Mini-gangbang (bare)

Iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje staat, is het bijwonen van een gangbang. Dan niet als actieve deelnemer, maar als toeschouwer. Ik vind het heel fascinerend en ben heel benieuwd waarom een vrouw dit zo leuk vindt om te doen. Zelfs al zou ik de mannen zelf mogen kiezen dan zie ik het mezelf nog niet snel doen. Inmiddels heb ik een paar vrouwen gesproken die een of meerdere gangbangs hebben bijgewoond. Ze geven aan dat ze het fijn vinden dat zij centraal staan. Dat ze op een gegeven moment in een soort van trance raken en het hen niet meer uitmaakt welke man ze waar neemt.

Verschillende keren heb ik mensen benaderd met de vraag of ik een gangbang kon bijwonen, maar als je zelf geen deel uitmaakt van de gangbang is het erg lastig om ergens te mogen toekijken. Recentelijk vroeg iemand me wederom om mee te gaan naar een gangbang. Hij zou de organisator vragen of ik zou mogen kijken. Dat mocht! Ik was heel sceptisch of het geen fake was. Ik hoor regelmatig dat veel oproepen tot het houden van een gangbang fake zijn. Een enkele keer is de oproep zelfs geplaatst door een boze ex, die de mannen naar het huisadres van zijn ex-vrouw stuurt.

Na een videocall lijkt hier te gaan om een serieuze oproep. Vandaag is het dan zover: ik ga mijn eerste gangbang bijwonen. Vlak voordat ik van huis vertrek, vraag ik voor de zekerheid nog maar even na of het echt doorgaat. De man geeft aan dat het inderdaad doorgaat en geeft me het adres. We spreken af dat ik hem app als ik in de straat ben. Ik vraag hem of er al veel mensen zijn. Hij geeft aan dat er nog niemand is. Zou het dan alsnog niet doorgaan? Zodra ik mijn auto heb geparkeerd, app ik hem dat ik er ben. Hij staat me buiten op te wachten en we lopen samen naar binnen. 

Hij geeft aan dat er inmiddels al een man boven is. Ik mag doorlopen naar boven of op de bank in de woonkamer plaatsnemen. Ik besluit in de woonkamer te wachten op de man met wie ik het afgesproken om samen naar de gangbang te gaan. Ik zit op de bank in een vreemd huis van de vrouw die zometeen boven wordt genomen door meerdere mannen. Aan de muur zie ik foto's van haar kinderen hangen. Even flitst het door mijn hoofd hoe ik het vinden als mijn moeder stiekem thuis zou afspreken met wildvreemde mannen voor een bare gangbang tegen betaling...

Niet veel later hoor ik de tussendeur opengaan. Ik draai mezelf om en zie dat het een onbekende man is. We groeten elkaar en hij loopt meteen door naar boven. Als de deur weer opengaat, zie ik een vertrouwd gezicht. Het is de man die me meegevraagd heeft naar de gangbang. Samen lopen we naar boven, naar de slaapkamer van de vrouw. Daar zie ik de vrouw in het midden van het bed liggen. Aan elke kant naast haar ligt een naakte man op leeftijd. In elke hand heeft ze een penis vast en trekt de mannen simultaan af. De man links van haar vingert haar en streelt met zijn andere hand haar borst. 

Ik neem plaats op de stoel naast het bed en de mand die met mij mee is gelopen, kleedt zich uit. Het bed is al aardig vol, maar hij weet een plekje te bemachtigen aan het voeteneind. Dan de komt de organisator een kijkje nemen of alles naar wens verloopt. Hij geeft aan dat de andere twee mannen die zich hadden aangemeld, niks van zich hebben laten horen. Ze zullen dus niet komen opdagen. Het wordt vandaag een sessie met een vrouw en drie mannen. De man aan het voeteneind neemt plaats tussen de benen van de vrouw en begint haar te beffen. Ik zie dat ze geniet.

Dan vindt de vrouw het tijd om zich om te draaien en ook de derde man aandacht te geven. Ze gaat met haar hoofd in de schoot van de man rechts van haar liggen en neemt de penis van de derde man in haar hand en later in haar mond. Terwijl ze de derde man pijpt, neemt de linker man plaats achter de vrouw. Hij pakt het glijmiddel erbij, smeert dat op het kutje van de vrouw en stoot krachtig bij de vrouw naar binnen. Ik hoor haar genieten. Een paar stoten later komt de man klaar. Hij trekt zich terug en komt naast het bed staan. Ik zie hoe zijn zaad in slierten uit de vagina van de vrouw druipt.

Hij pakt een handdoekje van het nachtkastje en veegt zichzelf en het bed schoon. Dan grijpt de tweede man zijn kans. De vrouw zit nog steeds op haar knieën en de man neemt haar eveneens op zijn hondjes. Als ook hij is klaargekomen, is het de beurt aan man nummer drie. Hij draait de vrouw op haar rug, duwt haar benen in de lucht en neemt haar vaginaal. Als ook hij klaar is gekomen, is de mini-gangbang voorbij. Het is eerder klaar dan ik had verwacht. Ik had eerlijk gezegd meerdere rondes verwacht en meer zaad. De mannen geven aan dat ze vaak maar een ronde aankunnen op hun leeftijd.

De vrouw vindt het ook wel prima. Ze heeft eerder die dag al twee een-op-een afspraken met twee andere mannen gehad en ze is zelf ook klaargekomen. Ze geeft aan van de seks te genieten, maar ook het geld goed te kunnen gebruiken. We kletsen nog wat na en dan gaat iedereen zich aankleden. Als de vrouw opstaat van het bed, valt me pas op hoe klein de vrouw is. We lopen naar benden en nemen afscheid. Zowel de mannen als de vrouw vonden het een leuke en bijzondere ervaring dat ik erbij was. De vrouw geeft aan dat ik een volgende keer weer welkom ben om te komen kijken.  

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.0666666666667 sterren
15 stemmen