Tantramasseur

Ingezonden door Goldenhands

Je ligt op bed, naakt. Je ligt op je buik. Op mijn verzoek heb je een blinddoek om. Ik heb je gezegd dat ik geen rare dingen ga doen. Jij vertrouwt me. Je ligt daar met je prachtige naakte lijf. Ik tref de laatste voorbereidingen. Ik neem flink wat massageolie in mijn handpalmen en laat het wat warmer worden. Ik druppel kleine beetjes op je rug, tussen je schouderbladen. Bij de eerste druppels slaak je een klein gilletje vanwege de verrassing. Met beide handen wrijf ik het uit over je schouders, je rug.

Je bent ontspannen en laat me begaan. Ik wrijf ook je armen, met meer olie, van boven naar beneden in. Ze liggen slap langs je lijf. Ik knijp een beetje in ze als ik ze vanaf je schouder naar beneden kneed. Ook masseer ik je handen. Je handpalmen, je vingers, de muis van je hand. En de stukjes huid die strak staan als ik je vingers spreid. Ik masseer zo beide armen. Helemaal. Mijn handen gaan weer naar je schouders. Je nek, en dan verder naar beneden. Je schouderbladen masseer ik niet al te zacht. Dan wat verder naar beneden.

Steeds met beide handen, voldoende olie en wat druk. Soms leun ik een beetje op je om wat extra kracht te geven. Je huid glijdt langzaam onder me door. Af en toe hoor ik je zachtjes kreunen. Je onderrug. Je billen. Die zijn zo zacht. Alle billen zijn zacht. Ik masseer ze net als de rest. Glad van zichzelf en van de olie. Ik knijp een beetje. Ik ga naar je heupen. Je hele flank masseer ik: van je heupen weer terug omhoog naar je oksel. Ik neem uitgebreid de tijd voor elke kant. Alles wat ik kan zien, masseer ik.

Halverwege je zij strijk ik met de toppen van mijn vingers langs de aanzet van de welving van je borsten. Als ik beide flanken helemaal ingeolied heb, ga ik via je rug weer terug naar je billen. Eerst langs de buitenkant via je heup naar beneden. Dan van buiten naar binnen langs het randje waar je bil overgaat in je been. Met beide handen pak ik één zo‘n randje vast. Heel langzaam ga ik naar de binnenkant van je been. Je legt je benen iets uit elkaar, zodat ik met mijn handen bij de binnenkant van je dijen kan. Ik streel je benen, stevig. Dan ga ik weer terug omhoog naar het randje.

Je legt je benen ongemakkelijk nog wat verder uit elkaar. Ik negeer het. Zo ga ik van het ene randje naar het randje aan de andere kant. Ik masseer nog je billen tot ik aan de bovenkant ben. Met één hand ga ik langzaam langs je bilspleet naar beneden. Mijn vingers glijden over dat mooie gladde stukje bovenaan. Vervolgens over je anus en dan wat verder. Het topje van mijn middelvinger masseert het stukje tussen je anus en je vagina. Ik hoor je. Mijn vinger drukt iets harder dan in het begin en mijn hand glijdt via dezelfde weg weer terug naar boven over je bilspleet.

Het topje van mijn vinger gaat weer over je anus. Op dat moment druk ik nog een beetje extra. Dan glijdt hij weer verder. Ik masseer je benen met beide handen. Je dijen, je knieholte, je kuiten en je voetzolen. Ik gebruik lekker veel olie. Je benen glijden door mijn handen. Dan draai je je om op mijn verzoek. Het duurt een paar seconden om weer tot rust te komen. Je ademt rustig. Ik zit nog bij je voeten en ik hou ze vast. Ik kneed ze één voor één. Dan ga ik over je linkerbeen omhoog. Ik masseer elk stukje. Je knieën streel ik alleen die zijn te kwetsbaar om stevig te masseren.

Als ik bij je dijen aankom, leg je weer vol verwachting je benen ietsje uit elkaar. Met mijn vingers gestrekt naar voren pak ik je dij tussen mijn handen en glij ik in één beweging omhoog. Net voordat mijn vingers je lies raken, stop ik. Je lacht. Ik masseer ook je rechterbeen op dezelfde wijze. Als ik met je beide benen klaar ben, gaan mijn handen naar je heupen. Dan omhoog langs de zijkant helemaal richting je oksel. Eerst aan de ene kant dan aan de andere. Als ik langs je borsten kom, voel ik weer de welving, maar ik laat ze, voor nu. Ik kom aan bij je schouders. Ik masseer ze.

Je hals, heel voorzichtig je keel, je kaken en je wangen. Ik kneed je oren. Je glimlacht. Met mijn vingertoppen streel ik je lippen. Je doet je mond open om ze te vangen, maar ze zijn al weg. Ik smeer olie op je borst, net onder het stukje waar je hals begint. Langs de zijkant van je lijf glij ik met beide handen naar je buik. Die streel ik, helemaal. Vanaf de navel waar ik even, zogenaamd per ongeluk, met mijn vinger in prik naar beneden. Langzaam, precies. Ik glijd met mijn handen tot aan je liezen en tot waar de welving van het schaambeen begint. Je maakt weer een geluid. Ik ga niet verder.

Ik ga weer terug naar je navel. Dan weer verder omhoog. Aan de rand van je borsten glijd ik met mij olierijke vingers langs de onderkant. Ik knijp er niet ik, maar wrijf ze met mijn volle hand. Je kreunt wat. Ik kneed ze licht. Met mijn handen pak ik ze helemaal vast, totdat ik je tepels insluit tussen mijn duimen en wijsvingers. In elke hand één borst. Met elke hand kneed ik heel zachtjes één tepel. Ik buig over je heen en met het puntje van mijn tong lik ik kort aan elke tepel. Je schrikt er een beetje van. Je lacht. Als ik je borsten loslaat, ontspant je lijf weer wat.

Mijn handen glijden naar je buik. Over je navel, naar je rechterlies. Mijn linkerhand gaat naar je linkerheup. Met mijn rechter hand leg ik dezelfde weg af die ik al eerder aflegde. Van je heup over je lies, die prachtige plooi tussen been en torso naar binnen, maar dit keer stopt mijn hand niet. Zeker, maar heel langzaam, glijdt hij naar de binnenkant van je dij. Vier vingers van mijn hand vormen één gesloten vlak, maar mijn duim is gespreid. Met de duim druk ik zachtjes in je lies, waardoor mijn hand naar boven draait. Ik voel de warmte van je kruis.

Mijn wijsvinger raakt als eerst het randje van je schaamlip aan. Een kleine siddering. Een kort geluid. Ik leg je benen wat uit elkaar. Met beide handen masseer ik beide liezen. De binnenkant van je dijen is heet. Gloeiend heet. Met mijn vingers glijd ik langs de buitenkant van je schaamlippen, die heerlijk hete plooi tussen je dijbeen en je schaamlippen. Zelf leg je je benen nog wat verder uit elkaar. Je kantelt je bekken naar achteren, zodat ik met mijn duimen je venusheuvel raak. Ik masseer het, ik streel het.

Mijn handen glijden erover naar beneden en dan elk aan één kant langs de buitenkant van je schaamlippen naar beneden. Langzaam word je onrustig, ongeduldig. Je kantelt je bekken weer recht, precies op het moment dat mijn handen langs de zijkant van je vulva naar beneden gaan. Mijn vingers raken je schaamlippen. Je kreunt en je lacht. Nu heb ik ze aangeraakt. Voor straf laat mijn linkerhand los. Die gaat weer terug naar je linkerheup, bijna onderaan, waar je bil begint. Ik zit naast je aan je rechterkant ter hoogte van je borst.

Als ik mijn rechterarm strek, maak ik met mijn hand steeds diezelfde beweging. Je lies loopt door de open hoek die mijn duim en vingers maken. Mijn vingers raken nu telkens je schaamlippen. Niet alleen de buitenkant. Elke keer als mijn hand tussen je benen glijdt, raakt hij een ander stukje aan. Van boven, bij je clitoris, waar ik nog niet kom, tot helemaal beneden, bij je perineum. Soms spreid ik mijn vingers als ik over je schaamlippen glijd. Mijn wijsvinger langs de linker buitenkant van je schaamlippen.

Mijn ringvinger langs de rechter buitenkant en mijn middelvinger over het midden. Met die middelvinger zet ik steeds een beetje meer druk. Na een keer of wat glijdt hij tussen je schaamlippen door. Je kreunt. Nu heftiger. Met gestrekte middelvinger klop ik zachtjes op je schaamlippen. De muis van die hand zet wat druk bovenaan. Het wrijft over die plek. Steeds lichte druk van buitenaf, van bovenaf. Nog niet vol erop. Mijn middelvinger glijdt steeds vaker tussen je schaamlippen. Ze zijn nat en warm.

Plagerig zet ik af en toe wat druk met het topje van mijn vinger, zodat het net niet naar binnen glijdt. Ik heb eigenlijk geen massageolie meer nodig daar. Met het topje van mijn middelvinger smeer ik elke keer dat in mijn hand naar beneden glijdt jouw eigen vocht wat uit. Ik maak je hele schaamlippen vochtig. Ook het laatste, onderste stukje. Ik kom er langs als ik weer een keer het topje van mijn vinger in je vagina duw. Nu echt. Eerst maar een heel klein stukje. Dan weer een tijdje niet, terwijl ik je vulva blijf masseren.

Met mijn linkerhand zet ik je benen in een hoek, zodat ze wat wijder kunnen en je bekken omhoog kantelt. Met mijn rechterhand glijd ik weer langs je schaamlippen. Het vocht uit je vagina wrijf ik in een paar keer nog wat verder uit. Het stukje onder je vagina naar je anus. Als ik er met mijn vingers overheen ga, sluit ie zich strak. Het is een reflex. Mijn vingers blijven glijden langs je natte vulva. Nu ga ik met mijn middelvinger én mijn ringvinger strak naast elkaar tussen je schaamlippen door. Stukje bij beetje steek ik de topjes in je. Eerst onderaan, en dan telkens wat verder naar boven.

Niet diep erin, maar rustig langs het randje. Je ligt onrustig. Je draait je bekken zodat ik meer raak. Ik geef het je nog niet. Met die twee vingers glijd ik weer richting je anus. Ik blijf er rustig omheen glijden en soms er overheen. Het ontspant langzaam. Met het topje van één vinger duw ik er heel zachtjes in. Je kreunt en laat het begaan. Ik glij weer terug neer boven. Met mijn twee vingers duw ik zachtjes in je. Nu verder, steeds verder. Je kreunt. Ik steek ze er helemaal in en buig ze. Met mijn duim zoek ik je clitoris. Met de vingertoppen druk ik aan de binnenkant tegen je vaginawand.

Met wat druk wrijf ik er langs. Aan de binnenkant mijn vingers en aan de buitenkant de duim van diezelfde hand. Je maakt meer geluid. Mijn duim laat de druk los, maar mijn vingers voelen door. Diep en langzaam. Eerst er helemaal uit en dan weer erin, dan buigen en door totdat ik met mijn toppen je vaginawand voel. Ik trek dan mijn hand, waarvan de vingers diep in je zitten, omhoog. Mijn handpalm raakt je clitoris. Ik masseer nu door mijn hand als een vuist dicht te knijpen. Hier ga ik langzaam, maar steeds steviger mee door. Mijn vingers komen nu nauwelijks meer uit je.

Je hebt je bekken omhoog gekanteld, zodat ik er beter bij kan. Je schudt en je trilt. Het vocht loopt langs mijn hand je vagina uit. Abrupt trek ik mijn hand uit je. Als je langs je clitoris glijden, tril je even. Ik trek je benen helemaal op. Ik verplaats mij naar waar je voeten stonden. Als ik langs ze kom, sabbel ik plagerig aan je tenen. Ik ga voor je zitten. Ik bekijk je recht van onder. Je bent geweldig mooi. Recht voor me lig je: open en opgewonden. Met mijn handen masseer ik weer de buitenkanten van je schaamlippen. Dan de binnenkant.

Die twee vingers van mijn rechter hand glijden weer je vagina in. De nagels naar boven, ik druk naar beneden. Als ik ze in je buig raak ik de achterwand van je vagina. Die masseer ik uitgebreid. Mijn vingers vinden het heerlijk om erin en eruit te glijden. Mij elke streling, elke wrijving, maak je een kreuntje. Ritmisch. Een ritme dat langzaamaan steeds sneller wordt. Ik buig voorover en van heel dichtbij blaas ik op je vagina. Je giechelt. Ik kus je schaamlippen. Met mijn tong ga ik langs de buitenkant naar beneden. Mijn vingers masseren nog steeds je vagina.

Erin, even die achterwand masseren en er weer uit. Erin, even die achterwand masseren en er weer uit. Met mijn duim wrijf ik langs je perineum en je anus. Met mijn tong ga ik langs de binnenkant van je schaamlippen weer omhoog. Je siddert. Boven aangekomen ga ik met het puntje van mijn tong onder de clitorishoed. Als ik hem raak, siddert kort je hele lijf. Ik blijf met mijn tong je prachtige vulva verslinden. Eerst plagerig licht, als kietelen bijna. Dan iets langere likken met een ontspannen, grote tong.

Je schaamlippen, je clitoris, iets hoger ook je venusheuvel, zodat ik met mijn kin van bovenaf ondertussen wat druk kan zetten op je gevoelige plekje. Dan weer naar beneden. Mijn speeksel en jouw vocht vloeien samen. Slechts één keer stoppen mijn vingers met het in- en uitglijden. Eén keer: als ik met mij beide handen onder je billen schuif, je bekken kantel en vol overgave mijn tong zo diep mogelijk in je vagina druk. Ik wil je van binnen likken, maar mijn tong kan er niet bij. Je slaakt een gilletje van genot. Mijn tong wordt steeds steviger in zijn aanpak.

Onder een langzaam versnellend ritme van mijn vingers die in en uit je vagina schuiven, gaat de tong ook sneller heen en weer en wordt natter. Steeds meer geconcentreerd op de bovenkant. Als ik omhoog kijk zie ik over je venusheuvel en tussen je borsten door je hoofd. Je nek is gespannen, kronkelend van genot. Je tepels staan stijf overeind. Steeds natter en sterker begin ik te likken. Mijn rechterhand neukt je vagina krachtig. De vingers gebogen, zodat zij ook binnen zoveel mogelijk raken. Mijn linkerhand ligt nog onder je billen.

Met mijn duim masseer ik je anus. Die is niet meer vol onder spanning en af en toe glipt mijn duim een heel klein stukje naar binnen. Ik lik en ik kus. Ik tong je clitoris. En dan, in een nietsontziende beweging stoot je je kruis in mijn mond. Langs mijn kin voel ik heet vocht stromen. Ik draai je om en zet je op je knieën. Je trilt nog na. Je ligt met je hoofd op je armen. Je fenomenale billen steken in de lucht. Voor me zie ik een verhitte, nog druppende vagina. Glimmend van jouw vocht en mijn speeksel. Ik leg mijn vlakke hand erop. Je trilt.

Mijn twee vingers gaan weer bij je jaar binnen. Langzaam en diep. Ik druk ze weer naar beneden, tegen je binnenkant van je venusheuvel. Met de duim masseer ik je clitoris. Je kreunt nu hard, nog dicht bij het laatste hoogtepunt. Met mijn andere hand wrijf ik over je anus. Je billen zijn ontspannen. Alle spieren zijn ontspannen. Met mijn linker middelvinger, ik heb hem net goed nat gelikt, ga ik naar binnen. Eerst maar één kootje. Ik beweeg hem een beetje rond totdat je weer ontspannen bent. Dan duw ik iets verder.

Mijn andere hand masseert diep en langzaam je vagina van binnen en mijn duim je clitoris. Ik duw mijn andere middelvinger steeds dieper tussen je billen. Als hij wat droog dreigt te worden, lik ik met mijn tong wat langs de randen van je anus. Je kreunt. Langzaam trek ik hem er weer een stukje uit. Dan duw ik hem er weer in. Helemaal. Ik lik waar ik bij kan. Je wordt weer zo nat als zonet. Je begint met je bekken te draaien om alles het beste, het diepste te voelen. Ik probeer met mijn handen en tong je te volgen.

Met één vinger diep in je anus begin ik met de andere hand meer druk te zetten. Steeds steviger gaan mijn vingers in je en uit je en steeds langs hetzelfde plekje dat ik zo makkelijk kan raken. De voorwand van de vagina aan de binnenkant. Waar aan de buitenkant mijn duim steeds steviger je clitoris masseert. Steeds harder, steeds steviger. Totdat je het uitschreeuwt en ik weer langs mijn handen je hete natte vocht voel lopen. Ik laat je los en ik kijk naar je. Schokkend zit je op je knieën. Je kont in de lucht, je hoofd naar links gedraaid, je mond half open. Bezweet.

Ik kom op mijn knieën naast je zitten. Ik doe je blinddoek af. Je doet langzaam je ogen open. Toen jij je blinddoek net op had en ging liggen, had ik mezelf ook uitgekleed. Nu zit ik naast je. Mijn pik fier overeind. Hard en kloppend op spanning, misschien al wat vochtig van anticipatie. En dan zie JIJ hem.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5714285714286 sterren
7 stemmen