Supertrio

Ingezonden door Twan

Bij het woord 'supertrio' kun je verschillende belevingen hebben. Als kind ben ik opgegroeid met Studio Sport zondagavond op tv. Supertrio stond toen voor een mogelijkheid om op de paardenraces te gokken. In de erotische sfeer heb ik de neiging het woord uit elkaar te trekken in een super trio. Ik ben vast niet de enige die daar beelden en herinneringen bij heeft. Ik mocht daar een paar keer bij betrokken raken. De gebeurtenis die ik vandaag ga beschrijven, gaf een voor mij heel nieuwe betekenis aan het woord supertrio.

Eerder heb ik al verteld over de spannende gebeurtenissen tussen mijn naaste buurvrouw en mij. Een inspirerende dame, die mijn eerste ervaringen met een wat oudere dame heeft opgeleverd. Dat was een. Ook heb ik het verhaal verteld dat ik met haar schoondochter Carrie mee heb mogen maken. Dat was verhaal nummer twee. Niet veel later, eigenlijk aan het begin van de zomer, maakte de derde dame uit deze illustere familie haar opwachting. Het was maandagochtend 09.30 uur. Buienradar gaf aan dat de temperatuur die dag op zou kunnen lopen tot drieëntwintig graden.

Op mijn terras precies op het zuiden en pal in de zon zou dat een gevoelstemperatuur van ruim boven de dertig graden opleveren. Nu de directe zonnestralen mijn terras nog niet eens hadden bereikt, voelde ik de warmte al oplopen. Ik zat op mijn iPad de apps van Nu.nl, RTLZ en de Telegraaf door te nemen. Ik stapte het terras weer op met mijn derde mok Senseo van die ochtend. Mijn buurvrouw was ook al op haar terras gaan zitten. Ik hoorde haar telefoneren met haar dochter Mary. Ik had Mary al vaker gezien als zij bij haar moeder op visite kwam, wat zij vrijwel dagelijks deed.

Qua uiterlijk, maar naar later zou blijken ook qua innerlijk, was duidelijk te zien dat het moeder en dochter waren. Als Carrie dan ook nog eens langskwam, dan meende ik zelfs een lichte gelijkenis tussen dochter en schoondochter te zien. Carrie had lichtblond haar dat zij meestal in een staartje droeg. Mary had veel langer, donkerblond haar dat zij over het algemeen opstak. Waar Carrie’s figuur op een omgekeerde zandloper leek, was dat van Mary eerder het tegenovergestelde. Qua lengte en uitstraling ontliepen de dames elkaar niet veel.

Na mijn encounter met de buurvrouw zelf was er -gelukkig- een beetje afstand tussen ons ontstaan. Wij groetten elkaar wel altijd heel netjes en wisselden beleefdheden uit, maar daar bleef het ook wel bij. En dat was prima. Sommige dingen moet je ook niet groter maken dan ze zijn. Korte tijd later zag ik vanachter de beukenhaag de bruine Seat van Mary aan komen rijden. Met het haar kenmerkende enthousiasme stapte Mary al zwaaiend en begroetingen roepend haar auto uit. Ook ik kreeg een welgemeend ‘goedemorgen’. Mary liep om en kwam via het poortje ook op het terras zitten.

De dames begonnen geanimeerd te kwetteren over onderwerpen die ik als man niet eens wilde weten. Even later ging de buurvrouw naar binnen. Ik vermoedde om iets op te zoeken. ‘Nu al zo warm’, opende Mary het gesprek met mij. Er ontstond een gesprek waarbij ik als nog redelijk nieuwe inwoner informeerde naar de mogelijkheden om naar een strand te gaan. Tenslotte woonde ik hemelsbreed nog geen twintig kilometer van zee. Noordwijk was volgens Mary de beste optie. Daar ging zij zelf ook regelmatig heen.

Volgens haar was daar een breed zandstrand en als je even de moeite wilde nemen om een paar honderd meter verder te lopen dan had je het rijk voor jou alleen. Volgens Mary moest je wel een beetje opletten, want voor je het wist liep je ineens op het naaktstrand. Ik vertelde maar niet dat het juist dat naaktstrand was dat Noordwijk voor mij opeens een goede optie maakte. Ik keek even op Google Maps en zag dat een fietstocht, gedeeltelijk door de Noord Hollandse duinen, mij na nog geen twintig kilometer naar zee zou brengen.

Buienradar meldde dat het zaterdag de warmste dag van de week zou worden. Temperaturen rond de zevenentwintig a achtentwintig graden werden voorspeld. Mijn keuze was gemaakt. Zaterdagochtend gooide ik al rond 07.00 mijn rugzak met alle strandbenodigdheden op mijn rug en draaide ik het stuur van mijn fiets richting het westen. Na twee keer bijna door een niet oplettende automobilist van de sokken te zijn gereden, bereikte ik de eerste duinen. Waarschijnlijk omdat het een dag in het weekend was en het ook nog geen tien uur was, ademde het duin een weldadige rust uit.

Links en rechts huppelde een verbaasd konijn een duinpan in. Vanaf een duintop keek een vos mij recht in de ogen. Safari had mij verteld dat tussen strandpaal 73 en 74 het Langenvelderslag, een van de twee naaktstranden van Noordwijk lag. Terwijl ik de parkeerplaats over fietste, stonden daar nog maar een stuk of vier auto’s. Bij de strandopgang zette ik mijn fiets tegen het houten hek. Ik ploegde door het rulle zand naar het water. Het zand langs de vloedlijn is vrij hard en dat loopt veel makkelijker. Na een paar honderd meter zag ik een stel en een man alleen in Adamskostuum liggen.

Met samengeknepen ogen kon ik tegen het zonlicht in strandpaal 74 zien. ‘Houston, the Eagle has landed.' Zoals ik aan het strand altijd doe, liep ik ook nu weer richting de duinen. Ik vind het prettig als mijn hoofd iets hoger ligt dan mijn voeten. Voor de bloedsomloop, maar ook vanwege het betere uitzicht. Ik had een mooi plekje ontdekt. Tegen het duin aan en met een kleine zandverstuiving aan de schaduwkant. Daar lag ik lekker uit de wind. Ik trok mijn kleren uit. De eerste zonnestralen van dit jaar op mijn naakte lichaam voelden weldadig.

Mijn gezicht, armen en onderbenen hadden best al een kleurtje, maar de rest van mijn lichaam was nog net zo blank als de spreekwoordelijke toppen der duinen. Nadat ik de omgeving en de weinige andere badgasten had bekeken, ging ik eerst maar eens even heerlijk languit op mijn rug liggen. Met enigszins gespreide benen voelde ik mijn gladgeschoren balzak en penis langzaam tussen mijn bovenbenen zakken. De intense stralen van de ochtendzon gaven een heerlijk prikkelend gevoel. Rond 11.30 uur durfde ik de confrontatie met het vast nog koude zeewater aan.

De ongeveer dertig meter naar de waterlijn legde ik slalommend tussen de inmiddels wat talrijker zonaanbidders af. Je hebt koud, kouder en koudst. Met de door mijn lichaam geabsorbeerde zonnewarmte was het water nu KOUD. Ongeveer drie centimeter koud. Mijn voorgenomen zwemtocht stelde uiteindelijk dan ook niet meer voor dan twee of drie onderdompelingen. Ik worstelde, druipend van het zeewater, door het mulle zand terug naar mijn handdoek. Onwillekeurig maakte ik oogcontact met sommige andere badgasten. Meer dan vluchtige blikken waren dat niet.

Totdat niet alleen mijn blikken, maar ook die van de eenzame dame op een geel strandlaken blikken van herkenning werden. Mary! In al haar naakte pracht. Mary zal ongetwijfeld net zo verrast zijn geweest als ik. Zonder boe of bah doorlopen zou erg onbeleefd zijn geweest en dus liep ik even naar haar toe om gedag te zeggen. Mary had haar anders meestal opgestoken haar nu los. Een naar mijn mening veel te grote zonnebril was de reden waarom ik niet aan haar ogen kon zien of Mary op dat moment aangenaam of onaangenaam verrast was.

Ik ging naast het gele badlaken in het zand zitten. Het zeewater op mijn lichaam was al aan het verdampen. Slechts hier en daar glinsterde nog een druppel. Vanwege mijn zithouding leken die laatste druppels zich in mijn schaamstreek te verzamelen. Die zag er fonkelend uit. Mary begon, bijna verontschuldigend, uit te leggen dat zij hier veel vaker kwam. Soms zelfs dagelijks. Een enkele keer ging haar dochter mee, maar meestal was het een one-woman-show. Manlief had niets met naturisme. Hij voelde zich altijd erg opgelaten op een naaktstrand.

Na Mary’s tekst en uitleg besloot ik dan ook maar openheid van zaken te geven. Dat ik ooit veel naar het naaktstrand bij Bergen aan Zee was gegaan, maar ook dat ik na een verhuizing erg veel op het naaktstrand bij Kijkduin te vinden was geweest. Zonder dat ik een inschatting over hoe een en ander bij Mary zou vallen kon maken, voegde ik daar in bijna een adem aantoe dat het er in Kijkduin regelmatig warmpjes aantoe ging. Mary leek het op dat moment alleen maar voor kennisgeving aan te nemen, dus ging ik er verder ook niet meer op in.

Mary vroeg waar mijn handdoek lag en ik wees haar op de kleine zandverstuiving tegen de duinrand. Niet lang daarna waren Mary en ik voor dat moment wel even uitgepraat. Ik schuifelde door het steeds warmer wordende zand terug naar mijn badlaken. Voordat ik ging liggen, wierp ik nog even een blik over het strand en de vloedlijn. Het werd zienderogen drukker. Zoals te doen gebruikelijk waren er overwegend mannen. Sommigen van hen deden verwoede pogingen om de aandacht van een enkele dame alleen te trekken. Meestal zonder al teveel succes.

Grappig om dat van een afstandje waar te nemen. Ik ging liggen en voelde de warme zonnestralen vooral op de nog vrij bleke delen van mijn lichaam prikkelen. Dat miste zijn uitwerking niet. Met gesloten ogen voelde ik duidelijk dat mijn penis licht begon op te zwellen. Niet als potentiële concurrent van de plaatselijke vuurtoren, maar toch onmiskenbaar. Ik moet een beetje ingedommeld zijn, want de stem van Mary riep mij terug in de werkelijkheid. ‘Of zij er even bij mocht komen zitten?’ Waarom niet?

Na wat voor mij duidelijk wat ‘inleidende beschietingen’ merkte ik dat Mary terug wilde komen op wat ik eerder over Kijkduin had gezegd. Dat ik weliswaar inmiddels wat ouder ben, betekent niet dat ik onder een steen vandaan kom. Sommige dingen voel ik feilloos aan. Waar ik ooit nog de vaste overtuiging had dat het door verhaaltjes opgewonden raken slechts voor mannen gold, weet ik inmiddels dat hetzelfde geldt voor een flink percentage dames. Alleen wilden dames over het algemeen daar, althans tegenover mannen, veel minder over kwijt. Vooroordelen en vastgeroeste denkpatronen?

Mary was duidelijk op zoek naar meer informatie. ‘Of het er in Kijkduin soms echt zo warmpjes aantoe ging?’ Tja, wat noemde Mary warmpjes? Ik kon zonder daar echt moeite voor te hoeven doen wel een paar gebeurtenissen beschrijven. Ik had Mary’s onverdeelde aandacht. Het terughalen van bepaalde situaties miste ook bij mij zijn uitwerking niet. Bovendien ben ik inmiddels zo eerlijk naar mijzelf geworden dat ik ook toe durf te geven dat het vertellen van erotische verhalen aan een dame wel iets met mij doet. Geestelijk zeker, maar vooral fysiek.

Mogelijk een merkwaardige vorm van exhibitionisme? Hoe dan ook mijn penis, die door de zonnestralen liggend al tot leven was gekomen, begon aan een opmars. In no time meldde hij zich klaar voor actie. Vroeger zou ik lichtelijk beschaamd mijn erectie hebben proberen te verbergen. Nu niet meer. Mary was duidelijk in opwindende zaken geïnteresseerd. Niet dat mijn erectie daar per definitie onder viel, maar echt kwaad kon die ook weer niet. Ik probeer niet meer alles van tevoren ‘in te vullen’.

Zelfs door de glazen van Mary’s zonnebril heen zag ik dat zij niet alleen belangstelling voor mijn verbale vaardigheden had. Haar ogen keken gefascineerd naar mijn staander. Die zich licht kloppend in het ritme van mijn hartslag bewonderd wist. Dat leidde ertoe dat mijn voorhuid zich ook steeds verder terugtrok. Terwijl ik aan een derde herinnering aan Kijkduin begon, werd er ook een druppeltje vocht op mijn eikel zichtbaar. Duidelijk opgewonden spreidde ik mijn bovenbenen enigszins, waardoor mijn balzak iets omlaag zakte. Met als gevolg dat mijn paal langer leek dan hij in werkelijkheid is.

Mary ging iets verzitten. Zij verschoof van met haar benen tegen elkaar naar rechts afgewend naar met opgetrokken knieën haar benen recht vooruit. Tussen haar gesloten benen kon ik nog net twee rozerode kleine schaamlipjes zien. Waar die aan de bovenkant samenkwamen, wist ik Mary’s clitje, maar dat kon ik niet zien. Terwijl ik over de gebeurtenissen in Kijkduin door bleef praten, ging ik met mijn linkerhand langzaam naar mijn lul. Ik pakte die vast en trok mijn voorhuid langzaam over mijn eikel. Die was paarsblauw geworden en een druppel vocht glinsterde in de ochtendzon.

Zonder gene spreidde ik mijn benen nog iets meer. Mary zat op de eerste rang. Verbeelde ik het mij nou, of zag ik toch iets van een genotsknopje? In elk geval was het duidelijk dat ook bij Mary de opwinding toenam. Haar lipjes leken wat gezwollen. Ze waren in elk geval roder van kleur dan net. Anders dan ik hield Mary haar benen gesloten, maar zij wist heel goed dat ik haar kutje observeerde. Ik vond het hoopvol dat Mary geen pogingen deed om haar vrouwelijkheid te bedekken.

Mijn opmerking dat ik haar poesje destijds op Kijkduin ook graag erbij had gezien, leek iets in Mary los te maken. Niet dat zij zich meteen vol overgave op mijn lul stortte, maar ik zag iets van een ontspanning. Of juist spanning? Hoe dan ook, Mary liet haar knieën iets uiteen vallen. Daardoor zag ik niet alleen het kleine driehoekje schaamhaar, maar ook haar genotsknopje, dat van onder een afdakje mij toe leek te lachen. Mijn opmerking dat ik Mary’s poesje er spannend en inspirerend uit vond zien, leek haar even te verwarren. Ik meende iets van een verstrakking in haar gezicht te zien.

Terwijl ik mijn voorhuid langzaam over mijn eikel heen en weer bleef trekken, verdween die verstrakking weliswaar langzaam, maar toch zeker. ‘Raak jezelf eens aan’, zei ik bewust om Mary daarmee geen keuze te laten. Of meteen gehoorzamen in haar karakter lag, wist ik natuurlijk niet. Gedrag kan ook onder invloed van hormonen flink veranderen. Normaal of niet, Mary’s rechterhand daalde via de zijkant van haar rechterbeen af naar het punt van samenkomen. Dit was het moment, waarop in pornofilms de dame in kwestie wijdbeens en haar longen uit kreunend aan een masturbatiescene zonder weerga begint.

Niet bij Mary. Mary’s vingertopje streelde licht en langzaam over haar lipjes. Verdween daar zo nu en dan een beetje tussen, maar kwam toch telkens kort daarna weer naar buiten. Wij keken elkaar niet aan. Onze wederzijdse ogen waren alleen op elkaars genotsorganen gericht. Het maakte mij geil. Ik ging iets verder achterover zitten waardoor mijn pik overeind leek te staan en daardoor dus iets groter leek. Wat is dat toch met mannen? Mary spreidde haar bovenbenen ook iets. Haar vingertopje verdween nog steeds zo nu en dan in haar kutje, maar bleef daar nu soms wat langer.

Ik meende iets te zien glimmen. Het vingertopje ging naar het afdakje boven boven Mary’s clit. Dat clitje liet zich in al haar glorie bewonderen en leek mij brutaal aan te staren. Ik was op dat moment best ‘in’ voor een flinke neukpartij daar op het strand, maar iets in mij zei dat dat voor Mary een brug te ver zou zijn. Samen openlijk masturberen was op dat moment eigenlijk misschien zelfs nog wel geiler. Zeker omdat ook een paar andere badgasten ook geen enkele moeite deden om hun belangstelling voor wat er naast de kleine zandverstuiving gebeurde te verbergen.

Wat in elk geval mij weer enorm opwond. Meestal probeer ik vanuit een bepaalde hoffelijkheid de dame in haar orgasme voor te laten gaan. Vandaag liep dat ongepland anders. Een paar eerdere dagen zonder zaadlozing lieten mij onverwacht opeens klaarkomen. Twee, drie sliertjes roomwit zaad belandden op mijn badlaken. Een paar druppels sperma werden door het rulle standzand meteen opgenomen. Mary keek mij verbaasd aan. Of zag ik iets van een teleurstelling? Ik wilde dat Mary ook een heerlijk orgasme kreeg.

Daarom moedigde ik haar aan om haar benen nog iets verder te spreiden en nog iets enthousiaster over haar knopje te wrijven. Dat was precies wat Mary nodig leek te hebben. Met samengeknepen lippen, maar met wijd geopende neusvleugels ademde Mary zo heftig dat ik haar orgasme aan hoorde komen. Een verkramping van haar gezicht verraadde dat Mary op dat moment in gedachten God mag weten waar was. Met een paar schokjes rondde Mary haar orgasme af. Net als ik ontspande zij duidelijk.

Met een gekromde rug liet zij zich op haar onderarmen achterover zakken. Haar schaamlipjes nog iets gezwollen en licht geopend. Ik heb Mary’s strandspullen opgehaald en die naast de mijne gelegd. Wij zijn tot aan het einde van de middag samengebleven. Zo nu en dan werden er over en weer nog wat dubbelzinnige opmerkingen gemaakt, maar tot een tweede ronde is het niet meer gekomen. Ik zal Mary ongetwijfeld tegen blijven komen. Is het niet op het naaktstrand, dan is het wel bij mijn buurvrouw. Ik realiseer mij dat ik wel iets unieks mee heb mogen maken. Seks met drie dames uit een familie! Stof genoeg om dat eens te verfilmen. Mijn supertrio!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen