De parkeerplaats

Voordat ik vanuit mijn werk naar huis ga, rijd ik naar de supermarkt om boodschappen te doen voor het avondeten. Ik heb niet veel zin om te koken en besluit om voor een eenvoudige maaltijd te gaan. Het wordt vanavond pasta met zalm. Er is nog een parkeerplaats vrij voor de supermarkt. Ik parkeer mijn auto en loop de supermarkt binnen. Het is gelukkig niet druk in de supermarkt. Voor de poortjes pak ik een mandje en vervolgens loop ik naar de groente afdeling. Bij de groente afdeling staan nog twee andere mensen; een man en een vrouw.

De vrouw heeft net als ik een mantelpakje aan met mooie pumps eronder. De man heeft een leuke spijkerbroek aan met een bijpassend t-shirt. Hij kijkt me aan en glimlacht. Het is een mooie man. Mooie ogen en tanden en een mooie, gladde donkere huid. Uit het schap met citroenen pak ik de bovenste citroen en stop die in mijn mandje. Als ik naast me kijk zie ik dat de man naast me is gekomen staan en me vraagt of ik hem ook een citroen aan wil geven. Ik zeg hem dat dat uiteraard geen probleem is en pak een citroen uit het schap. Ik geef hem de citroen en hij neemt deze van me over.

Als hij de citroen van me aanpakt wrijft hij met zijn hand over de mijne. Ik schenk er niet veel aandacht aan en loop verder naar de koeling met vis. Ik zoek naar de zalm tussen alle pakjes met vis en vind wat ik zoek. Op het pakje zoek ik naar de houdbaarheidsdatum en zie dat de vis nog tot en met morgen goed is. Als ik de zalm in mijn mandje doe, zie ik dat de mooie man weer naast me staat. Hij eet vanavond blijkbaar ook vis. Hij kijkt me aan en glimlacht wederom naar me. Ik kijk hem aan in zijn mooie bruine ogen en glimlach terug naar hem.  

Ik loop door de volgende gang van de supermarkt en ik heb het idee dat ik gevolgd wordt. Halverwege de gang blijf ik staan en draai ik mezelf om. Als ik achter me in de gang kijk zie ik niemand staan. Ik zal het misschien wel mis hebben. In de volgende gang bekruipt me weer hetzelfde gevoel. Snel draai ik mezelf om en ik zie de mooie man vlak achter me staan. Gang na gang staat hij steeds vlak bij me in de buurt. In de laatste gang realiseer ik me dat ik de pasta ben vergeten. Ik loop terug naar de eerste gang naar het schap met de pasta's.

Mijn ogen glijden over het schap en helemaal onderin zie ik wat ik zoek. Ik zak door mijn knieën en pak de pasta uit het schap. De mooie man zie ik nergens. Hij zal vast al naar de kassa zijn gelopen. Nu ik alle boodschappen in mijn mandje heb liggen vervolg ik mijn weg naar de kassa. Alle producten leg ik op de band en nieuwsgierig kijk ik om me heen of ik de mooie man nog ergens zie. Ik zie hem nergens. Enigszins teleurgesteld reken ik af en ga op weg naar mijn auto. Bij mijn auto aangekomen open ik de achterklep en leg de tas in de kofferbak van mijn auto.

Als ik de klep dichtdoe zie ik een bekend gezicht achter de auto naast me. We kijken elkaar aan en moeten allebei glimlachen. Hij komt naast me staan en zegt dat hij me een aantrekkelijke vrouw vindt. Ik bloos ervan. Hij zegt dat hij in de supermarkt steeds iets tegen me wilde zeggen, maar hij wist niet wat. Ook vond hij het lastig om me aan te spreken. Hij zegt dat hij nu eindelijk al zijn moed bij elkaar heeft geraapt om het wel te doen. Ergens vind ik dat wel heel erg aandoenlijk.

Hij vraagt me of ik een keer iets met hem wil drinken en geeft me zijn telefoonnummer. Ik zeg dat me dat zeker leuk lijkt en sla zijn telefoonnummer op in mijn telefoon. We kletsen nog wat en als hij weg wil gaan geeft hij me een zoen. Met zijn heerlijk zachte volle lippen kust hij de mijne. Ik voel een kriebel in mijn buik. Zijn kus laat me zeker niet onberoerd en ik verlang naar meer. Mijn handen glijden over zijn spijkerbroek en vinden zijn heerlijk strakke billen. Ik druk zijn lichaam tegen het mijne en voel dat de kus hem zeker ook niet onberoerd laat.

Ik realiseer me dat we nog steeds aan het zoenen zijn op de parkeerplaats voor de supermarkt en maak mezelf los uit zijn omhelzing. Ik zeg hem dat het tijd is om te gaan en geef hem nog een laatste zoen. Eenmaal in mijn auto besef ik dat ik nog niet klaar ben met de mooie man en dat ik zijn lippen snel weer op de mijne wil voelen. Ik start de auto en begin te rijden. Als ik een stukje verder ben rijd ik langs het bos. Ik krijg een leuk idee en besluit de mooie man te bellen vanuit mijn auto. Ik toets het telefoonnummer van de mooie man in op mijn telefoon en de telefoon gaat over. Korte tijd later neemt hij op.

Ik zeg hem niet wie ik ben, maar geef hem de instructie om zo snel mogelijk naar de parkeerplaats bij het bos te rijden. Ook al zeg ik niet wie ik ben, ik ben ervan overtuigd dat hij precies weet wie hem belt. Hij moet de stem herkennen van het gesprek dat hij zojuist op de parkeerplaats van de supermarkt heeft gevoerd. Ik verbreek de verbinding en rijd zelf naar de plaats die ik zojuist heb doorgegeven aan de man. Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats zie ik dat die verlaten is. Dit is de perfecte plaats voor het uitvoeren van mijn langgekoesterde fantasie.

Ik parkeer mijn auto met de voorkant richting het bos en wacht op de mooie man. De schemer is al ingevallen en het is uitgestorven in het bos, De meeste mensen zitten op dit tijdstip aan het avondeten. Ik denk weer terug aan de zoen van zojuist en merkt dat ik weer net zo opgewonden wordt als daarnet. Ik stap uit de auto en ga op de achterbank zitten. Niet veel later zie ik een auto de parkeerplaats opdraaien. De koplampen van de auto schijnen bij mij naar binnen. Ik hoop dat dit de mooie man is. De auto parkeert naast de mijne en tot mijn opluchting zie ik dat het inderdaad de mooie man is. 

Hij stapt uit zijn auto en komt naast het raam van mijn auto staan. Ik klop op het raam en geef aan dat hij bij mij op de achterbank moet komen zitten. Hij doet wat ik van hem vraag en de achterdeur gaat open. Hij stapt in en komt naast me zitten. Voordat hij iets kan zeggen druk ik mijn lippen op de zijne en we zoenen hartstochtelijk. Hij heeft echt heerlijke zoenlippen. Deze lippen wil ik ook op andere plekken op mijn lichaam voelen. Dit fluister ik ook in zijn oor. Hij kijkt me aan en glimlacht. Dat was blijkbaar ook precies wat hij in gedachten had. Zijn handen glijden over mijn bovenlichaam.

Met zijn grote handen pakt hij mijn borsten stevig vast en masseert ze. Zijn grote handen omsluiten volledig mijn grote borsten. Heerlijk hoe hij met ze speelt. Hij schuift mijn t-shirt omhoog en ik voel zijn handen onder mijn t-shirt glijden. Zijn handen voelen heerlijk zacht op mijn naakte huid. Met zijn tong in mijn mond maakt hij me meer en meer opgewonden. Mijn lichaam kronkelt onder het zijne. Ik wil dat hij me overal aanraakt en vooral daar beneden. Ik hou het bijna niet meer. Hij maakt me helemaal gek van verlangen. Dit heb ik nog nooit eerder gevoeld.

De seksuele chemie tussen ons voelt heerlijk. Dat gevoel heb ik al vanaf het moment dat hij mij kuste. Onbeschrijflijk. Terwijl hij me zoent voel ik hoe zijn handen achter mijn rug verdwijnen. Moeiteloos opent hij de sluiting van mijn beha en schuift deze omhoog. Hij houdt mijn tepels stevig vast tussen zijn duim en wijsvinger en knijpt er hard in. Een golf van genot voel ik door mijn lichaam gaan. Zijn mond zakt af naar mijn tepels en die neemt hij een voor een in zijn mond. Hij zoent mijn borsten, zuigt op mijn tepels en bijt er speels in. Weer voel ik een siddering door mijn hele lichaam gaan.

Ik kan niet wachten op wat er nog komen gaat. Ik sluit mijn ogen en geniet intens van iedere aanraking. Zijn mond zoent zich een weg naar beneden en ik kan een kreun niet langer onderdrukken. Behendig schuift hij mijn rok naar boven en zoent mijn string. Daarna zoent hij mijn bovenbenen en zijn handen glijden langaam vanaf mijn knieën omhoog naar boven. Als hij bij de binnenkant van mijn dijen is aangekomen, merk ik dat ik langzaam mijn benen iets verder spreid. Ik hoop dat zijn vingers bij de volgende opwaartse beweging mijn meest gevoelige deel aanraken.

Zijn vingers komen met elke beweging steeds iets dichterbij. Eindelijk voel ik zijn vingers op het plekje waar ik al zolang wil dat ze me aanraken. Mijn ademhaling versnelt en alsof hij mijn gedachten kan lezen schuift hij mijn string opzij. Met zijn vinger raakt hij de zijkant van mijn schaamstreek aan. Ik hoor mezelf harder en dieper ademhalen. Zoenend gaat hij met zijn mond richting mijn schaamstreek. Hij kust mijn schaamlippen en ik hou het bijna niet meer. Plagend streelt hij met zijn tong mijn opgezwollen clit. Met mijn beide handen pak ik zijn hoofd vast en duw zijn hoofd naar mijn clit.

Afwisselend met korte en lange halen gaat hij met zijn tong over mijn clit. Af en toe zuigt hij erop. Ik voel hoe zijn vingers soepel bij me naar binnen glijden en de binnenkant van mijn vagina masseren. Na nog een paar laatste ferme likken kom ik heftig schokkend klaar. Ik blijf nog even op mijn rug liggen om na te genieten van mijn heerlijke orgasme.  Ik lig nog steeds met mijn ogen dicht na te genieten op de achterbank als ik de achterdeur van mijn auto open en dicht hoor gaan. Als ik mijn ogen open doe zie ik dat de mooie man zonder een woord te zeggen is uitgestapt en in zijn eigen auto is gestapt.

Snel kom ik omhoog, maar hij heeft zijn auto al gestart en rijdt de parkeerplaats af. Ik zie nog net hoe hij mij aankijkt en me een handkus geeft als hij voorbij rijdt. Ik kleed mezelf aan en ga op de bestuurdersstoel zitten. Als ik op de stoel zit zie ik een WhatsApp berichtje binnenkomen. Het is een berichtje van de mooie man. Hij schrijft dat hij het heerlijk geil vond. Hij zegt dat hij met smart op het volgende berichtje met tijd en locatie van me wacht. Dat berichtje zal wat mij betreft zeker niet lang op zich laten wachten... 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
22 stemmen