maar mocht de persoon in kwestie toevallig dit verhaal lezen en zich vinden in dit verhaal, stuur mij dan een berichtje. 

Het is zaterdagochtend 07.00 uur als ik op de zaak naar binnenloop. De deur is afgesloten en lampen zijn nog uit. Buiten is het nog een uur lang koud en donker. Ik doe de lampen in onze kantine aan, pak een bak koffie uit de automaat, bekijk wat er vandaag gedaan kan worden op de zaak en maak daar een planning voor. De koffie is zoals altijd niet te zuipen, maar goed bij gebrek aan beter, drink ik het maar op. Normaal gesproken werk ik van maandag tot en met vrijdag buiten de deur. Op de zaterdag verzorg ik op de zaak het onderhoud wat is blijven liggen.

Daarnaast probeer ik ervoor te zorgen dat alles weer netjes ligt waar het hoort te liggen. Je moet weten dat er door de week heen altijd veel bedrijvigheid is. Op zaterdag ben ik doorgaans alleen, dus dan heb ik geen last van mijn collega's. Ook deze zaterdag start ik na de planning de werkzaamheden. In de werkplaats is altijd genoeg werk te doen. Rond half negen, wanneer de zon langzaam opkomt, hoor ik vanuit de kantine een deur deur dichtslaan. Best vreemd, want ik verwacht vandaag eigenlijk niemand. Ik ga dus toch maar even kijken. 

Ik loop naar waar het geluid vandaan kwam en zie daar mijn vrouwelijke collega staan. Of eigenlijk moet ik zeggen de dochter van de baas. Persoonlijk vind ik haar een mooie vrouw. Ze is midden twintig en heeft een normaal postuur. Vandaag is ze in het zwart gekleed. Ze draagt een stoffen broek tot net boven haar enkels, een strakke zwarte trui en mooie bijpassende sneakers. In haar broek en trui tekenen haar rondingen goed af. Ik probeer af en toe een blik van haar te vangen. Als ik naar haar billen kijk, zie ik dat haar string mooi aftekent.

'Goedemorgen', zegt ze. 'Goedemorgen Kim. Ik had je niet verwacht.' Ze verontschuldigd zich. Ze weet dat ik op zaterdag vaak aanwezig ben. 'Sorry, ik had je even iets moeten laten weten. Ik heb wat spullen voor kantoor in de auto liggen. Ze hadden hier afgeleverd moeten worden, maar zijn per ongeluk thuis afgeleverd.' 'Lekker slim van je', lach ik haar flirterig toe waarna ze een beetje rood kleurt en het weglacht. 'Is het veel? Ik kan wel even helpen met tillen.' 'Als je dat zou willen doen graag.' Zo gezegd zo gedaan. Ik loop achter haar aan naar de auto. Voor mij geen straf, want ik heb prima uitzicht.

Bij de auto aangekomen, staan er zes redelijk grote dozen. Ze pakt de eerste en loopt voor mij uit het archief in. Ze hurkt door haar knieën en zet de eerste doos neer. Bij het hurken komt haar string een goede vijf centimeter boven haar broekrand uit. Ik kan alleen maar denken: wat geil! Ze komt overeind en ik zet mijn doos neer. 'Uhm Kim, je string komt boven je broek uit', zeg ik aarzelend. Ze kijkt me ondeugend, maar beschamend aan. Het was niet haar bedoeling zo te zien en ze loopt weer voor mij uit. Weer kan ik haar fijne billenpartij bewonderen.

We lopen weer met de dozen naar het archief. Ze gaat door de knieën, maar dit keer let ze goed op. Haar string komt er dit keer niet bovenuit. Toch jammer! 'Zo, de laatste twee', zegt ze, terwijl ze me aankijkt. Weer lopen we met de dozen naar het archief en dit keer gaat ze dieper dan tevoren door haar knieën. Haar string is beter zichtbaar dan de eerste keer. Ze blijft even zitten en ik blijf staren. Terwijl ze gehurkt zit, kijkt ze naar boven. Natuurlijk ziet ze mij staren. 'Kan je het zien?' vraagt ze met een kleine opwinding in haar stem.

Aarzelend geef ik antwoord: 'Ik heb er geen moeite mee.' Meen je dat nou? zeg ik tegen mezelf. Zeg je dit nou serieus? Ze komt overeind en blijft mij aankijken. Ik zet de doos neer. Kim passeert mij wel van erg dichtbij. Ze komt zo dicht langs gelopen dat fysiek contact niet te vermijden is. Onze handen raken elkaar. Gevolgd door een rilling door mijn lichaam. Bij de deurpost blijft ze staan, draait zich om en komt weer langzaam teruggelopen. Beiden afwachtend en zoekende ontstaat er een soort van romantische kus scene.

Een scene die steeds heviger wordt. Onze handen beginnen uit zichzelf te bewegen. Mijn handen glijden over haar lichaam. Aan haar tepels te voelen, is ze erg opgewonden, net als ik. Ik kan het merken, omdat mijn paal tegen mijn gesloten broek aan duwt. 'Kom mee', fluistert ze zacht en ze pakt mijn hand. Ze sleept mij mee richting kantoor. Ondanks dat er niemand op zaterdag komt, sluit ze deur en gaat op haar bureau zitten. Onze heftige kus scene gaat verder. We worden steeds geiler en ik zoek de rand van haar truitje op.

Nadat ik die gevonden heb, gaat het snel. Onze truien gaan uit. Dan volgen onze broeken. Ook haar beha gaat uit. Terwijl wij weer heftig aan het zoenen zijn, streel ik haar mooie borsten en tepels. Zij wrijft over mijn boxer, over mijn hard geworden lul. Fuck, wat is dit geil! Ik had al vaker over haar gefantaseerd, maar dat dit uit zou komen, had ik nooit verwacht. Ze zit op haar desk in haar rode string. Langzaam leg ik haar kussend neer op het bureau. Ik zoek al kussend mijn weg naar beneden via haar borsten, buik, navel en het randje van haar string.

Uiteindelijk schuif ik haar string opzij en begin langzaam aan haar clitje te likken. Haar handen zoeken de weg naar haar borsten en ze begint kreunend haar tepels te strelen. Na een tijdje kom ik omhoog en zet mijn hard geworden eikel naast haar opzij geschoven string tegen haar lippen. Ik streel met mijn eikel langs haar lippen waarna mijn eikel glanst van haar kutvocht. Dan schuif ik mijn pik in haar natte kutje. Zuchtend ontvangt ze mijn dikke lul. Het geluid van het vocht wat langs mijn schacht een weg naar buiten zoekt, vult het stille kantoor.

Steeds sneller en harde neuk ik haar op het bureau. Het is een geil gezicht om haar tieten op en neer te zien gaan. Met haar vingers rond haar tepels en een hand bij haar clitje speelt ze zich klaar, terwijl mijn pik op en neer gaat. Zuchtend komt ze overeind en gaat staan. Ze draait zich om en zet haar handen op het bureau. Ik ga achter haar staan en neuk haar langs haar stringetje. Het zijn zulke harde stoten dat mijn ballen tegen haar clitje aan komen. Ook ik voel dat ik bijna kom en haal mijn pik uit haar.

Teder dwing ik haar op haar knieën wanneer ze aan mijn pik begint te te trekken. Af en toe neemt ze mijn paal in haar mond om haar kutvocht af te likken. Steeds sneller trekt ze mij af. Ik zeg haar dat ik bijna kom. Ze opent haar mond en blijft door rukken. Niet veel later komen er, na wat voorvocht, vijf dikke stralen uit mijn pik. De eerste twee vol over haar gezicht en de laatste drie in haar mond. Ik zie haar een slikkende beweging maken. Ze komt overeind en kijkt me geil aan. 'Dit wilde je toch?' vraagt ze waarna ik haar een glimlach geef.

We kleden ons aan, frissen ons op en geven elkaar een goede tongzoen. 'Tot maandag', zegt ze met een knipoog. 'Tot maandag, Kim', zeg ik met een brede glimlach.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem