Pip's fantasie 

Een kleine twee jaar spreken Pip en ik, Lonneke, met enige regelmaat af. In het begin stuurde hij me dagelijks een klein gedichtje. Eerst een tikkeltje ordinair en niet perse mijn stijl. Nadat ik er wat van had gezegd, kreeg ik elke dag een gedichtje dat meer in mijn straatje paste. Een beetje meer classy. Nog nooit eerder had iemand dat voor mij gedaan. Ik vond het erg attent. Langzaam ontstond de interesse om een keer een drankje te doen en elkaar beter te leren kennen. Pip is heel anders dan de andere mannen met wie ik heb gedatet en misschien houdt dat het juist wel spannend. 

We zijn zo verschillend, maar hebben tenminste een ding gemeen: onze interesse in seks en alles wat daarbij komt kijken. Wat Pip anders maakt dan mijn andere minnaars is dat hij alleen orale seks wil. Daar moest ik in het begin erg aan wennen en wist niet of dat voor mij voldoende zou zijn. Ik vind orale seks het einde, maar af en toe heb ik toch de behoefte om een piemel in me te voelen. Aan de andere kant kom ik alleen klaar door orale seks, dus wat dat betreft is het geen probleem. Elke date staat orale seks dus centraal.

Pip weet dat ik heel vrij en openminded ben en makkelijk over seks kan praten. Dat zorgt ervoor dat dit een regelmatig terugkerend onderwerp van gesprek is. Omdat het nu eenmaal makkelijker is om je fantasieën en diepste verlangens met je minna(a)r(es) te delen, is dat ook wat er bij ons gebeurde. Pip vertelde me dat hij al een aantal jaar de fantasie heeft om een man te pijpen. We hadden het er al verschillende keren over gehad, wel het liefst online, want er in real life over praten vind Pip een beetje ongemakkelijk.

Ik gaf aan dat als hij dat echt heel graag wilde, ik dat voor hem zou regelen. Ik ken immers genoeg leuke mannen waarvan ik weet dat zij dit zelf ook heel leuk vinden en dat graag zelf zouden willen ervaren. Na een mislukte poging om via een website een leuke en geschikte man te vinden, heb ik toch maar een aantal mannen uit mijn netwerk aangesproken. Eigenlijk waren ze allemaal meteen enthousiast. Echter aangezien het afspreken alleen overdag kon plaatsvinden, bleek het in de praktijk toch lastig om met iemand erbij af te spreken. 

Pip wilde graag dat ik erbij zou zijn als hij voor het eerst een man oraal zou bevredigen. Dat is voor mij geen bezwaar. Zelf vind ik het ook opwindend als een man een andere man pijpt. Verschillende ideeën hebben de revue gepasseerd. Ik was bang dat Pip het aanvankelijk een goed idee zou vinden, maar op het moment suprême toch af zou haken. Ik besloot het erop te wagen en mijn kennis uit te nodigen. De tijd en locatie waren bepaald. Pip en ik zouden elkaar om elf uur ontmoeten in onze hotelkamer en onze 'gast' zou een uurtje later komen. 

Om elf uur klop ik op de deur van het kamernummer dat Pip mij had geappt. Met alleen zijn onderbroek aan doet hij de deur open. Ik loop verder de kamer in en begin mezelf langzaam uit te kleden. Ik trek het jurkje aan waarvan ik weet dat hij die sexy vindt. Ik vraag hem of hij er klaar voor is en of hij het spannend vindt. Hij geeft aan dat hij er nog steeds veel zin in heeft. Het lijkt erop dat het vandaag dan toch echt gaat gebeuren. Aan de andere kant is het nog geen twaalf uur en heeft hij nog alle tijd om van gedachten te veranderen. 

Met alleen het sexy jurkje aan stap ik naast Pip in bed. Hij vraagt of ik tegen hem aan kom liggen en neemt me lekker stevig in zijn armen. Ik realiseer me dat dit in al die tijd een van de weinige keren is dat we lekker in elkaars armen liggen. Dit moeten we zeker vaker doen. Heerlijk dat huid op huid contact! Knuffelen geeft mij altijd het gevoel van verbondenheid en geborgenheid. Minstens net zo lekker als de seks zelf. We zoenen heerlijk en dan is het tijd om hem eens lekker op te warmen. Om te voorkomen dat hij alsnog afhaakt, moet ik ervoor zorgen dat hij lekker geil blijft en dus nog niet klaarkomt. 

Als mannen zijn klaargekomen, gaan ze immers weer met hun hoofd denken ik plaats van met hun kleine vriend en weten ze vaak niet hoe snel ze er weer vandoor moeten gaan. Dat maakt het altijd een beetje ongemakkelijk. Het geeft je het gevoel of je alleen leuk en interessant genoeg bent voor dat stukje. Ik loop naar het bureau en check mijn telefoon. Met Nick heb ik gisteren afgesproken dat hij vandaag meteen naar onze kamer komt. Ik zie inderdaad een berichtje van hem op mijn telefoon dat hij onderweg is. 

Pip is op zijn rug op het bed gaan liggen. Ik zit bovenop hem en zoen hem. Met mijn mond ga ik al kussend langzaam over zijn lichaam naar beneden. Ik doe zijn boxer naar beneden en neem zijn pik in mijn warme en vochtige mond. Met voldoende speeksel en mijn zachte tong bewerk in zijn pik. Ik voel hoe zijn pik steeds harder wordt in mijn mond. Met mijn hand masseer ik zijn ballen. Dan verplaats ik mijn handen naar zijn tepels. Ik weet dat hij het heerlijk vindt als ik hem tijdens het zoenen of de orale seks stevig in zijn tepels knijp.

Als ik niet voldoende handen over heb om dat te doen, doet hij dat altijd zelf. Ik ga verder naar boven met mijn lichaam en ga bovenop hem zitten. Mijn vulva glijdt soepeltjes over zijn pik heen en weer. Aangezien ik zelf ook al aardig opgewonden ben, is er voldoende vocht beschikbaar om lekker over zijn pik te kunnen glijden. Pip geeft aan dat hij het lekker zou vinden als ik op mijn rug ga liggen en hij zijn pik in mijn mond kan schuiven. Ik ga op mijn rug liggen en voel hoe hij zijn pik in mijn mond naar binnen schuift.

Heerlijk toch dat je gewoon aan kunt geven wat je het allerlekkerst vindt. U vraagt en wij draaien. Pip wil nog niet klaarkomen en vindt het tijd om de rollen om te draaien. Hij draait me om, zodat ik met mijn rug voor hem op het bed lig. Hij zit op zijn knieën voor het bed en brengt zijn mond naar waar ik dat het lekkerst vind. Met zijn zachte mond en tong zoent hij het gebied rondom mijn vagina. Heerlijk! Afwisselend voel ik zijn tong langs mijn clit gaan en dan weer zuigt zijn mond zich vast aan mijn clit. Ik geniet van zijn orale kunsten.

Denkend aan wat komen gaat, maakt me zo mogelijk nog meer opgewonden. Het duurt dan ook niet lang voordat hij me heerlijk klaar beft. Ik moet er even van bijkomen. We gaan weer naast elkaar op het bed liggen en fantaseren erop los hoe we het precies gaan aanpakken zometeen. Ik kijk op de klok en zie dat het bijna tijd is. Nick is er over vijftien minuten. We spreken nog een keer de mogelijke scenario's door. Aangezien hij hier al zo lang over fantaseert, wil ik dat het voor hem zo perfect mogelijk is en hij er optimaal van kan genieten. Hij mag kiezen hoe we het gaan doen. Het is zijn feestje vandaag.  

De knoop is doorgehakt en het scenario bepaald. Nick appt dat hij beneden staat en vraagt of hij door mag lopen. Dat mag uiteraard. Wij zijn er immers helemaal klaar voor. Ik heb de blinddoek en het zweepje al klaargelegd op het nachtkastje. Het is tijd voor Pip om de blinddoek voor te doen. Hij wil immers de man die hij oraal gaat bevredigen niet zien. En ook niet horen trouwens. De instructies daaromtrent zijn van tevoren doorgegeven aan Nick. Hij weet wat hem te wachten staat. Ik hoor iemand kloppen op de deur. Ik trek mijn jurkje recht en open de deur.

Keurig op het afgesproken tijdstip staat Nick voor de deur. Hij loopt naar binnen en we begroeten elkaar middels drie zoenen op de wang. Hij hangt zijn jas op de kapstok en loopt achter mij aan de kamer in. Zoals afgesproken zit Pip al netjes op zijn knieën klaar voor het bed. Ik gebaar Nick dat hij plaats kan nemen op de bank tegenover het bed. Zo heeft hij goed uitzicht op het bed. We hebben besloten om Nick een beetje op te warmen door hem een klein showtje te geven. Voordat hij zijn orale kwaliteiten op de heerlijke pik van Nick mag uitoefenen, mag hij eerst mij een beetje opwarmen. 

Voor de tweede keer die dag stort hij zich op mijn clit. Terwijl Pip mij heerlijk beft, trekt Nick langzaam zijn kleding uit. Als hij geheel naakt is, zie ik hem zichzelf aftrekken, terwijl hij naar ons kijkt. Hij staat op van de bank en komt naast het bed staan. Ik voel zijn hand op mijn knie rusten. Ondertussen trekt hij zich rustig verder af, genietend van het schouwspel dat zich vlak onder zijn neus afspeelt. Nick is al aardig hard. Hij glijdt met zijn hand over mijn been en Pip blijft me met zijn tong heerlijk strelen. 

Nu Nick voldoende is opgewarmd, vraag ik Pip te stoppen en laat Nick mijn plaats op het bed innemen. Ik ga naast Nick op het bed zitten en begeleid Pips hoofd naar de grote genotsknots van Nick. Hij wilde een grote pik, nou die heeft hij dan ook gekregen. Ik zie hoe zijn lippen voorzichtig om de harde paal van Nick glijden. In het begin is Pip heel bescheiden en gaat zijn mond slechts een klein stukje over de pik van Nick. Ik fluister hem in zijn oor dat hij het goed doet en hij de pik wat verder in zijn mond moet nemen. 

Nick geniet van de mond van Pip om zijn pik. Af en toe streel ik met mijn hand het lichaam van Nick, zoals hij met zijn hand mijn been streelt. Ik vraag Nick of Pip het goed doet. Immers als hij niet naar wens pijpt, moet ik het zweepje van het nachtkastje halen en hem aansporen beter zijn best te doen. Dat is niet nodig. Nick geniet minstens net zo van de orale seks als Pip dat doet. Even schiet het door mijn hoofd dat het ontzettend geil zou zijn als ik nu op het gezicht van Nick ga zitten. Terwijl Pip Nick lekker afzuigt, kan Nick mij lekker beffen, terwijl ik uitzicht heb op hoe Pip Nick pijpt.

Misschien leuk voor een volgende keer. Ik hoor Nick steeds zwaarder ademen. Het duurt niet lang meer of hij zal zijn hoogtepunt bereiken. Ik blijf Pip aanmoedigen door steeds dingen in zijn oor te fluisteren. Nog een paar laatste strelingen met zijn tong en dan komt Nick met een luide zucht klaar. Pip lijkt er maar geen genoeg van te kunnen krijgen en blijft de pik van Nick pijpen. Ik laat hem lekker zijn gang gaan. Na al die jaren is zijn fantasie eindelijk uitgekomen. Ik ben heel benieuwd hoe hij het vond.

Als Nick niet meer kan en zijn pik uit de mond van Pip haalt, zie ik dat hij. die keurig heeft schoongelikt. 'Goed zo, Pip. Zo hoort het.' Zoals afgesproken trekt Nick, nadat hij zijn pik heeft schoongemaakt in de douche, zijn kleren weer aan en verlaat geluidloos de kamer. Bij het afscheid geef ik hem weer drie zoenen op zijn wang en bedank hem voor de leuke middag. Uiteraard ben ik heel nieuwsgierig hoe Pip het heeft ervaren. Was het zoals hij het zich al die jaren heeft voorgesteld? Was het voor herhaling vatbaar of was het eens, maar nooit weer?

Pip vertelt me dat hij het heerlijk vond. Het was precies zoals hij zich voor had gesteld of misschien zelfs nog beter. Hij vond de pik van Nick heerlijk en ook het pijpen vond hij helemaal top. Naderhand heeft Pip het onderwerp bij elk gesprek dat we hebben gehad naar voren gebracht. Hij vond het een te gekke ervaring en zou het graag nog eens doen. We zijn nu al aan het fantaseren over een volgende keer. Wellicht dat Nick het leuk vindt om nog eens aan te sluiten of dat we het nog eens over zouden kunnen doen in een iets aangepaste vorm.

Pip staat er ook voor open om meerdere mannen tegelijkertijd, of nou ja achter elkaar, af te moeten zuigen. Dat lijkt me ook heel erg geil om te zien. Op naar de volgende fantasie die we uit kunnen laten komen. Fantasy as a service..

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
5 stemmen