Large Penis Contest

Vandaag heb ik afgesproken met twee mannen: Tom van zesendertig en Olaf van zesenveertig. Tom ken ik via mijn advertentie op sexjobs. Hij vertelde me dat hij weleens deelneemt aan large penis contests. Ik wist niet van het bestaan van deze contests, maar was wel meteen nieuwsgierig naar hoe dat precies in zijn werk ging. Hij vertelde me dat er een website is (LPSG.com) waar regelmatig online contests worden georganiseerd voor mannen met een grote penis. Hij stelde voor om een keer bij hem thuis af te spreken en toe te kijken als hij deel zou nemen aan een online contest. 

Wie weet zou ik ook kunnen fungeren als jury. Ik heb geen idee waar ik dan precies op zou moeten letten, maar dat zou vast goed komen. Niet veel later blijkt hij nog een beter idee te hebben. Hij kent iemand die ook regelmatig deelneemt aan online contests. Hij maakt een appgroep aan en voordat ik het weet hebben we een afspraak gemaakt voor een contest. Deze contest zal echter niet online, maar offline gaan plaatsvinden. Olaf laat er geen gras over groeien en heeft voor volgende week een hotelkamer geboekt voor ons drieën. 

Voordat ik met iemand afspreek, wil ik altijd eerst even videobellen om te kijken met wie ik precies af ga spreken, elkaar in de ogen te kijken en te kijken of het klikt. Met beide mannen heb ik direct een leuke klik. Ze zijn heel makkelijk in de omgang en heel erg relaxed. Ik heb er alle vertrouwen in dat het een leuke en gezellige middag gaat worden. Vandaag is het dan zover. We gaan elkaar in real life ontmoeten. We hebben afgesproken dat ik Olaf app als ik op de afgesproken locatie ben. Als ik mijn auto heb geparkeerd, stuur ik Olaf een berichtje dat ik er ben.

Ik stap de auto uit en zie dat Olaf bij de ingang op me staat te wachten. Samen lopen we naar binnen en gaan de trap op. Als ik de kamer binnenloop, zie ik Tom op de stoel naast het bed zitten. Olaf gaat naast het bed staan. Ik hang mijn jas op en ga aan de andere kant van het bed staan. We kletsen honderduit en de tijd vliegt voorbij. Olaf vertelt me dat hij altijd  verlegen is geweest. Op enig moment besefte hij dat hij groter geschapen is dan gemiddeld en heeft toen meer informatie over penissen verzameld. De penis fascineert hem.

Net als Tom is hij een beetje exhibitionistisch. Hun deelname aan de contests is ook een vorm van exhibitionisme. Voorwaarde voor hun deelname aan een contest is wel dat een, het liefst een tikkeltje dominante, vrouw in de jury zit. Als er alleen mannen deelnemen dan hoeft het voor de mannen niet. Om te voorkomen dat we de tijd vol kletsen, gaan we beginnen met de contest. Ik heb nog altijd geen idee hoe zo'n contest precies in zijn werk gaat. De mannen geven aan dat er geen standaard format is. We zien dus wel hoe de contest verloopt. 

Beide mannen staan op en beginnen zich uit te kleden. Eerst hun schoenen en sokken gaan uit en daarna hun bovenkleding, broek en boxershort. Als ze helemaal naakt zijn, scan ik met mijn ogen hun lichamen. Beide mannen hebben zich keurig geschoren en zijn lekker glad. Tom is een stuk langer dan ik, heeft halflang haar en is slank. Bij Tom is meteen duidelijk te zien dat zijn penis een behoorlijke afmeting heeft. Olaf is kleiner dan ik, heeft kort haar en een bril en is eveneens mooi slank. De penis van Olaf moet zo te zien nog wat groeien voordat de contest kan beginnen.

De mannen nemen plaats op de rand van het bed. Ik heb inmiddels plaatsgenomen op de stoel tegenover het bed waar Tom eerder op zat. De mannen zitten nu dus vlak voor mij. Ze brengen hun hand naar hun penis en beginnen zichzelf af te trekken. Voor de contest is het natuurlijk wel handig om de penis in volle glorie te zien. Ik draai mezelf een kwartslag, zodat ik goed zicht heb op het schouwspel voor me. Aangezien ze zo dichtbij zitten, is het lastig om hen goed te kunnen zien. Ik vraag de mannen te gaan staan en voor de muur achter het bed plaats te nemen. 

Op die manier heb ik beter zicht op hen beiden. Terwijl we blijven kletsen, blijven ze zichzelf aftrekken om hun penis stijf te krijgen en te houden. Helaas zijn we het glijmiddel vergeten, dus bevochtigen ze hun penis regelmatig met hun eigen speeksel. Nu ze een tijdje bezig zijn met aftrekken, zijn de penissen al goed stijf geworden. De penis van Olaf is inmiddels ook aardig in formaat toegenomen. Ik vraag de mannen een kwartslag te draaien. Eerst naar de ene zijde daarna naar de andere zijde, zodat ik hun penis vanuit alle hoeken kan bewonderen.

Ik kijk goed naar beide penissen en neem de tijd om ze te vergelijken. Olaf staat links in het hoekje. Mijn ogen glijden over zijn lichaam en blijven hangen op zijn penis. Olaf zijn penis is van een flink formaat. Zijn penis is ook behoorlijk krom. Hij vertelt me dat hij bij een vrouw door de kromming van zijn penis de juiste plekjes kan raken en vrouwen klaar kan laten komen zoals ze dat nog niet eerder hebben ervaren. Daar kan ik me alles bij voorstellen. Als ik een goed beeld heb van de penis van Olaf, glijdt mijn blik over het lichaam van Tom. Ook bij hem bestudeer ik zijn penis uitgebreid. 

De penis van Tom staat recht vooruit en heeft aan het einde een kleine kromming naar links. Het is een uitgemaakte zaak. De lange stijve penis van Tom wint het qua lengte (eenentwintig centimeter) van de iets kleinere kleinere penis van Olaf (achttien cm). Voor de mannen is het geen verrassing. Ze zijn bekend met elkaars penissen uit eerdere contests. Olaf geeft aan dat er verschillende penis contests zijn. Zo is er ook een contest waarbij mannen op commando van een vrouw klaar moeten komen. Hij heeft meteen mijn aandacht.

Ik vind het erg leuk om in control te zijn en te bepalen wanneer een man klaarkomt. Normaal gesproken ben ik een groot fan van edgen en probeer ik het orgasme van mijn bedpartner zolang mogelijk uit te stellen. Als de situatie zich aandient, vind ik het altijd erg leuk om spontaan dingen uit te proberen. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of Olaf en Tom ook op commando kunnen klaarkomen. Ze zeggen van wel en vinden het leuk om dat eens te proberen. Ik vraag hen om weer plaats te nemen op de rand van het bed vlak voor me.

Als ze op de rand van het bed zitten, beginnen ze zich weer af te trekken. Ik geef aan dat ik van vijfentwintig terug ga tellen tot nul en begin te tellen. Vijfentwintig, vierentwintig, drieëntwintig. Ik merk dat ik het steeds leuker ga vinden. Ik ga er eens goed voor zitten en tel rustig verder. Tweeëntwintig, eenentwintig. Terwijl ik aan het aftellen ben, gaan er allerlei gedachtes door mijn hoofd: zal ik ze helpen hun penis te bevochtigen door wat speeksel op hun penis aan te brengen of zal ik mijn jasje uitdoen om ze wat te helpen om stijf te blijven? Ondertussen tel ik rustig verder.

Eerst tel ik op een constant tempo. Hoe dichter we bij nul komen, des te meer varieer ik met het tempo. Ook voeg ik af en toe een half cijfer toe om de tijd te rekken. Ik zie hoe de mannen genieten en steeds dichter hun hoogtepunt naderen. Ik zie een rode blos op de wangen van Tom verschijnen. Ik vraag de mannen om me aan te kijken als ze zometeen klaarkomen. Ik voel en zie twee paar ogen op me gericht. Het is bijna tijd om klaar te komen. Drie, tweeënhalf, twee. Ik vraag mezelf af of het de mannen gaat lukken om op mijn commando klaar te komen. Anderhalf, een.

Als ik bij nul ben aangekomen, zie ik het roomwitte zaad uit beide eikels spuiten. Blijkbaar is het dus toch mogelijk om op commando klaar te komen. We kletsen nog wat na en dan is het tijd om aan te kleden en richting huis te vertrekken. Voor ons allemaal was het een nieuwe ervaring en ik moet zeggen dat ik het een hele leuke en relaxte ervaring vond. Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft. Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt. Als ik weer thuis ben, zie ik in de app meteen weer ideeën boven komen borrelen voor een nieuwe ontmoeting...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1 sterren
10 stemmen