Bi-zonder

Ingezonden door Shakespeare

U herkent het vast wel: niet alleen vastzitten in een overtuiging, maar ook dat u zich ’s morgens niet kunt voorstellen dat u iets mee zou gaan maken waarvan u ook weer overtuigd was dat het u nooit zou overkomen. Laat ik met de deur in huis vallen: een biseksuele ervaring. Om met dat in een overtuiging vastzitten te beginnen. Als er iets was waarvan ik tweehonderd procent was overtuigd dan was dat wel mijn heteroseksualiteit. Meermalen ben ik in situaties beland waarin seks met een man al dan niet als ‘colateral damage’ een serieuze optie was geweest.

Een man hoefde mij maar op een bepaalde manier aan te kijken om mij daarmee als een ongemakkelijk gevoel te geven. De bekende ‘verdwaalde hand’ was een duidelijke nono. En alles, wat in mijn richting wees en daarbij ook maar enigszins op een penis leek, was voor mij voldoende om gierend het pand te verlaten. Mijn besluit om na -ik weet niet hoeveel jaar- weer eens naar een seksbioscoop te gaan, werd dan ook alleen maar gevoed vanuit de gedachte aan een mogelijke ontmoeting met een appetijtelijk ogende dame.

Met een beetje geluk zou een dergelijke vrouw die dag een vergelijkbaar avontuur aan willen gaan. Het was maandag. Voor deze bioscoop betekende dat naaktdag. Vanuit mijn exhibitionistische instelling had ik er geen moeite mee om al mijn kleren in een locker te frommelen. De bioscoop kende eigenlijk twee zaaltjes. Links werden gay-films vertoond. Daar had ik niets te zoeken en dus nam ik de afslag naar rechts voorbij het gordijn. Acht twee aan twee gekoppelde oranje stoeltjes boden zitplaats voor een grootbeeld tv.

Een aantal dames en heren was zich op het scherm in de anatomisch meest onverantwoorde houdingen op elkaar aan het uitleven. Terwijl ik na zat te denken over spierverkrampingen en andere mogelijke blessures, ging er een spiernaakte man naast mij zitten. Voordat ik het goed en wel in de gaten had, voelde ik een hand op mijn bovenbeen, angstig dichtbij mijn half erecte penis. Heel netjes duwde ik de hand weg en zei de man dat ik niet geïnteresseerd was. Ik was meteen weer alleen. Een andere naakte man nam even later plaats achter mij. Ik vroeg hem naar zijn ervaringen met damesbezoek hier.

Hij meende er ooit wel eens eentje tegen te zijn gekomen, maar die was nog geen vijftien minuten gebleven. Een teken aan de wand? Nieuwsgierig verliet ik de zaal der zonde. Achter een ander gordijn ontdekte ik een darkroom. Links achter in de hoek stond de man die mij had willen betasten aan zijn lul te trekken. ‘Als dat jouw ding is…’ dacht ik nog. Ik keerde terug in de hetero-cinema. Zo nu en dan stak een nieuwkomer zijn hoofd om het gordijn om daarna weer te verdwijnen. Na enige tijd bekroop de nieuwsgierigheid mij weer.

Zou er mogelijk toch nog een welwillende dame haar opwachting hebben gemaakt? In elk geval niet in de ontmoetingsruimte met de lockers. Ik ontdekte ook geen dame in het gay-gedeelte. Waarmee mijn hoop op de darkroom was gevestigd. Eenmaal binnen stonden links meteen om de hoek drie mannen elkaar te betasten. Twee hadden een erectie. De man zonder stijve was beide mannen tegelijkertijd aan het aftrekken. Hij verving een van zijn handen door zijn mond. Om beurten werden de mannen door hem gepijpt. Zoiets had ik nog nooit in levende lijve gezien.

Het intrigeerde mij, stootte mij in elk geval niet af. Sterker nog: het deed wat met mij. Maakte mij zelfs hard! Ik wist mij geen raad met mijn houding en al helemaal niet met mijn erectie! Niet alleen kon ik mij niet losmaken van de situatie, ik liep zelfs naar het trio toe. Volgens mij bood ik zelfs mijn harde lul aan. Deed ik dat bewust? Ik had werkelijk geen flauw idee. Mijn erectie werd met een hand welkom geheten. Voor het eerst vouwden mannenvingers zich om mijn paal. De eerste trekbewegingen voelden apart, bijzonder en onverwacht geil.

Ik deed nog een halve stap dichterbij en kwam daarmee binnen pijpafstand. De hete mannenmond verdween over mijn eikel die net zo hard, dik en blauw was als wanneer een geile blondine mijn eikel in haar mond zou hebben genomen. Ik kantelde mijn heupen. Ik gooide mijn pik gewoon in de aanbieding. Mijn God, ik werd door een man gepijpt! Dat voelde me toch lekker. Ik denk dat het pure schaamte in combinatie met schrik en verbazing over mijn eigen gedrag is geweest die mij liet omdraaien en weglopen. Achter mijn snoeiharde pik aan ‘vluchtte’ ik naar de hetero-cinema.

Het op en neer gaande hoofd over mijn pik bleef op mijn netvlies staan. Om het nog erger te maken, betrapte ik mijzelf er ook nog op dat ik bij het bekijken van de orgie op het flatscreen opeens meer oog had voor de pikken dan voor de dampende kutjes! Wat gebeurde hier? Wat gebeurde er met mij? Was ik nog wel goed bij mijn hoofd? Toch, het intrigeerde mij, trok het mij aan en voelde het op een heel bizarre manier toch ook weer goed. Prima zelfs. En -een toch ook niet te negeren signaal- ik bleef ook nog eens keihard!

Vanaf dat moment werd ik min of meer door mijn gevoel (of was het geilheid?) overgenomen. Nog steeds hard duwde ik het gordijn van de darkroom opzij. Het trio had hun gezamenlijke hoogtepunt bereikt. Ik meende iets van teleurstelling bij mijzelf te voelen of was het opluchting? Een herwonnen zekerheid zelfs? Terwijl ik daar nog over na aan het denken was, voelde ik van achteren de hand van een binnenkomer om mijn lul. Als die al de gelegenheid zou hebben gehad om iets te verslappen dan was dat slechts van maar heel korte duur geweest.

Ik was meteen weer keihard en tot overmaat van ramp ook meteen weer bloedgeil. Het afgetrokken trio stond naar ons te kijken. Dat zal zeker voor mij een extra stimulerende factor zijn geweest. Ik liep naar het verhoogde platform midden in de darkroom. Tijdens de vier stappen daar naartoe zorgde ik ervoor dat de hand om mijn pik mij geen moment losliet. Op mijn rug liggend wees mijn pik onder een hoek van vijfenveertig graden naar mijn voorhoofd. Ik trok aan mijn paal. Daarbij keek ik het trio recht aan. Mijn blikken moeten in ieder geval iets provocerends, maar zeker ook uitnodigends hebben gehad.

De ‘vierde man’ besteeg het platform ook. Hij kroop over mij heen en wreef met zijn pik langs en over de mijne. Mijn hemel. Wat voelde dat lekker en goed. De man begon ons beiden af te trekken. Ik sloot mijn ogen en liet me verwennen. Achter mijn oogleden zag en voelde ik in gedachte de handen van het trio erbij komen. Ik werd daar zooooo vreselijk geil door. De ‘vierde man’ schoof omhoog. Hij duwde mijn pik omlaag en probeerde zich over mij in zich te laten verdwijnen! Hij wilde door mij geneukt worden. Wilde ik dat wel? Ja, dat wilde ik. Op dat moment wilde ik niets liever.

In een moment van helderheid riep ik dat ik eerst een condoom om wilde doen. Waar dat condoom zo snel vandaan is gekomen weet ik nog steeds niet. Feit is dat het ineens om mijn pik zat. De man reeg zich aan mij vast. Hij kwam klaar. Ik niet. Hij verdween even geruisloos als hij gekomen was. Ik bleef liggen met een van opwinding en verwachting kloppende paal. Het trio had zich naar de sling verplaatst. Een van de mannen lag daar de beide anderen weer te pijpen. Ik ging erbij staan. Twee handen grepen mijn paal en ballen. Ik liet ze.

De man in de sling had een kromme, achterover gebogen stijve. Die trok mijn hand als een magneet aan. Terwijl ik afgetrokken werd, trok ik de volstrekt onbekende man af. Ik voelde zijn pik in mijn hand beurtelings verharden en ontspannen. Ik merkte dat ik steeds harder kneep. Een kreun, een stoot omhoog en stralen roomwit zaad schoten over mijn hand en op zijn buik. Ik keek er gebiologeerd naar, maar ik was me ook meteen bewust van de situatie. Snel liep ik naar het toilet om mijn handen te wassen. Het gordijn van de darkroom riep mij terug.

Het trio lag en stond nog steeds bij de sling. Totaal buiten mijzelf ben ik in de gyneacologenstoel gaan liggen. Ik legde mijn kuiten in de stijgbeugels. Bewust trok ik mijn billen uit elkaar. Als er ooit een moment is geweest waarop iemand, zelfs een man, mij in mijn kont had mogen neuken dan was dit zeker dat moment. Ze hadden mij alle drie mogen neuken. Wat heet? Ze hadden zelfs de voordeur van de bioscoop open mogen zetten en mij door het halve dorp mogen laten nemen. Er gebeurde echter niets. Helemaal niets. Dat is achteraf misschien maar goed ook.

’s Avonds thuis liet ik de gebeurtenissen nog eens allemaal aan mij voorbij gaan. Ik was afgetrokken en gepijpt. Ik had zelf een man afgetrokken. Ik had zelfs voor het eerst in mijn leven een man geneukt! Tot overmaat van ramp had ik mij bijna laten gangbangen. Het moest toch echt niet gekker worden! Er volledig van overtuigd dat ik de volgende morgen met een gevoel van walging over mijzelf wakker zou worden, viel ik na lang tobben uiteindelijk in slaap. Toen ik ’s morgens wakker werd was dat gevoel van walging er niet.

Dan zou ik zeker toch absoluut moeite hebben om mijzelf tijdens het scheren in de spiegel recht in de ogen aan te kijken? Dat was ook niet het geval. Als er dan nog enige hoop voor mij bestond dan moest ik mij nu toch wel schuldig gaan voelen. Toen ook dat niet gebeurde, kwamen er niet alleen gevoelens van acceptatie en vrede over mij. Ik voelde toch ook weer die spanning en die opwinding. Ik liep even later gewoon weer met een joekel van een erectie in mijn pyamabroek. Ben ik gay? Absoluut niet.

Ben ik dan wel bi? Ik heb (nog) geen idee. Of ben ik, zoals een vriendin van mij met biseksuele ervaring dat zo mooi omschrijft ‘hetero met zo nu en dan een uitstapje naar een mannenlichaam’? Ik weet het niet, maar het intrigeert mij wel enorm, dus ik ga het zeker onderzoeken. Bi-zonder.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.3333333333333 sterren
3 stemmen