Mijn eerste erotische massage

Buiten daalt de eerste sneeuw van het jaar neer. De sneeuw op de auto's en de weg blijft liggen. De kinderen uit de straat houden een sneeuwballengevecht. Ik schuif de sneeuw van de ramen van mijn auto en stap in. Binnen in de auto is het ijskoud. Als ik de auto heb gestart, zet ik de verwarming op de hoogste stand. Na ongeveer een half uurtje te hebben gereden, parkeer ik mijn auto. Ik laat Daniël weten dat ik er ben en bel aan. Daniël doet de deur open en ik loop achter hem aan de woning binnen. 

We nemen plaats op de bank en hij schenkt wat te drinken in. Daniël heeft een t-shirt en een joggingbroek aan. Zelf draag ik een leuk jurkje. Als onze glazen leeg zijn, lopen we richting de slaapkamer. Op het bed ligt een handdoek klaar. Daniël vraagt me mezelf uit te kleden. Ik mag hierbij zelf bepalen hoe ver ik wil gaan. Als ik een kledingstuk aanhoud, betekent dat dat ik dat deel niet gemasseerd wil hebben. Hij verlaat de kamer. Ik twijfel even, maar besluit mijn slip voor nu nog even aan te houden. Gaandeweg de massage zal ik bepalen of ik hem aanhoud of alsnog uittrek. 

Met alleen mijn slip aan, ga ik op mijn buik op het bed liggen. Daniël zet een muziekje op en gaat op zoek naar de massage-olie. Deze staat blijkbaar niet op de gebruikelijke plek. Even later komt hij de kamer ingelopen met de massageolie in zijn hand. Hij neemt plaats op zijn knieën voor het bed en doet wat massageolie op zijn handen. Ondanks dat hij zijn handen heeft opgewarmd, voelen die nog wat koud aan op mijn huid. Hij begint met het masseren van mijn schouders en mijn bovenrug. Hij pakt me stevig aan, precies zoals ik dat het lekkerst vind. 

Regelmatig vraagt hij me of ik het lekker vind en of het zachter of juist harder moet. Ik geef steeds aan dat het precies goed is zo. Tijdens de massage houd ik mijn ogen gesloten en geniet van elke aanraking op mijn huid. Ik ben benieuwd hoe ver hij durft te gaan. Als hij klaar is met mijn bovenrug staat hij op en loopt naar de andere kant van het bed. Hij pakt nog wat massageolie en gaat aan de slag met mijn onderrug. Ik voel mijn lichaam zich onder zijn handen ontspannen. Dan zijn mijn benen aan de beurt. Ook hiervoor neemt hij uitgebreid de tijd. 

Aangezien ik mijn slip nog aan heb, verwacht ik dat hij niet mijn billen gaat masseren.  Hij gaf vooraf aan de massage namelijk aan dat hij de delen die bedekt zijn niet gaat masseren. Nu baal ik wel een beetje dat ik mijn slip aan heb gehouden. Ik voel hoe zijn handen steeds iets verder naar boven glijden, terwijl hij druk bezig is om mijn bovenbenen te masseren.  Stiekem hoop ik dat hij toch mijn billen meeneemt tijdens de massage. Nog altijd voel ik bij elke beweging zijn vingers iets verder opschuiven naar boven.

Langzaam blijft hij zijn handen verder omhoog schuiven. Ik voel hoe hij zijn handen voorzichtig onder mijn broekje laat glijden. Mijn uitblijvende reactie om hem te stoppen, moedigt hem aan om steeds een beetje verder te gaan. Uiteindelijk voel ik zijn volledige handen onder mijn broekje schuiven. Zijn handen kneden mijn billen stevig. Hij vraagt of hij mijn slip uit mag doen. Dat mag. Graag zelfs. Met nog wat massageolie masseert hij mijn billen uitgebreid. Hij vertelt me dat hij mijn billen mooi vindt. Ik bloos een beetje. 

Als de gehele achterzijde van mijn lichaam is gemasseerd, vraagt hij me om om te draaien. Ik draai mezelf om en neem nu geheel naakt plaats op mijn rug. Hij start met het masseren van mijn nek en schouders. Ook mijn hoofd en gezicht neemt hij mee. Het voelt heerlijk aan. Inmiddels is mijn hele lichaam behoorlijk ontspannen door de massage. Hij verplaatst zijn handen verder naar beneden en ik voel ze over mijn borstbeen verder richting mijn navel glijden. Heel vakkundig vermijdt hij elke aanraking met mijn borsten. 

Ik ben blij dat hij niet meteen mijn borsten aanraakt. Door dit niet te doen, wordt het verlangen dat hij ze straks wel aanraakt alleen maar groter. Zijn handen masseren mijn buik. Als hij met zijn handen over mijn lichaam omhoog glijdt, raakt hij heel subtiel mijn borsten aan. Door de olie glijden ze heel eenvoudig over mijn grote borsten heen. Hij stopt even bij mijn harde tepels en masseert ze stevig. Ik geniet van de aanraking. Dan zijn mijn benen aan de beurt. Hij gaat op mijn benen zitten en masseert een voor een mijn benen uitgebreid. 

Ik moet eerlijk zeggen dat de massage me niet onberoerd laat. Stiekem is het best geil om overal aangeraakt te worden door een aantrekkelijke jongeman die je nauwelijks kent. Hij heeft al zijn kleding nog aan en ik lig hier naakt voor hem op het bed, geheel aan hem overgeleverd en met volle teugen genietend. Nadat mijn onderbenen gemasseerd zijn, gaat hij verzitten en neemt plaats tussen mijn benen. Ik spreid mijn benen iets verder, zodat hij er tussen kan gaan zitten. Terwijl hij mijn bovenbenen onder handen neemt, vertelt hij dat hij normaal gesproken niet verder gaat dan een bepaald hoogte.

Stiekem hoop ik toch dat hij dat wel gaat doen. Een beetje teasen lijkt me toch wel op zijn plaats bij een erotische massage. Gelukkig voel ik niet veel later zijn vingers boven de aangegeven grens uitkomen. Steeds iets verder glijden zijn vingers omhoog. Ik voel ze langs de rand van mijn schaamlippen glijden. Dit voelt heerlijk aan! Ik voel hoe de opwinding in mijn lichaam steeds verder toeneemt en hoop dat hij nog even door blijft gaan met het strelen van mijn schaamstreek. Via de rand voel ik hoe hij mijn schaamlippen voorzichtig aanraakt.

Hij wordt steeds vrijpostiger en zijn vingers glijden steeds dichter langs de opening van mijn vagina. Plots voel ik de spieren in mijn vagina zich samentrekken als hij met een vinger over mijn clit glijdt. Hij vraagt me of ik geschrokken ben van de onverwachte aanraking of dat het een schokje was van genot. Ik bevestig hem dat het laatste zeker het geval is. Ik leg mijn handen boven mijn hoofd en geniet van elke aanraking die volgt. Mijn benen leg ik nog iets verder uit elkaar, zodat hij er goed bij kan. 

Hij blijft mijn schaamlippen strelen en af en toe raakt hij subtiel mijn clit aan. Dan buigt hij zich voorover en kust zachtjes mijn buik. Hij kust zich een weg naar beneden. Elke aanraking van zijn warme lippen voelt heerlijk aan. Ik voel hoe mijn lichaam zich steeds meer voor hem openstelt. Ik raak meer en meer opgewonden. Zijn tong streelt mijn clit. Heerlijk! Wie weet wordt dit mijn eerste massage met happy end... Eerst voorzichtig en later steeds steviger likt hij mijn clit. Mijn ademhaling wordt steeds zwaarder.

Stiekem had ik hier al op gehoopt toen ik de woning binnen kwam. Toen ik hem op de bank zag zitten, wist ik al dat ik het niet erg zou vinden als het zou eindigen met een happy end. Dat zou de ultieme afsluiting zijn van de massage. Voorzichtig brengt hij twee vingers bij me naar binnen. Met zijn vingers raakt hij mijn G-spot. Hij blijft die masseren en ik word nog vochtiger. Terwijl hij me stevig vingert, masseert hij met zijn tong mijn clit. Zijn vingers glijden in en uit me en pakken mijn borsten stevig vast.

Nog een paar laatste strelingen van zijn tong zorgen ervoor dat ik mijn hoogtepunt bereik. Ik voel de spieren in mijn vagina samentrekken. Ik blijf even liggen op het bed om na te genieten van mijn orgasme. Als het orgasme is wegge-ebt, kleed ik mezelf aan. Daniël brengt me een glas water. Ik drink mijn glas leeg en bedank hem voor de heerlijke massage. Gelukkig is het gestopt met sneeuwen. Geheel ontspannen ga ik naar huis. Ik zal zeker nog eens terugkomen voor een heerlijke erotische massage.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.75 sterren
12 stemmen