Niki III

Ingezonden door Peter

De volgende dag kon ze niet wachten tot ze hem alleen had. Toen ze de deur achter hen sloot, keek ze hem doordringend aan. 'Heb je gisteren nog met jezelf gespeeld?' Peter durfde haar niet aan te kijken en staarde naar de grond. 'Nou?' 'Ik heb met mezelf gespeeld. Ik kon het niet meer ophouden. Sorry.' 'Je stelt me teleur. Je had me beloofd niets te doen.' 'Maar Niki, dat kan toch niet? We hebben de hele middag seks gehad. Ik stond op springen!' 'Je bent stout geweest en daarvoor zal ik je vandaag straffen.' 

Peter keek haar verbijsterd aan, maar Niki staarde terug en Peter sloeg zijn ogen neer. 'Ga naar boven en kleed je uit.' Niki keek hoe de jongen gedwee naar boven ging. Ze was nu toch wel zenuwachtig. Zou Peter accepteren dat ze hem ging straffen? Ze kleedde zich uit tot ze alleen in haar zwarte beha en slip stond. Daarna trok ze haar lange zwarte laarzen aan. Ze keek goedkeurend in de spiegel. Ze had een mooi figuur en de te kleine beha liet haar borsten nog mooier uitkomen. Toen ze boven kwam, zag ze dat Peter zich volledig had uitgekleed. Zijn pik stond half stijf.

Dat was een goed teken. Ze zag dat hij begerig naar haar lichaam keek. 'Draai je om. Ik ga je eerst vastbinden.' Hij keek wat angstig naar het touw in haar handen, maar draaide zich gedwee om en deed braaf zijn handen op de rug. Niki bond zijn handen stevig vast. Daarna draaide ze hem om en pakte een tweede touw. Ze knielde en bond vervolgens zijn ballen stevig vast. Tot haar genoegen begon zijn pik nu verder te groeien. 'Ga op je knieën zitten, met je gezicht naar het bed.' Hij gehoorzaamde. Ze pakte hem bij zijn nek en duwde zijn bovenlichaam op het bed.

Daarna ging ze bovenop zijn rug zitten. Met zijn handen vastgebonden en met haar gewicht op zijn rug kon de jongen geen kant op. Niki pakte een liniaal van het nachtkastje en klapte daarmee dreigend op haar handpalm. 'Ik ben heel teleurgesteld in je Peter. Ik had je gezegd dat je niet met jezelf mocht spelen en je hebt het toch gedaan.''Ik kon er niets aan doen. Ik was zo opgewonden.' 'Je moet leren dat je alleen mag klaarkomen als ik dat wil. Ik wil niet dat je nog een keer genoeg van me krijgt. Dus vanaf nu bepaal ik wanneer je mag klaarkomen. Begrijp je dat?' 'Ja.' 

Niki ging bijna uit haar dak. Peter accepteerde dat zij de baas over zijn pik was. Zonder tegenspraak. 'Dus je snapt ook dat ik je nu moet straffen, omdat je ongehoorzaam bent geweest?' 'Ja.' Niki keek naar beneden naar zijn billen. Het besef dat ze hem volledig in haar macht had en met zijn instemming hem kon straffen, deed haar heet worden. Met haar rechterhand liet ze de liniaal met een pets voor de eerste keer op zijn billen terechtkomen. 'Au!' Niki bracht haar linkerhand in haar slipje en begon zichzelf te vingeren, terwijl ze een tweede klap op zijn billen liet neerdalen.

Ze wisselde zijn linker- en rechterbil af. Peter begon steeds harder te schreeuwen en te kreunen. Hij kronkelde onder haar, maar haar gewicht kon hij niet verplaatsen. Niki werd steeds geiler en begon harder te slaan. Ze genoot van haar macht en raakte in extase toen Peter haar begon te smeken om te stoppen. Natuurlijk luisterde ze niet, maar zag in zijn gesmeek een aansporing om door te gaan. Ze begon zich sneller te vingeren en tegelijk harder te slaan. Peter huilde nu onder haar. Ze had hem aan het huilen gebracht!

Een paar laatste klappen en toen voelde ze een overweldigend orgasme door haar heen gaan. Ze liet zich voorover zakken over de huilende jongen heen en bleef nagenietend een moment liggen. Na een tijdje begon Niki bij te komen. Peter lag nog steeds zachtjes onder haar te snikken. Ze ging van hem af en begon hem aan zijn armen verder het bed op te sleuren. Daarna draaide ze hem om. Zijn vastgebonden pik hing er slap bij. Hij had zijn ogen gesloten en bleef door snikken. Ze ging schrijlings op zijn borst zitten. Ze had een blos op haar wangen en haar ogen sprankelden.

Hij lag te huilen en kon niets doen, want zijn handen zaten nog steeds vastgebonden. Peter, een grote sterke jongen, was door haar geslagen. Zij, een meisje dat een kop kleiner dan hem was! Ze voelde zich zo opgewonden, zo machtig. 'Kijk me aan.' Peter opende zijn ogen. Ze keek hem doordringend aan. Ze zag geen woede in zijn ogen. Wel dat hij leed. Zag ze angst? Ze wist het niet zeker. Ze zag in elk geval geen spoor van verzet. Zou ze hem ook kunnen slaan als hij niet vastgebonden was? Hij genoot er niet van.

Het zou wel het toppunt van macht zijn als ze hem zou slaan tegen zijn zin in. 'Hoe voel je je nu?' 'Het doet zeer,’ klaagde hij. 'Ja, dat moet ook. Je hebt het verdiend, vind je ook niet?' 'Hij zei niets terug. 'Nou', zei ze doordringender, 'je wist toch dat je jezelf niet mocht aftrekken? En toch je je het gedaan.' Ze begon met haar borsten te spelen en zag dat Peter er gebiologeerd naar keek. Met één hand ging ze naar achteren en begon met zijn pik te spelen. Ze was niet verrast dat hij langzaam stijf werd. 'Nou? Antwoord me. Je wist toch dat je straf verdiend hebt?' 'Ja, maar..' 

Ze wilde eigenlijk maar één antwoord horen, geen gemaar. Ze besloot hem nog harder aan te pakken. Ze wilde totale gehoorzaamheid, totale macht. Ze bleef nog even op hem zitten, terwijl ze haar borsten en zijn pik streelde, tot dat die laatste volledig stijf was. Hij begon nu zachtjes van genot te kreunen. Toen stapte ze van hem af, draaide hem om en begon zijn handen los te maken. 'Sta op', zei ze. Hij klom langzaam van het bed af. Zijn pik stond weer volledig stijf. Hij stond voor haar. Hij was een kop groter dan Niki, maar Niki wist dat zij hem de baas was.

'Je bent heel fout geweest Peter en dat moet je afleren.'Ze keek naar hem op in zijn ogen. Hij sloeg ze neer en keek naar de grond. Ze genoot van haar macht. 'Ik wil dat je nu voor me knielt.' Hij keek haar aan en zakte zonder aarzelen door zijn knieën. Ze streelde hem door zijn haar. Toen pakte ze het stevig beet en trok zijn hoofd naar achteren. Ze boog voorover en keek hem van dichtbij in zijn ogen. 'Kus mijn laarzen!' Ze hield even haar adem in. Zou hij het echt doen? Ze hoefde niet te twijfelen. Peter boog zich voorover en begon ijverig haar laarzen te likken.

Ze keek neer op de voorover gebogen jongen en genoot. 'Ik wil nu dat je me nazegt, Peter, zodat je leert hoe je je in het vervolg moet gedragen. Het is voor je eigen bestwil. Begrijp je dat?' 'Ja', hijgde hij zachtjes.'Goed.' Ze voelde zich groeien, ze voelde zich geweldig. Zoveel macht.'Zeg: Ik zal me nooit meer zonder toestemming van Niki aftrekken.' Haar adem stokte een moment. Wat heerlijk! Hij had zich volledig aan haar over gegeven! Ze liet hem nu beurtelings zijn tekst zeggen en haar laarzen likken. Hij gehoorzaamde zonder te aarzelen. Na een tijdje trok ze hem aan zijn haar overeind.

Ze zag dat hij een enorme erectie had. Hij genoot ervan. Ze was even vertwijfeld. Hoe kon dit? Bij het slaan was zijn pik slap geworden, maar nu stond hij rechtop. Ze dacht even na en kwam toen tot de conclusie dat Peter opgewonden werd als zij de baas werd, maar niet tegen hele erge pijn kon. Ze besloot gelijk haar conclusie te controleren. Ze trok hem aan zijn pik mee naar een stoel. Ze ging zitten en beval hem over haar knie te gaan liggen. De jongen gehoorzaamde. Zij duwde haar dijen tegen elkaar, zodat zijn pik stevig tussen haar ingeklemd zat. Ze begon zachtjes zijn billen te strelen.

'Ik ga je nog een keer billenkoek geven om zeker te weten dat je je nooit meer zonder mijn toestemming aftrekt.' 'Maar ik heb toch al beloofd dat ik het nooit meer zal doen?' Ze greep hem bij zijn haar en trok er hard aan.'Ik wil ook geen protest horen. Als ik je wil slaan doe ik dat. Begrijp je dat?' Hij bleef even stil toen zei hij zachtjes 'Ja.' Ze genoot en besloot hem verder te onderwerpen. 'Ik wil helemaal geen protest horen. Sterker als ik je wil slaan, wil ik dat jij me smeekt om je te slaan. Ik wil dat je zegt dat ik alles met je mag doen en dat je wilt dat ik je sla.'

Ze trok nu nog harder aan zijn haar. Ze voelde zijn stijve pik trillen tussen haar benen. Hij was zo opgewonden! 'Je mag alles met me doen.' 'Zeg me na; Sla me alsjeblieft Niki, want ik heb het verdiend. Ik zal je altijd gehoorzamen en alles doen wat je wilt.' 'Goed dan, sukkeltje, omdat je me zo lief smeekt.' Ze begon hem zachtjes met haar liniaal op zijn billen te slaan. Zijn pik bleef stijf en hij kreunde zachtjes. Ze begon harder te slaan. Ze hield hem stevig vast aan zijn haar, want hij bewoog nu hevig, kronkelde van pijn op haar schoot en gilde van pijn. Na een tijdje voelde ze hoe zijn pik slap werd.

Ze had gelijk! Hij kon niet tegen pijn. Ze werd geil van zijn gegil en de macht die ze over hem had. Ze liet zijn haar los en begon zichzelf te vingeren, terwijl ze bleef slaan. Hij huilde nu en smeekte haar te stoppen, maar hij probeerde niet om te ontkomen. Ze wist dat ze de jongen in haar macht had. Zelfs nu ze hem hard sloeg en iets met hem deed wat hij helemaal niet fijn vond, verzette hij zich niet. Ze had de volledige macht over Peter. Het wond haar nog meer op. Ze kwam heftig klaar na een tijdje en toen hield ze pas op Peter te slaan. Ze liet de huilende jongen van haar schoot rollen.

Hij bleef snikkend liggen. Zij zette haar voeten op zijn borst en bleef nagenietend kijken naar de snikkende jongen aan haar voeten. De volgende dag kwam Peter haar vroeg halen. Ze kuste hem op zijn mond en drong even met haar tong zijn mond binnen. Even laten zien dat zij de baas was. 'Heb je nog met jezelf gespeeld?' vroeg ze terwijl ze hem in zijn kruis greep met haar linkerhand en ze met haar andere hand zijn riem losmaakte. Hij keek haar verbaasd aan. 'Nee, natuurlijk niet. Dat mocht toch niet?' 

Zij begon nu zijn rits los te maken en trok zijn broek tegelijkertijd met zijn onderbroek naar beneden. Ze genoot van haar macht. Hij had er zelfs niet aan gedacht om zijn masturbatieverbod te overtreden. 'En je hebt ook nog niet geplast na gisteren? 'Met één hand streelde zijn volledig harde pik en met haar andere hand omsloot ze zijn ballen. 'Ja, dat wel natuurlijk.' Hij keek haar onschuldig aan. Ze begon harder in zijn ballen te knijpen. Ze keek in zijn ogen en zag dat hij pijn leed. 'Dat is heel dom. Jouw pik is van mij. Zonder mijn toestemming mag je er niet aankomen.

Niet aftrekken en ook niet plassen.' Ze begon harder te knijpen. Peter wankelde en begon om genade te smeken. 'Alsjeblieft Niki, laat me los. Ik.. ik.. wist het niet.' 'Dan weet je het nu!' Niki kneep nu uit alle macht. Peter gilde en zakte in elkaar. Kronkelend van de pijn rolde hij over de grond. Niki voelde zich opgewonden worden, maar wist dat ze geen tijd had. Als ze nu niet weggingen, zouden ze te laat op school komen. 'Ik heb nu geen tijd om je echt te straffen. Dat doe ik vanmiddag na school. Je bent echt een sukkel. Onthoudt voor eens en altijd dat je volledig van mij bent.

Je doet niets met je pik zonder mijn toestemming. Niet aftrekken, niet plassen, niets. Als je moet plassen vraag je netjes mijn toestemming. Heb je dat begrepen?' Ze moest de vraag een paar keer herhalen voordat hij voldoende bijkwam om een antwoord te geven. Ze waren nog maar net op tijd op school die ochtend. Niki kon zich die ochtend moeilijk concentreren. Ze was druk bezig om de ergste vernedering voor Peter te bedenken die mogelijk was en ze werd ontzettend geil bij die gedachte. Als ze vanmiddag klaar zou zijn met hem zou hij helemaal van haar zijn.

Meer breken zou niet mogelijk zijn. In de eerste pauze kwam hij verlegen naar haar toe. In haar oor, om te verhinderen dat anderen zijn beschamende vraag hoorden, fluisterde hij of hij naar de wc mocht. 'Zeg alsjeblieft.' 'Mag ik alsjeblieft naar de wc, Niki?' Ze gaf toestemming. Hij liep opgelucht naar de wc. Ze vroeg zich af of ze hem een keer in zijn broek zou laten plassen. Misschien later. In de middagpauze vroeg hij weer toestemming, maar nu weigerde ze en zei hem dat hij het maar moest ophouden. 

Toen ze rond tweeën naar huis fietsten begon hij haar te smeken. Hij moest nodig plassen, maar ze lachte gemeen en zei hem het op te houden. Zelf had ze ook al een tijdje niet geplast en ze begon aandrang te voelen. Eenmaal bij haar thuis zei ze: 'Uitkleden!' Met haar handen op haar heupen wachtte ze af tot hij klaar was. Zoals altijd was hij verlegen, werd een beetje rood en durfde hij haar nauwelijks aan te kijken. En zoals altijd stond zijn pik fier overeind. 'Ga in de hoek staan.' Eenmaal in de hoek van de eetkamer pakte ze zijn polsen en bond ze zijn handen vast op zijn rug.

Daarna pakte ze een lang touw waarmee ze zijn ballen en pik vastbond. Het uiteinde liet ze over zijn schouder hangen. Toen hij eenmaal in de hoek stond, pakte ze twee glazen water. Ze ging naast hem staan en dwong hem het ene glas leeg te drinken. Daarna ging ze op de bank achter hem zitten en dronk rustig het tweede glas leeg. Dat herhaalde ze een paar keer. Ze moest Peter een paar keer stevig in zijn ballen knijpen voor hij het vijfde glas naar binnen kreeg. Zelf had ze er ook moeite mee. Hij smeekte een paar keer om te  mogen plassen, maar ze bleef onverstoorbaar op de bank zitten.

Na een tijdje begon ze zelf ook nodig te moeten. Ze aarzelde nog even of Peter de vernedering die ze voor hem in petto had zou pikken. Of zou hij weigeren? In opstand komen? Ergens hoopte ze het, want dan had ze een motief om hem nog harder aan te pakken. Aan de andere kant als hij het zou accepteren dan zou haar macht over hem volledig zijn en daar genoot ze ook van. Ze stond op en trok Peter aan het touw aan zijn ballen naar boven naar de badkamer. Ze beval hem in bad te gaan liggen. Peter begon nu waarschijnlijk te begrijpen wat hem te wachten stond en keek angstig.

'Alsjeblieft Niki, laat me even plassen. Ik moet zo nodig.' Ze genoot van zijn smeken. 'Je hebt straf verdiend, omdat je gisteren en vanochtend zonder mijn toestemming geplast hebt. Ik wil dat je me nu smeekt om gestraft te worden.' Hij keek haar even aan en boog zijn hoofd. 'Wil je me alsjeblieft straffen, Niki?' 'Dat wil ik best', lachte Niki, 'maar ik wil dat je er echt om smeekt. Zeg dat je een slet bent. Dat je pik van mij is en dat je alles voor me doet.' 'Alsjeblieft Niki, ik ben je slet. Mijn pik is van jou. Je mag alles met mij en mijn pik doen. Ik heb straf verdiend en ik smeek je mij te straffen.'

Niki kreeg bijna een orgasme. Zijn smeekbede ging nog veel verder dan ze verwacht had. 'Ga in bad.' Peter stapte over de rand van het bad en ging zitten. Niki trok hem aan zijn haren nog verder naar achteren, zodat hij languit lag. Daarna pakte ze zijn benen en vouwde die dubbel naar zijn hoofd toe. Met één hand hield ze zijn benen vast, met de andere hand trok ze het touw om zijn ballen om zijn nek heen en daarna terug naar zijn opgetrokken knieën. Ze trok harder tot Peter schreeuwde van de pijn. De arme jongen lag nu alleen nog met zijn schouders en hoofd op de vloer van het bad.

Zijn knieën zaten bijna bij zijn oren en zijn, ondanks alles, zeer stijve pik hing centimeters van zijn gezicht af. Niki maakte een knoop in het touw, zodat het bleef zitten en keek lachend op haar werk neer. 'Je mag nu gaan plassen.' Peter keek haar een moment vol overgave aan. Hij dacht er geen moment aan te weigeren. Hij liet het gaan. Ademloos keek Niki toe hoe haar slaaf zijn blaas leegde en in grote golven op zijn gezicht neerkwamen. Zijn gezicht, zijn haren, alles was snel kletsnat. Toen de laatste stralen waren opgehouden, pakte ze zijn pik beet. Een paar strelingen en hij was weer hard.

Ze begon Peter af te trekken. De jongen was al een tijd niet klaargekomen. Binnen seconden ging zijn ademhaling sneller. Hij verkrampte en kwam zuchtend klaar. De klodders sperma zaten in zijn ogen. Niki was nu heel erg opgewonden. Ze kleedde zich snel uit, ging voorzichtig op de rand van het bad staan en mikte nauwkeurig op Peter’s ballen. Nu was het haar beurt en liet ze zich leegstromen. Over zijn billen en zijn zak. Er was geen plekje meer op zijn lichaam waar geen urine zat. Toen ze leeg was, maakte ze zich snel schoon.

Ze rende naar haar slaapkamer en greep opgewonden haar vibrator. Ze dacht aan de vernederde jongen in haar badkuip die ze in zijn eigen en haar plas in een onmogelijke houding had achterlaten. Ze wist dat hij het zoemen van haar vibrator kon horen en haar genotskreten zeker. Ze kwam heftig en heel snel klaar en bleef nog een moment nagenietend liggen. Daarna ging ze terug naar de badkamer. Peter keek haar liefdevol en onderdanig aan. Ze had zo'n zin in hem! Ze maakte hem snel los. Hij kwam stram en stijf overeind. Moeizaam geleidde ze hem naar de douche.

Ze spoelde hem snel af. Daarna begon ze hem in te zepen. Ze liet haar handen verleidelijk over zijn borst gaan totdat ze tussen zijn benen verdween. Ze wriemelde met zijn pik en ballen en hij kreunde van genot. Ze was niet verbaasd dat zijn pik weer stokstijf stond. 'Nu mag je mij wassen.' Ze duwde hem de zeep in handen. Het was lang geleden dat ze hem had toegestaan haar naakt te zien en haar zelfs maar aan te raken. Gulzig gingen zijn vingers over haar mooie lichaam. Hij waste haar borsten en bukte zich om haar benen te wassen en haar billen.

Ze voelde zijn vingers omhoog gaan langs haar dijen. Ze draaide zich om met haar rug naar hem toe en boog voorover. Tussen haar benen pakte ze zijn pik beet en trok hem naar zich toe. Ze leidde zijn pik naar binnen zover als ze kon en bleef hem vasthouden aan het touw rond zijn ballen, zodat hij er niet uit kon. 'Niet bewegen, geen centimeter! Ik wil alleen je vingers voelen. Vinger me klaar. Nu!' Peter stond met gebogen knieën, want hij was langer dan haar. Met één hand speelde hij gulzig met haar borsten, met zijn andere hand wreef hij tussen haar dijen en vond al snel haar clit.

Hij begon haar op haar lustknopje te strelen. Zij begon naarmate ze meer opgewonden raakte harder aan het touw rond zijn ballen te trekken. Ze hoorde zijn langgerekte pijnkreet in haar oren. Ze kwam kreunend en gillend klaar in een heftig orgasme. Ze zakte in elkaar en zijn pik floepte uit haar. Na een tijdje ging ze op haar hurken zitten en keek Peter aan. Haar slaaf zat haar bewonderend en liefdevol aan te kijken. Ze realiseerde zich dat ondanks zijn opwinding – zijn pik was nog steeds erg stijf – geen enkele poging had gedaan haar te neuken. 

Het was niet meer zijn pik. Het was haar pik. Ze zag het in zijn ogen. Hij was van haar. Hij was gebroken. Zij had hem in haar macht en hij vond het fijn. Hij zou altijd alles voor haar doen. Ze glimlachte teder naar hem. Hij lachte terug. Ze viel hem in zijn armen en hield hem stevig vast. 'Ik houd van je Peter.' 'Ik ook van jou Niki. Ik ben van jou.' De belevenissen in de douche hadden Niki een nieuwe impuls gegeven. Tot dan had ze Peter alleen maar gebruikt om haar seksueel genot te realiseren. Nu was er een nieuwe dimensie bijgekomen.

Ze had hem ontzettend vernederd en hij had het geaccepteerd. Ze voelde dat haar macht nog groter was geworden. Zelfs toen ze hem had losgemaakt, had hij zich niet verzet. Hoe erger ze hem vernederde, des te groter haar macht en hoe meer hij van haar werd. Ze begon op internet naar nieuwe manieren te zoeken om hem te vernederen. Ze bezocht de meer extremere sites, zocht in richtingen waar ze nog nooit aan gedacht had en al snel borrelden de ideeën bij haar op. Wanneer ze dacht hoe het zou zijn om de fantasieën die ze zag bij Peter uit te voeren werd ze nat.

Vaker wel dan niet eindigde haar zoektochten op internet met haar vingers die haar clit streelden of een vibrator die op volle toeren zijn werk deed. Bijna altijd kwam ze heftig klaar, waardoor haar verlangen om Peter haar fantasieën te doen ondergaan toenam. Ze was zo blij met de herfstvakantie. Dat was het moment dat ze hele dagen over hem kon beschikken en al haar fantasieën op hem kon botvieren.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen