Geile huisvrouw zoekt jonge man

Ingezonden door Gerard

Het begon allemaal toen mijn relatie ten einde liep en ik in een koude winterse sleur terechtkwam. Mijn libido bleef hoog, maar in een relatie had ik even geen zin. Ik belandde online op een erotische rubriek en er ging een wereld voor mij open. Wat een aanbod! Ik zag een advertentie met de tekst 'geile huisvrouw zevenenveertig jaar zoekt jonge man'. Er zat helaas geen foto bij. Ik was zesentwintig jaar en dacht: waarom ook niet? Snel stuurde ik haar een berichtje. Na een uur kreeg ik een e-mail terug. Ze stelde zich voor als Linda en vroeg om mijn nummer.

Zo gezegd zo gedaan. We hadden een leuk gesprek. We hebben foto's uitgewisseld en tot slot een datum geprikt. Ik zou vrijdagavond om 20.30 uur bij haar thuis komen. Na nog contact te hebben gehouden, kreeg ik om 19.00 uur een adres met een route, zodat ik ongezien achterom binnen kon komen. Na mezelf snel te hebben gedoucht, heb ik om 20.00 uur de auto gestart. Ik arriveerde om 20.20 uur op het opgegeven adres. Vol zenuwen liep ik een donker pad in om zo via de tuindeur door de tuin naar binnen te lopen.

Toen ze de tuindeur hoorde, kreeg ik een appje. 'Doe je de deur op slot? Ik lig al klaar boven.'  De spanning gierde nog meer door mijn lichaam. Ik deed precies wat mij werd opgedragen. Ik liep de trap op en zag haar met haar prachtige lichaam en volle borsten liggen op een groot bed. Wat had ik het getroffen! Ze zei zevenenveertig jaar te zijn, maar ze leek veel jonger. Na een korte voorstel kus probeerde ik mij uit te kleden, maar ze trok mij het bed op en begon mij hevig te zoenen. Ze kleedde me verder uit en likte mij van boven tot onder.

Ze nam mijn penis in haar mond. Hoe vaker ze zoog en trok des te groter die werd. 'Zo zo', zei ze 'zo'n grote pik heb ik nog nooit in mijn poesje gehad. Na een paar minuten draaide ze zich om in standje negenenzestig. Al pijpend zat ze lekker met haar kutje op mijn gezicht, zodat ik haar lekker kon beffen en strelen en voelende hoe nat ze wel niet was. Na een tijdje kwam ze klaar. Ik duwde haar van me af, deed het condoom om en nam haar vervolgens doggy. Ze kreunde van genot. Na enkele minuten kwam ze spuitend klaar. Niet veel later kon ik het ook niet meer houden en kwam heerlijk klaar.

We zijn even naast elkaar gaan liggen, hebben wat gekletst en ze begon mijn penis weer te strelen. Ze vroeg of ik nog een ronde wilde. Wie ben ik om dat af te slaan? Ze had immers zo'n lekker lichaam en seksdrive dat ook ik stond te popelen om nog een keer te mogen. Ze draaide haar vingers om mijn eikel. Ik begon haar tepels te zuigen tot ze lekker hard en rond werden. Mijn vriend stond weer rechtop. Ze duwde ze me naar links, pakte een nieuw condoom en ging lekker op mijn pik zitten. Hevig ging ze op en neer en drukte af en toe haar borsten in mijn gezicht.

Ze draaide bij, ging naast me liggen en vroeg of ik lepeltje wilde. Ze kroop omhoog, pakte mijn lul en drukte hem bij haar naar binnen. 'Ga door, ga door!' schreeuwde ze. 'Nu jij bovenop.' Ik ging achteruit, ging op mijn knieën zitten en trok haar tegen mij aan. Ik drukte mijn lul bij haar naar binnen, pakte haar borsten vast en stootte net zolang tot ze weer gillend klaarkwam. 'Stoppen! Stoppen en staan jij', riep ze. Ze draaide zich om en ging op de bedrand zitten. Ze trok mijn condoom af en pijpte en streelde ondertussen mijn ballen. Het duurde niet lang of ik kwam klaar. Ze slikte alles netjes door.

'Zo', zei ik 'nu is het mijn beurt.' Ik duwde haar op bed en ging geknield voor het bed zitten. Ik begon haar te beffen. Na een tijdje drukte ik twee vingers in haar kutje om het nog lekkerder te maken. Ik bleef maar met mijn tong lekker haar kutje likken totdat ik haar trillend, gillend en spuitend voelde klaarkomen. Ze liep naar de badkamer, nam een slok water en gaf mij ook wat. Ze drukte me toen weer op bed en begon me hevig te zoenen en te strelen waarop ik haar vingerde. Het duurde even, maar we kregen meteen weer zin. Ze zakte naar beneden en begon mij weer heerlijk te likken en te pijpen.

Ze draaide zich om en ging met de rug naar mij toe dansend op mijn lul zitten. Wat een fijn gevoel! Dit had ik nog nooit zo beleefd. Ze ging maar door en sprong omhoog. Ze ging met haar kutje op mijn gezicht zitten, zodat ik haar lekker kon likken. Ze draaide zich om en vroeg of ik haar nog een keer hard wilde neuken. 'Ga maar op de bedrand liggen met je kont', antwoordde ik haar. Ik ging voor haar op mijn knieën zitten, stak mijn lul erin en zette mijn voeten tegen de muur. Ze drukte zich stevig op mij, zodat ik haar al stootend kon neuken.

We gingen nog even door en kwamen beide tegelijk klaar en riepen tegelijk: 'Wat een genot!' We zijn nog even gaan liggen, hebben nog wat gedronken en gekletst en zijn beiden onze eigen weg weer gegaan. We hebben afgesproken om dit snel over te doen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen