Dwang

Ingezonden door Welkommat053

Je stapt een kamer binnen. 'Stop!' hoor je iemand roepen. Je kijkt naar de richting vanwaar het vandaan kwam. Links in de hoek ligt iemand op de grond. Het is een man, naakt. Je ziet een pistool op je gericht. 'Kleed je uit', hoor je de man  die op de grond ligt zeggen. Je twijfelt. 'Kom, maak voort', zegt de man ondertussen licht zwaaiend met het pistool. Je doet wat hij zegt. Je ontdoet je van je gympies, spijkerbroek en slobbertrui en staat vervolgens op je ondergoed na in je nakie. De vloer voelt koud aan aan je blote voeten. 'Hey, als ik zeg uitkleden, kleed je je helemaal uit', hoor je de man zeggen.

Je schrikt, maar doet wat je gezegd wordt, doodsbang dat hij het pistool zal gaan gebruiken. Je doet je beha uit en een paar borsten dansen heerlijk heen en weer. Je doet je slipje uit en meteen zie je dat je je niet geschoren hebt. Hij ziet het ook. Beschaamd kijk je zijn richting uit. 'Dat regelen we straks wel', hoor je hem zeggen. 'Nu, kom hier.' Je doet wat hij zegt. Je gaat naast hem staan en kijkt eens naar beneden. Het is een zeer klein mannetje, niet groter dan 160 cm en slank. Je schat zo'n 55 kilo. Je bent zelf een stukje groter en zwaarder, zo'n 70 kilo en 173cm.

'Naast me ligt een stuk touw, bind me vast. Goed strak, maar laat mijn rechterhand vrij, zodat ik mijn pistool op je gericht kan houden.' Je pakt het touw, neemt zijn linkerarm en maakt het vast aan de haak die al in de muur zit. Ditzelfde doe je ook bij zijn voeten. Inderdaad goed strak, zoals je is bevolen. Mooi wijd uit elkaar. Nadat je dat gedaan hebt, ga je weer rechtop staan. Je kijkt naar hem. Het is echt een klein mannetje, denk je bij jezelf. Vooral wat er tussen zijn benen zit. 'Kom naar mijn borstkast en ga erop staan', hoor je hem het volgende bevel geven. Je doet twijfelend wat hij zegt.

Je loopt naar zijn borstkast, je zet je rechtervoet op zijn borst en geeft er iets gewicht op. 'Kom maar, ga maar gewoon staan', moedigt hij je aan. Je staat nu met je volle gewicht op een voet op zijn borst. Je voelt zijn ademhaling iets moeilijker gaan. 'Snel, zet je linkervoet erbij', hoor je hem fluisteren. Je doet wat je gezegd is en sluit je linkervoet bij. De borstkast zakt iets in, maar je hebt het gevoel dat je er niet doorheen zal zakken, als je tenminste heel erg stil blijft staan. 'Draai je een kwartslag naar rechts'. Dit doe je. Je staat nu met je tenen gericht naar zijn kin.

Als je met je tenen zou wiebelen, zou je de stoppels op zijn kin voelen, maar dit doe je niet. 'Zet je rechtervoet op mijn neus, zodat ik je heerlijke zweet kan ruiken.' Je zet je rechtervoet op zijn neus, terwijl je tegen de muur leunt en je hoort hem snuiven aan je voeten. Arm mannetje, denk je bij jezelf. Dan voel je zijn tong tegen je voetzool. Hij likt je voetzool schoon. Je lijkt het aan te voelen, daarom haal je voorzichtig je voet iets naar achter, zodat uiteindelijk de bal van je voet ook een likbeurt krijgt. 'Stop je tenen in mijn mond', hoor je hem zeggen. Je doet het en voelt hem sabbelen aan je tenen.

Een licht genot gaat er door je heen. Je krabt even aan je schaamstreek en merkt dat je al een beetje vochtig wordt van dit tafereel. Dan houdt het sabbelen op en zijn tong duwt je tenen weer naar buiten. 'Andere voet', hoor je hem zeggen. Ook deze voet krijgt een heerlijke snuif-, lik- en sabbelbeurt. Daarna worden ook deze tenen naar buiten gedrukt. 'Kijk rechts naast je op de stoel. Daar staan een paar lange, rode knielaarzen. Doe ze aan.' Je stapt van hem af, maar op dat moment hoor je:'Nee, nee, op mij'. Je stapt weer op hem en trekt de laarzen aan.

Je voelt de scherpe hakken in zijn borst boren. Een pijnkreun komt je tegemoet, wanneer je weer met je volle gewicht op hem staat. Je gaat meteen op je tenen staan, zodat de hakken hem ontlasten, maar krijgt het commando om constant met je hakken contact te houden met zijn lichaam. Hierna zak je weer terug op je hakken en blijft stilstaan. 'Draai je om en stap op mijn buik', hoor je vervolgens zeggen. Je draait je om en stapt op zijn buikje. Je ziet dat je laarzen zijn hele buik vullen en ook voel je, wanneer je een beetje achterover hangt, dat je hakken aardig wegzakken in zijn buik.

Weer komt er een fikse kreun jouw kant op. 'Kijk rechts van je, daar staat een tafeltje. Daarop ligt een doosje met een gat erin. Stap van mij af, pak het doosje en schuif mijn penis door het gat. Vervolgens leg je het doosje neer en gaat voor het doosje staan, tussen mijn benen.' De opdracht wordt je zwaar hijgend verteld, maar je hebt begrepen wat je moet doen. Je stapt van hem af, pakt het doosje, loopt naar het penisje, pakt het met duim en wijsvinger vast en wurmt het door het gaatje. Je ziet dat het doosje precies de vorm heeft dat het past tussen zijn benen.

Je legt het doosje neer en staart naar zijn penis. 'Pak een zweepje, die aan de muur hangt.' Je doet het en pakt een mooi zwart zweepje. 'Nu sla je zo hard als je kunt op mijn penis.' Verbaasd kijk je hem aan, maar een pistool in jouw richting, motiveert je voldoende om het zweepje te pakken, door je knieën te zakken en te slaan. Je doet echt je best, wat resulteert in een paar fikse 'aus' vanaf de grond. 'Doorgaan', hoor je en je gaat dus door. Je slaat nog een paar keer. Het dingetje ziet er niet uit, hoewel je wel ziet dat het hem opwindt. En jou ook, aangezien het in je schaamstreek ook steeds vochtiger wordt.

Dan krijg je het bevel om te stoppen. 'Pak de fotocamera die aan de linkermuur hangt en maak een foto van mijn dingetje.' Je doet wat hij zegt. Je pakt de camera, stelt hem scherp op zijn dingetje en drukt af. Het resultaat zie je meteen in beeld en het verafschuwt je. Je kunt je niet voorstellen dat je dit hebt aangericht. Je probeert excuses ervoor te zoeken, maar je weet ook wel dat het nu overleven is. Als je een pistool op je gericht krijgt dan doe je wel wat je gezegd wordt. 'Hang het zweepje en de fotocamera terug.' Je doet het. 'Stap op mijn dingetje met je volle gewicht.

Eerst met de bal van je voet.  Wanneer je meer zelfvertrouwen hebt ook met je hakken'. Je stapt op het doosje niet wetende of het je gewicht zal houden. Je staat nu zo dat het dingetje tussen je voeten ligt. Dan stap je erop. Eerst voorzichtig, daarna met meer gewicht. Totdat je er met je volle gewicht op staat. Je wiebelt iets omdat het dingetje ook stijver wordt. Het dingetje is overigens gegroeid naar normale afmetingen. Een teken dat klein ook gewoon groot wordt en geen belemmering hoeft te zijn. 'Trap er op.' krijg je te horen. Dit doe je.

Je stapt erop, stampt erop en het blijft nog steeds groot. Wel wordt het gekreun ook meer. Je zelfvertrouwen in dat dingetje groeit. Je vindt het steeds leuker worden en vergeet het pistool. Je besluit om het maar eens te wagen. Je zet je voet zo neer dat je hak boven de eikel hangt. Dan zak je wat met je hak. Je hak maakt contact met zijn eikel en je vergroot het gewicht steeds meer, totdat je het idee hebt dat je er met je hak en met je volle gewicht op staat. Onder je is het gekreun en geschreeuw niet van de lucht. Gelukkig bevind je je in een vervallen flat, gereed voor de sloop.

Je zelfvertrouwen groeit verder. Je besluit om je andere hak er ook bij te zetten. Wanneer je met beide hakken op zijn eikel staat en met je volle gewicht leunt op je hakken, hoor je iemand kreunend zeggen dat je moet stoppen. Teleurgesteld en tergend langzaam haal je het gewicht weer van je hakken en stapt van het doosje af. Het gekreun neemt daardoor ook af. 'Pak een druipkaars die je rechts van je ziet liggen. Pak ook de aansteker. Ga vervolgens over mijn dingetje staan met je benen wijd. Steek de kaars aan en schroei je schaamhaar weg. Blijf boven me staan, totdat ik zeg dat je kunt stoppen.'

Je pakt de kaars, loopt naar hem toe en gaat wijdbeens boven hem staan. Je steekt de kaars aan en begint je schaamhaar weg te schroeien. Het windt je op. Het kaarsvet belandt op zijn dingetje. Het is ook pijnlijk voor je, maar gelukkig word je er niet droger van. Wanneer het schaamhaar grotendeels bij je is weggeschroeid, mag je stoppen. 'Pak de camera weer en maak een foto van mijn dingetje.' Je doet het en ziet door de lens een aardig afgetakeld dingetje. Daarna hang je de camera weer aan het haakje.

'Kom boven mijn gezicht staan met mijn hoofd tussen je voeten. Zak door je knieën totdat je met je kutje op mijn mond zit.' Je stapt naar hem toe en zakt door je knieën totdat je drijfnatte kutje contact met zijn mond maakt. Je kijkt naar beneden en ziet nog net een deel van zijn voorhoofd. Tja, dat buikje he. Dan voel je hoe zijn tong zijn werk doet. Al snel kom je hijgend en gillend klaar, waarna je van hem afstapt. 'Kleed je weer aan en leg de schoenen terug op het stoeltje. Maak me vervolgens los en verdwijn.' Dit doe je en nadat je je weer hebt aangekleed, stap je door de deur naar buiten, flink nagenietend...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen