Tantramassage

Ingezonden door Seppa2

Een paar maanden geleden was ik wel toe aan wat ontspanning. Na wat zoeken op internet had ik een advertentie gevonden voor ontspannings-/tantra massage. Ik pakte mijn telefoon op en heb via Whatsapp een afspraak gemaakt bij deze mevrouw. Toch wel een beetje zenuwachtig ben ik in de auto gestapt en ging op weg naar mijn afspraak. Daar  aangekomen werd de deur open gedaan door een super aardige en super sexy vrouw. Ze was gekleed in een mooi kanten jurkje.

We liepen de trap op naar boven naar haar massagekamer. Onder het genot van een drankje hebben we elkaar een beetje leren kennen. Daarna was het tijd om de kleren uit te doen en te starten met de massage. Ik mocht op mijn buik op de tafel gaan liggen en mijn rug werd heerlijk gemasseerd met haar fluwelen handjes. Af en toe werden mijn ballen ondeugend gekriebeld. Na een tijdje ging bij de masseuse de onderbroek uit en klom ze op de massagetafel om mij een heerlijk body to body massage te geven.

Dit was echt heerlijk. Met haar gladde lijf en mooie volle borsten gleed ze over mijn rug. Na ongeveer veertig minuten werd het tijd om mezelf om te draaien en was de voorkant aan de beurt. Hier werd eerst heerlijk mijn borst gemasseerd waarbij zo af en toe een hand richting mijn penis ging die ondertussen lekker hard was geworden. Ook hier klom de masseuse na een tijdje weer op de tafel waarna ze heerlijk met haar borsten of mijn voorkant heen gleed. Ik kon het uiteindelijk niet laten haar zelf ook aan te raken.

Eerst raakte ik voorzichtig haar billen aan en ging toen langzaam met mijn handen richting haar borsten. Ik probeerde voorzichtig te peilen wat haar reactie zou zijn als ik tussen haar benen zou strelen. Ze bleek ondertussen al heerlijk nat te zijn geworden en genoot van mijn aanraking aldaar. Na wat meer strelen en vingeren, kwam ze heerlijk klaar. Nu was het tijd om mij verder te masseren waarbij nu de volle aandacht bij mijn penis lag. Ze heeft echt de gave om je orgasme keer op keer uit te stellen, maar uiteindelijk kwam het moment dat ik mij eindelijk mocht laten gaan.

Een ongekend heftig orgasme was het gevolg. Zo heerlijk! Dit had ik nog niet eerder ervaren. Na een korte tijd bijkomen, werd ik ontdaan van de olie op mijn lijf en na nog wat babbelen was het tijd om naar huis te gaan. Ik heb haar vriendelijk bedankt en zei dat ik zeker vaker zou langskomen. In de weken die volgden, hadden we regelmatig contact via de app. We leerden elkaar steeds beter kennen. Uiteindelijk werd het weer tijd om haar een bezoekje te brengen. Dit keer ben ik met een glimlach in de auto gestapt en ging op weg.

Eenmaal bij haar aangekomen, werd ik hartelijk ontvangen met een knuffel en een kus op mijn wang. De weg naar boven was inmiddels bekend en na een babbeltje en een drankje gingen de kleren weer uit. Dit keer ging ze zelf ook meteen uit de kleren. Dat beloofde wat! Ik nam weer plaats op mijn buik op de massagetafel. Dit keer bleef ze niet aan de zijkant staan, maar klom ze meteen bovenop me. Ze begon me weer heerlijk te masseren met haar lekkere borsten en haar lekkere lichaam. Ook voelde ik hoe haar venusheuvel heerlijk over mijn billen bewoog.

Soms zou je willen dat je op zo'n moment ogen in je rug had. Deze keer was het al veel eerder tijd om om te draaien. Eenmaal op mijn rug ging ze zo zitten dat ik haar direct lekker kon aanraken. Mijn hand belandde al vrij snel weer tussen haar benen. Ze was weer heerlijk nat. Al snel zaten mijn vingers in haar heerlijke, warme grotje, terwijl zij met mijn penis aan het spelen was die ook direct heerlijk hard overeind stond. Na een tijdje vingeren kwam ze heerlijk klaar. Ze was zo geil als maar zijn kon. Op een gegeven moment zei ze: 'Zullen we een stapje verder gaan?'

Hier zei ik geen nee tegen en ze pakte een condoom. Die lag al klaar, dus ze was van tevoren al meer van plan. Toen ik het condoom om had gedaan, kwam ze meteen bovenop me zitten. Heerlijk liet ze mijn penis is haar strakke poes glijden. Wat een heerlijk gevoel! Ze was zo strak en lekker nat. Na een tijdje zijn we van positie gewisseld en hebben we in missionaris geneukt. Omdat de spanning toch wel hoog opliep was een orgasme al snel onderweg. Snel sprongen we van de massagetafel af en ging ze op haar knieën voor me zitten. Ze trok het condoom af en pijpte me heerlijk klaar.

Ik spoot al mijn zaad heerlijk over haar gezicht en borsten. Wat een geile ervaring was dit! Uiteindelijk zijn we samen onder de douche gegaan en hebben elkaar heerlijk ingezeept. Na nog een korte babbel hebben we onze kleren aangedaan. Met een lekkere knuffel hebben we afscheid genomen.Bij thuiskomst kreeg ik een appje waarin ze vertelde dat ze een relatie had, maar dat de seks al een hele tijd niet meer aanwezig was in hun relatie. Als vrouw had ze toch haar behoeftes. Vandaar dat ze van tevoren al gepland had om te neuken.

We hielden nog een tijdje contact via de app, maar uiteindelijk heeft ze besloten te stoppen met masseren. Hierna zijn we het contact verloren. Hier baal ik tot op de dag van vandaag nog steeds van. Zo'n geweldige ervaring heb ik daarna niet meer beleefd tijdens een erotische massage.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
7 stemmen