Weer volledig opgeladen

Of ik zin had om weer een keertje aan te sluiten bij een sessie van sub kees en zijn Meesteres Judith? En of ik dat wilde! Al vaker had ik een sessie van Meesteres Judith bijgewoond. Alles behalve standaard en geregisseerd, maar altijd zo ongelofelijk leuk en gezellig. Ik gaf bij kees aan dat ik met alle liefde zou willen komen, maar dat Judith dat dan ook goed zou moeten vinden uiteraard. Na een appje aan Judith bleek dat zij het ook leuk zou vinden als ik langs zou komen. Ik vroeg haar of ze nog iets leuks in petto had voor de sessie en dat had ze uiteraard.

We spraken af dat ik om 18.00 uur bij haar zou zijn en we dan samen met kees naar het strand zouden gaan. Wat we precies zouden gaan doen op het strand wist ik niet en kees al evenmin, maar dat het weer een onvergetelijke avond en nacht zou worden dat stond als een paal boven water. Net iets voor de afgesproken tijd bel ik aan bij Judith. Geen gehoor. Na even te hebben gewacht, druk ik nogmaals op de bel. Ook dit keer zonder effect. Ik besluit dan maar even in mijn auto te gaan wachten en mijn serie verder te kijken.

Wellicht staat ze nog onder de douche en komt ze zometeen naar buiten. Voor de zekerheid bel ik haar en stuur haar een appje. Na een aantal minuten te hebben gewacht, schiet me te binnen dat ik ook ergens het nummer van kees moet hebben. Ik bel kees en die neemt vrijwel meteen op. Ook hij geeft aan aangebeld te hebben, maar helaas ook zonder resultaat. We stappen beiden de auto uit en gaan gezellig wat in de zon op het parkeerterrein staan te kletsen. We hebben elkaar alweer een poos niet gezien, maar het voelt meteen weer vertrouwd. 

Na een tijdje buiten te hebben gekletst, zien we Judith naar buiten komen lopen. Ze verontschuldigd zich dat ze ons heeft laten wachten. Ze was pas net thuis en heeft nog even gestofzuigd. Met zijn drieën lopen we naar binnen. Ik schuif wat spullen aan de kant, zodat ik op de bank kan zitten. De aviator, de neukmachines, zwepen en andere attributen hebben inmiddels een mooi nieuw plekje gekregen in de ruimte. Op de grond liggen twee matrassen naast elkaar. Aan het plafond tussen de balken is de katrol met daaraan verschillende kettingen bevestigd. Hier kunnen de subs aan vast worden gemaakt.

Het initiële plan was om eerst naar het strand te gaan, dus we stappen met zijn drieën in de auto van kees en gaan op weg. Judith vraagt hem om naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats te gaan en op daar te stoppen. Op de parkeerplaats is het drukker dan verwacht, dus kees moet verder rijden. Hij wordt verzocht om ergens te stoppen en zijn broek naast de auto te laten zakken. Om niemand in verlegenheid te brengen, besluit hij te stoppen op een verlaten landweggetje. Het lijkt erop dat het hier redelijk rustig is. kees laat zijn broek zakken.

Judith haalt ondertussen iets uit haar tas. Het centrale thema vandaag is wederom elektroplay. De elektroden worden met plakband bevestigd op de pik en ballen van kees. Met behulp van wat glijmiddel wordt ook de anaaldildo door kees ingebracht. Uiteraard wordt die ook gekoppeld aan het kastje. De elektroden kunnen via een app worden bestuurd. De intensiteit wordt verhoogd en we zijn klaar om te vertrekken.  Als we wegrijden zien we eerst een auto en vlak daarna een fietser langs rijden. Her landweggetje is dus minder rustig dan we hadden verwacht. We zijn net op tijd klaar. 

Onze eerste stop is een benzinestation. Judith heeft zin in een ijsje, dus die mag kees gaan halen. Er zijn een paar wachtenden voor ons. Een mooi moment om de intensiteit nog wat verder te verhogen. kees krijgt het zichtbaar moeilijker om de elektrische schokjes te handelen. We kiezen allemaal een ijsje en kees gaat die voor ons afrekenen. Eenmaal buiten vraagt kees of de vrouw achter de kassa iets door heeft gehad. 'Ik denk niet dat de vrouw achter de kassa verwacht dat iemand met elektroden op zijn pik en in zijn anus een ijsje komt kopen op een mooie zaterdagavond', antwoord ik hem.

Als we het ijsje op hebben, vervolgen we onze reis naar het strand. kees wil een bezoekje brengen aan het naaktstrand van Tholen. Als we na een tijdje rijden op de parkeerplaats van het naaktstrand zijn, besluit Judith dat we toch weer naar huis gaan. kees brengt ons dus weer naar huis. Eenmaal thuis ontdoet kees zich van zijn kleding en legt die netjes opgevouwen in de kast neer. Dan mag hij handboeien om doen en wordt hij vastgemaakt aan de kettingen aan het plafond en worden de kettingen met behulp van de katrol omhoog gehesen. 

Met de floggers en een vliegenmepper gemaakt van de resten van autobanden worden de billen van kees lekker opgewarmd. kees is niet zo van de pijn, maar is meer een lustslaaf. Hij is onlangs gestart met het ontdekken van zijn biseksuele kant. De vorige sessies waren naast de elektroden ook pegging favoriet. Terwijl kees nog vaststaat, vertelt Judith dat we zometeen nog bezoek krijgen. Blijkbaar was kees hiervan ook niet op de hoogte, maar hier is alles mogelijk en niets verloopt volgens planning.

Dat maakt het wat mij betreft juist ook super leuk. Je weet nooit wat je kan verwachten en wie er aan zal sluiten tijdens een sessie,  maar een leuke avond met veel humor en het delen van kennis is altijd gegarandeerd. Ongeveer een half uurtje later komt de onbekende gast binnen. Het blijkt een oudere man van in de zestig te zijn. Elke zin die hij zegt bevat een woordgrap. Ik weet niet of het van de zenuwen is of dat hij gewoon altijd grappig is. We zullen het zo gaan zien. Hij kleedt zich uit en komt dan terug de ruimte in gelopen. 

Hij grapt dat hij regelmatig langskomt om 'opgeladen' te worden. Dan is hij hier dus aan het juiste adres. Judith maakt zijn handen met boeien vast aan de kettingen bij zijn hoofd en zijn enkels worden met behulp van touw aan de oogjes op plaat op de grond vastgemaakt. Om zijn ballen wordt een touw gewikkeld dat vast wordt gemaakt aan de kettingen aan het plafond. Na het aanbrengen van de elektroden op zijn pik, ballen en anus is hij er klaar voor. kees wordt ondertussen in de aviator gehesen en handen en voeten worden vastgemaakt.

Judith geeft zijn benen een zwieper en kees draait rond boven de andere man. Judith vraagt of ik de knopjes van de elektroden wil bedienen. Dat doe ik uiteraard graag. Dit heb ik al een aantal keer mogen doen en wat is leuker dan aan de knoppen te mogen draaien. Ik vraag Judith om uit te leggen hoe ik de kastjes moet bedienen. Het zijn er in totaal drie. Twee kan ik er op het kastje zelf bedienen en de derde gaat via de app op haar telefoon. Ze geeft aan dat ik het ene kastje met tien tegelijkertijd omhoog kan draaien en de andere met vijf per keer.

Ik kijk de man aan en vraag of het hem nog steeds een leuk en goed idee lijkt Hij antwoord bevestigend, dus vooruit met de geit dan maar. Deelname is wat mij betreft geheel op eigen risico. Ik besluit in tegenstelling tot wat Judith eerder zei de intensiteit wat minder snel te verhogen en de kastjes maximaal drie tikjes per keer te verhogen. Het moet wel leuk blijven. De man is wel wat gewend en kan meer hebben dan kees. Als we bij de honderd zijn, hoor ik de man zeggen dat de 'poppers grens' is bereikt. Ik besluit dan maar om de intensiteit langzaam te verlagen en het spel af te ronden.

Ondertussen zoekt Judith het juiste nummer op Spotify op om kees op het juiste ritme te kunnen peggen. Ze doet de voorbinddildo om en is er klaar voor. Ze neemt plaats tussen de benen van kees, smeert de dildo en zijn anus in met glijmiddel en start met bewegen op de maat van de muziek. Ik zie kees naast mijn hoofd heen en weer bewegen op de maat van de muziek. Best een bijzondere setting. Het lukt hem helaas niet om klaar te komen, maar de avond is nog jong. Hij blijft tot morgenvroeg, er is dus geen man overboord. 

Judith komt een kijkje nemen of alles nog goed gaat bij ons. Ik vertel haar dat ik de intensiteit heb verlaagd, omdat hij aangaf dat de 'poppers grens' was bereikt. Ze geeft aan dat de intensiteit juist weer omhoog moet. Ik kijk haar vragend aan. Zij kent de man en is hier de expert, dus de intensiteit gaat weer omhoog. Blijkbaar sprak de man een code en begrijpt Judith, in tegenstelling tot mij, wel wat de man hiermee bedoelt. Ze pakt het mondmasker van het bed en plaats dat over de neus en mond van de man. Dan pakt ze een potje en doet wat vloeistof op een wattenschijfje.

Het wattenschijfje wordt in het mondmasker geplaatst. Er hangt een penetrante lucht in de kamer. Het blijkt een potje poppers te zijn. Vandaar blijkbaar ook de term 'poppers grens'. Met het inhaleren van de poppers ontspannen de spieren in het lichaam zich, dus ook die van de anus. Hierdoor voel je dus minder en kan de intensiteit flink verhoogd worden. Ik begrijp niet precies wat hiervan het nut is. Volgens mij gaat het juist om weerstand bieden aan de pijn, maar die voel je na gebruik van poppers dus minder. Ieder zo zijn ding en dit is blijkbaar het zijne.

Als de poppers zijn uitgewerkt, is het tijd voor een ander potje poppers. Ook deze vloeistof wordt op een wattenschijfje gedaan en in het masker ingebracht. Dit werkt ook vrijwel meteen. Judith legt uit dat iedereen een eigen voorkeur heeft voor bepaalde poppers en het effect bij iedereen anders is. Als ook deze poppers zijn uitgewerkt, draai ik de intensiteit op de drie kastjes weer langzaam omlaag. De man geeft aan dat hij minder gevoel krijgt in zijn rechterhand. Tijd om de boeien los te maken. Met het sleuteltje open ik de boeien van beide handen.

Judith pakt iets uit een kistje. Als ze de attributen op het bed legt, zie ik dat het pinwheels zijn in verschillende mate van venijnigheid. Terwijl de elektroden nog hun werk doen, ga ik met de verschillende pinwheels over zijn benen, ballen en pik heen en weer. Ik zie de man genieten. Uit mijn ooghoek zie ik het 'vlindertje' van Judith naast het bed leggen. Ik pak de toy erbij en zet het op standje een. 'Vlindertje' is een kleine magic wand, een intense vibrator. Voor mij persoonlijk iets te heftig, maar voor veel anderen een heerlijke stimulator.

Met 'vlindertje' ga ik over de ballen en over de pik van de man. Ik zie het voorvocht uit zijn pik druppelen. Ik leef mezelf nog even uit met de pinwheels en vlindertje Dan is het tijd om de sessie te beëindigen. Ik maak de voeten van de man los. Judith maakt het touwtje rond zijn ballen los en de man gaat zich omkleden in de ruimte naast de speelruimte. Als Judith terugkomt, vertelt ze dat de man het leuk vond. Gelukkig maar. Ik vond het ook leuk om een handje (of twee) te helpen. Na het vertrek van de man zijn we weer met zijn drieën. Het is tijd om een nieuw apparaat uit te testen.

Judith haalt wat buizen en stangen uit een koker. Als alles in elkaar is gezet, neemt kees plaats op handen en knieën. Zijn polsen en enkels worden vastgemaakt aan het frame. Op een van de buizen is een dildo bevestigd. Na het aanbrengen van flink wat glijmiddel op de dildo en de anus van kees mag kees de dildo in zijn kontje schuiven. Judith zit voor kees met haar gezicht naar hem toe. Ze pakt 'vlindertje' erbij en zet die op haar clit. 'Vlindertje' gaat aan en doet haar werk. kees zit met zijn gezicht op de juiste plek. Van heel dichtbij ziet hij hoe Judith een orgasme bereikt. 

Ze moet heel even een paar seconden bijkomen en vervolgt haar sessie. Judith en ik zijn gezellig aan het kletsen. kees neemt de vrijheid om de dildo in en uit zijn anus te schuiven. Het apparaat is het toch net niet. Ik kijk op de klok en inmiddels is het half een 's nachts. Voor mij een mooie tijd om afscheid te nemen en huiswaarts te keren. Ik bedank kees en Judith voor de leuke, leerzame en vooral gezellige avond. Dit zal ongetwijfeld niet de laatste keer zijn dat ik hen beiden een bezoek breng tijdens een sessie. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen