Meesteres Destiny

Ingezonden door Rolstoelslaafje

Meesteres Destiny appt mij om de online afspraak te bevestigen en mij te laten weten wat ik allemaal alvast klaar moet zetten. We spreken af dat we allebei gewoon herkenbaar in beeld komen. Ze zegt dat ik mijn penis kooi, touw, tepelklem, knijpers, stift, pollepel, rijst en de buttplug met staart klaar moet hebben liggen. Ze zegt dat ze ook nog een verassing voor me heeft en dat ik in mijn roze bikini klaar moet gaan zitten. De volgende dag om 12:30 uur is de afspraak. Exact om 12.30 uur moet ik haar aanspreken op Skype.

Mijn slavennaam is 'klein piemeltje' en je kan wel raden waarom. Ik heb alles klaargezet wat ik klaar moest zetten en ik rijd met mijn rolstoel naar de computer. In mijn roze bikini zit ik klaar voor de cam. Het is 12:30 uur en ik spreek Meesteres Destiny aan op skype. Ik zie dat ze het gelezen heeft, maar ze laat me nog even in spanning zitten. Dan krijg ik de video oproep met het bekende deuntje. We verschijnen allebei in beeld. Ik in mijn roze bikini en Meesteres Destiny in een mooi strak leren topje met een zwarte, strak leren broek.

'Zo sletje,' zegt ze 'daar ben je dan eindelijk. Kijk je er eens mooi bij zitten in je bikinitje. Wil je al weten wat de verrassing is?' 'Ja, dat wil ik wel weten Meesteres.' Ze zegt: 'Mijn vriendin kijkt mee via Teamviewer. Ik hoor tegelijkertijd een harde lach uit de speakers bij Meesteres Destiny komen. De vriendin zegt: 'Je zit er lekker vernederend bij slaafje. Jij bent dus dat kleine piemel slaafje. Ik ben wel heel benieuwd naar je, want Destiny heeft al veel leuke verhalen over jou verteld. Zo te zien, zijn ze waar. Ik zie hellemaal niks zitten in dat bikini broekje. Niet eens een klein bobbeltje.'

Ze beginnen alle twee te lachen. Meesteres Destiny vraagt wat ik er van vind. Nou ik vind het echt een grote verassing. We hebben we het wel eens over gehad dat dit me spannend lijkt. Ik wilde dit graag eens doen. 'Nou klein piemel sletje', zegt Meesteres Destiny 'nu gaan we beginnen. Haal dat garnaaltje maar eens uit dat bikinibroekje en laat die maar eens zien aan mijn vriendin.' Ik trek mijn bikinibroekje wat naar beneden en haal mijn piemeltje tevoorschijn. De Meesteres krijgt een glimlach en haar vriendin hoor ik keihard lachen. 'Heb ik teveel gezegd? zegt Meesteres Destiny tegen haar vriendin.

'Nee, nee echt niet Destiny. Had ik dit maar eerder geweten. Hier ga ik veel plezier aan beleven, haha. Maak hem eens stijf, klein piemeltje,' zeg de vriendin. Meesteres Destiny geeft een knikje en ik begin hem hard te maken. Mijn piemeltje is hard. Ik stop met trekken en laat hem goed zien. De vriendin vraagt waarom ik stop met trekken. 'Hij is toch nog niet helemaal stijf?' Ik zeg dat hij helemaal stijf is en hij niet groter wordt. Weer lacht ze me uit. 'Slap was er al niets te zien, nog geen eens een centimeter, maar stijf is het ook niet veel,' zegt ze.

Meesteres Destiny zegt tegen mij: 'Vertel eens hoeveel centimeter hij slap is en hoeveel als hij stijf is.' Ik zeg: ' Slap is hij eigenlijk niet te meten, minder dan een centimeter en stijf dertien centimeter.'  Omdat ik me een beetje begon te schamen, zei ik gewoon dat hij wat groter was. 'Ik geloof er niks van,' zegt Meesteres Destiny.  'Pak een liniaal.' Ik rijd naar de kast en pak een liniaal. Ik ben weer terug en word gelijk aangesproken door Meesteres Destiny: 'Dat slappe geloof ik wel. Maak hem maar weer stijf en houd de liniaal erlangs, zodat we het goed kunnen zien.'

Ik zet de cam dichterbij, trek mijn piemeltje weer helemaal stijf en leg de liniaal erlangs. 'Zo nog liegen ook tegen ons, klein piemel slaafje. Hij haalt de tien niet eens. Dat wordt dus straf. Pak het touw, bindt je ballen strak bij elkaar en zet twee knijpers op je tepels.' Ik doe wat me gezegd wordt. De knijpers zitten erop en mijn ballen zijn afgebonden. 'Zo sletje, pak je pollepel. Voor elke centimeter tien klappen, dus tien op je eikel, tien op je linkerbal en tien op je rechterbal. Trek je eikeltje bloot en begin maar.' Ik begin met de pollepel op mijn eikel te slaan. Het doet steeds meer pijn.

Zo die zitten erop. Nu mijn linkerbal. Ik begin. 'Harder slaafje,' hoor ik Meesteres Destiny bevelen. Ik sla harder. Dit doet zoveel pijn. Nu mijn rechterbal. Ik begin gelijk net zo hard als na het bevel van Meesteres Destiny dat het harder moest. Haar vriendin roept na drie klappen ineens: 'Harder klein piemel sletje.' Meesteres Destiny knikt en ik weet wat me te doen staat. Het doet zoveel pijn. Ik word er een beetje misselijk van.

Zo dat zit er op nu alleen nog de twee knijpers eraf slaan. De eerste knijper vliegt er na vier klappen af. De tweede na twee klappen. Bij allebei de knijpers ging er een pijnscheut door mijn lichaam. Meesteres Destiny zegt: 'Haal het touw maar van je ballen af.' Mijn ballen zijn een beetje blauw en mijn piemeltje is weer helemaal slap. 'Masseer je ballen maar even voor twee minuten tegen de pijn. Nooit meer liegen tegen ons, he? 'Nee, dat zal ik nooit meer doen Meesteres Destiny.' 'Hé, klein piemel hoertje, zeg je ook even sorry tegen mijn vriendin?' 'Sorry, vriendin van Meesteres Destiny.'

Terwijl ik mijn ballen masseer, vernederen ze me door dingen over mij tegen elkaar te zeggen.  Haar vriendin zegt: 'Zo’n piemeltje moet toch eigenlijk in een luier zitten?' 'Ja eigenlijk wel,' zegt Meesteres Destiny. 'Hij mag ook gewoon mee naar de vrouwensauna. Niemand die het verschil ziet. Wat een garnaaltje zeg.' 'Ja, hij mag zo mee, maar hij zal toch wel altijd een pincet bij zich hebben. Hoe moet hij hem anders vasthouden?' Ze lachten weer om. Meesteres Destiny kijkt onafgebroken naar mij, terwijl ze me aan het vernederen zijn.

'Hij zou toch wel met ons mee uit eten mogen of niet?' 'Ik zou niet weten waarom?' 'Nou, dan hebben we altijd een tandenstokertje bij met dat kleine ding van hem.' 'Hahaha, ij bent ook gek hè? 'Hij hoort eigenlijk in een museum thuis, naakt in een glazen kooi waar iedereen van alle kanten naar hem kan kijken. Het is toch bijzonder best een grote gozer met zo'n klein piemeltje. Die ben ik nog nooit tegengekomen, zelfs niet op het internet.' 'Zo,' zegt Meesteres Destiny 'je bent klaar met je balen masseren. Pak je stift.' Ik pak de stift en wacht af.

'Nu ga je alles op je lichaam schijven wat wij zeggen. Schrijf eerst maar eens 'slaafje van Meesteres Destiny' op je borst.' Ik begin te schrijven. 'Doe op je buik ook maar je slaven naam klein piemeltje.' Ik begin weer te schrijven. 'Schrijf ook maar ergens op je body 'sletje' en 'hoer'. 'Je begint al mooi versiert te raken.' 'Schrijf op je voorhoofd maar 'lozer' en onder je navel 'garnaaltje'. 'Zo, dit is wel even genoeg. Hou je stift bij de hand. Als we nog iets weten dan kan je weer schrijven. Doe je tepelklemmen maar op je tepels en laat die zitten tot het einde van de sessie, hoertje.

Pak nu maar de rijst, sletje.' Ik pak de rijst en ben benieuwd wat ik daarmee moet doen. 'Zo slaafje, ga maar wat verder naar voren zitten in je rolstoel, giet een kwart pak rijst op je zitkussen en ga dan terug op de rijst zitten.' Ik giet een kwart pak rijst op het kussen en ga er terug op zitten. 'Schuif maar een paar keer op en neer over de rijst met je sletten kontje'. Ik voel de rijst over mijn kontje gaan en wat in mijn bilnaad gaan. 'Trek nu je balletjes maar wat omhoog en je benen wat uit elkaar. Giet wat rijst tussen je liezen.' Ik giet wat rijst tussen me liezen.

'Duw het maar goed tussen je liezen, sletje.' Ik duw de rijst met mijn handen ver in mijn liezen. 'Dit ga je nog lang terug vinden, klein piemeltje.Ik ben nog niet klaar. Maak je eikel maar bloot en giet wat rijst op je eikel. Daarna trek je je voorhuid omhoog en uit elkaar en giet je je piemeltje vol. Pak nu je kleine piemel kooitje en doe die aan, zodat de rijst goed blijft zitten.' Ik doe mijne penis kooitje aan en ze beginnen weer te lachen. 'Pak je buttplug met staart maar, die je van mij moest kopen.' Ik laat hem zien.

'Zo, je heb dus die lekkere dikke, grote buttplug met staart gekocht. Goed zo. Ga die maar even in je kontje stoppen.' De vriendin zegt: Wacht, schrijf eerst nog op je lijf 'hondje van Destiny'. Meesteres Destiny knikt en ik schrijf het op. 'Ga nu maar op de grond zitten met je kontje naar de cam en wacht tot ik zeg wat je moet doen. Neem glijmiddel en de rijst mee.' Ik pak de spullen en klim op de grond met mijn kontje naar de cam. 'Goed zo, slaafje. Ik wil dat je de buttplug insmeert met glijmiddel, dat je hem dan door de rijst heen haalt en in je anus stopt.'

Ik doe wat er gevraagd wordt. Dit is de eerste keer dat ik een buttplug gebruik. Het is sowieso de eerste keer dat ik wat in mijn anus ga brengen. De buttplug zit helemaal onder de rijst. Ik zet hem tegen mijn anus aan en probeer hem in te brengen. Het gaat niet makkelijk en het begint een beetje pijn te doen. 'Schiet eens een beetje op!' Ik duw nu nog harder en met een kreet schiet hij mijn anus in. 'Blijf maar even zo zitten met je kontje iets omhoog. Dan maak ik even een foto voor Twitter.' Ik doe mijn kontje omhoog en Meesteres Destiny maakt een paar foto’s. 'Goed gedaan, honden sletje.

Trek die buttplug er maar weer uit.' Ik trek hem eruit en de vriendin begint hard te lachen. 'Er zit geen rijst meer aan de buttplug!' Meesteres Destiny lacht mee en zegt: 'Alles zit lekker in dat anusje. Klim maar weer in je rolstoel, maar voor je dat doet, wrijf je heel je bilspleet en je kont in met glijmiddel. Gooi alle rijst die nog in het pak zit op je zitkussen.' Ik wrijf mijn bilspleet en mijn kont in, gooi de rijst in de stoel en ga er weer in zitten.

'Trek je billen maar uit elkaar en schudt heen en weer in je stoel.' De rijst plakt overal aan. 'Haal je tepelklemmen er maar af.' Bij elke tepelklem die ik eraf haal, doen mijn tepels pijn. 'Je hebt je goed gedragen, sletje van me. Wat vond je er van, vriendin?' 'Je klein piemel slaafje heeft me niet teleurgesteld. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Oh, wat heb ik gelachen. Bij de volgende sessie kijk ik weer mee. Misschien via Teamviewer of ik kom naar Destiny toe.' 'We zijn bijna klaar, sletje. Jij blijft zo nog een half uurtje zitten.

Dan mag je kooitje eraf en mag je je aan kleden of douchen wat je wil. De rijst vind je nog wel een paar dagen terug hoor, klein piemel slaafje.' 'Dank u, Meesteres Destiny en vriendin van Meesteres Destiny. Tot de volgende keer!' Ze stoppen met Skypen en ik blijf nog een half uur zitten. Daarna doe ik mijn kooitje af en ga ik douchen. Ze hebben gelijk gehad wat betreft de rijst. Die vond ik nog een paar dagen later terug.  

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
2 stemmen