Just another day at the office

Na het laatste avontuur van Stephan en Rosalinde waar ik als toeschouwer aanwezig mocht zijn, appte Stephan mij. Hij uitte zijn verbazing dat ik alleen maar toe kon kijken, terwijl hij seks had met Rosalinde. Ik bekende hem dat ik het heel opwindend vond om naar hen te kijken en als hij me had gevraagd ik zeker met ze mee had gedaan. Daar voegde ik nog aan toe dat ik, na afloop, thuis met mezelf had gespeeld. Hij nodigde me uit om de volgende keer met hen mee te doen als ze weer af gingen spreken. Dat leek me een leuk en geil idee. 

De vorige keer dat we af hadden gesproken, was het een mooie, zonnige dag. Vandaag was dat helaas anders. De hele dag regende het pijpenstelen. Ook was het een stuk minder warm. Buiten afspreken, zoals we gepland hadden, was dus helaas geen optie. We moesten een andere plek vinden om af te spreken. Ik liet hem weten dat er voldoende websites zijn waar je een kamer voor een paar uur kunt huren. We spraken af dat hij rond zou kijken en mij zou laten weten waar we elkaar zouden ontmoeten. 

Die middag ontving ik van hem een adres. Aangezien ik de wijk een beetje kende, kon ik me niet voorstellen dat er op die plek een hotel of iets dergelijks was, maar goed ik zou het wel zien. Stephan en Rosalinde zouden eerder op de locatie zijn dan ik aangezien ik nog een afspraak had. Ik voerde het adres dat ik van Stephan had ontvangen in in mijn navigatie en ging op weg. De navigatie leidde me naar de woonwijk. Ik parkeerde mijn auto en ging op zoek naar het juiste huisnummer. Nog steeds was ik heel benieuwd waar ik terecht zou komen. 

Ik ging er vanuit dat het een woning zou zijn die je kon huren. Ik liep naar de lift en toetste de juiste verdieping in. De lift bracht me naar de juiste verdieping en ik stapte uit. Aangekomen bij de voordeur belde ik aan. Stephan deed open en ik liep achter hem aan naar binnen. Het bleek een appartement te zijn. Toen we de woonkamer inliepen, zag ik een man achter zijn laptop in de woonkamer zitten. Hij was thuis aan het werk. Ik vroeg mezelf af wie die man was en hoe we hier terecht waren gekomen. 

Toen ik de man nog eens goed bekeek, zag ik dat hij alleen een shirt aanhad. Hij zat dus halfnaakt achter zijn laptop te werken. Ik besloot Stephan te volgen naar de slaapkamer. Daar aangekomen zag ik Rosalinde op het bed liggen. Rosalinde had een lekker pakje en sexy, zwarte kousen aan. Zo te zien hadden ze er al een leuke tijd samen op zitten. Ik ging naast Stephan op het bed zitten. Hij was volledig naakt. Ik vroeg hem wie de man was en wat hij hier precies deed. Hij gaf aan dat hij in een Kik-groep een oproep had gedaan of iemand nog een leuke locatie wist om met zijn drieën af te spreken. 

Iemand had aangeboden om bij hem thuis af te spreken. Wel op voorwaarde dat hij af en toe mocht kijken en met zichzelf mocht spelen. Dat vonden Stephan en Rosalinde prima, dus stemden ze hiermee in. Ze vonden het een beetje spannend om daar af te spreken, maar het voelde wel goed. Bij de man aangekomen, bood hij hen wat te drinken aan en wees hen de weg naar de slaapkamer. Hij had het bed verschoond en had handdoeken klaargelegd. Stephan en Rosalinde liet hij achter in de slaapkamer en hij ging weer aan het werk.

Ze gingen heerlijk met elkaar aan de slag en af en toe kwam de huiseigenaar om het hoekje kijken. Na een tijdje vroeg Stephan aan Rosalinde of ze ook met hem zou willen spelen en dat leek haar wel lekker. Stephan heeft haar vervolgens op haar knieën gezet met haar gezicht naar de deur. Rosalinde riep de man en vroeg hem wat dichterbij te komen. Ze pijpte hem lekker klaar, terwijl Stephan haar achterlangs nam. Stephan heeft haar in allerlei heerlijke standjes genomen en haar heerlijk neukend klaar laten komen.

Later heeft hij dat nog met zijn tong en vingers verschillende keren herhaald. Na een tijdje te hebben gewerkt, kwam de huiseigenaar terug om met Rosalinde te spelen. Hij streelde en speelde met haar borsten, terwijl Rosalinde Stephan verwende. Zonder dat Stephan het door had, was niet Rosalinde, maar de huiseigenaar Stephan aan het pijpen. Stephan was zo geil en Rosalinde lekker aan het likken dat hij het maar half door had. Daarna ging de huiseigenaar weer aan het werk en hebben zij nog even gespeeld.

Stephan heeft Rosalinde nogmaals een groot orgasme bezorgd. Ze was daarna even helemaal uitgeteld. Niet veel later ging de bel en stond ik voor de deur. Vandaar dat die man dus halfnaakt achter zijn laptop zat te werken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de situatie hilarisch vond. Ik ben al in bijzondere situaties terecht gekomen, maar dit spande toch wel de kroon. In de slaapkamer liggen twee mensen te seksen, terwijl de huiseigenaar halfnaakt met een cockring om in een conference call zit. Een videocall zal na vandaag voor mij nooit meer hetzelfde zijn...

Ik kleed mezelf uit en ga bij Stephan en Rosalinde op het bed zitten. We zoenen en voelen wat en dan verdwijnt Stephan met zijn gezicht tussen mijn benen. Het is heerlijk hoe zijn tong over mijn clitoris streelt. Terwijl hij mij oraal verwent, zoen ik Rosalinde. Ze voelt lekker zacht aan en kan goed zoenen. Mijn handen verkennen het strakke lichaam van Rosalinde. Ik draai mijn hoofd iets en mijn tong raakt haar clit. Het hoofd van Rosalinde verdwijnt op haar beurt weer tussen de benen van Stephan. Het is een geil gezicht dat we elkaar tegelijkertijd in een driehoekje beffen en pijpen. 

We blijven een tijdje zo liggen. Het is heerlijk, maar we willen nog niet klaarkomen. Dan stopt Stephan en staat op. Als Stephan een condoom pakt en die omdoet, zie ik de huiseigenaar de kamer binnen komen lopen. Stephan geeft meteen aan dat ik niet aangeraakt wil worden. Hij richt zijn aandacht volledig op Rosalinde. Hij komt op het bed zitten. Naast mijn hoofd zie ik dat de huiseigenaar met Rosalinde zoent en haar streelt. Zijn hoofd zakt af naar het meest gevoelige plekje tussen haar benen en ook haar hoofd dwaalt af naar zijn penis.

Het is heel erg geil om te zien hoe ze elkaar in standje negenenzestig verwennen, terwijl Stephan zijn penis bij mij naar binnen duwt. Ik lig op mijn rug op het bed met opgetrokken knieën en Stephan penetreert mij. Het uitzicht op het tafereel naast mij zorgt ervoor dat ik nog meer opgewonden raak. Dan zet Stephan mij op handen en knieën en neemt me doggy. Nog altijd zie ik rechts van me op het bed de twee anderen elkaar oraal bevredigen. Als beiden klaar zijn gekomen, stapt de huiseigenaar het bed uit en gaat achter zijn laptop zitten.

Stephan haalt zijn penis uit me, doet het condoom af en brengt zijn penis bij Rosalinde naar binnen. Ik zoen Rosalinde op haar mond en haar borsten, terwijl Stephan bij haar naar binnen stoot. Rosalinde geniet er intens van. Als ze wederom een orgasme heeft bereikt, beffen Stephan en Rosalinde me afwisselend. Gezien de hele situatie en de setting waarin we ons bevinden, duurt het niet lang voordat ook ik klaarkom. Dan is het alleen nog Stephan die nog geen hoogtepunt heeft bereikt. Rosalinde buigt zich voorover en neemt de penis van Stephan in haar mond.

Haar vinger zie ik in zijn kontje verdwijnen. Dit is wat hij het lekkerst vindt. Dit zag ik haar eerder ook op het naaktstrand doen. Uit eigen ervaring weet ik dat mannen dat stiekem erg lekker vinden. Vol passie zie ik Rosalinde de penis van Stephan pijpen. Zijn penis glijdt in en uit haar mond. Het tempo van het in- en uitgaan van haar vinger in het kontje van Stephan wordt opgevoerd. Dan moet Stephan zich ook overgeven aan zijn orgasme. We douchen ons en kleden onszelf aan. Dan bedanken we de huiseigenaar voor de gastvrijheid en lopen met zijn drieën naar de lift.

Het was wederom een bijzondere ervaring. Buiten aangekomen neem ik afscheid van Stephan en Rosalinde. Stephan brengt Rosalinde naar haar auto, waarna ze doorrijdt naar haar werk. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.75 sterren
8 stemmen