Kiekeboe III

Ingezonden door Twan

Elif en ik keken ernaar, maar zwegen beiden. Toen ik mijn rechterhand op Elifs linker dijbeen legde en die langzaam via de binnenkant omhoog bewoog, legde Elif haar linkerhand zonder verdere omhaal op mijn harde penis waarvan de contouren dwars door mijn boxer en jeans heen duidelijk zichtbaar waren. Elif begon zachtjes in mijn penis te knijpen die daardoor inmiddels tot harde lul was bevorderd. Ik moest Elif wel onderbreken, want anders zou ik meerdere miljoenen zaadcellen een vroegtijdige dood in mijn boxer laten sterven.

Elif was nat. Kletsnat. Mijn wijs- en middelvinger glommen van het vocht uit haar kutje. De vijftiger toeterde. Elif en ik keerden terug in de werkelijkheid. Ik zoemde mijn raampje weer naar beneden. ‘Met tien minuten kunnen de eersten hier zijn.' Zijn overslaande stem verraadde trots, maar ook een opgewonden verwachting. Elif en ik overlegden wat wij straks zouden gaan doen. Ik vond het erg belangrijk om een soort van stopwoord af te spreken. Ik had er geen moeite meer mee als mensen naar Elif en mij zouden kijken, maar ons aanraken was voor mij de grens.

Gelukkig zat Elif op dezelfde golflengte. Ik stapte uit en nam de videocamera mee naar buiten. Ik haalde de tripod uit de kofferruimte en bevestigde de Panasonic daarop. Elif opende haar deur ook weer en maakte een kwart draai, mij daarmee de gelegenheid gevend om op de interessante delen scherp te stellen. Dat bleek lastig, omdat Elif nu al bewoog. Ik kon nu al voorzien dat dat straks in haar voorspelbare opwinding nog veel heftiger zou worden. Na het inschakelen van het autofocussysteem hoefde ik straks alleen nog maar op het rode puntje te drukken. 

Daarmee zou ik alles voor die winteravonden vastleggen. Ik bekende aan Elif dat ik de gedachte straks zelf bekeken te worden mij nu al flink opwond. Ik merkte dat ik het nog wel moeilijk vond om te accepteren dat er straks vreemde mannen naar Elif zouden kijken en daar uiteraard bloedgeil van zouden worden. Zich zelfs op haar af zouden trekken. Elif vond dat oneerlijk. Ik moest bekennen dat zij gelijk had. Ik moest echt nog aan dat idee wennen. Ik stelde voor om maar vast te beginnen, om verder te gaan waar wij net zo abrupt waren gestopt.

Elif had geen verdere aanmoediging nodig. Haar benen openden zich lichtelijk waarbij het korte rokje weer tot haar gladde poes omhoog schoof. Mijn hemel, als dit zo zou doorgaan dan haalde ik de eerste nieuwe toeschouwers al niet eens. Ik wilde nu absoluut nog niet klaarkomen. Op het eiland had ik al een mega orgasme gehad. Daarbij was voor mijn gevoel al elke zaadcel uit mijn lichaam naar buiten geperst. Ik kon nu zonder probleem nog wel even hard blijven, maar er moest niet teveel meer van mijn spuiten worden verwacht.

Terwijl Elif strak naar mijn bobbel keek, verlieten mijn ogen haar kutje geen moment. Wij waren beiden gebiologeerd. Het dichtslaan van twee autodeuren drong maar amper tot ons door. Beide mannen kwamen aan onze kant van mijn auto staan. Letterlijk als aan de grond genageld. Het was niet mijn aandachtsgebied, maar als mannen onder elkaar wist ik dat er zich in hun ondergoed ook een wilde spanning opbouwde. Ik keek naar Elif en Elif keek naar mij. Ik was zo onder de indruk dat ik er een knik van Elif voor nodig had om aan de rode punt op de camera te drukken.

Potverdorie, had ik bijna tijdens die winteravonden naar een zwart scherm zitten kijken! Lang leve Elif! Ik had heus wel eens een filmpje van wat ‘dogging’ werd genoemd gezien. Daarbij was het heel normaal dat kijkende mannen de dame in kwestie betastten. Vooral aan haar borsten en zodra de gelegenheid zich voordeed ook tussen haar benen, al dan niet met een of meer vingers in haar kutje. Het verbaasde mij eerlijk gezegd dat de dertiger netjes vroeg of hij zich mocht aftrekken. Zowel Elif als ik reageerden verbaasd.

Ik was er in elk geval door die filmpjes vanuit gegaan dat de mannen dat wel uit zichzelf zouden doen, maar nee hoor, het werd netjes gevraagd. Terwijl ik nog over dat vragen aan het nadenken was, knikte Elif naar de dertiger. Met een van opwinding rood hoofd begon hij aan zijn broeksknoop te trekken. Het ging hem niet soepeltjes af. Nadat de knoop eindelijk verlossend opengesprongen was, werd de rits van zijn gulp met een gevaarlijke snelheid omlaag getrokken. Ik weet nog dat ik even aan zijn voorhuid tussen de ritssluiting moest denken.

De vijftiger vroeg niets. Kennelijk vond hij dat wat voor zijn vriend gold, ook voor hem van toepassing was. Hij was alleen nog iets enthousiaster dan zijn kompaan. Zijn trainingsbroek en onderbroek werden tot halverwege zijn bovenbenen getrokken. Een flinke bos schaamhaar kwam tevoorschijn. Zijn piemeltje was door het vele schaamhaar amper zichtbaar. De vijftiger begon met een gezicht dat duidelijk zijn opwinding verraadde, heftig aan zijn piemel te sjorren. Echter zonder weinig zichtbaar effect.

De dertiger was volgens Elif en mij duidelijk overtuigd van zijn ‘apparaat’. Alsof hij de lengte daarvan voor Elif beter wilde laten uitkomen, maakte hij een draai van vijfenveertig graden, daarbij Elif een zijaanzicht op zijn lul gunnend. Ook hij begon de voorhuid enthousiast over zijn eikel heen en weer te trekken. Ondanks zijn lichaamshouding naar Elif toe, keken zijn ogen bijna uitpuilend naar haar. Geil mormel dat zij was, speelde Elif het spelletje perfect mee. Zij draaide haar kontje nog iets verder in de richting van de dertiger. Haar linkerbeen draaide mee, maar haar rechterbeen bleef waar die was.

Met het openen van dat ene been kregen de beide heren een onbeperkt uitzicht op Elifs heerlijkheid. Elif genoot, dat was wel duidelijk. Zachtjes streelde haar wijsvinger haar rode schaamlipjes. Die waren al vochtig geweest, maar ik verbeelde mij dat zij nu ook wat meer gezwollen leken. Dat verbaasde mij dan weer niet. Allemachtig, dit maakte mij geiler dan ik zelf had verwacht. Terwijl ik nog overwoog om mijn eigen toverstaf tevoorschijn te halen, zag ik een witte BMW van de 3-serie uit de jaren ’90 de parkeerplaats opdraaien en onze kant op komen rijden.

Ik hoopte dat daar toch wel een dame in zou zitten. Vanuit de verte zag ik twee bolletjes achter de voorruit zitten. Tot mijn teleurstelling waren het beide mannenhoofden. De BMW werd haaks op mijn auto en die van de vijftiger geparkeerd. De auto stond nog maar amper stil of het portier van de bijrijder zwaaide al open. Volgens mij hoorde ik het scharnier kreunen, maar dat kon ook de vijftiger zijn geweest. Die bleek namelijk met zijn gesjor weliswaar geen erectie te hebben gekregen, maar wel klaar te zijn gekomen.

Ik zag twee of drie druppels crèmekleurig zaad in zijn schaamhaar hangen. Niet bepaald opwindend. Daarna ging het ongelofelijk snel. De ene na de andere auto reed de parkeerplaats op om met bijna piepende banden bij de andere auto’s aan te sluiten. Na twee auto’s vreesde ik dat ons publiek alleen maar uit mannen zou bestaan, maar niet alleen het weer was mij genadig. Uit een donkerblauwe Renault Clio kwam een setje veertigers. De man heeft niet veel indruk op mij gemaakt.

De vrouw echter viel mij op vanwege een grote bos getoupeerde en duidelijk met waterstofperoxide behandelde haardos. Aan haar voeten droeg zij ‘hakken’ wat, gelet op de schelpen op de parkeerplaats, niet zo’n goed idee was geweest. Strompelend en struikelend liep zij om de andere auto’s heen en kwam zij in al haar glorie in een veel te kort rokje aanlopen. Het geheel had iets ordinairs, wat tegelijkertijd ook weer iets geils had. Gek hoe dicht tegenstrijdige gevoelens bij elkaar kunnen liggen. Hoe dan ook, aan mijn wens voor een dame erbij was voldaan.

Ik kon mijn geluk niet op toen er twee of drie auto’s later nog een aantrekkelijke vrouw zich met haar partner bij ons publiek voegde. Vrouw nummer drie was -laat ik zeggen- inspirerend. Ach wat, het was gewoon een bloedmooie vrouw. De zonde echt wel waard. Dat vond ik duidelijk niet alleen en ook niet alleen de andere mannen. De dame was ook op de radar van Elif verschenen. Dat was duidelijk te merken. Elif liet het kijken naar de eerste dertiger en vijftiger voor wat het was en richtte zich nu duidelijk alleen op dame drie, maar dan ook letterlijk richten.

Vanmorgen bij Christine le Duc had Elif al een geile blik in haar ogen gehad. Nu leken haar hazelnoot bruine ogen wel gitzwart. Elifs hele lichaamstaal veranderde op slag. Dat miste zijn uitwerking bij mij ook niet. Het was eigenlijk niet meer dan normaal dat ik tussen al die mannen, die al aan het aftrekken waren, nu ook mijn pik tevoorschijn haalde. Ik wilde niet te hard van stapel lopen en raakte mijn pik amper aan. De aanblik van Elif was alleen al geil genoeg om mij gek te maken. Ik kon op mijn netvlies bijna een film zien waarin Elif en dame drie elkaar aan het bevredigen waren.

Met hun lippen, tongen, vingers en zelfs met dildo’s! Ik wist dat ik mij alleen nog maar in zou kunnen houden als ik aan een extreem koud Lapland zou kunnen denken, maar probeer dat maar eens te doen met zo’n fantasie op je netvlies. Uit mijn ooghoek zag ik de waterstofperoxide-dame met elke hand een lul vasthouden: die van haar autogenoot en die van een andere man. Ik kreeg de indruk dat dit publiek vaker in dezelfde samenstelling dit soort bijeenkomsten had meegemaakt. De aanwezige mannen hadden op een enkele uitzondering na, allemaal hun pik in hun hand.

Hier en daar werd er hard over eikels heen en weer getrokken. Dame drie werd door haar partner betast. Eerst tussen haar benen, maar toen haar partner achter haar ging staan, trok hij haar shirt en beha omhoog. Twee blanke tieten met donkere tepels werden door de avondzon beschenen. Aan beide kanten van haar rechtertepel zag ik een metalen bolletje in het zonlicht glazen. Een piercing! Ik moest nu echt aan de IJstijd gaan denken anders werd het ‘dweilen’. Dame drie keek Elif strak aan. Elif deed exact hetzelfde met dame drie.

Wij mannen, bestonden niet meer. Elif draaide nu helemaal in de richting van dame drie. Ongegeneerd en absoluut ongeremd was Elif zichzelf aan het vingeren. Haar wijs- en middelvinger sopten in haar kutje. Elif leek buiten zichzelf. Dame drie liet zich van achteren melken. Zelf liet zij haar rechterhand onder haar rokje in wat haar slipje moest zijn, verdwijnen. Ik hoopte diep dat dame drie haar kutje zou laten zien. Ik wist dat Elif dat ook hoopte. Er zelfs bijna om bad. Ik had het niet meer en liep naar Elif.

Ik wilde mij door haar laten pijpen. Hoezeer ik ook al op knappen stond. Elif zag mijn pik niet eens! Elif had alleen maar oog voor dame drie. De mannen hadden duidelijk moeite om hun aandacht over Elif en dame drie te verdelen. Ik ook. Ook Elifs gebed werd verhoord. Het minirokje van dame drie ging omhoog en een vleeskleurig slipje omlaag. Elif schoor haar kutje altijd feilloos kaal. Dame drie had duidelijk een dun streepje haar laten staan. Elif zag mij echt niet meer staan. Ik moest echt haar vrije hand pakken en die om mijn paal heen vouwen. Zelfs toen had Elif nog niet in de gaten dat ik bestond.

Normaal gesproken zou ik mij misschien diep beledigd hebben gevoeld, maar nu zag ik zelfs het laatste adertje van mijn pik tot barstens toe opzwellen. Ik was zo hard dat het pijn deed. De getoupeerde dame zat inmiddels op haar knieën op de schelpen.In beide handen had ze een lul vast en die van haar chauffeur zat in haar mond. Dame drie liet zich nog steeds van achteren melken, terwijl haar rechterhand open en bloot haar kutje verwende. Met haar linkerhand was zij duidelijk op zoek naar houvast. Liefhebbers en pikken genoeg. Ik moest het hoofd van Elif echt met mijn handen naar mijn paal draaien.

Normaal gesproken was Elif net een stofzuiger. Zeker als zij zich vol overgave op mijn pik stortte. Nu moest ik haar onderkaak naar beneden drukken en haar mond letterlijk over mijn pik trekken. Normaal was ook dat Elif met haar lippen mijn pik hetzelfde goddelijke gevoel van haar kutje gaf. Nu botste mijn eikel hard tegen Elifs voortanden. Weer moest ik haar onderkaak bijna ontgrendelen. Eindelijk begreep Elif dat ik voor haar stond met mijn pik in haar mond. Elif schoot binnen een seconde van 0 naar 100.

Zij pijpte mij als een razende, maar haar ogen leken op de kut en de uit hun cups hangende tieten van dame drie vastgenageld. Dame drie trok de ene liefhebber naar de andere af. Miss waterstofperoxide bleek een ware zaadliefhebster te zijn. De ene na de andere man kwam bij haar klaar. Telkens wist zij haar hoofd net zo te draaien dat de slierten zaad in haar gezicht terechtkwamen. Het had iets goedkoops. Iets hoerigs, maar ook zo vreselijk geil! Bijna niemand was nog bij volle zinnen.

Ik had gelukkig nog wel de tegenwoordigheid van geest om een man, die duidelijk op Elif klaar wilde komen, naar miss waterstofperoxide te verwijzen. Eerlijk gezegd weet ik niet of Elif in dat stadium ons stopwoord nog zou hebben uitgesproken. Elif was buiten zichzelf. Ik moest echt terugtrekken. Ook ik was een beetje de weg kwijt. Het open seksspel bracht mij ergens waar ik nog niet eerder was geweest. In mijn geilheid heb ik Elifs shirt over haar schouders naar beneden getrokken. Haar beha heb ik bijna afgescheurd.

Op dat moment was Elif mijn hoertje dat ik met iedereen wilde delen. Elif keek alleen maar. Weer had zij maar amper het besef van wat er allemaal met en om haar heen gebeurde. Dame drie werd aan alle kanten betast. Iedereen die wilde grijpen, mocht dat. Als ik Elif niet tegen zichzelf in bescherming had genomen, was zij ook overal mee akkoord gegaan. Dat weet ik zeker. Wat mij uiteindelijk klaar heeft laten komen en weer bij mijn positieven heeft gebracht, was Elifs wijsvinger die zij onder mijn balzak door in een keer in mijn kont liet verdwijnen. Tot aan haar knokkel.

Er was toen bij mij geen houden meer aan. Gespoten heb ik niet meer. Ik had geen zaad meer, maar het voorvocht parelde over mijn eikel en schacht. Het liep over de onderkant van mijn lul om mijn balzak te laten glimmen in de ondergaande zon. Zonder zaad ben ik toch enorm heftig klaargekomen. Voor mijn gevoel zelfs heftiger dan met sperma. Ik schat in dat het nog iets van een kwartier of half uur heeft geduurd voordat iedereen weer op aarde terug was. Stel na stel stapte in hun auto om met een druk op de claxon afscheid te nemen. Verbeeldde ik het mij of klonken die claxons als een ‘tot ziens'?

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem