Bi-jna

Ingezonden door Shakespeare

De manier waarop ik de titel van dit verhaal heb geschreven, laat meteen al zien dat dingen omtrent mijn seksuele gevoelens en verlangens voor mij nog steeds niet helemaal duidelijk zijn. Een week na mijn eerste, bewust gekozen experiment met een koppel, is mijn twijfel daarover niet alleen gebleven. Hij is zelfs gegroeid. Dat kan -en ik vermoed zelfs dat dat ook echt zo is- te maken hebben met het feit dat de man in kwestie een voor mij toch te bepalende persoonlijkheid had.

Met als gevolg dat ik het risico liep, en zelfs de neiging had, om toch teveel af te wijken van wat ik eigenlijk zelf wilde onderzoeken. Voeg daarbij dat ik nu ook niet echt een lichamelijke aantrekkingskracht bij hem voelde en dan is daarmee met punt bereikt om op dit moment -en in ieder geval met dit koppel- even een time-out te nemen. Een moment van her-bezinning. Na het avontuur met dit koppel heb ik inmiddels ook weer ongeremd van een vrouw en haar lichaam mogen genieten.

Achteraf geeft mij dat toch meer genot en voldoening dan de manier waarop de man van het koppel vooral met de vervulling van zijn eigen wensen bezig was. Komt er nog een vervolg? Dat denk ik wel, maar of ik daar meteen weer een advertentie tegenaan ga gooien, lijkt mij op dit moment sterk. Het is heel goed mogelijk dat ik eerst nog eens een bezoekje aan een gelegenheid ga brengen om daar nogmaals bewust het contact met een man of mannen te zoeken. In dit stadium kijk ik dus niet met echt negatieve gedachten of gevoelens op mijn zijstapje terug.

Mogelijk heb ik gewoon niet de juiste man getroffen, maar het is ook heel goed mogelijk dat dit nu typisch zo’n situatie is waarin dromen en fantasieën ook gewoon dromen en fantasieën kunnen blijven. De tijd zal het leren.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen