Buitenechtelijke relatie wordt cuckold ervaring

Ingezonden door Rik

Ik, Rik een man van zevenentwintig lentes jong, heb een paar weken terug, begin juli, in de sauna Kim, een vrouw van achtenveertig, leren kennen. Het begon met een onschuldige begroting toen we elkaar 's morgens tegen kwamen. Naar mate de dag vorderde, kwamen we elkaar in verschillende delen van het saunacomplex tegen. We raakten met elkaar aan de praat. Kim gaf aan dat ze graag een keer door een jongen van ongeveer van de helft van haar eigen leeftijd genomen zou willen worden. Alleen leek seks in de sauna haar te risicovol.

We hebben in de sauna wel aan elkaar gevoeld en een voorspel gehad waarbij zij klaargekomen is. Vervolgens hebben we afzonderlijk van elkaar de sauna verlaten om vervolgens elkaar zoals afgesproken op de parkeerplaats weer te zien. We zijn naar het hotel gegaan waar zij verbleef. Voor mij was dit een stoute droom die uitkwam. Een vrouw, milf, van mijn moeders leeftijd die ik mocht neuken. Op de hotelkamer aangekomen, werd het voorspel onmiddellijk weer hervat. Na enige tijd met elkaar gespeeld te hebben, heb ik haar in haar natte kutje genomen en haar lekker volgespoten. 

Toen ik de eerste keer gekomen was, had zij ondertussen al vier orgasmes mogen ervaren. Daarna hebben we ongeveer een uur liggen kroelen en knuffelen waarna ik voor een tweede keer haar poes gevuld heb, waarbij zij ook twee keer een orgasme heeft mogen beleven. Hierna hebben we nog samen gegeten om elkaar wat beter leren kennen. Hier kwam ik tot de ontdekking dat Kim getrouwd is en twee kinderen heeft waarvan de oudste maar anderhalf jaar jonger is dan dat ik ben. Ook vertelde ze dat het seksleven van haar en haar man, Pim van eenenvijftig, sinds een jaar of vijf al niet meer top is.

Ze mag blij zijn als ze vier keer per jaar seks hebben. Hierbij lukt het haar vaak niet om een orgasme te krijgen voordat haar man klaarkomt. Na het eten zijn we ieder onze eigen weg gegaan, maar hebben contact gehouden. Na drie dagen hebben we weer afgesproken. Ditmaal ergens buiten, puur voor de seks. Dit hebben we een aantal keer herhaald tot twee weken geleden. Kim vroeg aan mij of ik het erg zou vinden dat Pim wist dat ze ook met mij het bed deelde en hier enorm van genoot. Ik had hier natuurlijk geen bezwaar tegen. Ze zaten op dat moment tussen een 'normale' en een open relatie in.

Nadat Kim en Pim hierover een gesprek hadden gehad, vroeg Kim of we zouden kunnen afspreken, maar dan ditmaal gewoon bij hun thuis. Pim zou tot 's avonds laat aan het werk zijn. Zij was vrij en de kinderen waren met vrienden een avond en een nacht weg. Daar aangekomen hebben we elkaar met een knuffel begroet, waarna we naar binnen zijn gegaan. We zijn direct naar de slaapkamer doorgelopen. Tijdens het voorspel kwamen er wat attributen en speeltjes tevoorschijn, waaronder een strapon. Dit riep bij mij natuurlijk vragen op. Ik had Kim niet verteld dat ik bischierig ben.

Ik heb hier bijna geen ervaring mee, maar zou dit nog uit willen breiden. Kim vertelde dat Pim dat een paar jaar geleden ineens wilde proberen. Zodoende heeft zij hem toen genomen met de voorbinddildo. Sinds dat moment was de 'hetero sex', langzaam in bi-seks veranderd waarbij zij hem weleens anaal nam met de strapon of dat hij een dildo gebruikte, terwijl zij door hem gepakt werd. Pim had een voorkeur voor onderdanig en bottom ontwikkeld. Toen ik Kim vertelde over mij bi-ervaring en nieuwsgierigheid vroeg ze of ze mij met de strapon zou mogen nemen. Hier heb ik mee ingestemd.

Die middag hebben we drieeneenhalf uur lang seks gehad met zijn tweeën. 's Avonds ben ik weer naar huis gegaan, omdat Pim de volgende morgen thuis zou kunnen komen. De volgende dag belde Kim mij met de vraag of ik mijn bi-ervaring met haar man zou willen vergroten. Dit door eerst hem anaal vol te spuiten in opdracht en onder toezicht van haar. Hierna zou hij mij mogen pijpen tot ik weer zou komen en zou Kim Pim met de strapon anaal nemen. Kim gaf Pim, terwijl we met zijn drieën in bed lagen, de opdracht om de vibrerende buttplug in te doen en tegen de slaapkamerdeur te gaan staan.

Pim stond op en ging tegen de deur staan. Toen hij tegen de deur stond, begon Kim mij te pijpen tot ik weer stijf was. Toen ik dit was, stond ze op van het bed, pakte het touw en de leren handboeien uit het nachtkastje, liep naar Pim toe en knoopte hem aan de deur vast. Met de vibrerende buttplug in, keek hij toe hoe ik met een stijve voor hem op bed lag. Kim vroeg aan hem of hij er klaar voor was zijn vrouw door een andere man geneukt te zien worden. Ze wachtte het antwoord niet af en deed hem een balgag om. Terwijl hij geluid probeerde te maken, kwam Kim weer op mij afgelopen.

Ze ging reverse cowgirl op mij zitten, zodat ze ondertussen Pim aan kon kijken. Ze vertelde hem dat hij moest blijven kijken. Nadat ik de eerste keer in Kim was gekomen, heb ik haar nog een keer doggy genomen, zodat Pim en Kim elkaar weer aan konden kijken. Hierna hebben Kim en ik samen gedoucht, terwijl Pim nog aan de deur vast zat. Hij is na het douchen in vrijheid gesteld. We hebben hierna met zijn drieën gegeten en waren allemaal positief over de ervaring. Ik ben nog twee keer langs geweest om Kim te neuken, terwijl Pim vastgebonden toekeek.  

De laatste keer dat ik hen bezocht, had Kim haar badjas aan. Ik liep met haar mee naar de slaapkamer waar Pim al vastgebonden aan een stoel stond. Kim vroeg of ik hem eerst even anaal aan kon pakken, terwijl zij hem zou pijpen. Ook vroeg ze me geen glijmiddel te gebruiken, omdat hij dat niet verdiend had de afgelopen dagen. Zonder glijmiddelen begon ik Pim anaal te nemen, terwijl Kim hem pijpte. Binnen twee minuten kwam Pim al in Kim haar gezicht klaar. Kim was merkbaar teleurgesteld, omdat ze hem graag langer had willen plagen met haar mond.

Aangezien hij gekomen was, zat zijn plezier erop en mocht hij verder alleen nog toekijken. Kim zei, toen ik nog in Pim zat, dat zij dat gevoel van mijn pik in haar kont ook wel wilde ontdekken. Hier probeerde Pim bezwaar tegen te maken, maar dit werd genegeerd door Kim. Kim is toen voorovergebogen tegenover Pim bij de stoel gaan staan. Ik heb het glijmiddel gepakt en ik heb haar anaal ontmaagd. Het deed haar 'zeer'. Ze kreunde, gilde en huilde, terwijl ze me vroeg haar hard aan te pakken totdat ik haar vol zou spuiten.

Toen dit gebeurd was, hebben we Pim op bed gelegd en is Kim op zijn gezicht gaan zitten, zodat hij mijn zaad uit haar kont kon likken. Ondertussen zou ik haar in haar poes neuken. Pim wilde eerst niet, maar toen Kim haar nagels in zijn ballen zette, begon hij haar toch te likken. Nadat ik in Kim haar poes gekomen was, hebben wij weer met zijn tweeën gedoucht, waarna ik naar huis gegaan ben. We hebben hierna nog regelmatig met zijn drieën afgesproken. Afgelopen week zijn Kim, Pim en ik weer geil en stout bezig geweest. Eerst zijn we naar een café geweest.

Kim had een vibrerend eitje in haar poes waar ik de afstandsbediening van had om haar in het openbaar ongemerkt te kunnen opgeillen. Na wat gegeten te hebben, zijn we in het bos gaan wandelen. Toen we in het bos een rustig plekje tegenkwamen, ging Kim voor me zitten om me te pijpen, terwijl Pim toekeek en de omgeving in de gaten hield. Toen ik in Kim haar mond klaarkwam, stond ze meteen op en begon Pim te zoenen. Hierbij liet ze mijn zaad in Pims mond lopen. Kim gaf aan dat Pim tegen een boom voorover moest buigen. Terwijl Kim hem zou pijpen, zou ik hem anaal nemen.

Pim vond dit in eerste instantie eng en wilde er geen gehoor aan geven, maar Kim en ik hebben hem hiertoe aangezet. We zijn bijna betrapt, maar het was wel leuk en het risico waard.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem